Jump to content

Ξεκινά επίσημα η παγκόσμια κυκλοφορία των Huawei P50 Pro και P50 Pocket


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από εχθές δόθηκε επισήμως η έγκριση της Huawei για την έναρξη της  παγκόσμιας διαθεσιμότητας των πρόσφατων κορυφαίων smartphones της. Σε πρώτη φάση τα P50 Pro και P50 Pocket’s θα κυκλοφορήσουν σε αγορές σε όλη την Ασία-Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Το P50 Pocket διαθέτει πτυσσόμενο σχέδιο με τον πολυδιάστατο μεντεσέ της Huawei χωρίς ορατό κενό όταν είναι κλειστό. Η εξωτερική οθόνη είναι ένα πάνελ 1 ιντσών που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τις ειδοποιήσεις, τα χειριστήρια και τις κάμερες. Μιλώντας για αυτό, η ρύθμιση της τριπλής κάμερας στο P50 Pocket αποτελείται από μια κύρια κάμερα 40MP, μια κάμερα ultrawide 13MP και μια κάμερα Ultra Spectrum 32MP για την ενίσχυση της απόδοσης χρωμάτων.

Η εσωτερική οθόνη είναι μια οθόνη OLED 6,9 ιντσών 120 HZ με αναλογία διαστάσεων 21:9 και ανάλυση 2.790×1.188 px. Στο επάνω μέρος υπάρχει μια τρύπα για την κάμερα selfie 10,7MP. Ένας ρυθμός δειγματοληψίας αφής 300 Hz θα πρέπει να διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή λειτουργία του EMUI 12.

Ο Snapdragon 888 ευθύνεται για την επεξεργαστική ισχύ του P50 Pocket, αν και περιορίζεται σε ταχύτητες δικτύου 4G (όπως και το P50 Pro). Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4.000 mAh που υποστηρίζει το SuperCharge 40W της Huawei.

Το Huawei P50 Pocket θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές: το κανονικό με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο διατίθεται σε μαύρο ή άσπρο και κοστίζει 1.299 EUR. Υπάρχει επίσης μια Premium έκδοση που προέκυψε από την σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Iris van Herpen. Διαθέτει 12GB RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο και διατίθεται σε ένα μόνο χρώμα Premium Gold για 1.599 ευρώ.

P50 Pro

Το Huawei P50 Pro έφτασε στην Κίνα το περασμένο καλοκαίρι και τώρα φθάνει στις παγκόσμιες αγορές. Η συσκευή διαθέτει οθόνη OLED 6,6 ιντσών με 2.700 x 1.228 px και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Υπάρχει επίσης μια κάμερα με διάτρηση 13 MP στο κέντρο της κορυφής.

Πίσω διακρίνεται μια εντυπωσιακή ρύθμιση τετραπλής κάμερας στο Huawei P50 Pro που αναπτύχθηκε από κοινού με τη Leica. Αποτελείται από μια κύρια κάμερα 50MP, μια μονόχρωμη κάμερα 40MP, μια κάμερα ultrawide 13MP και  τηλεφακό κάμερα περισκοπίου 64MP.

Το P50 Pro θα φτάσει μόνο σε μία έκδοση μνήμης: 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο και σε δύο χρώματα – Golden Black και Cocoa Gold. Η τιμή του είναι 1.199 ευρώ.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

1200ευρώ για συσκευή χωρίς google aps(αν είχε πόσο θα κόστιζε άραγε?),με μόλις 8gb ram και 4G.

Καλά θα πάει και αυτό.

Συνέχισε έτσι Huawei,πλέον ούτε στην Κίνα δεν πουλάς

https://www.gsmarena.com/counterpoint_iphone_once_again_the_best_selling_phone_in_china_after_six_years-news-52880.php

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθεί πολύ να πάει εκεί που πήγε η lg, τραγική εντελώς.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι είναι πολύ καλά τηλέφωνα και με εξαιρετικό DAC για τους λάτρεις του καλού ήχου, το θέμα είναι ότι έκανε ότι μπορούσε για να κλείσει το τμήμα τηλεφώνων, bootloop, κακή τιμολογιακή πολιτική.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Αποκτώντας εν τω μεταξύ καί διάφορα άλλα κουσούρια ανεβαίνοντας προς την κορυφή. 

Κλειδώματα

Τιμές από το πάνω-πάνω ράφι 

Ιδιόρρυθμες κάρτες μνήμης κ.λ.π.

[sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είχε φάει το ban αυτή τη στιγμή η huawei θα ήταν #1 θεωρώ. Σε κάμερα βέβαια ακόμα και έτσι οι ναυαρχίδες της είναι από τις κορυφαίες.

Αλλά ναυαρχίδα χωρίς 5g και σε αυτήν την τιμή δυστυχώς δεν θα πάει πουθενά και νομίζω το ξέρει και η ίδια εταιρία. Απλά θεωρώ ότι ακόμα βγάζει κινητά στην Ευρώπη ώστε να υπάρχει στον χάρτη σε περίπτωση που τουλάχιστον αρθεί το ban σε επίπεδο hardware.

Για την έλλειψη gms δεν θα σχολιάσω γιατί είναι θέμα υποκειμενικό και η εταιρία το προσπαθεί αρκετά με ποιοτικά υποκατάστατα σε βαθμό που για κάποιους χρήστες το τηλέφωνο να είναι πλήρως λειτουργικό.



The day is my enemy, the night my friend
Link to comment
Share on other sites

On 27/1/2022 at 11:39 ΜΜ, zananiro said:

Αν δεν είχε φάει το ban αυτή τη στιγμή η huawei θα ήταν #1 θεωρώ. Σε κάμερα βέβαια ακόμα και έτσι οι ναυαρχίδες της είναι από τις κορυφαίες.



 

Μα γι αυτό έγινε ότι έγινε από τους Αμερικάνους. Της έκοψαν τα φτερά. Όσο για τη νέα σειρά P50, ειδικά το μικρό αναδιπλούμενο φαίνεται πιο ελκυστικό από της Samsung, κόσμημα το άτιμο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...