sotosok Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 22 minutes ago, johnkarak said: κι αν η οθόνη σου είναι μια χαρά και πας για αλλαγή για να χεις νέα μπαταρία και σου βγει προβληματική η νέα οθόνη!?!? 😛 😛 Συνήθως δεν παίζεις όταν το τηλέφωνο σου δεν έχει θέμα καλύτερα να πληρώσεις μια μπαταρία από το να πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος 23 minutes ago, adi32 said: καθε επισκευη δεν εχει εγγυηση ενα χρονο? Η περίοδος ισχύος της εγγύησης κατόπιν της επισκευής (με ή χωρίς αντικατάσταση ανταλλακτικών) θα είναι ίση με το υπόλοιπο της αρχικής περιόδου εγγύησης. Όλα τα μέρη που αντικαθίστανται στο πλαίσιο της εκτέλεσης υπηρεσιών εγγύησης θα περιέρχονται στην ιδιοκτησία της Samsung και τα νέα μέρη ή τα μέρη αντικατάστασης θα περιέρχονται στην ιδιοκτησία του Πελάτη. Από τη σελίδα της Samsung 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Εννοείται ότι αν δεν έχει πρόβλημα το κινητό, δεν το πας στο service. Αν όμως έχει τα γνωστά μικροπροβλήματα, αλλά είναι λειτουργικό, είναι προτιμότερο για μένα να το πας 2-3 μήνες πριν τη λήξη της εγγύησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 1 χρόνο και 9 μήνες στην κατοχή μου και ουτε με τρώει το χέρι μου για αλλαγή ούτε καν κοιτάω για το επόμενο. Όλα πολύ καλά σχεδόν σαν να το πήρα τωρα. Ίσως η πιο ολοκληρωμένη συσκευή Sammy ever Οι δικές σ;ς εμπειρίες παιδιά? Πως τα βλέπετε και σκεφτήκατε το διάδοχό του Α52s? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 19 minutes ago, christos_087 said: 1 χρόνο και 9 μήνες στην κατοχή μου και ουτε με τρώει το χέρι μου για αλλαγή ούτε καν κοιτάω για το επόμενο. Όλα πολύ καλά σχεδόν σαν να το πήρα τωρα. Ίσως η πιο ολοκληρωμένη συσκευή Sammy ever Οι δικές σ;ς εμπειρίες παιδιά? Πως τα βλέπετε και σκεφτήκατε το διάδοχό του Α52s? 1μιση χρόνο σχεδόν μετά με το άσπρο 8/256 και το ευχαριστιεμαι σαν την 1η μέρα σχεδόν... Δεν αισθάνθηκα στιγμή ότι δεν κάνει κάτι όπως πρέπει. Και το όνομά της "ρουφιάνας" της Samsung μεγάλη υπόθεση πίσω από τη συσκευή. Και δεδομένου ότι (α) το A54 είναι απλώς ένα A52s με γυαλί από πίσω και ανεπαισθητες βελτιώσεις και (β) ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να δικαιολογήσω προσωπικά 900-1000+ ευρώ για ένα τηλέφωνο, όταν μπορώ να έχω τόσο καλή εμπειρία με ένα mid-ranger, το συζητάμε πάλι του χρόνου, και ΜΟΝΟ αν κάνει πάλι το θαύμα η Samsung. 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 (edited) Σχεδόν δύο χρόνια μαζί του με κανένα θέμα μέχρι τώρα εργάτης κανονικός κάθε μέρα χωρίς το παραμικρό θέμα, τελευταίες μέρες δουλεύω παράλληλα ένα Α54 χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα από το λειτουργικό και χωρίς να στήσω κάτι δηλαδή όπως το έβγαλα από το κουτί του, η εμπειρία χρήσης στο Α54 είναι καλύτερη και το τηλέφωνο είναι αρκετά πιο γρήγορο, δακτύλικο ακαριαία και γενικά όλες οι εργασίες γίνονται πιο smooth, σύνδεση με bluetooth και WiFi πιο γρήγορα, φώτο μικρή διαφορά μεταξύ τους αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει γιατί η χρήση είναι για τηλέφωνο επαγγελματικό, και τελευταίο η μπαταρία του που έχει βελτίωση αλλά δεν έχω σαφή εικόνα ακόμα Edited June 29, 2023 by sotosok 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 26 minutes ago, sotosok said: Σχεδόν δύο χρόνια μαζί του με κανένα θέμα μέχρι τώρα εργάτης κανονικός κάθε μέρα χωρίς το παραμικρό θέμα, τελευταίες μέρες δουλεύω παράλληλα ένα Α54 χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα από το λειτουργικό και χωρίς να στήσω κάτι δηλαδή όπως το έβγαλα από το κουτί του, η εμπειρία χρήσης στο Α54 είναι καλύτερη και το τηλέφωνο είναι αρκετά πιο γρήγορο, δακτύλικο ακαριαία και γενικά όλες οι εργασίες γίνονται πιο smooth, σύνδεση με bluetooth και WiFi πιο γρήγορα, φώτο μικρή διαφορά μεταξύ τους αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει γιατί η χρήση είναι για τηλέφωνο επαγγελματικό, και τελευταίο η μπαταρία του που έχει βελτίωση αλλά δεν έχω σαφή εικόνα ακόμα Το Α54 αυτη τη στιγμή αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική 52 minutes ago, akumiris said: 1μιση χρόνο σχεδόν μετά με το άσπρο 8/256 και το ευχαριστιεμαι σαν την 1η μέρα σχεδόν... Δεν αισθάνθηκα στιγμή ότι δεν κάνει κάτι όπως πρέπει. Και το όνομά της "ρουφιάνας" της Samsung μεγάλη υπόθεση πίσω από τη συσκευή. Και δεδομένου ότι (α) το A54 είναι απλώς ένα A52s με γυαλί από πίσω και ανεπαισθητες βελτιώσεις και (β) ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να δικαιολογήσω προσωπικά 900-1000+ ευρώ για ένα τηλέφωνο, όταν μπορώ να έχω τόσο καλή εμπειρία με ένα mid-ranger, το συζητάμε πάλι του χρόνου, και ΜΟΝΟ αν κάνει πάλι το θαύμα η Samsung. 😉 Χαχαχ κάτι μου λέει πως λιγο δύσκολα θα ξαναδούμε snapdragon στη μεσαία κατηγορία της Samsung... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 11 minutes ago, christos_087 said: Χαχαχ κάτι μου λέει πως λιγο δύσκολα θα ξαναδούμε snapdragon στη μεσαία κατηγορία της Samsung... Ναι, αυτό το μόνο σίγουρο. Βλέπω και στη σειρά S το ίδιο. Πιθανόν τα S23 να είναι κι αυτά τα πρώτα και τελευταία με snap. 1 ώρα πριν, christos_087 said: 1 χρόνο και 9 μήνες στην κατοχή μου και ουτε με τρώει το χέρι μου για αλλαγή ούτε καν κοιτάω για το επόμενο. Όλα πολύ καλά σχεδόν σαν να το πήρα τωρα. Ίσως η πιο ολοκληρωμένη συσκευή Sammy ever Οι δικές σ;ς εμπειρίες παιδιά? Πως τα βλέπετε και σκεφτήκατε το διάδοχό του Α52s? Κι εγώ κανένα θέμα δεν έχω. Όλα ρολόι δουλεύουν στους 9 μήνες που το έχω. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Δοκίμασε αυτό Το δοκίμασα και σε ευχαριστώ αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Θα ξεκινήσω το Σαββατοκύριακο το backup για να το στείλω την επόμενη εβδομάδα για επισκευή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Μετά από μία περίοδο που άλλαζα συσκευή κάθε 6 μήνες, ήρθε η ώρα εκεί στο 2020 να ηρεμήσω και να απολαμβάνω όποια καλύτερη συσκευή μπορούσα να έχω, ανάλογα με το budget μου. Έτσι έμεινα για 18 μήνες με το εκπληκτικό galaxy S10 lite (8/128). Το πούλησα εύκολα και σε πολύ καλή τιμή. Αγόρασα το ισορροπημένο και αξιόπιστο Redmi Note 10 pro, με το οποίο πορεύτηκα για 14 μήνες. Πριν από 3 μήνες το έδωσα για να αγοράσω το καλύτερο από όλα τα προηγούμενα, A52s 5g. Το απολαμβάνω, με καλύπτει απόλυτα και σίγουρα είναι για μένα συσκευή για διετία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 1 ώρα πριν, evris2013 said: Ναι, αυτό το μόνο σίγουρο. Βλέπω και στη σειρά S το ίδιο. Πιθανόν τα S23 να είναι κι αυτά τα πρώτα και τελευταία με snap. Κι εγώ κανένα θέμα δεν έχω. Όλα ρολόι δουλεύουν στους 9 μήνες που το έχω. Να δούμε τι θα βάλουν στα Fe..Ίσως εκεί υπάρξει κάτι.. Δυστυχώς η Qualcomm πουλάει πολύ ακριβά πλέον.. 1 ώρα πριν, green dragon said: Μετά από μία περίοδο που άλλαζα συσκευή κάθε 6 μήνες, ήρθε η ώρα εκεί στο 2020 να ηρεμήσω και να απολαμβάνω όποια καλύτερη συσκευή μπορούσα να έχω, ανάλογα με το budget μου. Έτσι έμεινα για 18 μήνες με το εκπληκτικό galaxy S10 lite (8/128). Το πούλησα εύκολα και σε πολύ καλή τιμή. Αγόρασα το ισορροπημένο και αξιόπιστο Redmi Note 10 pro, με το οποίο πορεύτηκα για 14 μήνες. Πριν από 3 μήνες το έδωσα για να αγοράσω το καλύτερο από όλα τα προηγούμενα, A52s 5g. Το απολαμβάνω, με καλύπτει απόλυτα και σίγουρα είναι για μένα συσκευή για διετία. S10 lite πολυ καλη περίπτωση με τoν Snapdragon 855.πως ήταν η εμπειρία σου με το συγκεκριμενο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Καλημέρες!! Ερώτηση: Ram Plus ενεργό ή όχι? Έχετε παρατηρήσει σημαντική διαφορά στην ταχύτητα της συσκευής με ανενεργό το ram plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Καμία διαφορά. Τίποτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 2 ώρες πριν, johnkarak said: Καλημέρες!! Ερώτηση: Ram Plus ενεργό ή όχι? Έχετε παρατηρήσει σημαντική διαφορά στην ταχύτητα της συσκευής με ανενεργό το ram plus? Όχι καμία διαφορά. Αν το απενεργοποιησεις θα δεις και βελτιωση στην μπαταρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Καλησπερα. Εχει κανεις εμπειρια απο το σερβις στην ανω γλυφαδα?. Γουναρη 137 νομιζω ειναι, μου διαφευγει η επωνυμια τωρα. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Ποία είναι η διαφορά τους? Ο ένας είναι 6 ευρώ φθηνότερα. Είναι και οι δύο φορτιστές των 25W με καλώδιο type C. https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nb-25watt-usb-type-c-cable-white-bulk-p-TEL.205824 https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800xb-25watt-usb-type-c-1m-black-p-TEL.063711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 3 ώρες πριν, panoslvd said: Ποία είναι η διαφορά τους? Ο ένας είναι 6 ευρώ φθηνότερα. Είναι και οι δύο φορτιστές των 25W με καλώδιο type C. https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nb-25watt-usb-type-c-cable-white-bulk-p-TEL.205824 https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800xb-25watt-usb-type-c-1m-black-p-TEL.063711 Νομίζω ότι το δεύτερο έρχεται μαζί με συσκευασία, ενώ το πρώτο είναι σκέτο, σε σακουλάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 12 minutes ago, rebelos2019 said: Νομίζω ότι το δεύτερο έρχεται μαζί με συσκευασία, ενώ το πρώτο είναι σκέτο, σε σακουλάκι. Επειδή το μαύρο το πήρα κι εγώ από e-shop, τον φορτιστή στον δίνουν έτσι όπως είναι χωρίς συσκευασία και το καλώδιο σε σακουλάκι. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 bulk Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Πείρα το μαύρο τελικά με το καλώδιο να είμαι σίγουρος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Υπάρχει δυνατότητα στη συσκευή να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα του Power Button όπως το είχα και στο Xiaomi; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 40 minutes ago, evris2013 said: Υπάρχει δυνατότητα στη συσκευή να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα του Power Button όπως το είχα και στο Xiaomi; Ρυθμίσεις--> Σύνθετες λειτουργίες-->Πλαϊνό πλήκτρο, ενεργοποιείς το διπλό πάτημα και στο γραναζάκι επιλέγεις τον φακό.. Άν κατεβάσεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων και με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο του φακού σου εμφανίζει και το επίπεδο έντασης φωτισμού του φακού που θέλεις να έχει.. 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 (edited) 12 ώρες πριν, evris2013 said: Υπάρχει δυνατότητα στη συσκευή να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα του Power Button όπως το είχα και στο Xiaomi; Συνθέτες λειτουργίες, πλαϊνό πλήκτρο, Ενεργοποίησε το διπλό πάτημα επέλεξε εφαρμογή φακός Πρώτη φορά ρώτας κάτι σοβαρό γιαυτό σου απάντησα βελτιώνεσαι Edited July 4, 2023 by sotosok 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 3 ώρες πριν, sotosok said: Συνθέτες λειτουργίες, πλαϊνό πλήκτρο, Ενεργοποίησε το διπλό πάτημα επέλεξε εφαρμογή φακός Πρώτη φορά ρώτα κάτι σοβαρό γιαυτό σου απάντησα βελτιώνεσαι Μόνο που άργησες λίγο! Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 To τηλεφωνο κανει τα εξης κουλα : Στην αρχη στο viber τρεμοπαιζε η φωτεινοτητα της οθονης και χιονανια στιγμιαια στο μισο της οθονης . Τωρα αρχισε να εχει χιονια καποιες φορες κι στην αρχικη οθονη στιγμιαια σαν παρασιτα 1 -2 φορες την μερα . Δεν ειμαι απο αθηνα κι δεν πηρα το κινητο απο καταστημα της πολης μου τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 28 minutes ago, powerup said: To τηλεφωνο κανει τα εξης κουλα : Στην αρχη στο viber τρεμοπαιζε η φωτεινοτητα της οθονης και χιονανια στιγμιαια στο μισο της οθονης . Τωρα αρχισε να εχει χιονια καποιες φορες κι στην αρχικη οθονη στιγμιαια σαν παρασιτα 1 -2 φορες την μερα . Δεν ειμαι απο αθηνα κι δεν πηρα το κινητο απο καταστημα της πολης μου τι μπορω να κανω ? Αρχικά, ΑΜΕΣΑ τα αρχεία σου αντίγραφο κάπου για παν ενδεχόμενο. Αν έχεις απόδειξη αγοράς, μιλάς με τη samsung για να σε καθοδηγήσουν που και πως θα το στείλεις. Λογικά θα σου πουν να καλέσεις το κοντινότερο επισκευαστικό σου κέντρο και να σου πουν εκείνοι πως το στέλνεις σε αυτούς. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts