Petrinio13 Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Έχω δουλέψει αρκετά το GPS ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα Σοφιαννα.Γενικα το κινητό θεωρώ ότι έχει φανταστικό σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές έχω δουλέψει πολλές android και ios.το μοναδικό που δεν μου έχει δουλέψει είναι το volte από όταν άλλαξα παροχο και είμαι σε wind ενώ το έχω ενεργοποιήσει έχω κάνει τα πάντα αρνηται πεισματικά.Δεν ξέρω αν έχει κάποιος κάτι αναλογο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Απο android 12 ολα καλως. 6 ώρες πριν, Petrinio13 said: Έχω δουλέψει αρκετά το GPS ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα Σοφιαννα.Γενικα το κινητό θεωρώ ότι έχει φανταστικό σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές έχω δουλέψει πολλές android και ios.το μοναδικό που δεν μου έχει δουλέψει είναι το volte από όταν άλλαξα παροχο και είμαι σε wind ενώ το έχω ενεργοποιήσει έχω κάνει τα πάντα αρνηται πεισματικά.Δεν ξέρω αν έχει κάποιος κάτι αναλογο Τι εννοεις αρνειται παρε τηλ.στη wind να ενεργοποιηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 7 ώρες πριν, Sofianna said: Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα κινητής τηλεφωνίας μετά από χρήση Google Maps και GPS; Αν χρησιμοποιήσω την πλοήγηση για μερικά λεπτά και μετά κλείσω το GPS, με το που πάω να ξαναχρησιμοποιήσω την συσκευή δεν έχω σήμα κινητής. Γράφει" Μόνο για κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Μου συμβαίνει κάθε φορά που χρησιμοποιώ πλοήγηση και αναγκάζομαι είτε να κάνω on/off την λειτουργία πτήσης (δεν πιάνει πάντα), είτε να κάνω επανεκκίνηση σε ολόκληρη την συσκευή. Υπάρχει κάποια λύση; Σε ποιόν πάροχο είσαι Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekLegend Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Καλησπέρα έχει συνδέσει κάποιος το Samsung gallery με το onedrive? Μόλις προσθέσω τον λογαριασμό που μου παρέχει η σχολή μου σταματάει ο αυτόματος συγχρονισμός στον προσωπικό λογαριασμό. Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 4 ώρες πριν, s_wind said: Απο android 12 ολα καλως. Να σε ρωτήσω, ποια ROM πέρασες; Έκανες καθαρή εγκατάσταση η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 3 ώρες πριν, dimitrisarta said: Να σε ρωτήσω, ποια ROM πέρασες; Έκανες καθαρή εγκατάσταση η αναβάθμιση; Γαλλικη , καθαροτατη φυσικα ολα δουλευουν καλα μεχρι τωρα και μπαταρια αψογη ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 1 ώρα πριν, fotisbasm said: Ειδες καποια ουσιαστικη διαφορα? απο μπαταρια αν και νωρις ενημερωσε μας Οπτικα ειναι κατα 90% ιδια με την 11 ειναι ταχυτατη σε εγκαταστασεις εκτελεσεις εφαρμογων ακομα καλυτερη αποκριση και πολυ καλη μπαταρια δεν εχω κατι αλλο εντυπωσιακο η περιεργο για την ωρα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 14 ώρες πριν, makouin said: Σε ποιόν πάροχο είσαι Cosmote; Ναι ναι, Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrinio13 Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 15 ώρες πριν, s_wind said: Απο android 12 ολα καλως. Τι εννοεις αρνειται παρε τηλ.στη wind να ενεργοποιηθει. Το έχει ενεργοποιήσει η wind αλλά τίποτα δεν μπορώ να βρω άκρη.Με cosmote δουελευε μια χαρά.Το σηματάκι του volte υπάρχει πάνω δεξιά αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ σε κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω το κινητό το τελευταίο 4μηνο κ έχω ένα θέματακι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω βάλει την εφαρμογή WhatsApp στο κινητό και Έχω ενεργοποιήσει και το clone αυτής της εφαρμογής γιατί έχω δύο συνδέσεις. Στη δεύτερη εφαρμογή (κλώνο)δε μπορώ να στείλω ούτε να λάβω φωτογραφίες ή επισυναπτόμενο, κάτι πιστεύω γίνεται με το φάκελο που είναι εγκατάστημενη η εφαρμογή. Το μήνυμα που βγάζει είναι download failed. The download was unable to complete Please try again later.. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgdoris Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 (edited) Γειά σας παιδιά, έχω το αγαπημένο Α52s 5G kai θέλω να κάνω μία γενική ερώτηση. Όταν μιλάω στο κινητό και ταυτόχρονα με καλεί κάποιος άλλος χτυπάει σαν να μην το σηκώνω! Πως μπορώ να το αλλάξω και να δείχνει κατειλημμένο; Είναι θέμα ρυθμίσεων του κινητού ή του παρόχου (cosmote); Ευχαριστώ πολύ. Edited January 18, 2022 by sgdoris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων. (Τηλέφωνο, 3 τελίτσες, ρυθμίσεις, Πρόσθετες υπηρεσίες). Στα Αγγλικά που το έχω το λέει "Suppementary services" και μέσα έχει το "Call Waiting". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Καλημέρα σας,κάτοχος πλέον τής συσκευής, υπάρχει τρόπος στον στοκ launcher να αλλάξουμε όνομα εφαρμογής, θέλω να το κάνω στα apk των Gcam για να μην μπερδεύομαι Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Ίσως μια λύση θα ήταν με κάποια εφαρμογή που δημιουργεί custom συντομεύσεις στην αρχική οθόνη, όπου μπορείς να δώσεις διαφορετικό όνομα και εικονίδιο σε κάθε μία που ορίζεις.Sent from my Galaxy S10e 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Ίσως μια λύση θα ήταν με κάποια εφαρμογή που δημιουργεί custom συντομεύσεις στην αρχική οθόνη, όπου μπορείς να δώσεις διαφορετικό όνομα και εικονίδιο σε κάθε μία που ορίζεις.Sent from my Galaxy S10eΩραίος σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 9 ώρες πριν, vag74 said: Καλημέρα σας,κάτοχος πλέον τής συσκευής, υπάρχει τρόπος στον στοκ launcher να αλλάξουμε όνομα εφαρμογής, θέλω να το κάνω στα apk των Gcam για να μην μπερδεύομαι Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με shortcut creator θα δημιουργησεις νεα shortcuts με τα ονοματα/εικονιδια που θες 3 ώρες πριν, Mark_K said: Ίσως μια λύση θα ήταν με κάποια εφαρμογή που δημιουργεί custom συντομεύσεις στην αρχική οθόνη, όπου μπορείς να δώσεις διαφορετικό όνομα και εικονίδιο σε κάθε μία που ορίζεις. Sent from my Galaxy S10e Τωρα ειδα οτι απαντησες το ιδιο. 😋 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Αγοράσα πρόσφατα το Samsung a52s 5g. Ψάχνω για τζαμάκι και θήκη σε πορτοφόλι. Ποίες προτάσεις θα είχατε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 (edited) Εφοσον θελεις θηκη-βιβλιο βαλε μεμβρανη οχι τζαμι .Εγω εχω την παρακατω θηκη ειναι απομιμηση της παλιας samsung https://www.skroutz.gr/s/27775223/Hurtel-Clear-View-Book-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-A52.html εδω και 5 μηνες απολυτα ικανοποιημενος στηνετε τελεια για θεαση και δεν μαζευει σκονη μονο δαχτυλιες.Ολες οι θηκες οι υφασματινες γινονται χαλια αυτη παραμενει σαν καινουργια .Μεμβρανη εβαλα στα mediamarkt στην περνανε εκει με εγγυηση ενα χρονο και το δαχτυλικο δουλευει αψογα . Edited January 19, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 (edited) 11 minutes ago, s_wind said: Εφοσον θελεις θηκη-βιβλιο βαλε μεμβρανη οχι τζαμι .Εγω εχω την παρακατω θηκη ειναι απομιμηση της παλιας samsung https://www.skroutz.gr/s/27775223/Hurtel-Clear-View-Book-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-A52.html εδω και 5 μηνες απολυτα ικανοποιημενος στηνετε τελεια για θεαση και δεν μαζευει σκονη μονο δαχτυλιες.Ολες οι θηκες οι υφασματινες γινονται χαλια αυτη παραμενει σαν καινουργια .Μεμβρανη εβαλα στα mediamarkt στην περνανε εκει με εγγυηση ενα χρονο και το δαχτυλικο δουλευει αψογα . Ειδικός δεν είμαι. Βρήκα τα παρακάτω δυο πρώτα για προστασία οθόνης.Για θήκη πορτοφόλι τον τρίτο σύνδεσμο, κάτι τέτοιο με βολεύει.. σχόλιο παρακαλώ; https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/224695-redshield-tempered-glass-galaxy-a52 https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Black-Galaxy-A52.html https://www.skroutz.gr/s/28172865/Tech-Protect-Wallet-Δερματίνης-Μαύρο-Galaxy-A52.html ΥΓ Ποια η διαφορά μεμβράνης με τζάμι; Edited January 19, 2022 by utitle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Εγώ έχω περάσει αυτό το τζαμακι και έκατσε άψογα. https://spaceboy.io/store/spigen-glas-tr-alignmaster-full-cover-hd-agl02821-samsung-galaxy-a52-premium-tempered-glass-screen-protector/?attribute_pa_color=blackΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 2 ώρες πριν, s_wind said: Εφοσον θελεις θηκη-βιβλιο βαλε μεμβρανη οχι τζαμι .Εγω εχω την παρακατω θηκη ειναι απομιμηση της παλιας samsung https://www.skroutz.gr/s/27775223/Hurtel-Clear-View-Book-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-A52.html εδω και 5 μηνες απολυτα ικανοποιημενος στηνετε τελεια για θεαση και δεν μαζευει σκονη μονο δαχτυλιες.Ολες οι θηκες οι υφασματινες γινονται χαλια αυτη παραμενει σαν καινουργια .Μεμβρανη εβαλα στα mediamarkt στην περνανε εκει με εγγυηση ενα χρονο και το δαχτυλικο δουλευει αψογα . Οταν σε παιρνουν τηλεφωνο για να απαντησεις πρπεει να ανοιξεις το καπάκι υποχρεωτικα ή μπορεις να μιλας χωρις να το ανοιξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 (edited) 16 ώρες πριν, christos_087 said: Οταν σε παιρνουν τηλεφωνο για να απαντησεις πρπεει να ανοιξεις το καπάκι υποχρεωτικα ή μπορεις να μιλας χωρις να το ανοιξεις? Οχι μιλας χωρις να το ανοιξεις . Επισης βλεπεις ποιος σε καλει γιατι εχει διαφανεια .Μπορεις να κανεις και απορριψη κλησης γιατι ειναι πολυ λεπτο μπροστα και λειτουργει το πατημα της οθονης και με κλειστο καπακι. Edited January 20, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 (edited) Τυχαιες παρατηρησεις - διορθωσεις σηματος κυψελης κινητης τηλεφωνιας.Αποφυγη Edge . Μια και απο τις δυο εργασιες μου περιεχει πολυ κινηση με ταχυτητες μεσα απο συραγγες - τουνελ κτλ.πολλες φορες οταν βρισκομαι συνορα Αττικης εισερχομενος για Αθηνα θα πεσω σε Edge μετα απο διακοπη δικτυου μεσα σε τουνελ κτλ.Λογο ταχυτητας καποιες φορες αργει η επαναφορα δικτυου σε 5G και 4G και τρως σφαλιαρα με Edge . Μετα απο δοκιμες περιπου 8 ημερων για 100% σιγουρια Πως το διορθωσα και εχω αμεση ανταποκριση επαναφορας σε 4G-5G δικτυο μαλιστα εχω και εντυπωσιακη σταθεροτητα παντου και μεσα στην Αθηνα : Οι δοκιμες εγιναν σε δικτυο Wind οχι σε αλλα : Πας ρυθμισεις / συνδεσεις / δικτυα κιν.τηλεφωνιας / ονοματα σημειων προσβασης / wind Internet / Φορεας μπαινεις μεσα επιλεγεις τα παντα και ΔΕΝ επιλεγεις μονο το Edge και ακαθοριστο.Παταμε μετα OK κατω δεξια . Βγαινετε εξω και ειστε κομπλε .Σταθεροτατο σημα και αμεσες επαναφορες μετα απο πτωσεις η διακοπες δικτυων λογο εμποδιων κτλ. Edited January 20, 2022 by s_wind 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Απλώς εμένα χρειαστηκε ένα restart για να ξεκολήσει από το edge 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 1 minute ago, kyramas said: Απλώς εμένα χρειαστηκε ένα restart για να ξεκολήσει από το edge Τι εννοεις με τις παραπανω ρυθμισεις δεν χρειαζεται επανεκκινηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts