manan69t Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 δεν μου έχει τύχει αυτό που λες και δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. πχ σε μένα το titanium πήρε μια χαρά δικαιώματα με το superSU. πάντως αν πάρουμε παράδειγμα από τα λεγόμενα άλλων παιδιών που είχαν το super user και ήθελαν το superSU, Αφού κατέβαζαν το δεύτερο και έπαιρνε root δικαιώματα έκαναν απεγκατάσταση το πρώτο. δε βλέπω το λόγο λοιπόν γιατί να μην μπορεί να γίνει το αντίστροφο. ένα από τα δύο πάντως καλό είναι να φύγει!! Tελικα εβγαλα το superuser και κρατησα το superSU μιας και ειναι πιο φρεσκο και ολα καλα και με το titanium!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Και ΄κει που νομιζα οτι μονο οι αλλοι ειχαν θεματα με την 4.2, ηρθε η στιγμη να βαλω σε λειτουργει το ναβι (σιτζικ) και μετα το χαος.Το ενεργοποιησα πλ. ελευθερίας κορρυδαλο και κλείδωσε μολις μπηκα εθνική!Αναμενω να δωθει δωρεαν το τοολκιτ που κανει ροοτ την 4.2 και θα τα ξηλωσω ολα. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Και ΄κει που νομιζα οτι μονο οι αλλοι ειχαν θεματα με την 4.2, ηρθε η στιγμη να βαλω σε λειτουργει το ναβι (σιτζικ) και μετα το χαος.Το ενεργοποιησα πλ. ελευθερίας κορρυδαλο και κλείδωσε μολις μπηκα εθνική!Αναμενω να δωθει δωρεαν το τοολκιτ που κανει ροοτ την 4.2 και θα τα ξηλωσω ολα. Μια και το δοκίμασα χθες βράδυ συγκεκριμένα δούλευε άψογα Σε 4.2 με root Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 και γω αυτά που λες τα έχω όλα. Τρελή η διαφορά από την 4.1.2 σε αυτό το θέμα... τέρμα το βούτυρο στην 4.2... κρίμα... άντε τώρα να παίρνω backup και να περνάω την 4.2 από factory image, και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα στρώσει... φλασαρισμα απο την αρχη στρωνει το κινητο αρκετα, το βουτυρο δεν χαθηκε, λοξυγκα εχει εδω και εκει περιστασιακα :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ανηκω στους ευχαριστημενους με την 4.2! Εχω κανει με toolkit την μετατροπη σε yakju παλιοτερα, εκανα OTA το update κανονικα. Απλως πριν το κανω επειδη ειχα αλλα θεματα (bug διαγραφη cache στην 4.1.2, δειτε στο θεμα το κανονικο που το λεω) εκανα επαναφορα ρυθμισεων και μετα την αναβαθμιση. Εχω αγοράσει και ενα note2 και το συγκρινω αμεσα με το gnexus με την 4.2. Επίσης μικρη καθυστερηση στο rotation της καμερας υπηρχε ανεκαθεν... 1s δεν ειναι στην καμια ομως που λενε μερικοι, ουτε για αστειο. Δεν εχω δει καθυστερησεις ή κολληματα στην αποκριση στο gnexus. Δεν ειχα βαλει ομως custom rom, και τωρα το συγκρίνω με το Note2 με την επίσημη ρομ του και τα λεω αυτα. Ειχα φτασει τις 180 εφαρμογες, δεν εχω τοσο πολλες γιατι εκανα καθαρισμα και το εχω γεμισει μουσικη αλλα δεν κολλαει καθολου. Εχω πλεον 1,28γιγα χωρο μονο ελευθερα και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμενος με την αποκριση στην 4.2. Μπαταρια δεν ξερω, μου φαινεται τα ιδια. Απλως το μονο σιγουρο που μπορω να πω ειναι οτι δεν κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παίδες, όσοι χρησιμοποιείτε Beautiful Widgets το νου σας, γιατί τρώνε πολλή μπαταρία στην 4.2! Εγώ τα έβγαλα εντελώς, μιλάμε σε κατάσταση idle μου έπεφτε κάπου 30-40% μέσα σ' ένα βράδυ. Κι απ' ό,τι τσέκαρα, μετά από 2-3 μέρες, είχαν περίπου το 50% χρήσης της μπαταρίας, πράγμα αδιανόητο. Να 'ναι καλά τα HD widgets... Πέραν αυτού, στην 4.2.1 έχω ένα θέμα με τα notifications, θα το κοιτάξω. Πάντως το GOSMS με κρέμασε και παραλίγο να χάσω και δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamadios92 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γεια σας.Προσφατα αγορασα ενα GALAXY S3.Δεν λειτουργει το Wifi.Λεει "Το σημα της συνδεσης δεν ειναι καλο.Παρακαλω προσπαθηστε ξανα."Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλησπέρα, υπάρχει ολόκληρη ενότητα για το Galaxy SIII στην οποία θα βρεις το κατάλληλο θέμα για να κάνεις την ερώτηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaSa Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) έκανα φορμάτ στο κινητό μου γιατί δεν άνοιγε διαβάζοντας ένα θέμα εδώ και σκεπτόμενη ότι ίσως επανακτήσω τις φωτογραφίες τουλάχιστον και τα video. έψαξα στο νετ κατέβασα ένα πρόγραμμα το Yodot Android Data αλλά δεν τα κατάφερα έχετε να μου συστήσετε κάτι άλλο γιατί είναι σημαντικό για μένα να ξαναβρώ τα αρχεία μου ευχαριστώ! μηπως το εβαλα σε λαθος ενοτητα; Edited December 8, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βασικά ναι, είναι σε λάθος θέμα. Υπάρχει ολόκληρη ενότητα για το Galaxy SII. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Τις καλημέρες μου στο forum! Μου χάρισε πριν 1-2 μέρες ένας φίλος μου χάρισε ένα GT-S5600 που το είχε καιρό στο ντουλάπι του. Ήξερα ότι η συσκευή ήταν κλειδωμένη από κάποιο λάθος του χρήστη. Το γνώριζα αυτό και πίστευα ότι θα το αντιμετώπιζα εύκολα, όμως παρά τα tutorials που βρήκα στο youtube και σε διάφορα links δε κατάφερα να βρω άκρη. Μήπως γνωρίζει κανείς κανέναν κωδικό (ή κάποιον άλλο τρόπο) για ξεκελείδωμα; Ελπίζω να μη χρειάζεται format.. :( Δεν θέλω να το πάω σε μαγαζί, γιατί και λεφτά δε βρίσκονται τώρα και προτιμώ να το παλέψω μόνος μου. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια! :p Παρακάτω σας δείχνω την οθόνη τι δείχνει. Αυτό εμφανίζεται ακόμα και αν βάλω τη sim μου μέσα: http://i1157.photobucket.com/albums/p582/teitzis_1980/DSC_0110.jpg Edited December 18, 2012 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbillievable Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Κλαησπέρα !! Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι εχω το Η1 και εχω καιρο και μου εκλεισε και δεν θυμαμαι τον κωδικο ασφαλειας....Και κατι ακομα αν πατησω πατημενη την διεση δεν μου βγαζει καθολου το πληκτρολογια.....Θελω βοηθεια. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://www.unbillievable.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arthouros100 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 καλησπέρα παιδιά... ένας φίλος της αδελφής μου ήρθε από γερμάνια και της έφερε δώρο ένα Samsung Galaxy Young... Αλλά το θέμα είναι ότι όταν βάζω την Sim και πατάω τον κωδικό μου βγάζει το εξής "Εισαγωγή αριθμού-κλειδιού ελέγχου κλειδώματος δικτύου". Γιατί και όταν πάω μέσω των ρυθμίσεων να ψάξω δίκτυο μου βγάζει "Εισάγεται την κάρτα Sim" Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση?? θέλει ξεκλείδωμα.. υπάρχει κάποιος δωρεάν τρόπος μέσο ΙΜΕΙ ?? όπου έψαξα είναι με χρήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokas8 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλησπερα παιδια, ειμαι νεος σε αυτην την ενωτητα, και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Ψαχνω μια συσκευη για την νεα δουλια μου, οπου χρειαζομαι να στελνω και να λαμβανω e-mails, καλης ποιοτ. φωτο, ευκολη διαχειρ. αρχειων κ.λ.π. Καλο να ειναι και dual sim. Δηλαδη δυνατοτιτες του i-phone, στην πολυ χαμηλοτερη τιμη... Ευχαριστω εκ' των πρωτερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλησπέρα, η κατάλληλη ενότητα να ρωτήσεις είναι η Επιλογή συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokas8 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλησπέρα, η κατάλληλη ενότητα να ρωτήσεις είναι η Επιλογή συσκευής. Καλησπερα, θα δω και εκει, αλλα ηθελα συσκευη απο samsung :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Άνοιξε ένα θέμα εκεί με έναν σύντομο αλλά κατατοπιστικό τίτλο και στο πρώτο μήνυμα γράψε τι ζητάς. Η ενότητα της Επιλογής συσκευής έχει δημιουργηθεί με αυτόν τον σκοπό.;) Εδώ, όπως παρατηρείς και από τον τίτλο, δεν είναι το κατάλληλο θέμα για αυτό που ζητάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dejavu1982 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Παιδιά το κινητό μου μετά την τελευταία επίσημη αναβάθμιση σε jb μου έκανε που και που κάποια restart μόνο του. Χτες μου ξαναέκανε ένα restart και όταν πήγε να ξανανοίξει κόλλησε στο αρχικό σημείο που γράφει το ''samsung galaxy s3''.Απο εκεί και πέρα το ότι και να έχω κάνει,πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο. πάω να βάλω μέσω odin την official rom άλλα πάντα κολλάει σε ένα σημείο που λέει cant ΄΄open serial port΄΄. ξέρει κανείς τι να κάνω? ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά είμαι σε απόγνωση.Εχω δοκιμάσει να περάσω την official greek 15 φορές μέσω odin και πάντα μου κολλάει σε αυτό το σημείο. cant open the serial (com)port. και πολλές φορές πριν απο αυτό βγάζει και error στο pit partition. βοήθεια κανείς? Edited January 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παιδιά σε 4.2.1 δεν μου λειτουργεί το dont panic υπάρχει άλλος με αντίστοιχο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Υπάρχει ολόκληρη ενότητα για το Galaxy SIII όπου μπορείς να γράψεις τις ερωτήσεις σου στα ανάλογα θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια!!! Σημερα το πρωι πηγα να στειλω ενα SMS και ξαφνικα δεν μπορουσα να μπω στα μηνυματα.. Μου εβγαζε σφαλμα: "Υπηρξε μη αναμενωμενη διακοπη της εφαρμογης μηνυματα (διαδικασία com.android.mms)." Και φυσικα εκλεινε!!!! Εχω σκασει εχω μεσα μηνύματα που δεν γινεται και δεν θελω να χαθουν με τιποτα!!!!! τωρα δεν μπορω ουτε SMS να λαβω.. δεν λειτουργει καθολου το θεμα.. Ιντερνετ κτλπ λειτουργουν κανονικα.. Εδω και λιγες εβδομαδες ειχα προβλημα με την μπαταρια, εκλεινε γρηγορα το κινητο μου.. Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα; Εψαξα λιγο στο google αλλα επειδη δεν ξερω αγγλικα δεν εβγαλα ακρη. Δεν θελω να χαθουν με τιποτα τα μηνυματα παιδια, σας παρακαλω βοηθηστε με! :( Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Κάνε μία επανεκκίνηση του κινητού σου να δεις μήπως και φτιάξει. Επίσης καλύτερα θα ήταν να γράψεις την ερώτηση σου στο θέμα του κινητού που έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Φιλε μου 1ον ευχαριστω πολυ! 2ον, το εχω κλεισει και το εχω ξανανοιξει πανω απο 5-6 φορες... :( Παιδια καποιος που ξερει.. καιγομαι οποιος με βοηθησει οτι θελει απο μενα.. ειναι πολυ συμαντικα αυτα τα μηνυματα που εχω μεσα και αν τα χασω δεν ξερω τι θα κανω.... Τωρα ειμαι και σε φαση που δεν μπορω ουτε να δεχτω sms γιατι δεν δουλευει τπτ.. Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 2 ημέρες όταν φορτίσω πλήρως το κινητό και αφαιρέσω τον φορτιστη. η μπαταρία πάνω δεξιά αρχίζει να αναβοσβήνει. Όταν φτάσει περίπου στο 50% η μπαταρία σταματάει. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Edited January 9, 2013 by s_sty89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnman123 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μου είχε στειλει καποιος φιλος μου μια φωτογραφια του και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ μπηκε σαν εικονα στο Αλμπουμ στο bluetooth!!! Πως γινεται να βγαλω την εικονα να μην φαινεται? Την διεγραψα να δω αν γινει τιποτε, αλλα ΔΕΝ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts