Jump to content

Αεροπορικές εταιρείες: Αγαπημένες, εμπειρίες, απορίες

lewton
 Κοινοποίηση

Ψηφίστε μια ή περισσότερες.  

836 members have voted

1. 1. Ψηφίστε μια ή περισσότερες.

• Ολυμπιακή (παλιά και νέα)
      159
    • Aegean
      170
    • Cyprus Airways
      23
    • Air France/KLM
      50
    • Lufthansa
      96
    • Easyjet
      51
    • British Airways
      123
    • Alitalia
      43
    • Singapore Airlines
      22
    • Άλλη
      99

Recommended Posts

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιλώντας για Ολυμπιακή, τι γίνεται, θα κλείσει/έκλεισε;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μιλώντας για Ολυμπιακή, τι γίνεται, θα κλείσει/έκλεισε;

no:confused::confused:

emena pados h prwth mou epilogh einai pada olympiakh. meta koitaw kai tis low cost (poly kales) germanwings kai tuifly. an diathetw arketa parapanw xrhmata rixnw kai kamia matia sthn aegean.

pados ston tomea aeroporia prepei na eimaste yperhfanoi oi ellhnes gia tous dyo kolosous an kai i mia den vadizei poly kala, alla ola tha ftiaksoun einai se kalytero epipedo apo prin

Ωραία! Θα την δοκιμάσω σύντομα λοιπόν και θα πάρω μια από τις θέσεις που λες!

Δεν είναι δωρεάν πάντως οι βαλίτσες...

Δες στο site οτι η Vueling χρεώνει 20 ευρώ κάθε βαλίτσα σε πτηση μετ' επιστροφής...

κι επισης...

Choose now where you want to sit from just €3.

Try our XL seat for just €13.

If you’d like to be more comfortable, choose a Duo Seat for only 30€.

Δεν είναι δωρεάν πάντως οι βαλίτσες...

Δες στο site οτι η Vueling χρεώνει 20 ευρώ κάθε βαλίτσα σε πτηση μετ' επιστροφής...

κι επισης...

Μα αυτά ακριβώς είχα δει και εγώ αλλά ο lewton είπε ότι δεν πλήρωσε για βαλίτσες! Βασικά από την τιμή που βλέπουμε να έχει το εισιτήριο η vueling μάλλον θα πρέπει να υπολογίζουμε 50 ευρώ παραπάνω για βαλίτσες, θέση της προκοπής, ταξιδιωτική ασφάλεια κλπ...

Μα αυτά ακριβώς είχα δει και εγώ αλλά ο lewton είπε ότι δεν πλήρωσε για βαλίτσες! Βασικά από την τιμή που βλέπουμε να έχει το εισιτήριο η vueling μάλλον θα πρέπει να υπολογίζουμε 50 ευρώ παραπάνω για βαλίτσες, θέση της προκοπής, ταξιδιωτική ασφάλεια κλπ...

Γιατί να κάνεις ταξιδιωτική ασφάλεια ειδικά αν πετάξεις με τη vueling; :confused:

Γιατί να κάνεις ταξιδιωτική ασφάλεια ειδικά αν πετάξεις με τη vueling; :confused:

Έχει 16 ευρώ και σύμφωνα με την vueling χρησιμεύει στα εξής:

The insurance includes the following coverage: (i) flight cancellation fees up to a maximum of 300 euros in cases of serious illness, serious physical accident or death, (ii) medical fees up to a maximum of 600 euros on domestic flights and 4.800 euros on international flights, (iii) up to 600 euros in case of theft, damage, or lost baggage, or 250 euros for having to wait for baggage longer than 24 hours, (iv) up to 30.050 euros for accidents, and (v) up to 60.000 euros for damages caused to a third party. The aforementioned coverage is subject to the conditions of the policy, which is summarized below with the purpose of informing you before electing the coverage policy conditions.

Καταρχάς είναι ακριβή στα 16 Ευρώ. Σίγουρα μπορείς να βρεις αλλού φθηνότερα (κι αν ταξιδεύεις συχνά βγάλε μια ετήσια).

Άλλο εννοούσα όμως. Λες ότι με τη Vuelling θα πρέπει να υπολογίζεις 50 Ευρώ παραπάνω βάζοντας μέσα και την τιμή της ασφάλειας. Μα ασφάλεια δε σου δίνει καμία εταιρία ως standard άρα ή θα το αγοράσεις σε όλες extra ή σε καμία; Αλλιώς γιατί να αγοράσεις ασφάλεια ταξοδεύοντας με την vueling και όχι αν ταξιδέψεις (πχ) με την easyjet?

Μακάρι να ταξίδευα κάθε φορά με αυτές... Με Emirates δυστυχώς έχω ταξιδέψει μόλις δύο φορές (απλά εξαιρετική). Με British έχω ταξιδέψει πάρα πολλές φορές (Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα, Λάρνακα-Λονδίνο-Λάρνακα) και πάντα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από το service και από το φαγητό.

Υ.Γ.

Άσε που δεν μου έχει χάσει ποτέ τις αποσκευές η British... :p

Υ.Γ.2

Εξαιρετική βρίσκω και την Aegean, την οποία πάντα προτιμώ για Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα.

Φανταζομαι οτι εχουν ειδικες πορτες τα αεροπλανα της BA που ανοιγουν μονο απέξω (οπως στα αυτοκινητα με το διακοπτακι για τα παιδια)...για την προστασια απο μεθη! :p

Οταν λες εξαιρετικο φαγητο εννοεις fish & chips ή sausage & mash; :p

Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε ο θείος μου από Γερμανία προς Ελλάδα με την Lufthansa.Ούτε ένα νεράκι δεν τους έδωσαν!

Α καλα...κι εγω διαμαρτυρομαι για τα σαντουιτς μινιατουρες... :X

Εισαι σιγουρος;

Φανταζομαι οτι εχουν ειδικες πορτες τα αεροπλανα της BA που ανοιγουν μονο απέξω (οπως στα αυτοκινητα με το διακοπτακι για τα παιδια)...για την προστασια απο μεθη! :p

Ειδικά για τις πτήσεις Λάρνακα - Λονδίνο. :p

Για την ακρίβεια κοτόπουλο με σάλτσα με μανιτάρια και πατατούλες και σαλάτα με ντομάτα και μοτσαρέλλα. Επιδόρπιο κέηκ σοκολάτας (αυτό ήταν το τελευταίο γεύμα που έφαγα). :D

για τη swiss οσες φορες εχω ταξιδευσει εχουμε εξαιρετο σερβις (κρασι μικρα μπουκαλακια εως 5 πινω εγω και 3 η φιλη μου με ξηρους καρπους και πατατακια σε οικονομικη θεση και παντα στο τερμα πισω στη κουζινα και μηπως τη γλυτωσω σε περιπτωση πτωσης λολλλλ

Α καλα...κι εγω διαμαρτυρομαι για τα σαντουιτς μινιατουρες... :X

Εισαι σιγουρος;

Σιγουρότατος.

Δεν τους έδωσαν τίποτα!Ούτε λίγο νερό...Τίποτα!

Πρώτη φορά έτυχε αυτό στν θείο μου μιας και ταξιδεύει αρκετά συχνά με αεροπλάνο.

Εμένα μου αρέσει η Ολυμπιακή για δύο λόγους: Τα αεροπλάνα της είναι ευρύχωρα και άνετα, ενώ με άλλες εταιρίες (επειδή είμαι και ψηλός) ζορίζομαι κάπως... Ο δεύτερος λόγος προέκυψε σήμερα, που πέταξα με την Ολυμπιακή: μια ξανθιά αεροσυνοδός (όχι φυσική ξανθιά)... Ήταν όλα τα λεφτά;)
When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Εμένα μου αρέσει η Ολυμπιακή για δύο λόγους: Τα αεροπλάνα της είναι ευρύχωρα και άνετα, ενώ με άλλες εταιρίες (επειδή είμαι και ψηλός) ζορίζομαι κάπως... Ο δεύτερος λόγος προέκυψε σήμερα, που πέταξα με την Ολυμπιακή: μια ξανθιά αεροσυνοδός (όχι φυσική ξανθιά)... Ήταν όλα τα λεφτά;)

Δηλαδή σ'αρέσει μία αεροπορική εταιρεία επειδή έχει μία (1) όμορφη αεροσυνοδό; :p

Ειδικά για τις πτήσεις Λάρνακα - Λονδίνο. :p

Για την ακρίβεια κοτόπουλο με σάλτσα με μανιτάρια και πατατούλες και σαλάτα με ντομάτα και μοτσαρέλλα. Επιδόρπιο κέηκ σοκολάτας (αυτό ήταν το τελευταίο γεύμα που έφαγα). :D

Pwned! Καλα ρε, με επεισες...με αυτη θα φευγω! :drool:

Κατσε να πας βολτα με κανενα ελικοφορο με καρεκλες βιδωμενες με προκες στο πατωμα και θα δεις τι ωραια θα περασεις! :X :p

Pwned! Καλα ρε, με επεισες...με αυτη θα φευγω! :drool:

Έτσι, fabios στο σωστό δρόμο! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλλον τελειωτικο χτυπημα για την εταιρια.

Βεκω σου κερναω ταξιδακι με Χελας τζετ...παρε και τον Χασιωτη... :X

Μαλλον τελειωτικο χτυπημα για την εταιρια.

Βεκω σου κερναω ταξιδακι με Χελας τζετ...παρε και τον Χασιωτη... :X

Εδώ καλά καλά δε πετάμε με τη μητρική, με τη θυγατρική θα πετάξουμε; Στο παραχωρώ ευχαρίστως και σου κάνω και δωρεάν αναβάθμιση στη Business Class. :D

Εδώ καλά καλά δε πετάμε με τη μητρική, με τη θυγατρική θα πετάξουμε; Στο παραχωρώ ευχαρίστως και σου κάνω και δωρεάν αναβάθμιση στη Business Class. :D

Μου φαινεται οτι δε θα προλαβω να μαζεψω μιλια για δωρεαν ταξιδι... :X :p

Μου φαινεται οτι δε θα προλαβω να μαζεψω μιλια για δωρεαν ταξιδι... :X :p

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... :p

• 1 month later...
Ολυμπιακη,μια φορα που ειχα ταξιδεψει με αυτην ειχαμε παει και ειχε καλη εξηπηρετηση.Αν και δεν ειμαι τοσο εμπειρος ηταν μια αρκετα καλη πτηση χωρις καθιστερισεις , για τις αλλες εταιριες δεν εχω και τιποτα να πω
Yeaha :cool:

egw pados gia xristougenna ekleisa me aegean. me lufthansa hthela alla ta xrhmata htan pollaaaa parapanw kai de to ekana.

parepiptontos h lufthansa peire to prwto vraveio sthn eurwph anamesa se 59 etairies.

(sthn pshfoforia pshfise o kosmos)

Και γιατι με Λουφτχανσα; Δε νομιζω οτι προσφερει κατι περισσοτερο...αντιθετως...