geovrettos1908 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Γειά και χαρά σε όλους! Παρατηρώ ότι η οθόνη μου έχει αρχίσει να χει σημάδια στα σταθερά σημεία (πχ μπαταρια, σήμα κλπ).... Είχε κανείς κάτι αντίστοιχο ? Ούτε χρόνο δεν το έχω..,. Η εγγύιση καλύπτει αλλαγή συσκευής ή οθόνης? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Γειά και χαρά σε όλους! Παρατηρώ ότι η οθόνη μου έχει αρχίσει να χει σημάδια στα σταθερά σημεία (πχ μπαταρια, σήμα κλπ).... Είχε κανείς κάτι αντίστοιχο ? Ούτε χρόνο δεν το έχω..,. Η εγγύιση καλύπτει αλλαγή συσκευής ή οθόνης? Σας ευχαριστώΈλα ντε λογικά burn in θα έχεις Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 1 hour ago, geovrettos1908 said: Γειά και χαρά σε όλους! Παρατηρώ ότι η οθόνη μου έχει αρχίσει να χει σημάδια στα σταθερά σημεία (πχ μπαταρια, σήμα κλπ).... Είχε κανείς κάτι αντίστοιχο ? Ούτε χρόνο δεν το έχω..,. Η εγγύιση καλύπτει αλλαγή συσκευής ή οθόνης? Σας ευχαριστώ Είναι αναμενόμενο να τα βλέπεις λίγο μετά που έχουν "σβήσει". Εάν βάλεις μια γκρίζα οθόνη για κανένα δεκάλεπτο, συνεχίζουν να φαίνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Υπάρχει παλικάρι που μάλλον στήνει Los στο telegram! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, geovrettos1908 said: Γειά και χαρά σε όλους! Παρατηρώ ότι η οθόνη μου έχει αρχίσει να χει σημάδια στα σταθερά σημεία (πχ μπαταρια, σήμα κλπ).... Είχε κανείς κάτι αντίστοιχο ? Ούτε χρόνο δεν το έχω..,. Η εγγύιση καλύπτει αλλαγή συσκευής ή οθόνης? Σας ευχαριστώ Πολύ πιθανό να είναι image retention όπως στις lcd. Για να το διαπιστώσεις τσέκαρε ένα γκρι ανοιχτό background όπως λέει κ ο φίλος από πάνω, μετά από κανένα τέταρτο με σβηστή οθόνη και δες αν είναι εκεί ακόμα. Κι εγω αυτά ρημάδια στην κορυφή της οθόνης τα τρέμω γιατι δε φεύγουν ποτέ. Σε social media, browsing, μουσική που μπορεί να μείνουν και πάνω από ώρα ανοιχτά, κάποια στιγμή θα την κάνουν τη ζημιά... Edited September 13, 2022 by akumiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Έχει γίνει εκνευριστικό το gps.Εκανα και επαναφορα και παλι τα ιδια.Κολλαει συνέχεια. Χάρτες google χρησιμοποιώ. Συμβαίνει και σε αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Όπως επίσης τις ρυθμίσεις του s-wind για μπαταρία και γενικά για το κινητό μπορεί κάποιος να τις περάσει? Δεν τις βρίσκω. Καί έχω κάνει επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 (edited) Ενημερωση Σεπτεμβριος 2022 . Edited September 14, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 9 ώρες πριν, s_wind said: Ενημερωση Σεπτεμβριος 2022 . s_wind Εσύ στο csc πως το έκανες στο τέλος να είναι EUR ενώ εμένα παρέμεινε Bgl ας πούμε? 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, Shinig said: s_wind Εσύ στο csc πως το έκανες στο τέλος να είναι EUR ενώ εμένα παρέμεινε Bgl ας πούμε? Το τελευταιο δεν αλλαζει ειναι οπως ερχεται απο την αρχη .Για το θεμα της αλλαγης μετρανε μονο τα τρια πρωτα . Edited September 14, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 22 ώρες πριν, geostamp said: Έχει γίνει εκνευριστικό το gps.Εκανα και επαναφορα και παλι τα ιδια.Κολλαει συνέχεια. Χάρτες google χρησιμοποιώ. Συμβαίνει και σε αλλον? Τι εννοεις εκανες επαναφορα; Απενεργοποιησε τα δεδομενα . Εαν εχεις βαλει στην φροντιδα ολικη αδρανεια τους χαρτες βγαλτο και βαλτο μονο στην απλη αδρανεια . Πηγαινε εφαρμογες / Χαρτες μπες κανε εκκαθαριση cache και εκκαθαριση δεδομενων. Πηγαινε ρυθμισεις /θεση βαλε τους Χαρτες να επιτρεπεται κατα την χρηση. Επισης βαλε ακριβεια τοποθεσιας google Ενεργη. Ανοιξε Gps και δεδομενα και τρεξτο. Εαν σου βγαλει αργοτερα μηνυμα οτι τρωει μπαταρια και σου ζητα να το περιορισεις μη το κανεις γιατι θα μπει σε ολικη αδρανεια εσυ θα συνεχισεις να το εχεις μονο στην απλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 On 15/9/2021 at 12:56 ΜΜ, fotisbasm said: Και το Α52 5G εχει Που το έχεις βρει; Εγώ το ψάχνω και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 On 12/9/2022 at 5:49 ΜΜ, Shinig said: Ωραία λοιπόν δοκίμασα να γυρίσω το csc σε ελληνικό (EUR) !Έκανα όλοι την διαδικασία σωστά και όταν κοίταξα αν έχει αλλάξει κάτι έχει γίνει EUR/EUR EUR/EUX/BGL!Πάλι έμεινε το BGL στο τέλος!Τι δεν έγινε σωστά? Ποια διαδικασία ακολούθησες για να αλλάξεις το csc; Με κλειδί samkey ή κάτι διαφορετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 1 ώρα πριν, Tasos30 said: Ποια διαδικασία ακολούθησες για να αλλάξεις το csc; Με κλειδί samkey ή κάτι διαφορετικό; Καλημέρα. εγώ προχτές ακολούθησα τις οδηγίες απο αυτό το βίντεο και άλλαξε εύκολα σε EUR (ΕΛΛΗΝΙΚΟ). Χτες έλαβα και την ενημέρωση κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Άλλαξαν τα 3 τελευταία γράμμα ή όχι?Σε αυτόν αλλάζουν σε εμένα όχι! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 3 ώρες πριν, Shinig said: Άλλαξαν τα 3 τελευταία γράμμα ή όχι?Σε αυτόν αλλάζουν σε εμένα όχι! Ούτε σε εμένα,αλλά δεν νομίζω οτι επηρεάζει κάπου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 On 13/9/2022 at 11:21 ΠΜ, minast said: Η ημερομηνία σου είναι σωστή; Υπάρχουν και άλλα που μπορείς να ελέγξεις, αλλά μπορείς απευθείας να δοκιμάσεις Settings -> General Management -> Reset -> Reset Network Settings. Σε εμενα τον τελευταιο καιρο δεν εχω καθολου καλο σημα. Σε wifi που συνδέομαι βγαζει συχνα οτι δεν εχει internet σταθερο.Για να συνδεθω σε 5g η 4 g πρεπει να κλεισω και να ξαναανοιξω στο ίδιο σημειο παντα. Ενω εχει 5g ειμαι με 2g εαν δεν κανω κατι. Εχω απογοητευτει απο το σημα και τη συνδεση με το wifi. Υπαρχει τροπος να ρυθμιστη καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Έσκασε Los 19.1 και τεσταρουν!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω με την τελευταια αναβαθμιση υπαρχει διαφορα στην αυτονομια της μπαταριας?Γιατι μετα την προηγουμενη αναβαθμιση αλλαξα πλακετα λογω αυτονομιας.Αν ξερει καποιος φιλος ας μου πει.Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 37 minutes ago, Xrixal said: Καλησπερα.Θελω να ρωτησω με την τελευταια αναβαθμιση υπαρχει διαφορα στην αυτονομια της μπαταριας?Γιατι μετα την προηγουμενη αναβαθμιση αλλαξα πλακετα λογω αυτονομιας.Αν ξερει καποιος φιλος ας μου πει.Ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nαι. Είναι λιγο καλυτερη η μπαταρία με το τελευταιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Nαι. Είναι λιγο καλυτερη η μπαταρία με το τελευταιο updateΟκ.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλεΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Πώς το γυρίζω από cos σε eur? Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω οδηγό. Έχω βαρεθεί να παίρνω τις αναβαθμίσεις με τεράστια καθυστέρηση.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 (edited) Έχει 3 ποστ περίπου το τροπο σε βίντεο!!Πάντως όντως η μπαταρία είναι σφυρί!!Και τρώει ξύλο σε καθημερινή βάση!!Εν τω μεταξύ βγαζω φώτο με κάποιες φορές το στα πλάγια και εκεί που φαίνεται την στιγμή που τραβάει το κάδρο ότι ο ουρανός σύννεφα κλπ πήγαν περίπατο μόλις πάω να την δω τα δείχνει όλα μια χαρά!! Edit: Λοιπόν εχω θέμα με το mobile hotspot ! Προσπαθώ να δώσω ίντερνετ στην οθόνη του αυτοκινήτου αλλα συνδέεται στο wifi και δεν γίνεται τίποτα λεει συνέχεια χωρίς ίντερνετ και δεν έχει! Με Xiaomi Redmi note 9 pro κανονικά ολα!Να πω οτι είμαστε και οι δύο με κοσμοτε και οι 2 με γραμμές σήματος και volte! Edited September 19, 2022 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 Γειά σας παιδιά, Σήμερα το πρωί έκανα update στο κινητό και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση. Πρώτο μήνυμα "sim password", το κλασικό pin μου δεν λειτουργεί. Βρήκα το pin της Vodafone sim που έχω (παρεπιπτόντως είναι sim 10ετιας) και δεν το δέχεται. Στα επόμενα μηνύματα για puk έβαλα το σωστό και ενώ το παίρνει, στην συνέχεια βγάζει μήνυμα για νεο pin. Εκεί ότι και να βάλω, στην επαλήθευση δεν λειτουργεί. Τώρα δεν έχω λειτουργικό κινητό, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 1 hour ago, BASILISP said: Γειά σας παιδιά, Σήμερα το πρωί έκανα update στο κινητό και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση. Πρώτο μήνυμα "sim password", το κλασικό pin μου δεν λειτουργεί. Βρήκα το pin της Vodafone sim που έχω (παρεπιπτόντως είναι sim 10ετιας) και δεν το δέχεται. Στα επόμενα μηνύματα για puk έβαλα το σωστό και ενώ το παίρνει, στην συνέχεια βγάζει μήνυμα για νεο pin. Εκεί ότι και να βάλω, στην επαλήθευση δεν λειτουργεί. Τώρα δεν έχω λειτουργικό κινητό, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Άλλαξε άμεσα μια σιμ και κλασικά μια εργοστασιακή επαναφορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts