Jump to content

Τι σας αρέσει να ακούτε στο αυτοκίνητό σας;

crazy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι μουσική σας αρέσει να ακούτε στο αυτοκίνητο σας ή ποια κομμάτια συγκεκριμένα?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Το τελευταίο καιρό 80's κομματάκια του στύλ Come On Eillen. Και δεν με αγγίζει κάν το κυκλοφοριακό δεν ξέρω μου φτιάχνουν το κέφι :D

Ανάλογα τα κέφια και την ώρα.Αν είναι πρωί και πηγαίνουμε προς δουλειές/σχολή κάτι σε 80's,το μεσημέρι όταν γυρνάμε british pop,το βραδάκι όταν ετοιμαζόμαστε για έξοδο house/dance/trance για να ανεβεί το κέφι,και φεύγοντας πάλι τα ίδια. :)

129026.png?1640591734

σχεδον τα παντα. στη cd-ιερα εχει απο κατσιμηχες/νταλαρα/αλκινοο μεχρι γαλανο/παπαδοπουλο/ρακιντζη και απο Linkin Park/Limp Bizkit/Dream Theater μεχρι Tiesto/oakenfold/MOS/Chillout Sessions/future Sound of London...αναλογα με τα κεφια αναλογα παιζει η μουσικη!

ιδιαιτερη προτιμηση σε RnB και κομματια με "βρωμομπασο"...ο νοων νοειτω!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Χμμμ βασικα αναλογα με τα κεφια! Αν δεν ακουω best, το cdplayer αναπαραγει mp3s με Ηouse, Chill συλλογουλες και Lps πχ καινουργια Hotel Costes ή το Lp του Νικου Διαμαντοπουλου, πολλα classics (τωρα που γυρναγα απο Ταναγρα ειχα βαλει Peter Gabriel & Simple Minds :p ) και σπανια Ελληνικα.

εγω ακουω συνηθως RnB και disco κομματια.τα καινουρια beat δεν με συγκινουν και τοσο,εχει χαθει γενικα η μαγεια της μουσικης σε αυτον τον ρυθμο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ δεν έχω αυτοκίνητο αλλά στο αυτοκίνητο του μπαμπά μου μ'αρέσει να παίζω πιο πολύ γρήγορα Metal κομμάτια, ατμοσφαιρικά Metal κομμάτια ή Rock... Γενικά πάντως, οτιδήποτε από Rock/Metal παίζεται τη νύχτα και ΔΥΝΑΤΑ δημιουργεί γαμάτη ατμόσφαιρα...

Sigur Ros & Lemmon Jelly. Aποκλειστικα!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Συνήθως ακούω electro και techno, αλλά αναλόγως τα κέφια και την παρέα δεν αποκλείω και πιο εμπορικά κομμάτια, όπως επίσης και ελληνικά.
:shifty:

όσο είχα rcd(:X) ant1 k zoo το πρωι και μετροπολις το μεσημέρι από σταθμούς!

cd,ότι είχα ξεχάσει από πριν μέσα:p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

eixa to traffic tou tiesto, me paresure kai patisa ligaki parapanw to gazi kai paraligo na me grapsoun... :rolleyes:
I don't live in Greece, Greece lives in me...

Αυτές τις λίγες φορές που έχω οδηγήσει βάζω συνήθως ελληνικό έντεχνο.

Αν έβαζα μέταλ μόνο την οδήγηση δεν θα σκεφτόμουν :P

Αν και είμαι Rockas στο αμάξι ακούω RnB και Progressive! Ποτέ όμως δεν ακούω ελληνικά!!! Λες και πάω στα μπουζούκια! :p

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V

Αν και είμαι Rockas στο αμάξι ακούω RnB και Progressive! Ποτέ όμως δεν ακούω ελληνικά!!! Λες και πάω στα μπουζούκια! :p

Ναι,όπως μερικοί που βάζουν Σαρμπέλ και τέτοιες μπούρδες στο τέρμα.Χαχα τι ρόμπα...

Στο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ να ακούω drum n bass ;)

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Κυρίως psy-trance/progressive/house και έπεται rock/metal/dark wave. Σε πολύ λιγότερο βαθμό κάνα σταθμό (Red ή Best). Όταν μπαίνουν βέβαια άτομα του ασθενούς φύλου το γυρίζουμε σε λαϊκαδούρα ή τίποτα έντεχνο να πουλάμε και κουλτούρα. :secret: :lol:

Τελευταία όμως έχω κολλήσει τρελά με ambient/dub καταστάσεις. :D :music:

Για πολύ φεύγα λέμε... :alien:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

emena mu aresei na exo anoixto to para8iro k an akouo ton allon sto apenanti autokinito na syxtiriazei,na katevazei 8eos k daimonas pu einai kolimenos sthn kolo-kinisi!!!! :p :p :p

apo mousiki tora mallon 8a elega kana rockaki...k sigura arketa beatakia...na skana sto subaki! :cool:

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

τωρα τελευταια ακουω ραδιο..αλλα και ντισκο ακουω στο αυτοκινητο να αλλαζει η διαθεση μου!

Never Give Up:!:

Join friend!

τωρα τελευταια ακουω ραδιο..αλλα και ντισκο ακουω στο αυτοκινητο να αλλαζει η διαθεση μου!

Πώς και δεν έχεις σε συνεχή επανάληψη το Thinking about you; :p :p :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158