Xristoste Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Δουλεύει κανονικότατα και με 100% επιτυχία, με γυαλιά σε συνδυασμό με μάσκα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Κάπου διάβασα ότι εξαρτάται απ' τα γυαλιά. Π.χ. με polarized φακούς δυσκολεύεται περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Υπαρχει τροπος να βλεπουμε το ποσοστο της μπαταριας πανω δεξια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 1 ώρα πριν, manosmar said: Υπαρχει τροπος να βλεπουμε το ποσοστο της μπαταριας πανω δεξια; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 απο τα πιο σπαστικα πραγματα στα iphone αυτο με την μπαταρια. 1 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Δεν χρειάζεται να την βλέπεις Μετα κολλάει το μάτι σου συνέχεια εκεί Οταν η μπάρα γίνει πολύ λεπτή θες φόρτιση σιγά το πράγμα 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Πάντως το Face ID εμένα με γυαλιά ηλίου δεν δουλεύει πρέπει να σηκώσω λίγο το γυαλί να φανεί και το μάτι ! Είναι γυαλία καθρέφτης φουλ (κόκκινο χρώμα ο φακός)….Με τα αλλά γυαλιά ηλίου που έχω δουλεύει κανονικά με αναγνωριζει! Εδώ από μούσι που είχα φουλ και ξυριστικά δεν με αναγνώριζε έπρεπε να ξανά περάσω το Face ID ! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Καλησπέρα στην ομάδα Θα χρειαστώ την βοήθεια σας αφού λεω να περασω από Oneplus se Iphone Ο φορτιστής του Oneplus κανει για το Iphone Επίσης ο φορτιστής αυτοκινήτου που εχω της OP κανει για Iphone? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 1 hour ago, Kyriakox said: Καλησπέρα στην ομάδα Θα χρειαστώ την βοήθεια σας αφού λεω να περασω από Oneplus se Iphone Ο φορτιστής του Oneplus κανει για το Iphone Επίσης ο φορτιστής αυτοκινήτου που εχω της OP κανει για Iphone? Σας ευχαριστώ πολύ Ο φορτιστής κάνει αλλά όχι το καλώδιο προφανώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Μια ακόμα σημαντική ερώτηση Στο ΟΡ εχω το joneplus tools το οποίο είναι call recorder οπου και το χρειάζομαι στην δουλειά μου Στο iphone υπάρχει κατι αξιόπιστο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 6 minutes ago, Kyriakox said: Μια ακόμα σημαντική ερώτηση Στο ΟΡ εχω το joneplus tools το οποίο είναι call recorder οπου και το χρειάζομαι στην δουλειά μου Στο iphone υπάρχει κατι αξιόπιστο ? Κυριάκο, δεν υπάρχεις φίλε. Μόλις τώρα σκεφτόμουν να θέσω αυτήν ακριβώς την ερώτηση. Ακριβώς όμως. Είναι τρομακτικό ρε συ. Ανατρίχιασα! 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Ο φορτιστής κάνει αλλά όχι το καλώδιο προφανώς.Ο φορτιστής τι εννοείς κάνει;;Ό,τιδηποτε εκτός τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σε A και W ενέχει κίνδυνο για την γρήγορη μείωση της ζωής την μπαταρίας.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 1 hour ago, chris1984 said: Ο φορτιστής τι εννοείς κάνει;; Ό,τιδηποτε εκτός τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σε A και W ενέχει κίνδυνο για την γρήγορη μείωση της ζωής την μπαταρίας. Sent from my iPhone using Tapatalk Όλοι οι φορτιστές μπορούν να φορτίσουν μια συσκευή Ο επεξεργαστής αναλαμβάνει να δώσει εντολή ποσό ρεύμα να τραβήξει η συσκευή άσχετα εάν ο φορτιστής είναι 1A είναι 2Α και πάει λέγοντας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Όλοι οι φορτιστές μπορούν να φορτίσουν μια συσκευή Ο επεξεργαστής αναλαμβάνει να δώσει εντολή ποσό ρεύμα να τραβήξει η συσκευή άσχετα εάν ο φορτιστής είναι 1A είναι 2Α και πάει λέγοντας Ωραία δοκίμασε το και καλή τύχη!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Just now, chris1984 said: Ωραία δοκίμασε το και καλή τύχη! Sent from my iPhone using Tapatalk Χρόνια τα δοκιμάζω Και όχι μόνο τα δοκιμάζω αλλά αν ψάξεις και διαβάσεις θα δεις ότι έτσι είναι Εσυ μπορείς να φορτίζεις με ότι νομίζεις Ο μαμά apple φορτιστής δηλαδή δεν χαλάει την μπαταρία; Γιατί εγώ με αυτόν φορτίσω και στους 15 μήνες η συσκευή έπεσε 80% υγεία μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Χρόνια τα δοκιμάζω Και όχι μόνο τα δοκιμάζω αλλά αν ψάξεις και διαβάσεις θα δεις ότι έτσι είναι Εσυ μπορείς να φορτίζεις με ότι νομίζεις Ο μαμά apple φορτιστής δηλαδή δεν χαλάει την μπαταρία; Γιατί εγώ με αυτόν φορτίσω και στους 15 μήνες η συσκευή έπεσε 80% υγεία μπαταρίας Μια χαρά τότε, πήγαινε για νέα μπαταρία/συσκευή. Η απλ απ όσο θυμάμαι αλλάζει την μπαταρία ή την συσκευή εφόσον έπεσε στο 80 ή παρακάτω πριν τα 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 (edited) 12 minutes ago, nikos523 said: Μια χαρά τότε, πήγαινε για νέα μπαταρία/συσκευή. Η απλ απ όσο θυμάμαι αλλάζει την μπαταρία ή την συσκευή εφόσον έπεσε στο 80 ή παρακάτω πριν τα 2 χρόνια. γατί να μην την αλλάζει? δίνεις 89 ευρώ και στην αλλάζει Edited April 17, 2022 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Χαίρω πολύ. Η απλ δίνει κάποιο όριο που αν πέσει κάτω από 80% τότε στην αλλάζουν δωρεάν.Αν όπως λες σε καινούργια συσκευή 15 μηνών έπεσε στο 80%, τότε κάποιο σοβαρό θέμα υπάρχει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 1 minute ago, nikos523 said: Χαίρω πολύ. Η απλ δίνει κάποιο όριο που αν πέσει κάτω από 80% τότε στην αλλάζουν δωρεάν. Αν όπως λες σε καινούργια συσκευή 15 μηνών έπεσε στο 80%, τότε κάποιο σοβαρό θέμα υπάρχει. που τα είδες αυτά να γίνονται να τα μάθουμε κι εμείς μήπως σου αλλάζει και οθόνη δωρεάν άμα το ρίξεις κάτω και την σπάσεις? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση ή αν ανοίξεις την εφαρμογή Apple support θα σου δώσει τις πληροφορίες που ψάχνεις.Τώρα τα υπόλοιπα τα προσπερνώ γιατί ξέρω τόσα χρόνια με τι περιπτωσάρα έχω να κάνω, οπότε δεν θα ασχοληθώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 7 minutes ago, nikos523 said: Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση ή αν ανοίξεις την εφαρμογή Apple support θα σου δώσει τις πληροφορίες που ψάχνεις. Τώρα τα υπόλοιπα τα προσπερνώ γιατί ξέρω τόσα χρόνια με τι περιπτωσάρα έχω να κάνω, οπότε δεν θα ασχοληθώ. μην ανησυχείς θα απαντήσουν και οι υπόλοιποι που έχουν εμπειρία και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 χρησιμοποιω φορτιστη satechi 75w ( https://mythiki.gr/satechi-dual-travel-charger-2x-usb-a-2x-type-c-75w-fortistis-toixou-space-gray-mt47190?gclid=CjwKCAjw9e6SBhB2EiwA5myr9myspFZZ1ghDPNQiGd79g7uop8WR1PWpyjYdW-ntzOXb4CW4p_DycRoCsD8QAvD_BwE ) εδω και 6 μηνες που εχω την συσκευη. Υγεια μπαταριας 99%....ολα τα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 3 minutes ago, chocbhed_6630 said: χρησιμοποιω φορτιστη satechi 75w ( https://mythiki.gr/satechi-dual-travel-charger-2x-usb-a-2x-type-c-75w-fortistis-toixou-space-gray-mt47190?gclid=CjwKCAjw9e6SBhB2EiwA5myr9myspFZZ1ghDPNQiGd79g7uop8WR1PWpyjYdW-ntzOXb4CW4p_DycRoCsD8QAvD_BwE ) εδω και 6 μηνες που εχω την συσκευη. Υγεια μπαταριας 99%....ολα τα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.... σου έτυχε καλή μπαταρία αυτό είναι όλο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 1 hour ago, nikos523 said: Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση ή αν ανοίξεις την εφαρμογή Apple support θα σου δώσει τις πληροφορίες που ψάχνεις. Τώρα τα υπόλοιπα τα προσπερνώ γιατί ξέρω τόσα χρόνια με τι περιπτωσάρα έχω να κάνω, οπότε δεν θα ασχοληθώ. μου απάντησαν μόλις από επίσημο αντιπρόσωπο για αντικατάσταση μπαταριας στο iPhone 11 Pro max κοστιζει 89ευρω, εφοσον στην συσκευη δεν εχει αλλαχτει η μπαταρια με καποιου 3ου κατασκευαστη μπαταριων, αλλαζει την ιδια μερα και θελει να εχεις κανει πληρες backup και να ειναι η συσκευη κενη απο δεδομενα. τελος δεν γινεται επισκευη σε περιπτωση που υπαρχει ραγισμα στην οθονη η χτυπημα. αυτή ήταν η απάντηση από isquare Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Your battery's maximum capacity“ The Battery Health screen includes informationon maximum battery capacity and peakperformance capability.Maximum battery capacity measures the devicebattery capacity relative to when it was new. Abattery will have lower capacity as the batterychemically ages which may result in fewer hoursof usage between charges. Depending upon thelength of time between when the iPhone wasmade and when it is activated, your batterycapacity may show as slightly less than 100%.A normal battery is designed to retain up to 80%of its original capacity at 500 complete chargecycles when operating under normal conditions.The one-year warrantyincludes servicecoverage for a defective battery. If it is out ofwarranty, Apple offers battery service for acharge. Learn more about charge cycles. “Πηγή, Apple support page.Τώρα για τις οθόνες κλπ που έβαλες στην κουβέντα, δεν καταλαβαίνω που το πας. Να σου πω την αλήθεια επειδή το έφερε και η κουβέντα, εγώ έχω Apple care plus και Apple store δίπλα μου. Οπότε Παρακευή θα πεταχτώ να πάρω νέα συσκευή γιατί το έχω σπάσει λίγο πίσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts