s_wind Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 1 ώρα πριν, celtic1453 said: Σε άλλη συσκευή android υπάρχει η επιλογή αυτή; Ή μόνο σε Samsung? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Υπηρχε και στο pixel ειναι της google οχι της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Σε XIAOMI και Realme δεν υπάρχει Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) 14 minutes ago, ilka71 said: τωρα γιατι σε μερικα τηλεφωνα δεν φαινεται δεν το καταλαβαινω...οπως και το οτι δεν υπαρχει το object eraser ακομα.. Χμμ δεν ξερω τους παραγοντες που παιζει ρολο σε ενα ρομ γιαυτες τις επιλογες ισως καποια στοιχεια ενος hardware... Edited February 27, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) Εμενα παντως μου εδωσε τελικα κατι τις οχι κατι φοβερο μια και παντα δεν δουλευω με πολλες εφαρμογες ουτε εχω διπλες πχ.browsers αλλα οκ μια διαφορα την δινει.Καποιος που θα εχει παρα πολλες εφαρμογες και γινεται μπαχαλο στη συσκευη θα βοηθησει σιγουρα αρκετα. Edited February 27, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 στο realme gt master edition πάντως υπάρχει η επιλογή αυτή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 στο realme gt master edition πάντως υπάρχει η επιλογή αυτή. Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις πως να το κάνω;Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 εάν έχεις ενεργοποιήσει το μενού επιλογές προγραμματιστη, πας ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις,επιλογές για προγραμματιστη και εκεί μέσα θα το βρεις και θα το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Το έκανα αυτό δεν υπάρχειRealme X2 proAndroid 11Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 android σε εκδοση 11 είναι το realme και με επεξεργαστή snapdragon 778 όπως το a52s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Δεν τα έχει το Χ2 proSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 56 minutes ago, nasos_79 said: στο realme gt master edition πάντως υπάρχει η επιλογή αυτή. ηταν εξαρχης ετσι η ρυθμιση ή εβαλες εσυ το ενεργη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 ηταν εξαρχης ετσι η ρυθμιση ή εβαλες εσυ το ενεργη?όχι δεν ήταν έτσι.το προεπιλογή είχε επελεγμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Σε XIAOMI και Realme δεν υπάρχει Sent from my POCO F2 Pro using TapatalkΣε xiaomi κάπου είναι κρυμμένο. Υπάρχει στην αναζήτηση, αλλά δεν φαίνεται στις επιλογές προγραμματιστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 2 minutes ago, conan1 said: Σε xiaomi κάπου είναι κρυμμένο. Υπάρχει στην αναζήτηση, αλλά δεν φαίνεται στις επιλογές προγραμματιστων. Σε Μi 11 δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 3.30 ωρες στο 66% .θα ηθελα κι ενα screenshot οταν φτασει στο 20% περίπου αν γινεται.αν βγαζει 9 με 10 ωρες ειναι οκΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα περάσει εύκολα τις 8 ώρες με αρκετά μεγάλη αναμονή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Με αυτην την επιλογη τι επηρεαζουμε πχ μπορει να κλεινουν οι ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες ή πχ το ξυπνητήρι?εαν γνωριζει κάποιος ας ενημερωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 7 ώρες πριν, jtkar said: Με αυτην την επιλογη τι επηρεαζουμε πχ μπορει να κλεινουν οι ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες ή πχ το ξυπνητήρι?εαν γνωριζει κάποιος ας ενημερωσει Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ορατή διαφορά στην λειτουργία δουλεύουν όλα όπως πριν την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Με αυτην την επιλογη τι επηρεαζουμε πχ μπορει να κλεινουν οι ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες ή πχ το ξυπνητήρι?εαν γνωριζει κάποιος ας ενημερωσειΚαλημέρα αν με βοήθησαν τα αγγλικά που γνωρίζω, μετατρέπει το android σε ios,αντί να σκοτώνει τις εφαρμογές στην μνήμη cache τις παγώνει,δεν ξέρω αν είναι ακριβώς η ίδια λειτουργία αλλά εκεί στηρίζεται το ios για καλύτερο multitasking και μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 50 minutes ago, vag74 said: Καλημέρα αν με βοήθησαν τα αγγλικά που γνωρίζω, μετατρέπει το android σε ios,αντί να σκοτώνει τις εφαρμογές στην μνήμη cache τις παγώνει,δεν ξέρω αν είναι ακριβώς η ίδια λειτουργία αλλά εκεί στηρίζεται το ios για καλύτερο multitasking και μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα κι ευχαριστούμε για την πληροφορία περί της συγκεκριμένης ρύθμισης. Θα σου ήταν εύκολο να μας δώσεις το λινκ του reddit αν θυμάμαι καλά,που την βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Στο Google θα την βρεις εύκολα, δεν έχω κρατήσει το λινκΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Αυτό είναι το link Αλλά διαβάζω για lagαρίσματα και κολήμματα https://www.reddit.com/r/oneui/comments/r9rqyp/enable_suspend_execution_for_cached_apps_saves_so/ Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7er1s Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Πέραν αυτών που έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις χρειάζεται κάτι άλλο; Δεν μου δουλεύει το volte (ούτε εμφανίζεται το σηματακι) και καθε φορά πέφτει από 5G/4G σε Η. Πάροχος: cosmote whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Ναι όταν μιλάς δεν εμφανίζεται το 5g αλλά μόνο το4g στην κλήση. Έτσι είναι προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Πέραν αυτών που έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις χρειάζεται κάτι άλλο; Δεν μου δουλεύει το volte (ούτε εμφανίζεται το σηματακι) και καθε φορά πέφτει από 5G/4G σε Η. Πάροχος: cosmote whatsupΔοκίμασε αν θες να στείλεις ένα sms τη λέξη wificall στο 1333, και δες τι σου απαντάει.Sent from my TCL 20 5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 1 ώρα πριν, kyramas said: Αυτό είναι το link Αλλά διαβάζω για lagαρίσματα και κολήμματα https://www.reddit.com/r/oneui/comments/r9rqyp/enable_suspend_execution_for_cached_apps_saves_so/ Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts