s_wind Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) Ετσι λοιπον...Θα κανει γρηγορη αναζητηση στο επομενο προτυπο H-Η+ μεχρι να ξανα βρει 4G-5G χωρις να παραμενει σκαλωμενο στο Ε... Edited April 28, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) Νεα αναβαθμιση δικτυου και ποιο δυνατη η N1 απο την Wind εστειλε μηνυμα μεσο της εφαρμογης συστηματος carrier default app να κανω επανεκκινηση την συσκευη . Επανηλθε και ο διακοπτης VoLTE στο μενου.... Edited April 28, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Θα σου δωσει ενα πουσαρισμα παντου εαν μειωσεις την καθυστερηση παρατεταμενου αγγιγματος .Η εννοια αυτης σημαινει οτι ολα θα εκτελουνται ενα κλικ ποιο γρηγορα και ως εντολες απο το σπλο ξεκλειδωμα οθονης εως την αναζητηση στο browser κτλ. Εσυ μπες και προσπαθησε στην προσαρμογη να πετυχεις την τιμη 0.20 δευτερολεπτα η αρχικη ειναι 0.5. Θα το πετυχεις που θα παει αλλα εαν δεν μπορεις αστο 0.3.🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Την περιαγωγή δεδομένων γιατί την έχεις ενεργή;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Την περιαγωγή δεδομένων γιατί την έχεις ενεργή;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕνδεχομένως να είναι με Q, η οποία απ'όσο θυμάμαι χρειάζεται συνέχεια ενεργό το roaming.Καλημέρα και από εμένα. Νέος κάτοχος από χτες, μετά από 3μιση χρόνια Sony XZ1 και Android 9. Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές μέχρι στιγμής. Η οθόνη εξαιρετική.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Απορία... Έστειλα μνμ στην Cosmote για ενεργοποίηση του 5g (Frog έχω). Ήρθε το μνμ ότι σε λίγα λεπτά θα ενεργοποιηθεί και έκτοτε τπτ άλλο. Κατερίνη ξέρω ότι σε ελάχιστα μέρη έχει και αυτά εκτός πόλης, αλλά γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τις ταχύτητες (σε σύγκριση με το 4 ετών xperia μου). Όσοι έχουν εμπειρία με 5g ας μου πουν αν χρειάζεται να κάνω και κάτι έξτρα.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 (edited) Τι είναι αυτή η ενημέρωση διαμόρφωσης τηλεφώνου που ήρθε ? EDIT : Μάλλον αυτό με το volte είναι Edited April 29, 2022 by kyramas 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 3 ώρες πριν, kyramas said: Τι είναι αυτή η ενημέρωση διαμόρφωσης τηλεφώνου που ήρθε ? EDIT : Μάλλον αυτό με το volte είναι Αναβαθμιση δικτυου -αναβαθμιση VoLTE. 20 ώρες πριν, nikoseggo said: Την περιαγωγή δεδομένων γιατί την έχεις ενεργή; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι εμφανιστηκε μετα την ενημερωση σε συμβολαιο απεριοριστα που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 17 ώρες πριν, NikosChandolias said: Απορία... Έστειλα μήνυμα στην Cosmote για ενεργοποίηση του 5g (Frog έχω). Ήρθε το μήνυμα ότι σε λίγα λεπτά θα ενεργοποιηθεί και έκτοτε τίποτε άλλο. Δεν έρχεται κάποιο άλλο μήνυμα. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 Όλα κομπλέ, έχω κανονικά 5g.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Καλησπέρα παιδιά!Καλο μήνα!Εχει αντιμετώπιση κάποιος θέμα με screen flickering? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Καλησπέρα παιδιά!Καλο μήνα!Εχει αντιμετώπιση κάποιος θέμα με screen flickering? Ευχαριστώ πολύ!Να τρεμοπαίζει δλδ η οθόνη; Στο κάνει σε εφαρμογή ή στη home screen;Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 27 minutes ago, NikosChandolias said: Να τρεμοπαίζει δλδ η οθόνη; Στο κάνει σε εφαρμογή ή στη home screen; Sent from my SM-A528B using Tapatalk Οχι απλα έχω διαβάσει πολλές αναφορές σε αυτο θέμα απο χρήστες και επειδή θα το αποκτήσω σε λίγες μέρες για αυτό ρωτω αν εχει συμβεί σε χρήστη εδω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Οχι απλα έχω διαβάσει πολλές αναφορές σε αυτο θέμα απο χρήστες και επειδή θα το αποκτήσω σε λίγες μέρες για αυτό ρωτω αν εχει συμβεί σε χρήστη εδω! Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι να πω την αλήθεια.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Το έχω στην κατοχή μου εδώ και 10 μέρες και μου εμφανίζει μόνιμα μνμ ότι δημιουργείται ευρετήριο επαφών για την βελτίωση της αναζήτησης κλπ κλπ όποτε πατάω στην αναζήτηση. Πρέπει να κάνω κάτι για να ολοκληρωθεί ;;; Είναι παραπάνω από εβδομάδα που δείχνει το μνμ αυτό. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 14 ώρες πριν, Shinig said: Καλησπέρα παιδιά!Καλο μήνα!Εχει αντιμετώπιση κάποιος θέμα με screen flickering? Ευχαριστώ πολύ! Το εχω δυο εβδομαδες και δεν εχω δει κατι τετοιο μην σε απασχολει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 παιδιά καλό μήνα ! επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω κινητό (και σκεφτόμουν αυτό) βλέποντας και το α33 που βγήκε (και θα φτάσει μέχρι android 16) ρωτάω , μήπως είναι καλύτερη επιλογή το a33 έναντιν του 52s (5g πάντα) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, fotisbasm said: Εαν συγκρινεις το Α33 με το Α52s , παρε καλυτερα το Α52s εμενα αλλο με τρωει , δεν βλεπω το Α73 , και στεναχωριεμαι Εδω εχου μια συγγρυση αναμεσα στο Α73 και A52s(με stock cameres) https://m.youtube.com/watch?v=o3HKcfw5QEg Edited May 3, 2022 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Σχετικό τοπική για το a52 4g δεν υπάρχει?Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Καλησπέρα παιδιά φίλος με s20fe μου έδειχνε κάτι smart widgets στην κεντρική οθόνη του, με το One UI 4.1. Εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο διαθέσιμο. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το μέλλον για εμάς με το Α52s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 5 ώρες πριν, deninho said: Καλησπέρα παιδιά φίλος με s20fe μου έδειχνε κάτι smart widgets στην κεντρική οθόνη του, με το One UI 4.1. Εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο διαθέσιμο. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το μέλλον για εμάς με το Α52s? Δες εδώ https://youtu.be/vFaXc2QpV2Q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Καλησπέρα!Μολις πριν λίγο παρέλαβα το a52s και ενώ ξεκίνησα με την λιγοστή μπαταρία να στεταρω ο,τι προλάβω πριν το βάλω για φόρτιση οτι ενω δεν είχε sim μεσα(μετά το διαπίστωσα) δίπλα απο το σημα wifi έδειχνε οτι ειχε και σήμα κινητής!Ενα δυο γραμμές!Ειναι λογικό? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Καλησπέρα.Περασα την gcam,και όταν ανοίγω την κάμερα μετά από λίγο κολλάει και παγώνει η οθόνη.Τι δεν κάνω σωστά?Αυτό το κάνει συνέχεια. Υπαρχει κάποια ρύθμιση για να διορθωθεί?Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας απαντήσει.Ευχαριστω εκ των προτέρωνΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Καλησπέρα!Μολις πριν λίγο παρέλαβα το a52s και ενώ ξεκίνησα με την λιγοστή μπαταρία να στεταρω ο,τι προλάβω πριν το βάλω για φόρτιση οτι ενω δεν είχε sim μεσα(μετά το διαπίστωσα) δίπλα απο το σημα wifi έδειχνε οτι ειχε και σήμα κινητής!Ενα δυο γραμμές!Ειναι λογικό? Και μένα το ίδιο έκανε αλλά το ίδιο παρατήρησα και στο s10 που έχω. Λογικά κάποιο bug θα είναι.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 50 minutes ago, Xrixal said: Καλησπέρα.Περασα την gcam,και όταν ανοίγω την κάμερα μετά από λίγο κολλάει και παγώνει η οθόνη.Τι δεν κάνω σωστά?Αυτό το κάνει συνέχεια. Υπαρχει κάποια ρύθμιση για να διορθωθεί?Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας απαντήσει.Ευχαριστω εκ των προτέρων Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ακριβώς έβαλες; Στο post του Antretng στο group του Telegram αναφέρεται ένα fix. Το έχεις περάσει; Έχεις περάσει κάποιο από τα xml που δίνει (τα οποία όμως προτείνει να συνδυάσεις με συγκεκριμένες εκδόσεις της gcam); Αν έχεις κάποια απορία με αυτά που δίνει εκείνος, υποθέτω μπορείς να ρωτήσεις και στο group του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts