bill33 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 On 26/12/2022 at 3:51 ΜΜ, Chris2015 said: Να σαι καλά βρε δεν το’ χα σκεφτεί! Παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Προβλήματα που έχει ο κόσμος.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2015 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Τα έχω λυμένα τα υπόλοιπα ρε τσακάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Καλημέρα σας, ψάχνω για εφαρμογή ραδιοφώνου όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Στο Android είχα βολευτεί με το Vradio αλλά στο iOS είναι Δράμα εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Δοκίμασε και τα Radio garden και tunein να δεις μήπως σου αρέσουν περισσότερο. To vradio στο iOS όπως σωστά διαπίστωσες δεν είναι το ίδιο με το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Το Apple Music δεν σε βολεύει; Έχει ραδιόφωνο στην free έκδοση. Στην ουσία έχει το TuneIn "ενσωματωμένο". Στην αρχή και εγώ γκρίνιαζα για το radio αλλά με την προτροπή φίλων άρχισα να χρησιμοποιώ το Apple Music. Αναζήτησα 5-10 σταθμούς που ακούω, τους αποθήκευσα και τώρα πλέον είναι πολύ απλά τα πράγματα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή volume booster όπως υπάρχει στο Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 2 minutes ago, mol said: Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή volume booster όπως υπάρχει στο Android? https://www.xlightmedia.com/best-free-volume-booster-app-iphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Παιδια καποια δοκιμασμενη εφαρμογη για μπλοκαρισμα ανεπιθυμυτων κλησεων? παλια ειχα ενα διαστημα το true caller κ το παρατησα.Κατι αλλο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Καλησπέρα, υπάρχει σε iOS εφαρμογή σαν το Secure folder των Samsung Galaxy ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχουν τα Xiaomi; Μας ενδιαφέρει να μπορεί να είναι κρυφό το εικονίδιο μιας εφαρμογής και να θέλει κωδικό για να ανοίξει και να μπορει να υπαρχει δευτερο εικονιδιο μιας εφαρμογης, πχ Messenger που να έχει διαφορετικο account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 On 11/3/2023 at 9:55 ΜΜ, myst77 said: Καλησπέρα, υπάρχει σε iOS εφαρμογή σαν το Secure folder των Samsung Galaxy ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχουν τα Xiaomi; Μας ενδιαφέρει να μπορεί να είναι κρυφό το εικονίδιο μιας εφαρμογής και να θέλει κωδικό για να ανοίξει και να μπορει να υπαρχει δευτερο εικονιδιο μιας εφαρμογης, πχ Messenger που να έχει διαφορετικο account Αν δεν κανω λάθος δεν υπάρχει τρόπος να βαλεις δευτερο εικονίδιο εφαρμογής. Για το κλείδωμα εφαρμογής γίνεται με εμμεσο τροπο παλι νομιζω αλλα αν πας να την ανοιξεις απο την αναζήτηση δεν σου ζηταει κωδικό. Και τα δυο βεβαια που αναφέρεις λενε φήμες πως θα μπουν σαν λειτουργίες με το iOS 17 Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 Παιδιά υστερεί η apple σε αυτά. Για να δούμε με το ios 17 γιατί για εμένα αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Απ'οτι κατάλαβα δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος να βάλω 2o WhatsApp? Όλες οι σχετικές εφαρμογές στο store είναι με συνδρομή. Δεν έχω θέμα να αγοράσω ένα τέτοιο app, αλλά το να είναι συνδρομητικό περίπου €20 το μήνα, είναι πάρα πολλά. Είμαι new joiner στην Apple και προερχόμενος από Samsung, είναι αυτό που με έχει δυσκολέψει. Έχω αναγκαστεί να περάσω το WhatsApp της δουλειάς στο tablet και σήμερα έχασα σημαντικές ενημερώσεις, γιατί το είχα στην τσάντα. Αν έχει κάποιος κάποια λύση, είναι καλοδεχούμενη!! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Τα έχει αυτά το λειτουργικό, είτε το μισείς, είτε το αγαπάς και διαλέγεις αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Δηλαδή δεν έχει ούτε secure folder όπως τα Samsung?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 1 hour ago, kastorakos84 said: Απ'οτι κατάλαβα δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος να βάλω 2o WhatsApp? Όλες οι σχετικές εφαρμογές στο store είναι με συνδρομή. Δεν έχω θέμα να αγοράσω ένα τέτοιο app, αλλά το να είναι συνδρομητικό περίπου €20 το μήνα, είναι πάρα πολλά. Είμαι new joiner στην Apple και προερχόμενος από Samsung, είναι αυτό που με έχει δυσκολέψει. Έχω αναγκαστεί να περάσω το WhatsApp της δουλειάς στο tablet και σήμερα έχασα σημαντικές ενημερώσεις, γιατί το είχα στην τσάντα. Αν έχει κάποιος κάποια λύση, είναι καλοδεχούμενη!! Δεν υπάρχει λύση δυστυχώς καλό το ios αλλά είναι για τα απλά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Καλησπερα,ξερετε καποιο προγραμμα για κατεβασμα βιντεο στο iphone? Δωρεαν αν γινεται ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Κάποιον player να παίζει βίντεο με εξωτερικούς srt υπότιτλους απ την local μνήμη? Έχω τον nplayer στη φρι έκδοση του. Είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 VLC χρησιμοποιώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zelatini1980 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!😀 Προσδοκώ στις πιο εξειδικευμένες γνώσεις σας! Διαθέτω ένα iphone 6 με ενημέρωση λογισμικού 12.5.7 . Είναι η ανώτερη ενημέρωση που με αφήνει να κάνω όπως ίσως ήδη θα γνωρίζετε...Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το Viber το οποίο προς το παρόν δεν με αφήνει το appstores να το κάνω γιατί λέει ότι πρέπει να έχω λογισμικό 13, κάτι και πάνω;;;Βρήκα μια σελίδα που είναι μεταφρασμένη από τα ρωσικά ( https://virtuapc.ru/el/routers/skachat-viber-dlya-iphone-4-staroi-versii-kak-nastroit-viber-na-iphone/) όπου δίνει κάποιες οδηγίες για εγκατάσταση μέσω itunes το οποίο θα κατεβάσω πρώτα στον υπολογιστή μου και μετά από κει να το μεταφέρω στο κινητό...Προσπαθώ πάαααρα πολύ και λέω πριν κάψω τον εγκεφάλό μου να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος/-α που μπορεί να μου λύσει την απορία ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ VIBER ΣΤΟ IPHONE 6???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Προέρχονται από Android υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να κατεβάσουμε τραγούδια από YouTube στο iPhone 14 pro max Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Υπάρχουν εφαρμογές και που τις βρίσκουμε? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Καλησπέρα. Υπάρχει εφαρμογή για email στο iOS που να υποστηρίζει "push" (δηλαδή, να έρχονται τα νέα e-mail και οι σχετικές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο...)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 7 ώρες πριν, geob79 said: Καλησπέρα. Υπάρχει εφαρμογή για email στο iOS που να υποστηρίζει "push" (δηλαδή, να έρχονται τα νέα e-mail και οι σχετικές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο...)? Το outlook της Microsoft. Σε gmail και hotmail που έχω, μου χτυπάει απευθειας. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Μια βοήθεια αν γίνεται. Έχω δώσει στη μικρή μου ένα 6s. Το έστησα, έβαλα και 3 παιχνίδια που παίζει και όλα καλά. Ξαφνικά όμως, οπότε μπαίνει σε κάποιο από τα παιχνίδια, μετά από λίγα δευτερόλεπτα την πετάει έξω. Τι μπορεί να φταίει;; Εκανα επανεκκίνηση της συσκευής και επανεγκατασταση των παιχνιδιών αλλά τίποτα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts