Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung Galaxy

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα ένας από τους εκνευριστικούς τύπους που τους κρατάει 4 μέρες η μπαταρία να γράψουν αναλυτικά λίγο πριν κλείσει το κινητό τους ,ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που αναφέρει στις ρυθμίσεις >πληροφορίες σχετικά σχετικά με το τηλεφωνο>κατάσταση> κάτω κάτω, χωρίς να μπει σε usb η σε φορτιστή και χωρίς να κλείσει το βράδυ, και επίσης από το ρυθμίσεις>πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο> Χρήση μπαταρίας> ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι λέει. Πόσο τοις εκατό η αν θέλει και χρόνο που αναφέρεται.

Σε αναμονή

Τηλέφωνο σε κατάσταση

Προβολή

Φωνητικές κλήσεις

Σύστημα android

κτλ

Υπερευχαριστώ!

:lol: .. +1

Θα ήθελα ένας από τους εκνευριστικούς τύπους που τους κρατάει 4 μέρες η μπαταρία να γράψουν αναλυτικά λίγο πριν κλείσει το κινητό τους ,ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που αναφέρει στις ρυθμίσεις >πληροφορίες σχετικά σχετικά με το τηλεφωνο>κατάσταση> κάτω κάτω, χωρίς να μπει σε usb η σε φορτιστή και χωρίς να κλείσει το βράδυ, και επίσης από το ρυθμίσεις>πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο> Χρήση μπαταρίας> ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι λέει. Πόσο τοις εκατό η αν θέλει και χρόνο που αναφέρεται.

Σε αναμονή

Τηλέφωνο σε κατάσταση

Προβολή

Φωνητικές κλήσεις

Σύστημα android

κτλ

Υπερευχαριστώ!

Γιατί είμαστε εκνευριστικοί τύποι; :mad:

Κοίτα να δεις, άμα είσαι πάνω από το κινητό 24 ώρες τη μέρα "πασπατεύοντάς" το και το έχεις φορτωμένο με πολλές εφαρμογές και Widget που τρέχουν στο παρασκήνιο ξεζουμίζοντας την μπαταρία, εμείς φταίμε;

Κι εγώ στην αρχή είχα 500 (!) εφαρμογές να τρέχουν. Κι όλη την ώρα το πείραζα. Μόλις έβγαλα όλες τις άχρηστες εφαρμογές και κράτησα λίγες, πραγματικά χρήσιμες, αλλά κι από τη στιγμή που δεν είμαι πάνω από το τηλέφωνο συνέχεια είδα διαφορά. Σκέψου μόνο πόση μπαταρία καταναλώνεται όταν είναι ανοιχτή η οθόνη. Δε λέω να το παρατήσεις, απλώς μιλάω για λελογισμένη χρήση. :cool:

18 ώρες από το τελευταίο charge, μου δείχνει 70% battery level.

Στα ποσοστά, λεει 54% android system, 23% idle και standby, 3% voice calls.

(Άθροισμα 100+, οκ ξέρω :Ρ)

Ίσως βοηθάει το watchdog, που έβαλα αντί για task killer, που απ' ό,τι ξέρω αδειάζει τη μπαταρία. Επίσης έχω απλό wallpaper (αν κ έχω ενεργοποιήσει τα live), απλά και μόνο επειδή τα live φτάνουν και το 40% στην χρήση της cpu (και τρώνε και power), οπότε δεν αξίζουν.

Ίσως βγήκαν στην αγορά τηλέφωνα με μπαταρίες που έχουν μικρές κατασκευαστικές διαφορές μεταξύ τους. Εγώ το πήρα σκέτο (χωρίς σύνδεση) από το Γερμανό.

Για ρώτα τη γνώμη ενός κατόχου μπαταρίας των δύο ημερών τι γνώμη έχει για τους άλλους όταν λένε με χαρά ''Α εμένα η μπαταρία μου διαρκεί 4 μέρες και είμαι όλη μέρα στο ίντερνετ! Χιούμορ κάνω εννοείται! Φιλικά το λέω! Αν και ο πόνος της διάρκειας των δύο ημερών είναι υπαρκτός να είστε καλά να χαίρεστε την μπαταρία σας!:lol::wacko:

Σοβαρά τώρα, είχα την εντύπωση ότι όλα τα νέα κινητά -και ειδικά αυτά με το android- έχουν διάρκεια φόρτισης ~2 ημερών. Τουλάχιστον ξέρω ότι αυτό ισχύει και για το htc tattoo, που έχει φίλος μου. Και απ' ό,τι μου είπε, όλα εκεί γύρω παίζουν...

Είναι τόσο μικρό το διάστημα αυτό; Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Ο φίλος πιο πάνω, που έλεγε ότι δεν του κρατάει ούτε 17 ώρες, είναι άλλο καπέλο. Εκεί ναι, υπάρχει πρόβλημα...:worry:

Όταν κάθεστε στο pc, βάλτε το κινητό να φορτιστεί από το καλωδιάκι... Ούτε μισή ωρίτσα δε θέλει. Δεν είναι τίποτα το τρομερό! :lol:

<off topic>ΥΓ: Το πρόβλημα με τη συσκευή κατά τη γνώμη μου δεν είναι η μπαταρία, αλλά το ανύπαρκτο gps... :(

Ναι φίλε μου... Στην οθόνη αναμονής πληκτρολόγησε *#52828378# πήγαινε στο ΟΤΑ Test και και στο maximum JAR size (KB) άλλαξε την τιμή 500 σε ότι θες... Δυστυχώς δεν το έχω επιβεβαιώσει γιατί το κινητό μου έχει μεγαλύτερο πρόβλημα... Δε δεχεται καθόλου java και μάλλον θα παώ στο service centre...

<off topic>ΥΓ: Το πρόβλημα με τη συσκευή κατά τη γνώμη μου δεν είναι η μπαταρία, αλλά το ανύπαρκτο gps... :(

συμφωνώ...

ωραιος, ευχαριστω.

επισης μηπως υπαρχει τροποσ να διατιθεται περισσοτερη μνημη στο κινητο για τα παιχνιδια? και σαν χωρητικοτητα αλλα και στη διαρκεια του παιχνιδιου για να μην κολανε και κτλ...

καλησπερα παιδια!!!εχω το samsung wave s850 και ηθελα να του βαλω μια καρτα μνημης που ειχα 8gb sdhc kingston..της καω φορμαρισμαα για να παιξει αλλα δεν την αναγνωριζει!!ξερετε γιατι???

Firmware: 2.2 (Froyo Beta)

PDA: I5800XXJP8

PHONE: I5800XXJH1

CSC: I5800OXXJP8

η μπαταρία κρατάει με κανονική/μέτρια χρήση 2 μέρες.

καλησπερα.εχω κινητο τηλεφωνο samsung g810.μετα απο αναβαθmιση της εφαρμογης mobbler που την χρησιμοποιουσα για τον last fm και ενω λειτουργουσε κανονικα μετα την αναβαθμιση εμεινε στην οθονη το λογοτυπο της samsung χωρις να απενεργοποιητε το τηλεφωνο.οταν βγαζω την μπαταρια εμφανιζεται παλι το ιδιο με την ενεργοποιηση του τηλεφωνου.υπαρχει λυση?και η λυση ειναι το format?,και πως γινεται αυτο?ευχαριστω.

Τελικά βρήκες λύση ?

Unlock All Mobile Phones , Modem .

Repair Boot HTC , Samsung , LG ...

Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα .

Info msn : e-gsmshop@hotmail.com

Ρε παιδιά από πότε κυκλοφορούν κλειδωμένα κινητά στην Ελλάδα; Αγόρασα το champ από τη vodafone και με sim της cosmote μου ζητάει κωδικό! Τι κάνω τώρα;

Ρε παιδιά από πότε κυκλοφορούν κλειδωμένα κινητά στην Ελλάδα; Αγόρασα το champ από τη vodafone και με sim της cosmote μου ζητάει κωδικό! Τι κάνω τώρα;

Και εσύ γιατι έβαλες κάρτα Cosmote :lol:

Προσωπικά δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση .

Με την Vodafone μίλησες ?

Αν δεν βρεις λύση επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm ή στο msn .

Φιλικά

Από τη vodafone, αν και μου είπαν να πάρω στην cosmote, μου έδωσαν κάποιους κωδικούς να δοκιμάσω, ο ένας από τους οποίους έλυσε το πρόβλημα! Εξυπηρετικότατοι!

εχω φαει τα ματακια μου απο το πρωι να προσπαθω να συνδεθω με το kies...

τη στιγμη που μιλαμε το τηλ ειναι συνδεδεμενο τουλαχιστον 15' και το kies ακομα ψαχνει να το βρει...

ενω χτες πριν περαστει απο γνωστο μου η 2.2.1 συνδεοταν, σημερα τζιφος...

παρακαλω τα φωτα σας...

edit:

εαν δεν το εχω τοποθετησει στο σωστο section ζηταω την κατανοηση σας...

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Καλησπερα!εχω το Samsung Blue Earth S7750 και εχω προβλημα με την αριθμομηχανη.

Συγκεκριμενα δεν πατιουνται τα νουμερα 3 6 και 9 ενω αλλου π.χ αν θελω να καλεσω καπου και εχει αυτα τα νουμερα δεν εχω προβλημα.

Με το SAMSUNG New PC Studio PC Sync δεν βρισκει αναβαθμιση για το κινητο αυτο.

Τι να κανω?

:cry:Παιδιά μου έδωσε ένας φίλος το συγκεκριμένο κινητό αλλά όταν βάλω την sim μέσα και δίνω το pin μου λέει λάθος κωδικός πρόσβασης. Κωδικό πρόσβασης μου είπε ο φίλος δεν έχει βάλει. Μπορείτε να βοηθήσετε?:cry:

PDA: I5800XXJPB

PHONE: I5800XXJP2

CSC: I5800OXXJPB

η μπαταρία κρατάει με κανονική/μέτρια χρήση 1 μέρα.

PDA: I5800XXJPB

PHONE: I5800XXJP2

CSC: I5800OXXJPB

η μπαταρία κρατάει με κανονική/μέτρια χρήση 1 μέρα.

Όσο πάει και χειροτερεύει δηλαδή; :wacko:

Όσο πάει και χειροτερεύει δηλαδή; :wacko:

όχι.. ειδικά στην I5800XXJPA ήταν πολύ καλή η μπαταρία... θα το διορθώσουν στην επόμενη froyo που αναμένεται μέσα στη βδομάδα!!

:cry:Παιδιά μου έδωσε ένας φίλος το συγκεκριμένο κινητό αλλά όταν βάλω την sim μέσα και δίνω το pin μου λέει λάθος κωδικός πρόσβασης. Κωδικό πρόσβασης μου είπε ο φίλος δεν έχει βάλει. Μπορείτε να βοηθήσετε?:cry:

Ο κωδικός κλειδώματος συσκευής για όλα τα Samsung είναι 8 μηδενικά ( 00000000 ) . Αν δεν ανοίξει με αυτό τότε έχει κωδικό και πρέπει να το ξεκλειδώσεις .

Φιλικά

Kαλησπερα παιδια....Εχω αποκτησει και εγω με την σειρα μου το GALAXY S και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας..

Εκανα κανονικο gmail και ενεργοποιησα το market...Κατεβασα κανονικα 4 εφαρμογες..

Στην συνεχεια ασχοληθηκα λιγο με αυτες τις εφαρμογες......

Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν ξανα πηγα να κατεβασω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΗΨΗ τον εφαρμογων που επιλεγω....

Ξερετε τι μπορει να συμβαινει..??

Ευχαριστω..

Eύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο γαλαξία με το PC σας!

Βλέπω που έχουν πρόβλημα κάποιοι φίλοι με τα kies, έχω βρει λύση μετά από ψάξιμο στο web για όσους ενδιαφέρονται.

Παρουσίαση με photos για το πως μπορούμε να συνδέσουμε το Galaxy S με το PC μας χωρίς το samsung kies

που άλλωστε έχει ατέλειωτες δυσλειτουργίες και η εταιρία ΔΕΝ έχει κάνει τίποτα ακόμα,

περιμένουμε κάποια στιγμή κάποια ενημέρωση εις βάθους...

όπως είπε η samsung αναγνωρίζοντας την πατάτα που έκανε...

Τρέχετε τον πιλότο usb που σας έβαλα(είναι συμπιεσμένο αρχείο) κάνετε κλικ να τρέξει (setup)ο δεύτερος φάκελος.

Στο κινητό μας τώρα

Εφαρμογές>ρυθμίσεις>πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο>ρυθμίσεις USB>και κλικ στο συσκευή αποθηκεύσεις,

αυτό θα μείνει έτσι μια φορά θα το κάνετε.

μόλις συνδέσετε το γαλαξία με το pc τραβάτε το "κουρτινάκι" πατάτε σύνδεση USB

ανοίγει ένα παράθυρο και πατάτε ρυθμίσεις στοιχείων και αυτό ήταν.

Εγώ έχω το galaxy S αλλα ο πιλότος (driver)και κατάργηση του kies ισχύει για όλα τα μοντέλα της εταιρίας...

http://rs289tl.rapidshare.com/files/413157886/SAMSUNG_GALAXY_S_USB_DRIVERS.rar.html

Οι photos είναι αρκετά αναλυτικές σας πάει μόνο του...

http://drumming.gr/images/01.jpg

http://drumming.gr/images/02.jpg

http://drumming.gr/images/03.jpg

http://drumming.gr/images/04.jpg

http://drumming.gr/images/05.jpg

http://drumming.gr/images/06.jpg

http://drumming.gr/images/07.jpg

http://drumming.gr/images/08.jpg

http://drumming.gr/images/09.jpg

http://drumming.gr/images/10.jpg

Edited by nikfrance

παιδια καλησπερα.Εχω το μοντελο Samsung GT-S3550 και δεν μπορω να στειλω και να διαβασω μηνυμα.Μου λεει οτι`η φορτωση των αρχειων συνεχιζεται`.Ξερει κανενας τι σημαινει?
Ακριβως τα ιδια κανει κ στης αδερφης μου. Τελικά φτιαχτηκε το δικό σου? Πρεπει να κάνω κάτι?

καλησπερα ,πριν απο δυο ωρες εκανα την βλακεια και δοκιμασα κατι κωδικους απο ενα site (δεν θυμαμαι ποιο ηταν ).Μολις εβαλα τον κωδικο εβγαλε μια ασπρη οθονη που λεγε να μην κλεισουμε το τηλ και εκανε επανεκκινηση χαθηκαν ρυθμισεις και user data επαφες ολα αλλα επισης δεν βρισκει το δικτυο και το imei εχει γυρισει σε μηδενικα οπως επισης εχουν εμφανιστει και πολλες αλλες λειτουργιες που πριν δεν εμφανιζοταν ομως το my view εχει παραμεινει χωρις βεβαια τις ρυθμισεις που ειχα .

παιδια βοηθεια !!!

• The title was changed to Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τα Samsung Galaxy Z flip Fold 3 5Γ
  • The title was changed to Samsung J1
  • The topic was pinned