tasos259 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 17 ώρες πριν, greg2310 said: To προστατευτικο εχει μαυρο πλαισιο τριγυρω? Αν ναι αυτο φταιει Ναι, σοβαρά; τζάμπα έβγαλα την μανισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Το μανισιο ειναι ζελατινα ..καμια προστασια σε πτωση ,μονο γρατζουνιες..καλυτερα τζαμακι χωρις μαυρο περιθωριο..χανεις λιγο σε αισθητικη αλλα ολα δουλευουν κ εεις ησυχο το κεφαλι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos259 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 6 ώρες πριν, drdedus said: και δώσε και ενα λινκ να μην την πατήσουμε. περιμένω και εγω ενα... δούμε... κολλάω βέβαια να βγάλω το δικό του προστατευτικό. https://a.aliexpress.com/_m0q3hVs ενας λεει οτι κάθεται καλά με την μαμά θήκη.. Μου την έδωσε ένας φίλος, δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Το πήρα και εγώ για το γιο μου χθες...Παρά πολύ καλό.Νομιζω καλύτερο από το Nord μου...Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Έχω τη συσκευή λίγο πάνω από εβδομάδα. Σήμερα παρατήρησα κάτι που δεν μου άρεσε.Έβαλα ακουστικά στο jack να ακούσω μουσική. Όλα καλά.Αλλά έπρεπε νά το φορτίσω κιόλας.Βάζοντας το φορτιστή, άρχισε να ακούγεται ο βομβος των 50Hz, μαζί με τη μουσική (χαμηλά βέβαια, αλλά ακουγόταν).Κάθε φορά που ακουμπούσα την οθόνη να αλλάξω τραγούδι, η βίντεο στο youtube, σταματούσε ο θόρυβος.Δηλαδή σαν να μην έχει γείωση και όταν ακουμπάω την οθόνη, τη γειώνω ένα πράγμα.Οποιος μπορεί ας δοκιμάσει να μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 2 ώρες πριν, tasos259 said: Μου την έδωσε ένας φίλος, δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς. δεν πειραζει..το μαυρο πλαισο που ειπες αρκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 On 10/4/2022 at 5:32 ΜΜ, conan1 said: Έχω τη συσκευή λίγο πάνω από εβδομάδα. Σήμερα παρατήρησα κάτι που δεν μου άρεσε. Έβαλα ακουστικά στο jack να ακούσω μουσική. Όλα καλά. Αλλά έπρεπε νά το φορτίσω κιόλας. Βάζοντας το φορτιστή, άρχισε να ακούγεται ο βομβος των 50Hz, μαζί με τη μουσική (χαμηλά βέβαια, αλλά ακουγόταν). Κάθε φορά που ακουμπούσα την οθόνη να αλλάξω τραγούδι, η βίντεο στο youtube, σταματούσε ο θόρυβος. Δηλαδή σαν να μην έχει γείωση και όταν ακουμπάω την οθόνη, τη γειώνω ένα πράγμα. Οποιος μπορεί ας δοκιμάσει να μου πει. Βρέθηκε η αιτία. Είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών. Με άλλο ζευγάρι δεν το κάνει. Το θέμα είναι όμως πως σε δύο άλλες συσκευές, τα συγκεκριμένα ακουστικά δουλεύουν χωρίς να κάνουν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blanc Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Καλησπέρα σε όλους. Απεκτήσα πρόσφατα το συγκεκριμένο κινητό ήδη αναβαθμισμένο σε android 12 realme UI 3.0. Το μοναδικό θέμα που έχω είναι ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση για να ξέρεις με σβηστή οθόνη ότι έχεις παραλάβει μήνυμα, κλήση κτλ. Διαβάζοντας είδα ότι υπάρχει το edge lighting, το οποίο και προσπάθησα να ενεργοποιήσω αλλά και πάλι τίποτα....Φαίνεται πως δεν δουλεύει και με ένα μικρό google search είδα πως το ίδιο παράπονο έχουν και αρκετοί άλλοι χρήστες του gt master. Έχει κάποιος άλλος συμφορουμίτης το ίδιο πρόβλημα???Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσουμε αυτό??? Υπάρχει κάποιο app να ενημερώνομαι με κάποιο τρόπο για missed calls και μηνύματα??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει το always on display, παρότι υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι δεν δουλεύει. Θα σου πρότεινα να πάρεις backup ότι αρχεία χρειάζεσαι και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blanc Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Αν κάνω επαναφορά μόνο των ρυθμίσεων συστήματος υπάρχει περίπτωση να στρώσει??? Έτσι λογικά δεν θα χάσω τα αρχεία μου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Ναι μπορείς να δοκιμάσεις και επαναφορά ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Για δες μήπως έχεις ενεργοποίησει να ανοίγει η οθόνη όταν σηκώνεις ή μετακινείς το τηλέφωνο και δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις μήπως φτιάξει.Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Στο κινητό έκανα factory reset, μετά την ενημέρωση σε android 12, δεν φρόντισα αμέσως να περάσω το vanced, έχει κάποια εναλλακτική το xda, είχα την ησυχία μου, με το vanced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 (edited) Πριν αναβαθμιστεί νομίζω γενικά ήταν καλύτερο. Τώρα έχει χάσει τη smoothίλα που είχε κατά το σκρολάρισμα. Δίνει αίσθηση διακεκομμένου σκρολαρίσματος. Σαν οδόντωση ένα πράγμα.. Και στην αυτόματη φωτεινότητα, την ημέρα όλα καλά. Τη νύχτα όμως δυστυχώς μειώνει τη φωτεινότητα τέρμα. Record_2022-04-13-21-29-58.mp4 Record_2022-04-13-21-36-31.mp4 Edited April 13, 2022 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blanc Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 18 ώρες πριν, WPerty said: Ναι μπορείς να δοκιμάσεις και επαναφορά ρυθμίσεων. 12 ώρες πριν, kostis20 said: Για δες μήπως έχεις ενεργοποίησει να ανοίγει η οθόνη όταν σηκώνεις ή μετακινείς το τηλέφωνο και δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις μήπως φτιάξει. Sent from my AC2003 using Tapatalk Δυστυχώς τίποτε απο τα 2 δεν δουλεψε.... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 1 ώρα πριν, Blanc said: Δυστυχώς τίποτε απο τα 2 δεν δουλεψε.... Δοκίμασε να αλλάξεις το σχέδιο ή το ρολόι της always on display σε κάτι άλλο από αυτό που έχεις ορίσει. Εμένα κάποια στιγμή είχε φάει κόλλημα και δεν έδειχνε τίποτα και όταν άλλαξα σχέδιο λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Μήπως έχεις βάλει ωράριο στο always on?Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις και το διπλό χτύπημα στην οθόνη για να βλέπεις τις ειδοποιήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blanc Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Παιδιά τίποτα... Ότι και να κάνω δεν μπορώ με κανένα τρόπο να ενημερωθώ για missed calls και messages.... Δοκίμασα και μερικές εφαρμογές απο το playstore αλλα εκτός απο το γεγονός ότι ζητάνε άδεια να έχουν πρόσβαση στα πάντα (κυριολεκτικά) δεν προσφέρουν και κάτι.... Προφανώς θα το φάω στη μάπα μέχρι να διορθωθεί ή μέχρι να το αλλάξω... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Παιδιά τίποτα... Ότι και να κάνω δεν μπορώ με κανένα τρόπο να ενημερωθώ για missed calls και messages.... Δοκίμασα και μερικές εφαρμογές απο το playstore αλλα εκτός απο το γεγονός ότι ζητάνε άδεια να έχουν πρόσβαση στα πάντα (κυριολεκτικά) δεν προσφέρουν και κάτι.... Προφανώς θα το φάω στη μάπα μέχρι να διορθωθεί ή μέχρι να το αλλάξω...Αυτό είναι ενεργό;Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blanc Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Οτι έχεις ως επιλογή εσύ έχω και γω.... Απ'οτι έχω ψάξει το πρόβλημα είναι γνωστό και το έχουν πολλοί. Αν καταφέρω να βγάλω άκρη θα ενημερώσω και εδώ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Ούτε και εμένα δούλεψε ποτέ ούτε σε android 11 ούτε στο 12. Ένας στο xda λέει φταίει ότι είχε κλειστά τα animations απο το developers settings, εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω σε ότι κινητό πάρω είναι να κλείνω απο εκεί τα animations. Λέω αυτό θα είναι, τα άνοιξα αλλά παλι δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ceasar-35 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Καλημέρα, έχω το real me get master edition. Γενικά καλά. Ήθελα να ρωτήσω, όταν έχω τα δεδομένα ενεργοποιημένα και κάνω κλήση...απενεργοποιούνται...υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 3 ώρες πριν, Ceasar-35 said: Καλημέρα, έχω το real me get master edition. Γενικά καλά. Ήθελα να ρωτήσω, όταν έχω τα δεδομένα ενεργοποιημένα και κάνω κλήση...απενεργοποιούνται...υπάρχει κάποια ρύθμιση; Δεν έχεις volte μάλλον. Ενεργοποίησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ceasar-35 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Ευχαριστώ πολύ...θα το κάνω και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts