Jump to content

Cosmote neo

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Κάτσε, άρα κάπου λάθος το έγραψα πριν?

1ος μήνας 7

2ος μήνας 7 + υπόλοιπο 1ου

3ος μήνας 7 + υπόλοιπο από τα 7 του 2ου (υπόλοιπο 1ου χάνεται)

Ετσι πάει τελικά?

Ετσι παει. Αν όμως είχες διπλάσια δεδομένα λόγω payzy, τότε αυτά λήγουν 30 μέρες μετά την ενεργοποιηση και δεν έχουν rollover. 

2 ώρες πριν, opmgls said:

Δηλαδή εννοείς ότι ας πούμε έχω στο τέλος του μήνα περιισσευουμενα δεδομένα 3Gb και παίρνω άλλα 7Gb, σύνολο 10Gb, αν όλο τον μήνα καταναλώσω 2Gb, οπότε στο τέλος του επόμενου μήνα θα μένουν 8Gb, από αυτά μόνο τα 7Gb θα μεταφερθούν στον μεθεπόμενο μήνα;
Έτσι όπως το γράφεις αυτό καταλαβαίνω.

Αρα όπως έγραψα από την αρχή το πολύ να μεταφερθούν τα 7 του προηγούμενου μήνα. Τα παραπάνω από τα 7 χάνονται την 1η μέρα του επόμενου μήνα.

On 6/6/2025 at 11:03 ΜΜ, ANAGNPANA said:

Όχι το ΝΕΟ δεν είναι καρτοκινητό 

Το ΝΕΟ, από τεχνικής άποψης, είναι καρτοκινητό το οποίο το επικοινωνούν ως Digital πρόγραμμα κινητής, χωρίς να αναφέρουν ότι δεν είναι ούτε συμβόλαιο, ούτε καρτοκινητό...

Το Neo είναι Neo  

Το Digital καρτοκινητο+συμβόλαιο χωρίς δεσμεύσεις. Είναι μια μίξη. Δεν έχει κάρτες ανανέωσης για παράδειγμα ούτε δέσμευση παραμονής. 

Just now, elkons said:

Το Neo είναι Neo  

Το Digital καρτοκινητο+συμβόλαιο χωρίς δεσμεύσεις. Είναι μια μίξη. Δεν έχει κάρτες ανανέωσης για παράδειγμα ούτε δέσμευση παραμονής. 

Το ΝΕΟ, τεχνικά, είναι στην πλατφόρμα καρτοκινητής. Όλα τα υπόλοιπα, είναι θέμα μάρκετινγκ...

Βασικά είναι συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση. Για κάποιον που θέλει απεριόριστα και να μην ψάχνεται, με 24€/μηνα αυτή τη στιγμή (χωρίς χρονική δέσμευση) απλά δεν έχει αντίπαλο.

1 hour ago, VIPdriver said:

Βασικά είναι συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση. Για κάποιον που θέλει απεριόριστα και να μην ψάχνεται, με 24€/μηνα αυτή τη στιγμή (χωρίς χρονική δέσμευση) απλά δεν έχει αντίπαλο.

Αν είναι συμβόλαιο ποιοι είναι οι όροι του; Εκτός αν εννοείς συμβόλαιο ότι αν σου δώσω 24€ για ένα μήνα θα έχω απεριόριστα. Αλλά με αυτον το ορισμό και τα πακέτα της καρτοκινητής συμβόλαια είναι.  :classic_dry:

2 ώρες πριν, opmgls said:

Αν είναι συμβόλαιο ποιοι είναι οι όροι του; Εκτός αν εννοείς συμβόλαιο ότι αν σου δώσω 24€ για ένα μήνα θα έχω απεριόριστα. Αλλά με αυτον το ορισμό και τα πακέτα της καρτοκινητής συμβόλαια είναι.  :classic_dry:

Και τα καρτοκινητα εχουν όρους. Απλά στο neo δεν μπορεις να μην πληρώνεις καθε μηνα, ενω στο καρτοκινητο βάζεις όποτε θέλεις. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Και τα καρτοκινητα εχουν όρους. Απλά στο neo δεν μπορεις να μην πληρώνεις καθε μηνα, ενω στο καρτοκινητο βάζεις όποτε θέλεις. 

Αρα μοιάζει με αυτό που λεγανε παλιά καρτοσυμβόλαιο.

1 minute ago, opmgls said:

Με την διαφορά οτι το καρτοσυμβολαιο ειχε χρονική δεσμευση.

4 minutes ago, opmgls said:

1 minute ago, VIPdriver said:

Με την διαφορά οτι το καρτοσυμβολαιο ειχε χρονική δεσμευση.

Υπάρχει ακόμα. Από 4GB το έχουν κάνει απλά 8GB ξέρω. 

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να σπάσω το συμβόλαιο (έχω ακόμα λίγο παραπάνω από χρόνο) και να μεταβώ σε whatsup και μετά στο neo με τα 24ε. Αξίζει τον κόπο και πόσο περίπου είναι η ρήτρα; Τώρα μου βγαίνει περίπου στα 42ε το gigamax unlimited.

2 minutes ago, Mitsos_The_Great said:

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να σπάσω το συμβόλαιο (έχω ακόμα λίγο παραπάνω από χρόνο) και να μεταβώ σε whatsup και μετά στο neo με τα 24ε. Αξίζει τον κόπο και πόσο περίπου είναι η ρήτρα; Τώρα μου βγαίνει περίπου στα 42ε το gigamax unlimited.

Καλησπερα,ψάξε να βρεις κάπου το συμβόλαιο σου σίγουρα έχει το πινακάκι για την ρήτρα στο μήνα που είσαι τώρα... Αρκετά δίνεις,το είχες πάρει μέσω site ή έχεις και επιδότηση; 

1 minute ago, George6633 said:

Καλησπερα,ψάξε να βρεις κάπου το συμβόλαιο σου σίγουρα έχει το πινακάκι για την ρήτρα στο μήνα που είσαι τώρα... Αρκετά δίνεις,το είχες πάρει μέσω site ή έχεις και επιδότηση; 

Σκέψου έχω εκπτωση αντί επιδότησης (ο Θεός να την κάνει... )! Σίγουρα πάντως είναι αρκετά. Με το ΝΕΟ θα πέσω στα μισά και το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχει κόφτης στην ταχύτητα .

1 ώρα πριν, Mitsos_The_Great said:

Το τέλος πρόωρης αποχώρησης είναι το 1/4 των υπολοιπόμενων παγίων + οποια επιδότηση έχεις πάρει, αν έχεις πάρει.
Δεν ξέρω  μετράει ως επιδότηση η έκπωση που έχεις. Αν δεν κάνω λάθος ως μηνιαίο πάγιο υπολογίζεται το μειωμένο.
Δεν ξέρω αν είναι παλιά η αυτή η ιστοδελίδα αλλά γράφει διάφορες λεπτομέρειες σχετικά στο 5β μέρος του κειμένου.

9 ώρες πριν, Mitsos_The_Great said:

Δε στο συμβόλαιο σου σε ποιο μήνα βρίσκεσαι και πόση είναι η ρήτρα που θα πληρώσεις. (Δεν νομίζω να είναι ίδια τα ποσά της ρήτρας για τον καθένα)

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Σκέφτομαι για ενεργοποίηση της καλοκαιρινής προσφοράς. Έχω και 1 σταθερό σε σχήμα ONE οπότε κάθε μήνα θα μου επιστρέφει και 10% στο υπόλοιπο. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει μεταφορά υπολοίπου από ΝΕΟ σε άλλο καρτοκινητό? Θα δουλέψει σαν δυνατότητα όταν μαζευτεί ένα εύλογο πόσο μέσα?

1 hour ago, paokara4594 said:

Σκέφτομαι για ενεργοποίηση της καλοκαιρινής προσφοράς. Έχω και 1 σταθερό σε σχήμα ONE οπότε κάθε μήνα θα μου επιστρέφει και 10% στο υπόλοιπο. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει μεταφορά υπολοίπου από ΝΕΟ σε άλλο καρτοκινητό? Θα δουλέψει σαν δυνατότητα όταν μαζευτεί ένα εύλογο πόσο μέσα?

Το ποσό εκείνο αν δεν τα ξοδέψεις, απλά θα λήγει και μετά θα ξανά πιστώνεται. Στην ουσία απλά παραμένει ως έχει. 

4 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Το ποσό εκείνο αν δεν τα ξοδέψεις, απλά θα λήγει και μετά θα ξανά πιστώνεται. Στην ουσία απλά παραμένει ως έχει. 

Έχω την εντύπωση πως από αυτά που έχουν αναφέρει τα παιδιά που το έχουν ενεργοποιήσει ότι αν δεν το καταναλώσεις δεν χάνεται και απλά οποιαδήποτε προσθήκη παρατείνει την ημερομηνία λήξης του. Εμένα η απορία μου είναι η εξής αν το ενεργοποιήσω στα 24€ με έκπτωση 10% κάθε μήνα από σταθερό θα μπαίνει στο υπόλοιπο ένα ποσό 2.4€ στους έξι μήνες είναι περίπου 14.5€ αν μπορώ αυτά τα χρήματα να τα μεταφέρω σε ένα άλλο καρτοκινητό μπορούμε να γλιτώσουμε στην οικογένεια θεωρητικά μια ανανέωση ενός μήνα και να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Απλά δεν διευκρινίζεται στους όρους αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

14 ώρες πριν, paokara4594 said:

Έχω την εντύπωση πως από αυτά που έχουν αναφέρει τα παιδιά που το έχουν ενεργοποιήσει ότι αν δεν το καταναλώσεις δεν χάνεται και απλά οποιαδήποτε προσθήκη παρατείνει την ημερομηνία λήξης του. Εμένα η απορία μου είναι η εξής αν το ενεργοποιήσω στα 24€ με έκπτωση 10% κάθε μήνα από σταθερό θα μπαίνει στο υπόλοιπο ένα ποσό 2.4€ στους έξι μήνες είναι περίπου 14.5€ αν μπορώ αυτά τα χρήματα να τα μεταφέρω σε ένα άλλο καρτοκινητό μπορούμε να γλιτώσουμε στην οικογένεια θεωρητικά μια ανανέωση ενός μήνα και να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Απλά δεν διευκρινίζεται στους όρους αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Όχι. Και εγώ ο ίδιος που έχω, 2.4€ λαβαίνω. Τα 10% του MagentaOne λήγουν, και όταν γίνεται ανανέωση του Neo, θα έχεις πάλι 2.4€

IMG_2449.jpeg

3 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Όχι. Και εγώ ο ίδιος που έχω, 2.4€ λαβαίνω. Τα 10% του MagentaOne λήγουν, και όταν γίνεται ανανέωση του Neo, θα έχεις πάλι 2.4€

IMG_2449.jpeg

Κατάλαβα άρα στην ουσία δεν προστίθεται στο οποίο υπόλοιπο έχεις απλά κάθε μήνα σου πιστώνει 2.4 να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις 

καλημέρα ,

να κάνω μια ερώτηση σχετικά ;

το neo ανανεώνεται την ίδια ημερομηνία κάθε μήνα ; αν ξεκινήσεις πχ 10 θα ενημερώνεται κάθε μήνα στις δέκα ή κάθε 30 ημερολογιακές ημέρες ;

4 ώρες πριν, Stavand said:

καλημέρα ,

να κάνω μια ερώτηση σχετικά ;

το neo ανανεώνεται την ίδια ημερομηνία κάθε μήνα ; αν ξεκινήσεις πχ 10 θα ενημερώνεται κάθε μήνα στις δέκα ή κάθε 30 ημερολογιακές ημέρες ;

Κάθε πότε ανανεώνεται το πλάνο μου;

Το πλάνου σου ανανεώνεται αυτόματα κάθε ένα μήνα, δηλαδή 31 ημέρες, εφόσον πραγματοποιηθεί επιτυχώς η μηνιαία πληρωμή. Κάθε μήνα έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις το πλάνο σου εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Κι αν στο τέλος του μήνα δεν έχεις καταναλώσει τα υπόλοιπα σου σε GB και SMS μεταφέρονται για έναν μήνα ακόμη!

Καλημέρα. Αν κάνω τη διαδικασία σημερα μέσω εφαρμογής για τη φορητοτητα σε neo, λογικά δε θα εχει γίνει η φορητοτητα μέχρι τη Δευτέρα 30.6. Θα μου δώσουν τη προσφορά γνωρίζει καποιος;