leo06 Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 1 hour ago, georgeapo34 said: Μπορεί κάποιος να μας πει τι πακέτα mb έχει έξτρα για να αγοράσει κάποιος σε περίπτωση που χρειαστεί παραπάνω από αυτά που έχει το πακέτο του; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Τα δεδομένα και τα σμς μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν δεν χρησιμοποιηθούν όλα; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου On 9/7/2024 at 1:34 ΜΜ, zurabi_97 said: Τα δεδομένα και τα σμς μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν δεν χρησιμοποιηθούν όλα; Μόνο για ένα μήνα μετά χάνονται On 9/7/2024 at 2:15 ΠΜ, leo06 said: Δεν έχει αλλά αύτα έχει μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Αν πας Αλβανία τι λύσεις υπάρχουν από COSMOTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου (edited) Καλησπέρα! Αν κάποιος επιλέξει το πλάνο των 33€ για παράδειγμα, θα του μένει έστω κάποιο μικρό ποσό μηνιαίως στο υπόλοιπό του για να το αξιοποιήσει σε άλλες υπηρεσίες, π.χ. deals for you ή όλο το ποσό (33€) πηγαίνει στις παροχές που δίνει το εκάστοτε πλάνο; Εάν ισχύει το πρώτο, τότε τι ποσό είναι αυτό; Edited 1 Αυγούστου by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου Όχι τα 33 ευρώ είναι για το πάγιο. Δεν σου δίνει κάτι άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου On 1/8/2024 at 2:50 ΜΜ, tsigo21 said: Όχι τα 33 ευρώ είναι για το πάγιο. Δεν σου δίνει κάτι άλλο. Εκτός αν είναι σε Cosmote One όποτε το 10% του μπαίνει στον λογαριασμό για αξιοποίηση σε deals for you. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου (edited) Έληξε πρόσφατα το συμβόλαιο Gigamax 5GB της κινητής μου και μου έκαναν ανανέωση. Έχω πολλές εκπτώσεις, παρ' άλα αυτά βγαίνει 26€/μηνα ενώ ο κουμπάρος μου το ίδιο συμβόλαιο πληρώνει 17,50/μήνα. Αποφάσισα να υπαναχωρήσω και να το κάνω ΝΕΟ που είναι 10 € φτηνότερο, χωρίς δέσμευση και με περισσότερα GB. Εννοείται ότι δεν έχουν περάσει οι 14 ημέρες. Κάποιος φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται κατ' ευθείαν, αλλά μπορώ να το κάνω καρτοκινητό και μετά να το κάνω ΝΕΟ (δεν μου είπε πόσο διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει). Εκτός από τη δήλωση υπαναχώρησης που θα κάνω, ποιές είναι οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να κάνω (δεν θέλω φυσικά να χάσω τον αριθμό μου και επίσης δεν θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο έστω και για μιά μέρα) Και αν είναι να πάω σε καρτοκινητή σαν ενδιάμεσο στάδιο, ποιά να προτιμήσω? COSMOKARTA, WHAT'S UP ή FROG? Edited 10 Σεπτεμβρίου by MessengerOfGood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, MessengerOfGood said: Έληξε πρόσφατα το συμβόλαιο Gigamax 5GB της κινητής μου και μου έκαναν ανανέωση. Έχω πολλές εκπτώσεις, παρ' άλα αυτά βγαίνει 26€/μηνα ενώ ο κουμπάρος μου το ίδιο συμβόλαιο πληρώνει 17,50/μήνα. Αποφάσισα να υπαναχωρήσω και να το κάνω ΝΕΟ που είναι 10 € φτηνότερο, χωρίς δέσμευση και με περισσότερα GB. Εννοείται ότι δεν έχουν περάσει οι 14 ημέρες. Κάποιος φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται κατ' ευθείαν, αλλά μπορώ να το κάνω καρτοκινητό και μετά να το κάνω ΝΕΟ (δεν μου είπε πόσο διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει). Εκτός από τη δήλωση υπαναχώρησης που θα κάνω, ποιές είναι οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να κάνω (δεν θέλω φυσικά να χάσω τον αριθμό μου και επίσης δεν θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο έστω και για μιά μέρα) Και αν είναι να πάω σε καρτοκινητή σαν ενδιάμεσο στάδιο, ποιά να προτιμήσω? COSMOKARTA, WHAT'S UP ή FROG? Από ότι έχω ακούσει, απλώς μιλάς με εξυπηρέτηση και σου λένε πως θέλει 1 μήνα για να γίνει καρτοκινητό. Χωρίς τηλέφωνο δεν θα μείνεις. Τώρα για το ποιο εκ των δύο να επιλέξεις (cosmocarta) δεν βάζω μέσα, εξαρτάται από το τι σε βολεύει. Το what's up έχει περισσότερα λεπτά ομιλίας, ενώ το frog, περισσότερα gb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) 15 ώρες πριν, sou_d said: Από ότι έχω ακούσει, απλώς μιλάς με εξυπηρέτηση και σου λένε πως θέλει 1 μήνα για να γίνει καρτοκινητό. Χωρίς τηλέφωνο δεν θα μείνεις. Τώρα για το ποιο εκ των δύο να επιλέξεις (cosmocarta) δεν βάζω μέσα, εξαρτάται από το τι σε βολεύει. Το what's up έχει περισσότερα λεπτά ομιλίας, ενώ το frog, περισσότερα gb Ο φίλος μου είπε ότι έκανε το συμβόλαιό του Cosmocarta Combo Unlimited με 15€ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html Σκέφτομαι και το κάνω κι εγώ. Το θέμα δεν είναι μόνο να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο αλλά και να μη γίνει καμιά στραβή και χάσω τον αριθμό που τον έχω πολλά χρόνια. ΥΓ Μήπως τελικά είναι καλύτερα να μείνω στην Cosmocarta Combo Unlimited και να μην πάω στο ΝΕΟ??? Edited 11 Σεπτεμβρίου by MessengerOfGood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) 6 ώρες πριν, MessengerOfGood said: ΥΓ Μήπως τελικά είναι καλύτερα να μείνω στην Cosmocarta Combo Unlimited και να μην πάω στο ΝΕΟ??? Φίλε μου εγώ πρότεινα. Την τελική απόφαση εσύ θα την πάρεις. Ενδεχομένως αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά κάποια πράγματα και ο καθένας πράττει, όπως πιστεύει Edited 11 Σεπτεμβρίου by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) 11 ώρες πριν, MessengerOfGood said: Ο φίλος μου είπε ότι έκανε το συμβόλαιό του Cosmocarta Combo Unlimited με 15€ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html Σκέφτομαι και το κάνω κι εγώ. Το θέμα δεν είναι μόνο να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο αλλά και να μη γίνει καμιά στραβή και χάσω τον αριθμό που τον έχω πολλά χρόνια. ΥΓ Μήπως τελικά είναι καλύτερα να μείνω στην Cosmocarta Combo Unlimited και να μην πάω στο ΝΕΟ??? Η προσφορα με τα extra gb ειναι για 6 μηνες ... Το βασικο πακετο δινει στη συνεχεια 4.5gb (15€)και 2.5gb (13€) αν μηνα... Το Neo δινει 7gb με rollover στον επομενο μηνα και διπλασιασμο gb με πληρωμη με Payzy στα 16€ ... Σαφώς καλυτερη προσφορα του Neo... Βεβαια ολα εξαρτωνται απο τις αναγκες του καθενος... Edited 11 Σεπτεμβρίου by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, anergos13 said: Η προσφορα με τα extra gb ειναι για 6 μηνες ... Το βασικο πακετο δινει στη συνεχεια 4.5gb (15€)και 2.5gb (13€) αν μηνα... Το Neo δινει 7gb με rollover στον επομενο μηνα και διπλασιασμο gb με πληρωμη με Payzy στα 16€ ... Σαφώς καλυτερη προσφορα του Neo... Βεβαια ολα εξαρτωνται απο τις αναγκες του καθενος... Επίσης, η προσφορά ενεργοποίησης ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις. Αν θες να την πάρεις πρέπει να ενεργοποιήσεις μια νέα SIM κάρτα με νέο αριθμό, είτε φέρνοντας τον αριθμό που έχεις ήδη σε κάποιον άλλο πάροχο κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Οι ποιο παλιοί στο neo έχουν εμπειρία πως μεταχειρίζεται η cosmote αυτό το project; Εννοώ οτι κάποιος που εχει π.χ what's up ανα διαστήματα του δίνει κάποια προνόμοια όπως απεριόριστα δεδομένα, token με 3ημερα data ενώ τα πακέτα που βάζει ο καθένας κάθε μήν είναι στάνταρ και με συγκεκριμένα ποσά. δηλαδή υπάρχουν αυτά τα extraδάκια..Όσοι έχουν το neo υπάρχει τέτοια κίνηση απο την cosmote ή τους έχει στην άκρη πληρόνωντας κάθε μήνα το πακέτο τους και μέχρι εκεί; Και όσοι ακριβοπληρώνουν τα unlimited data με τα 33€ δεν είναι αδικημένοι καθώς αυτοί δεν έχει κάτι παραπάνω να τους δώσει παρα μόνο να τους μειώσει για ένα διάστημα το ποσό ανανέωσης; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Nikos_96 said: Οι ποιο παλιοί στο neo έχουν εμπειρία πως μεταχειρίζεται η cosmote αυτό το project; Εννοώ οτι κάποιος που εχει π.χ what's up ανα διαστήματα του δίνει κάποια προνόμοια όπως απεριόριστα δεδομένα, token με 3ημερα data ενώ τα πακέτα που βάζει ο καθένας κάθε μήν είναι στάνταρ και με συγκεκριμένα ποσά. δηλαδή υπάρχουν αυτά τα extraδάκια..Όσοι έχουν το neo υπάρχει τέτοια κίνηση απο την cosmote ή τους έχει στην άκρη πληρόνωντας κάθε μήνα το πακέτο τους και μέχρι εκεί; Και όσοι ακριβοπληρώνουν τα unlimited data με τα 33€ δεν είναι αδικημένοι καθώς αυτοί δεν έχει κάτι παραπάνω να τους δώσει παρα μόνο να τους μειώσει για ένα διάστημα το ποσό ανανέωσης; Αυτο ισχύει σε ολες τις εταιριες. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Nikos_96 said: Οι ποιο παλιοί στο neo έχουν εμπειρία πως μεταχειρίζεται η cosmote αυτό το project; Εννοώ οτι κάποιος που εχει π.χ what's up ανα διαστήματα του δίνει κάποια προνόμοια όπως απεριόριστα δεδομένα, token με 3ημερα data ενώ τα πακέτα που βάζει ο καθένας κάθε μήν είναι στάνταρ και με συγκεκριμένα ποσά. δηλαδή υπάρχουν αυτά τα extraδάκια..Όσοι έχουν το neo υπάρχει τέτοια κίνηση απο την cosmote ή τους έχει στην άκρη πληρόνωντας κάθε μήνα το πακέτο τους και μέχρι εκεί; Και όσοι ακριβοπληρώνουν τα unlimited data με τα 33€ δεν είναι αδικημένοι καθώς αυτοί δεν έχει κάτι παραπάνω να τους δώσει παρα μόνο να τους μειώσει για ένα διάστημα το ποσό ανανέωσης; Μα αν έχεις το πρόγραμμα με τα απεριόριστα τα πάντα τι άλλο περιμένεις να σου δώσει … αν και θα μπορούσε να σου δώσει λέω εγώ τώρα κανένα μήνα δώρο COSMOTE to COSMOTE ακούς ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Σκέφτομαι να αλλάξω από συμβόλαιο nova που ήμουν πολλά χρόνια, σε neo. Είστε γενικά ευχαριστημένοι? Υπάρχει αυτόματη ανανέωση πακέτου? Θα ήθελα να μην ασχολούμαι κάθε μήνα, όπως και στη σύνδεση. Σαν τιμή είναι περίπου το ίδιο στα 10Gb αλλά στο neo θα έχω διπλασιασμό από payzy (για όσο ισχύει αυτό) και rollover mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, nikotsal said: Σκέφτομαι να αλλάξω από συμβόλαιο nova που ήμουν πολλά χρόνια, σε neo. Είστε γενικά ευχαριστημένοι? Υπάρχει αυτόματη ανανέωση πακέτου? Θα ήθελα να μην ασχολούμαι κάθε μήνα, όπως και στη σύνδεση. Σαν τιμή είναι περίπου το ίδιο στα 10Gb αλλά στο neo θα έχω διπλασιασμό από payzy (για όσο ισχύει αυτό) και rollover mb Εξαρτάτε τί θελει ο καθένας. Εγώ είμαι ευχαρηστημένος. Η ανανεωση γίνεται αυτόματα στο πακέτο που εχεις διαλέξει και εάν θέλεις π.χ στα μισά του μήνα να αλλάξεις και να βάλεις κάτι ποιο μεγάλο το κάνεις και ισχύει απο την στιγμή που θα λήξει το προηγούμενο. Κάνεις και παύση, τα διαχειρίζεσαι όλα απο το app. Αυτοματα όλα στην ανανεωση του ποσού απο την αποθηκευμένη κάρτα. δεν ασχολείσε εσύ ξανά.. 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, Nikos_96 said: Εξαρτάτε τί θελει ο καθένας. Εγώ είμαι ευχαρηστημένος. Η ανανεωση γίνεται αυτόματα στο πακέτο που εχεις διαλέξει και εάν θέλεις π.χ στα μισά του μήνα να αλλάξεις και να βάλεις κάτι ποιο μεγάλο το κάνεις και ισχύει απο την στιγμή που θα λήξει το προηγούμενο. Κάνεις και παύση, τα διαχειρίζεσαι όλα απο το app. Αυτοματα όλα στην ανανεωση του ποσού απο την αποθηκευμένη κάρτα. δεν ασχολείσε εσύ ξανά.. Rollover κανουν τα data; Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Rollover κανουν τα data; Από το site *Roll over: Αν στο τέλος του μήνα δεν έχουν καταναλωθεί οι παροχές, τότε τα data σου, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS μεταφέρονται για έναν μήνα ακόμη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Eγώ το έχω πολύ καιρό και είμαι υπέρ ευχαριστημένος έκοψα και το σταθερό και το χρησιμοποιώ και σαν κινητό και σαν σταθερό με απεριόριστες κλήσεις και ίντερνετ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Αν περασεις απο συμβολαιο σε cosmote neo , συνεχιζεις να εχεις τισ παροχες του cosmote one σε αλλα 2 νουμερα και σε σταθερο και στο νουμερο που θα φυγει απο το συμβολαιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, alexpef said: Αν περασεις απο συμβολαιο σε cosmote neo , συνεχιζεις να εχεις τισ παροχες του cosmote one σε αλλα 2 νουμερα και σε σταθερο και στο νουμερο που θα φυγει απο το συμβολαιο ; Εάν συνδυάζεις και σταθερό, τότε ναι. Θα έχεις και τις παροχές του cosmote one 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Έχω συμβόλαιο που λήγει τον 10/2025 και σταθερό/vdsl100 στο cosmote one, μπορώ να κάνω το κινητό Cosmote neo?! Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, HuskerDu said: Έχω συμβόλαιο που λήγει τον 10/2025 και σταθερό/vdsl100 στο cosmote one, μπορώ να κάνω το κινητό Cosmote neo?! Αφού λήγει τον 10/2025 θα πληρώσεις ρήτρα για να το κάνεις COSMOTE NEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts