challenge143 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 2 ώρες πριν, Andrgry said: Καλησπέρα, αυτό το πληκτρολόγιο θα διορθωθεί κάποτε τέλος πάντων; μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση; Ευχαριστώ! Δυστυχώς τίποτα κ με την ενημέρωση Ιανουαρίου δεν έχει διορθωθεί και η αλήθεια είναι ότι το έχουν καθυστερήσει αρκετά κ δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε. Μέσα η συσκευή έχει ήδη προεγκατεστημενο το πληκτρολόγιο της microsoft SwiftKey που είναι κ αυτό ΤΟΎΜΠΑΝΟ κ τελικά όλα είναι μια συνήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Φίλε μου στο δικό μου κινητό, επίσημο Ελληνικό, δεν υπάρχει προεγκατεστημένο το swiftkey. Τέλος πάντων επιλογές υπάρχουν, αλλά το θεωρώ περιττό να βάζουμε τρίτες εφαρμογές και να βαρύνουμε το λογισμικό ενώ υπάρχει επίσημη αρκετά καλή εφαρμογή σε ένα κινητό που δεν το λες και φθηνό. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 2 ώρες πριν, challenge143 said: Δυστυχώς τίποτα κ με την ενημέρωση Ιανουαρίου δεν έχει διορθωθεί και η αλήθεια είναι ότι το έχουν καθυστερήσει αρκετά κ δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε. Μέσα η συσκευή έχει ήδη προεγκατεστημενο το πληκτρολόγιο της microsoft SwiftKey που είναι κ αυτό ΤΟΎΜΠΑΝΟ κ τελικά όλα είναι μια συνήθεια. σου έχει ερθει η ενημέρση του Γενάρη ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Μάλλον με το One UI 5.1 θα το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Καλησπερα.Απο τοτε που εκανα hard reset το τηλεφωνο στην ευεξια δεν εμφανιζονται οι χρονοι χρησης.Γιατι?Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να φαινονται?Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαμία απάντηση και σε μενα? Ευχαριστώ.Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, challenge143 said: Δυστυχώς τίποτα κ με την ενημέρωση Ιανουαρίου δεν έχει διορθωθεί και η αλήθεια είναι ότι το έχουν καθυστερήσει αρκετά κ δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε. Μέσα η συσκευή έχει ήδη προεγκατεστημενο το πληκτρολόγιο της microsoft SwiftKey που είναι κ αυτό ΤΟΎΜΠΑΝΟ κ τελικά όλα είναι μια συνήθεια. Το Gboard έχει προεγκατεστημένο όχι SwiftKey. Η ενημέρωση Ιανουαρίου πότε σου ήρθε; Εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα! Edited January 17, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 8 ώρες πριν, evris2013 said: Το Gboard έχει προεγκατεστημένο όχι SwiftKey. Η ενημέρωση Ιανουαρίου πότε σου ήρθε; Εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα! Sorry δεν κοίταξα της γυναίκας το A52s το δικό μου κοίταγα το κινητό. Ας σβηστεί το σχόλιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 (edited) 10 ώρες πριν, evris2013 said: Το Gboard έχει προεγκατεστημένο όχι SwiftKey. Η ενημέρωση Ιανουαρίου πότε σου ήρθε; Εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα! Φίλε μου στο δικό μου, Επίσημο Ελληνικό, ούτε το Gboard είναι προεγκατεστημένο μόνο το πληκτρολόγιο της Samsung. Βέβαια αυτό έχει από ελάχιστη έως καμία σημασία το αναφέρω απλά ως πληροφορία. Edited January 18, 2023 by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Το youtube vanced σταμάτησε να δουλεύει. Βρήκα το LibreTube και φαίνεται να δουλεύει σωστά, μόνο που δεν μπορώ να κάνω login στον προσωπικό λογαριασμό. Εάν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική για βίντεο χωρίς διαφημίσεις και συνέχιση του βίντεο στο background πείτε μας 🙏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Το youtube vanced σταμάτησε να δουλεύει. Βρήκα το LibreTube και φαίνεται να δουλεύει σωστά, μόνο που δεν μπορώ να κάνω login στον προσωπικό λογαριασμό. Εάν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική για βίντεο χωρίς διαφημίσεις και συνέχιση του βίντεο στο background πείτε μας Σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Για κάνε μια αναζήτηση vanced manager ...Εγώ προχθές έκανα εγκατάστασηΣτάλθηκε από το SM-G990B2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 13 minutes ago, christou said: Σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Για κάνε μια αναζήτηση vanced manager ... Εγώ προχθές έκανα εγκατάσταση Στάλθηκε από το SM-G990B2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξανά κατέβασα την ίδια έκδοση του youtube vanced μέσω του manager και πάλι τα ίδια. Όμως βρήκα τη λύση ⚠️ Χρειάστηκε να κάνω αποσύνδεση από το κανάλι.....μετα έκανα σύνδεση σε άλλα λογαριασμό youtube και δουλεύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Μόλις έκανα αναβάθμιση στο δικό μου, security patch 01/2023.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Επίσης και εγώ...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 3 ώρες πριν, andreas545 said: Το youtube vanced σταμάτησε να δουλεύει. Βρήκα το LibreTube και φαίνεται να δουλεύει σωστά, μόνο που δεν μπορώ να κάνω login στον προσωπικό λογαριασμό. Εάν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική για βίντεο χωρίς διαφημίσεις και συνέχιση του βίντεο στο background πείτε μας 🙏 Εμένα δουλεύει άψογα! 1 hour ago, NikosChandolias said: Μόλις έκανα αναβάθμιση στο δικό μου, security patch 01/2023. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Σε μένα τίποτα δεν ήρθε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Ενημερωση Ιανουαριος 2023 . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 11 minutes ago, s_wind said: Ενημερωση Ιανουαριος 2023 . Δεν βλέπω να βελτιώνει και την εφαρμογή του πληκτρολογίου της Samsung! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 1 hour ago, evris2013 said: Δεν βλέπω να βελτιώνει και την εφαρμογή του πληκτρολογίου της Samsung! Φίλε μου δεν την βελτιώνει, μετά την αναβάθμιση το δοκίμασα και πάλι τζίφος.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Ναι λογικό είναι γιατί εμείς στην οικογένεια που έχουμε την σειρά 21 κ 22 που την παίρνουμε ποιο μπροστά την ενημέρωση από το A52s, αν είχε φτιαχτεί σε μας θα την είχε φτιάξει σε όλα τα μοντέλα της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Εντόπισα bug που δεν υπήρχε πριν την αναβάθμιση. Κλείδωμα οθόνης μέσω τρίτης εφαρμογής ή με τον nova launcher, πλέον δεν απενεργοποιεί άμεσα την οθόνη αλλά πάει στην οθόνη κλειδώματος για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά απενεργοποιείται. Πραγματικά κουραστικό και αχρείαστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Εντόπισα bug που δεν υπήρχε πριν την αναβάθμιση. Κλείδωμα οθόνης μέσω τρίτης εφαρμογής ή με τον nova launcher, πλέον δεν απενεργοποιεί άμεσα την οθόνη αλλά πάει στην οθόνη κλειδώματος για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά απενεργοποιείται. Πραγματικά κουραστικό και αχρείαστο...πιθανόν θέλει στις ρυθμίσεις του νόβα ξανά ενεργοποίηση του accessibility ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 4 minutes ago, ilka71 said: 28 minutes ago, Andrgry said: Εντόπισα bug που δεν υπήρχε πριν την αναβάθμιση. Κλείδωμα οθόνης μέσω τρίτης εφαρμογής ή με τον nova launcher, πλέον δεν απενεργοποιεί άμεσα την οθόνη αλλά πάει στην οθόνη κλειδώματος για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά απενεργοποιείται. Πραγματικά κουραστικό και αχρείαστο... πιθανόν θέλει στις ρυθμίσεις του νόβα ξανά ενεργοποίηση του accessibility ? Το έχω κάνει ήδη, δεν είχε αποτέλεσμα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση και επανεκκίνηση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι λογικό είναι γιατί εμείς στην οικογένεια που έχουμε την σειρά 21 κ 22 που την παίρνουμε ποιο μπροστά την ενημέρωση από το A52s, αν είχε φτιαχτεί σε μας θα την είχε φτιάξει σε όλα τα μοντέλα της. Αυτή η εφαρμογή πληκτρολογίου της Samsung δεν παίρνει ενημερώσεις; Το Gboard ενημερώνεται πιο τακτικά σχετικά. Edited January 18, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Το έχω κάνει ήδη, δεν είχε αποτέλεσμα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση και επανεκκίνηση του κινητού.Πολύ κακό νέο αυτό.... Και ο Nova έχει να πάρει αναβάθμιση μήνες...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 2 ώρες πριν, evris2013 said: Αυτή η εφαρμογή πληκτρολογίου της Samsung δεν παίρνει ενημερώσεις; Το Gboard ενημερώνεται πιο τακτικά σχετικά. Αν εννοείς το μαμά της Samsung κάποια πατάτα έχουν κάνει με την κεφαλοποιηση κ δεν έχουν δώσει ενημέρωση μετά την 13. Αν εννοείς στο s21u κ 22u έχει προεγκατεστημένο της Microsoft SwiftKey που παίρνει συνέχεια ενημερώσεις κ το γράφει σε παρένθεση μέσα απόλυτα συμβατό με Samsung keyboard. Κ όντως έχω εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες που έχει. Πράγματικα είναι μια συνήθεια όλα ( παρότι ήμουν κολλημένος με το μαμά πληκτρολόγιο της Samsung δεν χαλαστηκα καθόλου που μου είχε κ δεύτερη επιλογή το λογισμικό τής Samsung να δοκιμάσω κ το SwiftKey. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 37 minutes ago, challenge143 said: Αν εννοείς το μαμά της Samsung κάποια πατάτα έχουν κάνει με την κεφαλοποιηση κ δεν έχουν δώσει ενημέρωση μετά την 13. Αν εννοείς στο s21u κ 22u έχει προεγκατεστημένο της Microsoft SwiftKey που παίρνει συνέχεια ενημερώσεις κ το γράφει σε παρένθεση μέσα απόλυτα συμβατό με Samsung keyboard. Κ όντως έχω εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες που έχει. Πράγματικα είναι μια συνήθεια όλα ( παρότι ήμουν κολλημένος με το μαμά πληκτρολόγιο της Samsung δεν χαλαστηκα καθόλου που μου είχε κ δεύτερη επιλογή το λογισμικό τής Samsung να δοκιμάσω κ το SwiftKey. ) Όχι, με το μαμά της Samsung εννοώ. Δεν έχω S σειρά. Το A52s έχω. Με βολεύει και το Gboard πληκτρολόγιο που είχα στο Xiaomi πριν. Ίσως το διορθώσουν με το UI 5.1. Γιατί χάλασε όταν αλλάχτηκε το UI από 4.1 σε 5.0. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts