deadly01 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 πάντως και εγώ έχω δει πολλά σπίτια με wind και αργό youtube. σίγουρα σε 2-3 περιοχές θα παίζει μια χαρά αλλά γενικά έχει παρατηρηθεί πολύ αυτό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 οι δικές μου τιμές είναι καλές; Link Status Connected Rate (Up/Down) 938/7782 kbps Noise Margin (Up/Down) 9.5/6.5 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 23.1/35.5 dB Output Power (Up/Down) 12.2/18.9 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 934/8400 kbps Interleave depth 4 Annex Type AnnexA CRC errors 1568 κλειδώνω πολύ χαμηλά. παλαιότερα, με φορθνετ, ήμουν στα 10-12mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 πάντως και εγώ έχω δει πολλά σπίτια με wind και αργό youtube. σίγουρα σε 2-3 περιοχές θα παίζει μια χαρά αλλά γενικά έχει παρατηρηθεί πολύ αυτό το πρόβλημα Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την εκάστοτε περιοχή και όχι με τη Wind. Κάποιες αναφορές αφορούν πάντως και σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 το πρόβλημα με το youtube και τη wind έχει παρατηρηθεί σε πολλές περιοχές. υπάρχουν πολλά threads σε άλλο forum με πολλά παράπονα. θα πρέπει να το κοιτάξει η wind για τον αν φταίει η περιοχή ή όχι. π.χ. είχα διαβάσει πως η forthnet είχε κάνει κάτι με το cache ώστε να βελτιώσει το youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ρε παίδες όλα αυτά με το you tube είναι σχετικά. Εγώ στην forthnet είχα τρελό πρόβλημα με UT και όταν πήγατε Wind έπαθα πλάκα από την ποιότητα της γραμμής σε αυτό το κομμάτι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η ποιότητα της γραμμής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι σοβαρά, να μετακομίσω στην WIND από την ON Telecoms που είμαι από το 2007 μέχρι τώρα, φοβούμενος τα προβλήματα της, που σιγά σιγά φουσκώνουν με τον χρόνο και για να μην μείνω ξεκρέμαστος λέω να ξεκινήσω διαδικασίες ή να πάρω ιδέες! Είδα στην σελίδα της για το πρόγραμμα WIND Double Play L που με ενδιαφέρει plus την έκπτωση που θα έχω στο κινητό λόγο του ίδιου παρόχου. Τι έχετε να μου πείτε για τον συγκεκριμένο πάροχο – προβλήματα: Ενδιαφέρομαι για το κέντρο του Βύρωνα – Παγκρατίου αν υπάρχουν χρήστες να με ενημερώσουν καθώς και για το Router της «zte zxv10 h108l». Στο internet έχει controls, είτε low pings, είτε lock σε επιλεγμένα ports ή και σε websites; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εφόσον σε νοιάζει για να πετύχεις τις καλύτερες τιμές προχωρα. Είναι μια χαρά εκτός αν πετύχεις κανένα περίεργο dslam. Το ρουτερ για τα τυπικά είναι οκ , στο wireless έχει κάποια θέματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Μόλις διάβασα το παρακάτω και έπεσα από τα σύννεφα. «Οι γραμμές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας πρέπει να βρίσκονται κάτω από τον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.» Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Μόλις διάβασα το παρακάτω και έπεσα από τα σύννεφα. «Οι γραμμές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας πρέπει να βρίσκονται κάτω από τον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.»;; Δηλαδή τι σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση ; Πώς θα επιβεβαιώσει η εταιρεία ότι ανήκει σταθερό και κινητό στο ίδιο άτομο ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Θέλεις να μου πεις ότι άμα το τηλ. είναι στο όνομα οικογενειακού μέλους και το κινητό στο όνομα το δικό σου δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα να κερδίσεις αυτή την μείωση. Δηλαδή με το χαρτί της φορολογικής δήλωσης δεν μπορώ να αποδείξω οτι διαμένω στους γονείς μου; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Μόλις διάβασα το παρακάτω και έπεσα από τα σύννεφα. «Οι γραμμές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας πρέπει να βρίσκονται κάτω από τον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.» Για να μπουν οι εκπτώσεις πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα (ΑΦΜ) Εύκολα με την αλλαγή από ON ζητάς να γίνει στα στοιχεία που είναι τώρα το κινητό! Δες και το Double Play M 24€ και έκπτωση -10,33€ στο κινητό (αν δεν κάνεις εξωτερικό) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Επειδη κι εγω το σκεφτομαι για Wind, εχει κανεις εμπειρια απο περιοχη Περιστεριου (Μπουρναζι) ??? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 από περιστέρι ξέρω λίγα πράγματα για wind. ο οτε σέρνεται πολύ ενώ η forthnet τα πάει καλά. καλό θα ήταν να βρεις κάποιο γείτονα να δεις πως παίζει αυτός γιατί είναι λίγο περίεργο το περιστέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 καλύτερα δες τι πάροχο έχουν στην πολυκατοικία και με τι ταχύτητες παίζουν γιατί το περιστέρι δυστυχώς είναι λίγο παραμελημένο από τον ΟΤΕ (είναι και τεράστια περιοχή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δες και τις προσφορές που παίζουν στους παρόχους. Είχαν βγει διάφορες πριν το καλοκαίρι και μερικές ισχύουν ακόμα, οπότε ψάξου πριν αποφασίσεις. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πάντως έχω βάλει σε 3 σπίτια και όλα πάνε σούπερ! χαίρομαι που ξεπέρασαν την Tellas...lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πάντως έχω βάλει σε 3 σπίτια και όλα πάνε σούπερ! χαίρομαι που ξεπέρασαν την Tellas...lol Περιοχές αν θες ;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 2 ανατολική αττική και 1 στο κέντρο κεντρο Αθήνας Περιοχές αν θες ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 πάντως έχω βάλει σε 3 σπίτια και όλα πάνε σούπερ! χαίρομαι που ξεπέρασαν την Tellas...lol πετρούπολη δεν τα πάει και πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Από Βύρωνα τι λέει ρε παίδες, έχει βάλει κανείς να μου πεί για σταθερότητα και ταχύτητες net; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 καλησπέρα, Προώθηση από σταθερό με απεριόριστα σε άλλο σταθερό, λογικά δεν χρεώνεται τίποτα...σωστά ;;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Παιδια έχω βιντεοτηλεφωνο απο την τελλας...το θυμάστε???θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το πειράξω τις ρυθμίσεις για να λειτουργήσει ως βιντεοτηλέφωνο αλλού.....έχει μονο είσοδο τηλεφωνου....Ευχαριστω!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ψάχνω να αντικαταστήσω το μούφα ΖΤΕ ρούτερ με κάποιο καλύτερο. Άκουσα για κάποιο netgear και σκέφτομαι να το πάρω για δοκιμή, καθώς μου είπαν ότι συγχρονίζει πιο ψηλά και ότι έχει πολύ καλό Wifi. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα μόλις το πάρω στα χέρια μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Λοιπόν πήρα το netgear dgn2200 που το βρήκα σε καλή τιμή και μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται. Πήρα 1mbps αφού έριξε το snr στο 3 μέσω DMT και τις επόμενες μέρες θέλω να τσεκάρω σταθερότητα του wifi. Πάντως αρκετά πολύπλοκο το μενού του, κάτι που δείχνει και την δυνατότητα για πλήρη παραμετροποιηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μετά από σχεδόν μια βδομάδα δοκιμών, γενικά μπορώ να πω τα καλύτερα για το netgear. Κανένα πρόβλημα αποσυνδέσεων, παρόλο που η γραμμή είναι τόσες μέρες με 3 SNR, εξαιρετική εμβέλεια του wifi, δεν χρειάστηκε καμιά στιγμή να ασχοληθώ με το ασύρματο με τα γνωστά προβλήματα του ΖΤΕ όταν είχε πάνω πολλές ασύρματες συσκευές και την ανάγκη για αλλαγή καναλιού κάθε 2 μέρες και 1,8mb/s σε κατέβασμα με 16άρα γραμμή. :) :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts