greg10 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Σε ολα τα 1+ μοντελα που εχει ερθει το 13 λενε οτι ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που πηρε ποτε, ακομα και για κινητα 2+ χρονων σαν το 8. Αντε μακαρι να δωσουν κατι καλο και σε εμας να βγαλει μια 3-4ετια το κινητακι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Με cosmote έχτε vowifi / volte? Με το oneplus nord 2T δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Με το δικό μου nord ce 2 Lite έχω volte με cosmote χωρίς πρόβλημα. 1 Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enduras1 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Κανένα 5G θα μας δώσει η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 21 ώρες πριν, hal9000dp said: Με το δικό μου nord ce 2 Lite έχω volte με cosmote χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει στο nord2T. Μπορώ να δοκιμάσω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Καλησπέρα σας.... Δεν μπορώ να στείλω sms πουθενά , μήπως ξέρετε που θα βρω την ρύθμιση του κέντρου μηνυμάτων ?? Να δω μήπως έχει πειραχτεί κατά λάθος ο αριθμός . Δεν μπορώ να το βρω πουθενά Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό σας απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Καλησπέρα σας.... Δεν μπορώ να στείλω sms πουθενά , μήπως ξέρετε που θα βρω την ρύθμιση του κέντρου μηνυμάτων ?? Να δω μήπως έχει πειραχτεί κατά λάθος ο αριθμός . Δεν μπορώ να το βρω πουθενά Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό σας απόγευμα Ποια εφαρμογή μηνυμάτων έχεις Google ; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 On 15/12/2022 at 3:02 ΜΜ, athpeppas said: Δεν ξέρω τι έχουν κάνει στο nord2T. Μπορώ να δοκιμάσω κάτι; Φαντάζομαι ότι έχεις το volte ενεργοποιημενο στο on στο αντίστοιχο μενού Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 1 ώρα πριν, chios said: 1 ώρα πριν, polhs said: Καλησπέρα σας.... Δεν μπορώ να στείλω sms πουθενά , μήπως ξέρετε που θα βρω την ρύθμιση του κέντρου μηνυμάτων ?? Να δω μήπως έχει πειραχτεί κατά λάθος ο αριθμός . Δεν μπορώ να το βρω πουθενά Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό σας απόγευμα Ποια εφαρμογή μηνυμάτων έχεις Google ; Ναι την κοινή εφαρμογή google messages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Ναι την κοινή εφαρμογή google messages Μπήκες στις ρυθμίσεις της; Εκεί έχει το κέντρο μηνυμάτων. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 24 minutes ago, chios said: 44 minutes ago, polhs said: Ναι την κοινή εφαρμογή google messages Μπήκες στις ρυθμίσεις της; Εκεί έχει το κέντρο μηνυμάτων. Αυτό δεν βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 1 hour ago, polhs said: Αυτό δεν βρίσκω Στις σύνθετες ρυθμίσεις είναι, ψάξτε και λίγο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 2 ώρες πριν, chios said: Στις σύνθετες ρυθμίσεις είναι, ψάξτε και λίγο. Ευχαριστώ και από εδώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 5 ώρες πριν, hal9000dp said: Φαντάζομαι ότι έχεις το volte ενεργοποιημενο στο on στο αντίστοιχο μενού Mε την Sim της cosmote δεν εμφανίζονται οι επιλογές καν. Με μια αγγλική που έχω βγάζει για wifi calling Πρόσφατα έχασα και το 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 10 ώρες πριν, athpeppas said: Mε την Sim της cosmote δεν εμφανίζονται οι επιλογές καν. Με μια αγγλική που έχω βγάζει για wifi calling Πρόσφατα έχασα και το 5G Και στο δικό μου nord ce 2 lite αλλά και σε ένα xiaomi 9 που ξέρω η επιλογή "on" για το volte είναι στο μενού δίκτυα τηλεφωνίας -- κάρτα sim διπλό κλικ στο εικονίδιο της sim -- κλήσεις volte. Αυτά με το. Android 12 (αν έχει σημασία βέβαια) Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 7 ώρες πριν, hal9000dp said: Και στο δικό μου nord ce 2 lite αλλά και σε ένα xiaomi 9 που ξέρω η επιλογή "on" για το volte είναι στο μενού δίκτυα τηλεφωνίας -- κάρτα sim διπλό κλικ στο εικονίδιο της sim -- κλήσεις volte. Αυτά με το. Android 12 (αν έχει σημασία βέβαια) ναι με android 12. Σίγουρα δεν υπάρχει στο 2Τ με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Περίεργο μου φαίνεται να μην υπάρχει στο 2Τ και εγώ cosmote εχω Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 18 ώρες πριν, hal9000dp said: Περίεργο μου φαίνεται να μην υπάρχει στο 2Τ και εγώ cosmote εχω Ναι είναι πολύ περίεργο. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικές ΣΙΜ και είναι σίγουρα το κινητό. Αλλά γιαυτό ρωτάω, αν υπάρχει κάποιος με 2Τ και Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 Τόσο το volte, όσο και το vowifi τα ενεργοποιούν μετά από επικοινωνία/συμφωνία με την κάθε εταιρία κινητής. Δυστυχώς δεν υπάρχει πλάγιος τρόπος να το ενεργοποιήσεις μόνος σου εκτός αν κάνεις root τη συσκευή. Μπορείς να γκρινιάξεις στην cosmote και στην one plus (ειδικά για την δεύτερη θα το πρότεινα) αλλά μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Μικρή ελπίδα μήπως στο android 13 το ξεκλειδώσουν για όλους, όπως έγινε με το 5G στο nord 2 κατά την μετάβαση στο android 12 και μετά από πολύ κράξιμο ότι πήραμε 5G συσκευή που δεν δουλεύει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 2 ώρες πριν, spiliot said: Τόσο το volte, όσο και το vowifi τα ενεργοποιούν μετά από επικοινωνία/συμφωνία με την κάθε εταιρία κινητής. Δυστυχώς δεν υπάρχει πλάγιος τρόπος να το ενεργοποιήσεις μόνος σου εκτός αν κάνεις root τη συσκευή. Μπορείς να γκρινιάξεις στην cosmote και στην one plus (ειδικά για την δεύτερη θα το πρότεινα) αλλά μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Μικρή ελπίδα μήπως στο android 13 το ξεκλειδώσουν για όλους, όπως έγινε με το 5G στο nord 2 κατά την μετάβαση στο android 12 και μετά από πολύ κράξιμο ότι πήραμε 5G συσκευή που δεν δουλεύει. Το έχω κάνει 2-3 φορές και στις 2 εταιρείες. Το περίεργο είναι ότι υποστηρίζονται όλα τα υπόλοιπα μοντέλα. *Η cosmote έχει μια λίστα για oneplus μοντέλα όπου είναι χύμα τελείως, σε σημείο που έχει το 8Τ με όνομα kebap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 Αυτό είναι το εσωτερικό όνομα της one plus ανάλογα με το επίπεδο υποστήριξης, για το Nord 2 είναι achtarmas και για Nord 2T barboutsala. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 On 22/12/2022 at 3:11 ΜΜ, spiliot said: Αυτό είναι το εσωτερικό όνομα της one plus ανάλογα με το επίπεδο υποστήριξης, για το Nord 2 είναι achtarmas και για Nord 2T barboutsala. Αχαχαχα ωραιος Btw πηρα το c.12, ειναι το security patch Δεκεμβριου ουσιαστικα δε βλεπω κατι καινουριο Αναμενουμε τη 13 σιγα σιγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλά Χριστούγεννα να έχετε παιδιά!! Ένα χρόνο με την συσκευή κ είμαι υπέρ ευχαριστημένος! Τώρα ενώ έχω κάνει κανονικά εγγραφή στο Netflix ( την πιο πλήρεις έβαλα ) κ βλέπω στην tv όταν κάνω σύνδεση από το κινητό κ βάζω κ τον κωδικό μου βγάζει αυτό μετά.. "Αν διαθέτω σύνδεση δικτύου ( που έχω εννοείτε κανονικά ) κ ότι αν οι ρυθμίσεις για την ημερομηνία κ την ώρα αν είναι σωστές (-400 ) .. Κ φυσικά δεν μπορώ να δω.. Τι παίζει; Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Καλημερα ενημερωτικα Στο Νοrd CE 2 LITE 5G χθες ηρθε μια ενημερωση ασφαλειας συστηματος στο Android 12 με ΟxygenOS 12.1 , 282 MB και τωρα δειχνει κωδικο ενημερωσης CPH2409_11_A.14 Δεν παρατηρησα καμμια αλλαγη η προβλημα πουθενα μεχρι στιγμης. Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enduras1 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Εμενα με NORD 2 ηρθε προχθες η τελευταια OS 12.1 DN2103_11_C.12 Security update ηταν. Μακαρι η επομενη να ειναι η OS13 και να εχει μονο βελτιωσεις! Παντως μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο απο πλευρας μπαταριας οπως καποιοι φιλοι εχουν αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts