Jump to content

Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή δεν κατάλαβα, θα είναι νέα εταιρία κινητήτης τηλεφωνίας ή μία εταιρία που θα παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αν είναι σαν την Virgin, την οποία αναφέρει στο site της, θα είναι κανονική εταιρία η οποία δε θα βάλει καθόλου κεραίες και θα χρησιμοποιεί εθνικό roaming για κάλυψη.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω, ότι τώρα αρχίζει και συμπληρώνεται το puzzle..... :)

Q-knows??? :whistle:

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 01:13)

Αν είναι σαν την Virgin, την οποία αναφέρει στο site της, θα είναι κανονική εταιρία η οποία δε θα βάλει καθόλου κεραίες και θα χρησιμοποιεί εθνικό roaming για κάλυψη.

Είναι πολύ συνηθισμένο μοντέλο λειτουργίας για αρκετές εταιρείες στο εξωτερικό, δλδ να νοικιάζουν πλεονασματική χωρητικότητα από άλλα δίκτυα και να "πουλάνε" κινητή τηλεφωνία χωρίς δικό τους δίκτυο, κοινώς με αέρα κοπανιστό. Πρόσφατα το είδαμε και στην Ελλάδα με την Q, πρόκειται για ένα μοντέλο με καλές προοπτικές. :)

Δεν είναι και σπουδαία είδηση, όλες οι μεγάλες εταιρείες που θέλουν να επεκταθούν και σε άλλους τομείς ζαχαρώνουν την κινητή αφού έχει σημαντικά περιθώρια κέρδους. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι όταν έρθει η easygroup στην Ελλάδα, από ποιον θα νοικιάσει χωρητικότητα? :whistle:

Ας δούμε την αποκλειστική μέθοδο:

1) Από την Vodafone? αυτή ήδη νοικιάζει στην Q...

2) Aπό την TIM? Θα καταρεύσει το δικό της δίκτυο αν δώσει και χωρητικότητα...

3) Ποιος έμεινε? :p

Πάντως το σίγουρο είναι ότι όλοι θα τρέξουν να γλύψουν την easy, αφού θα χάσουν βέβαια κάποιους πελάτες σε πρώτη φάση, ωστόσο τα έσοδα από την ενοικίαση είναι άμεσα και πολύ σημαντικά. :)

Μα τι μπαρούφες είναι αυτές? Δηλαδή θα έχω σύνδεση στην EasyGroup Και θα γράφει Cosmote?!?!? Τρελαθήκαμε τώρα? Και καλά αυτό το ξεπερναμε, τι θα κάνει με MMS, GPRS, και τις λοιπές χρήσιμες υπηρεσίες που είναι στάνταρντ στα άλλα δίκτυα?

Amanitou City

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Μπορεί να λέει και Easytelecom και Cosmote to κινητό, ρυθμίζεται από την SIM.

Για τις υπηρεσίες ας περιμένουμε. Στο κάτω κάτω η επιτυχία της Q δείχνει ότι δεν τις χρειάζονται όλοι.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 16:00)

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Μπορεί να λέει και Easytelecom και Cosmote to κινητό, ρυθμίζεται από την SIM.

Για τις υπηρεσίες ας περιμένουμε. Στο κάτω κάτω η επιτυχία της Q δείχνει ότι δεν τις χρειάζονται όλοι.

Έχουμε δει κάτι παρόμοιο! έχουμε και μια q Που κάνει τα ίδια...Είναι διαφορετικές εταιρίες και όμως γράφει Vodafone αντί το δίκτυο που έχεις!!Άρα πως ρυθμίζεται από την κάρτα Σιμ? :blink: :confused:

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (11 Αύγ. 2004 , 18:34)

Έχουμε δει κάτι παρόμοιο! έχουμε και μια q Που κάνει τα ίδια...Είναι διαφορετικές εταιρίες και όμως γράφει Vodafone αντί το δίκτυο που έχεις!!Άρα πως ρυθμίζεται από την κάρτα Σιμ? :blink: :confused:

Όταν λέει ότι ρυθμίζεται από την SIM δεν εννοεί ότι το ρυθμίζεις εσύ....

Η εταιρεία αποφασίζει τι θα δείχνει, κατόπιν συμφωνίας φυσικά με την εταιρεία από την οποία νοικιάζει.

Και πάλι...εμένα θα με χαλούσε να γράφει δύο εταιρίες!! Είναι ένας από τους λόγους που δεν βάζω Q!

Amanitou City

• 2 weeks later...

Η Orange UK δημιουργεί πρόβλημα στην έναρξη παροχής υπηρεσιών της EasyMobile ... αναμένουμε έως τον Οκτώβρη! :cool:

Αποκλειστικές Πληροφορίες σε "πρώτη μετάδοση" για την EasyMobile ... "έρχονται" στο myPhone.gr :alien: :D

• 2 weeks later...
Αν και σε λιγες μερες το thread αυτο θα γινει ενος χρονου, με ενδιαφερει και εμενα να μαθω τι παιζει με τα καρτοκινητα στην Γαλλια γιατι θα παει ενας φιλος για ενα 6μηνο και δεν ξερει τι να επιλεξει... Κανενας να δωσει τα φωτα του??

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα την συμβουλή όσων γνωρίζουν για δίκτια της Αγγλίας.

Πρόκειται να φύγω σε μια βδομάδα για μεταπτυχιακά ενός χρόνου στο Λονδίνο και θα ήθελα να μάθω πιό από τα δίκτια της Αγγλιας είναι το καλύτερο.

Με ενδιαφέρει προτίστως η χρέωση.

Thanx!!

Από γνωστούς μου μπορώ να πω ότι τις καλύτερες εντυπώσεις τις έχουν από την Orange.

για τις χρεώσεις δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίταξε να δεις: 3 εταιρίες υπάρχουν όλες κι όλες.

Συγκεκριμένα δες εδώ: http://www.gsmworld.com/roaming/gsminfo/cou_fr.shtml

(έχει και χάρτες κάλυψης)

Οπότε μπείτε στα site να δείτε τι παίζει από χρεώσεις προσφορές κλπ και φυσικά μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για τα συμπεράσματά σας. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

H φίλη μου πάντως πήγε,γύρισε...Orange είχε,μια χαρά τα βόλεψε :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

H TIM den stelnei sms pros sfr para mono stin Orange... ELEOS!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Παιδες επειδη προκειται να ταξιδεψω στην κυπρο λειαν συντομος και θα παραμεινω εκει για ενα σημαντικο χρονικο διαστημα θα ηθελα να ρωτησω και να μου απαντησει οποιος ξερει τι καρτοκινητο να διαλεξω εκει.ευχαριστω εκ των προτερων...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

file stin kipro iparxi mia mono eteria kinitis i legomeni CYTA ara den exeis dinatotita na dilexis.

pantos kalitera 8a itan na kanis sindesi an exis mia staferi katikia stin kipro to kartokinito den siferi

Λαθος,υπαρχει και η areeba,αν κοιταξει ο φιλος στο θεμα παραπανω ισως αποφασισει πιο καρτοκινητο θα παρει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lolo (22 Σεπ. 2004 , 18:16)

file stin kipro iparxi mia mono eteria kinitis i legomeni CYTA ara den exeis dinatotita na dilexis.

pantos kalitera 8a itan na kanis sindesi an exis mia staferi katikia stin kipro to kartokinito den siferi

nomizw oti iparxei kai deuteri etaireia den eimai sigouros giauto anoixa to thread.oxi den mborw gia sindesi.den nomizw na me simferei.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Nα μερικές διαφημίσεις .. μπορείς να βρείς καρτοκινητό σε πολλά σημεία, όπως Ηλεκτρικά είδη Φούρναρης [Λαρνακά] , Χατζηκυριακός και Υιοι [σε όλες τις πόλεις] και σε περίπτερα, γενικα όπου γράφει AREEBA απο έξω.. ;)

http://tinypic.com/9zm88

http://tinypic.com/9zm9h

http://tinypic.com/9zm9k

It's what you do to me..

• The title was changed to Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά
  • This topic was pinned and unpinned