p_k Δημοσιεύτηκε October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2021 Καλησπέρα, από σήμερα κάτοχος του realme 8 5g. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, ενώ όμως στη γραμμή μου είναι ενεργοποιημενο το VoLTE, δεν το εμφανίζει ως εικονίδιο αλλά ούτε και λειτουργεί. Έχω Wind αν βοηθάει αυτό. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμιά ιδέα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 On 23/10/2021 at 8:43 ΜΜ, p_k said: Καλησπέρα, από σήμερα κάτοχος του realme 8 5g. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, ενώ όμως στη γραμμή μου είναι ενεργοποιημενο το VoLTE, δεν το εμφανίζει ως εικονίδιο αλλά ούτε και λειτουργεί. Έχω Wind αν βοηθάει αυτό. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμιά ιδέα; Φαντάζομαι πως θα πρέπει να υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ειδάλλως ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε με την wind πως όλα λειτουργούν όπως πρέπει με αυτή την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 2 minutes ago, psilikatzis said: Εδώ παραθέτονται οι συζητήσεις για το realme 8 pro και όχι για το realme 8 5g. Φαντάζομαι πως θα πρέπει να υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ειδάλλως ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε με την wind πως όλα λειτουργούν όπως πρέπει με αυτή την συσκευή; Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, δεν βρήκα όμως θέμα ειδικά για τη συσκευή μου. Στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται διακόπτης Volte, ενώ η συσκευή όπως ξέρω το υποστηρίζει. Επομένως θα επικοινωνήσω με τη Wind μπας και βγάλω άκρη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Είναι θέμα παροχου φίλε. Το ίδιο ισχύει και στην Vodafone. Την ώρα που μιλάς αν έχεις 4g κ όχι H είσαι κομπλέ. Δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 4 ώρες πριν, challenge143 said: Είναι θέμα παροχου φίλε. Το ίδιο ισχύει και στην Vodafone. Την ώρα που μιλάς αν έχεις 4g κ όχι H είσαι κομπλέ. Δουλεύει κανονικά Ο πάροχος μου είπε ότι διατίθεται κανονικά το volte. Καί όντως, με την ίδια σιμ σε άλλη συσκευή, έχω κανονικά volte. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 22 minutes ago, p_k said: Ο πάροχος μου είπε ότι διατίθεται κανονικά το volte. Καί όντως, με την ίδια σιμ σε άλλη συσκευή, έχω κανονικά volte. Ναι αυτό σου εξηγώ το θέμα σου από ότι κατάλαβα είναι το σήμα αν γράφει πάνω στην συσκευή. Είναι θέμα παροχου αν δεν στο εμφανίζει ,αλλά σαν λειτουργικότητα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 28 minutes ago, challenge143 said: Ναι αυτό σου εξηγώ το θέμα σου από ότι κατάλαβα είναι το σήμα αν γράφει πάνω στην συσκευή. Είναι θέμα παροχου αν δεν στο εμφανίζει ,αλλά σαν λειτουργικότητα δουλεύει κανονικά. Και όμως φίλε μου, δεν δουλεύει. Δηλαδή κατά τη διάρκεια της κλήσης γυρίζει σε 3g. Δεν είναι δηλαδή θέμα μη εμφάνισης του εικονιδίου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 πρεπει να το υποστηριζει ο παροχος σαν συσκευη πχ η κοσμοτε που το υποστηριζει σαν συσκευη παιζει κανονικα η vidafione εχει καονικα volte αλλα δεν υποστηριζει τη συσκευη και η wind εχει volte σλλσ δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: πρεπει να το υποστηριζει ο παροχος σαν συσκευη πχ η κοσμοτε που το υποστηριζει σαν συσκευη παιζει κανονικα η vidafione εχει καονικα volte αλλα δεν υποστηριζει τη συσκευη και η wind εχει volte σλλσ δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο Αυτό φίλε μου είναι βέβαιο; Ότι δηλαδή η Wind δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο εννοώ στο θέμα του VoLTE. Edited October 24, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 25, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Τελικά, σήμερα ήρθε update και μεταξύ άλλων προστέθηκε το VoLTE. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 9 ώρες πριν, p_k said: Τελικά, σήμερα ήρθε update και μεταξύ άλλων προστέθηκε το VoLTE. στο 8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 5 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: στο 8 ? Ναι, στο Realme 8 5g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Στο realme 8 4G πάντως δεν μπήκε Volte με το τελευταίο update,σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Black Friday... το Realme 8 5G 4/64 στα 189 ευρώ και το 6/126 στα 199 ευρώ στα γνωστά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Τσίμπησα ένα 8αρι 6/128(ηταν και το τελευταίο στο κατάστημα που πήγα) στα 199 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, πήρε και μια αναβάθμιση και τρέχει πολύ ωραία!Βέβαια πήγε στη γυναίκα που έπαθε πλάκα και της άρεσε πολύ, είχε ένα p10 lite!Έγινε και κλωνοποίηση με το παλιό σχετικά γρήγορα (10 λεπτά) και εύκολα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 12 minutes ago, dimi_1982 said: Τσίμπησα ένα 8αρι 6/128(ηταν και το τελευταίο στο κατάστημα που πήγα) στα 199 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, πήρε και μια αναβάθμιση και τρέχει πολύ ωραία! Βέβαια πήγε στη γυναίκα που έπαθε πλάκα και της άρεσε πολύ, είχε ένα p10 lite! Έγινε και κλωνοποίηση με το παλιό σχετικά γρήγορα (10 λεπτά) και εύκολα. Καλορίζικο, σε αυτή την τιμή αξίζει πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Σκεφτομαι την αγορά του. Καποιες γνωμες; https://www.skroutz.gr/s/28888697/Realme-8-5G-6GB-128GB-Supersonic-Blue.html?from=sku_spec_variations Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Realme 8 5G γιατί το Xiaomi μου κάνει πολλά κουλά με την τελευταία αναβάθμιση του MIUI (ακόμα μια φορά) και θέλω να δω κάτι διαφορετικό. Το UI της Realme έχω διαβάσει ότι είναι πιο ελαφρύ, χωρίς περιττές εφαρμογές και δουλεύει απροβλημάτιστα. Ισχύει; Για πείτε όσοι έχετε το κινητό, θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 35 minutes ago, Dimos_Vav said: Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Realme 8 5G γιατί το Xiaomi μου κάνει πολλά κουλά με την τελευταία αναβάθμιση του MIUI (ακόμα μια φορά) και θέλω να δω κάτι διαφορετικό. Το UI της Realme έχω διαβάσει ότι είναι πιο ελαφρύ, χωρίς περιττές εφαρμογές και δουλεύει απροβλημάτιστα. Ισχύει; Για πείτε όσοι έχετε το κινητό, θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ! Καλημέρα φίλε μου, Έχω το συγκεκριμένο κινητό από τις 23 Οκτωβρίου και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Πράγματι είναι ελαφρύ, πάει σφαίρα σε όλα, δεν έχει καθόλου περιττές εφαρμογές, η μπαταρία είναι βράχος, εξαιρετικός πομποδέκτης και ποιότητα ήχου. Το πήρα στα 229, την έκδοση 4/64. Από ό,τι διαβάζω τώρα είναι σε προσφορά στα 199 και ακόμη πιο χαμηλά σε Σκρουτζ. Το δοκίμασα και σε 5g περιβάλλον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από εμένα συνιστάται 100%. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Είδα και τα τέστ που έχεις ανεβάσει στο φόρουμ και μπορώ να πω ότι εφόσον και το κινητό δουλεύει όσο απροβλημάτιστα λες μάλλον σήμερα θα το παραγγείλω εκτός απροόπτου. 1 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Ωραία, καλορίζικο. Να τα λέμε και στο αντίστοιχο νήμα. Οποιαδήποτε βοήθεια θέλεις, εδώ είμαστε! 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να έρθει ενημέρωση λογισμικού. Μπήκαμε στον Δεκέμβριο και η ενημέρωση ασφαλείας είναι του Οκτωβρίου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω σαν δώρο στον εαυτό μου τώρα στις γιορτές για να αντικαταστήσω το παλιό μου Samsung J5 2017.Μπορεεί κάποιος που το έχει να μου πεί αν έχει Fm radio; Έχω συνηχήσει να ακούω ραδιόφωνο όταν περπατάω και αν δεν έχει θα μου λήψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 35 minutes ago, aplos73 said: Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω σαν δώρο στον εαυτό μου τώρα στις γιορτές για να αντικαταστήσω το παλιό μου Samsung J5 2017.Μπορεεί κάποιος που το έχει να μου πεί αν έχει Fm radio; Έχω συνηχήσει να ακούω ραδιόφωνο όταν περπατάω και αν δεν έχει θα μου λήψει. Ναι, θα σου λείψει και σε εσένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 3, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 1 ώρα πριν, aplos73 said: Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω σαν δώρο στον εαυτό μου τώρα στις γιορτές για να αντικαταστήσω το παλιό μου Samsung J5 2017.Μπορεεί κάποιος που το έχει να μου πεί αν έχει Fm radio; Έχω συνηχήσει να ακούω ραδιόφωνο όταν περπατάω και αν δεν έχει θα μου λήψει. Δεν έχει ραδιόφωνο φίλε μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts