Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 10 minutes ago, jg_sot said: Αν φοράς μάσκα, τότε έχεις πρόβλημα. Δεν σε αναγνωρίζει. Εκτός και αν έχεις και Apple Watch, το οποίο λύνει αυτό το πρόβλημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Πλατεία Νέας Σμύρνης χθες. Τι ταβάνι στο κατέβασμα έχει το 5g ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Έχει αλλάξει η κατάσταση παραγγελίας του κωτσοβολου σε καποιον; Η είναι ακόμη κολλημένη στο "Eκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης αποστολής: 21/10/2021" Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 9 minutes ago, cddaraa said: Έχει αλλάξει η κατάσταση παραγγελίας του κωτσοβολου σε καποιον; Η είναι ακόμη κολλημένη στο "Eκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης αποστολής: 21/10/2021" Το δικό μου δεν έχει καν ημερομηνία.. 😭 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Δεν είχε ποτέ η την αφαίρεσαν; Ένα παιδί πιο πάνω το είχε γράψει Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Δεν είχε ποτέ, εγώ το έχω πλήρωσει και περιμένω για παραλαβή από το mall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmar Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 (edited) 1 hour ago, jonos said: Πλατεία Νέας Σμύρνης χθες. Τι ταβάνι στο κατέβασμα έχει το 5g ; Πλατεία Ν. Σμύρνης το Σάββατο με Vodafone CU αλλά 12 Pro Max Edited October 21, 2021 by jmar 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 4 ώρες πριν, jonos said: Πλατεία Νέας Σμύρνης χθες. Τι ταβάνι στο κατέβασμα έχει το 5g ; εγω πρωι στις 8.30 στην πλατεια εχω κατεβασει 1375ΜΒ με s21 ultra. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Ενημέρωση από πλαίσιο πριν λίγο, λόγω προβλήματος με την αποθήκη μας τελικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε αύριο. 😂🤣 No worries.....κάποια στιγμή θα έρθει 😉 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 12 ώρες πριν, jpol2410 said: Αρκεί να μην είναι της Cosmote γιατί ένα θέμα θα το έχεις. Κατ αρχήν esim απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο η ίδια δεν παει. Οπότε πας για νέα esim και εάν έχεις Cosmote ξεκινάς απο τώρα και ψάχνεις γιατι υπαρχει μεγάλη έλλειψη στο συγκεκριμένο δίκτυο. Εάν βρεις την τσιμπάς με την μια και απλά όταν παραλάβεις τότε την ενεργοποιείς. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με 12+13 μαζί μέχρι να βρεις esim. Άρχοντας 🙃🙃🙃🙃 Εμένα πάντως έχουν καταφέρει να με αφήσουν χωρίς τηλέφωνο από σήμερα το πρωί. Η esim που μου έστειλαν δεν παιρνάει στο iPhone (βγάζει μήνυμα ότι έχει χρησιμποιηθεί ήδη), και η παλιά δε λειτουργεί πια. Συμβουλή, κάντε το σε κατάστημα να είστε σίγουροι! Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 (edited) 1 hour ago, chocbhed_6630 said: Ενημέρωση από πλαίσιο πριν λίγο, λόγω προβλήματος με την αποθήκη μας τελικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε αύριο. 😂🤣 No worries.....κάποια στιγμή θα έρθει 😉 Εφόσον σου ακυρώσανε την αυριανή παράδοση, σου δώσανε νέα ημερομηνία παράδοσης η εμεινες και εσυ όπως και όλοι μας εδώ με αγνωστη ημερομηνία παραλαβής; Edited October 21, 2021 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 τιποτα, σε μελλοντικο χρονο θα με ξανα καλεσουν για ενημερωση. Για να πω την αληθεια το περιμενα καθως μεχρι σημερα δεν με ειχε καλεσει κανεις για να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες για την χρεωση του τηλεφωνου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 On 20/10/2021 at 5:43 ΜΜ, bill_viper said: Εμφάνιση όλης της δραστηριότητας κι εκεί βλέπεις για τη σημερινή μέρα. Επίσης, από τη μπαταρία σου φαίνεται ότι κάτι τρέχει στο background όσο το έχεις στη φόρτιση. Εκτός κι αν ήσουν ξύπνιος όλο το βράδυ και το ψιλό χρησιμοποιούσες. Π.χ. το δικό μου το βράδυ κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Τελικά κατάλαβα με αυτό που λες περι background στην φόρτιση. Συνηθως όταν το βγάζω από την πρίζα ξεκινάω να το δουλεύω και βλέπω ότι θέλει πάνω από ώρα για να κατέβει η ένδειξη από το 100%. Κοιτα ένα σημερινό. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmar Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) Για όποιον θέλει να δει με ποιά αρχική χωρητικότητα ήρθε το Iphone του, ποιά χωρητικότητα έχει τώρα και πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει, τα στοιχεία αυτά υπάρχουν μέσα στο Privacy-Analytics & Improvements Θα πρέπει να έχετε όμως ενεργή την επιλογή Share iPhone & Watch Analytics για να μπορείτε να βρείτε το αρχείο log-aggregated και δίπλα την ημερομηνία που θέλετε να δείτε, π.χ log-aggregated-2021-10-22-xxxxxx.ips Το αρχείο αυτό κάντε το εξαγωγή και μετά αφού το ανοίξετε ψάξτε να βρείτε τα παρακάτω <key>com.apple.power.battery.CycleCount</key> <integer>6</integer> <key>com.apple.power.battery.MaximumFCC</key> <integer>3871</integer> <key>com.apple.power.battery.NominalChargeCapacity</key> <integer>3767</integer> Το cycle count είναι οι κύκλοι φόρτισης το MaximumFCC είναι η αρχική χωρητικότητα της μπαταρίας το NominalChargeCapacity είναι η τρέχουσα χωρητικότητα Στο δικό μου π.χ (Iphone 12promax) που αγοράστηκε πριν 3 εβδομάδες έχω γράψει 6 κύκλους φόρτισης, η αρχική χωρητικότητα ήταν 3871mAh και η τρέχουσα 3767mAh Η χωρητικότητα που δίνει ο κατασκευαστής είναι 3687mAh Να πω δε πως φορτίζω το κινητό συνήθως έως το 80% σχεδόν κάθε πρωί (από 50%-60% που έχει όταν ξυπνάω)και το έχω φορτίσει έως το 100% 3 φορές αν θυμάμαι καλά Ελπίζω να βρείτε αυτές τις πληροφορίες ενδιαφέρουσες Καλή συνέχεια Edited October 22, 2021 by jmar 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) Μίλησα με τον κωτσοβολο τώρα και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη και ο προμηθευτής στέλνει ενημέρωση για το πότε θα στείλουν απόθεμα κάθε 20 μέρες.. Οπότε της λεω απόθεμα στέλνει μια φορά το μήνα και μου απαντάει μερικές φορές παίρνει και πάνω από μήνα... Πάνε καλά? Οπότε για κάτι που έχουμε πληρώσει θα παραλάβουμε Δεκέμβριο? Όταν εκανα την παραγγελία δεν μου ανέφεραν τέτοια αναμονή.. Edited October 22, 2021 by paros99 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) 10 minutes ago, paros99 said: Μίλησα με τον κωτσοβολο τώρα και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη και ο προμηθευτής στέλνει ενημέρωση για το πότε θα στείλουν απόθεμα κάθε 20 μέρες.. Οπότε τις λεω απόθεμα στέλνει μια φορά το μήνα και μου απαντάει μερικές φορές παίρνει και πάνω από μήνα... Πάνε καλά? Οπότε για κάτι που έχουμε πληρώσει θα παραλάβουμε Δεκέμβριο? Όταν εκανα την παραγγελία δεν μου ανέφεραν τέτοια αναμονή.. Τελικά ίσως τα πράγματα να είναι λίγο πιο ζόρικα απο όσο συνήθως όσο αφορα τις διαθεσιμότητες, ίσως να παίζει ρόλο και ο covid όπως συμβαίνει και σε πολλά αλλά προϊόντα στην αγορά που είναι σε έλλειψη. Λιγα ποστ πιο πάνω καποιος φίλος έγραψε ότι του ακυρώθηκε από το πλαίσιο προγραμματισμένη παραλαβή για σήμερα. Ίσως αυτοι που προλάβανε να πάρουν συσκευή από τους πρώτους ήταν τυχεροί και πάμε σε αρκετή αναμονή οι υπόλοιποι. Δειτε το θετικό του πράγματος, αν παραλάβουμε Δεκέμβρη θα νιώσουμε οτι μας φέρνει δώρο ο Άι Βασίλης όπως στην παιδική μας ηλικία😂😂 Edited October 22, 2021 by Pwpwpw 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) Προσωπικά βρήκα σε τοπικό κατάστημα της περιοχής μου διαθέσιμο ( είμαι επαρχία) μπορώ τώρα να πάω τώρα να το πάρω αν θέλω αλλά έχει ένα 100αρικο καπέλο λόγο άμεσης διαθεσιμότητας και δεν πάω να το πάρω όχι τόσο για το έξτρα 100αρικο, αλλά γιατί μου φαίνεται κοροϊδία και εκμετάλλευση να πληρώσω πάνω από την προβλεπόμενη λιανική τιμή, ας περιμένω και μέχρι τα Χριστούγεννα αν χρειαστεί, όποτε έρθει από πλαίσιο που έκανα προπαραγγελια, μεγάλη δουλειά. Edited October 22, 2021 by Pwpwpw 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Πάντως αν κάποιος που το πήρε ήδη τον πάρει και κανένα άλλο κατάστημα ας μας κάνει ένα δωράκι 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 2 ώρες πριν, Pwpwpw said: Προσωπικά βρήκα σε τοπικό κατάστημα της περιοχής μου διαθέσιμο ( είμαι επαρχία) μπορώ τώρα να πάω τώρα να το πάρω αν θέλω αλλά έχει ένα 100αρικο καπέλο λόγο άμεσης διαθεσιμότητας και δεν πάω να το πάρω όχι τόσο για το έξτρα 100αρικο, αλλά γιατί μου φαίνεται κοροϊδία και εκμετάλλευση να πληρώσω πάνω από την προβλεπόμενη λιανική τιμή, ας περιμένω και μέχρι τα Χριστούγεννα αν χρειαστεί, όποτε έρθει από πλαίσιο που έκανα προπαραγγελια, μεγάλη δουλειά. Εχει στην επαρχια σκρουτζομαγαζα???? 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 14 minutes ago, aenaos15 said: Εχει στην επαρχια σκρουτζομαγαζα???? Καταρχήν δεν ειναι Σκρουτζομαγαζο, τοπικό κατάστημα ειναι με smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 31 minutes ago, aenaos15 said: Εχει στην επαρχια σκρουτζομαγαζα???? Γιατί να μην έχει; Έχεις δει εσύ ότι όλα τα καταστήματα εκεί είναι στην Αθήνα; Το θέμα ωστόσο δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι η διαθεσιμότητα είναι μικρή σε σχέση με τη ζήτηση και κατά τη γνώμη μου, όποιος δεν το βιάζεται για άλλους λόγους, καλύτερα να περιμένει μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Όταν βλέπω καταστήματα ή ιδιώτες που τα αγόρασαν με τιμολόγιο να τα πουλάνε σε τιμές πάνω της επίσημης τιμής διάθεσης στη χώρα μας, αυτό με ξεπερνάει... Υπομονή θέλει, τίποτε άλλο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 1 hour ago, a40ntistos said: Πάντως αν κάποιος που το πήρε ήδη τον πάρει και κανένα άλλο κατάστημα ας μας κάνει ένα δωράκι 🙂 Πάντως εγώ που παρέλαβα, αν με ενημερώσει κάποιο από τα 4 καταστήματα που έχω κάνει προπαραγγελία θα σας πω μήπως μπορέσω να το πάρω για κάποιον από Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 16 minutes ago, ReDKeNzO said: Πάντως εγώ που παρέλαβα, αν με ενημερώσει κάποιο από τα 4 καταστήματα που έχω κάνει προπαραγγελία θα σας πω μήπως μπορέσω να το πάρω για κάποιον από Αθήνα. Ενημέρωση σχετικά με ημερομηνία παράδοσης είχες από κανένα από τα 4 καταστήματα που προπαραγγελες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 1 ώρα πριν, Pwpwpw said: Ενημέρωση σχετικά με ημερομηνία παράδοσης είχες από κανένα από τα 4 καταστήματα που προπαραγγελες; Όχι, τίποτα...οι παραγγελίες σε istorm,isystem και Κωτσόβολο είναι σε αδράνεια και από το Πλαίσιο καμία ενημέρωση μέχρι τώρα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) Μόλις πέρασα από document για λογαριασμό φίλου και ρώτησα αν υπάρχουν ημερομηνίες για την 2η φουρνιά και μου είπε άγνωστο. Τα σκρουτζομαγαζα με το γνωστό καπέλο τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Edited October 22, 2021 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts