crazy_4 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Δηλαδή δεν κατάλαβα, θα είναι νέα εταιρία κινητήτης τηλεφωνίας ή μία εταιρία που θα παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αν είναι σαν την Virgin, την οποία αναφέρει στο site της, θα είναι κανονική εταιρία η οποία δε θα βάλει καθόλου κεραίες και θα χρησιμοποιεί εθνικό roaming για κάλυψη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Νομίζω, ότι τώρα αρχίζει και συμπληρώνεται το puzzle..... :) Q-knows??? :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 01:13) Αν είναι σαν την Virgin, την οποία αναφέρει στο site της, θα είναι κανονική εταιρία η οποία δε θα βάλει καθόλου κεραίες και θα χρησιμοποιεί εθνικό roaming για κάλυψη. Είναι πολύ συνηθισμένο μοντέλο λειτουργίας για αρκετές εταιρείες στο εξωτερικό, δλδ να νοικιάζουν πλεονασματική χωρητικότητα από άλλα δίκτυα και να "πουλάνε" κινητή τηλεφωνία χωρίς δικό τους δίκτυο, κοινώς με αέρα κοπανιστό. Πρόσφατα το είδαμε και στην Ελλάδα με την Q, πρόκειται για ένα μοντέλο με καλές προοπτικές. :) Δεν είναι και σπουδαία είδηση, όλες οι μεγάλες εταιρείες που θέλουν να επεκταθούν και σε άλλους τομείς ζαχαρώνουν την κινητή αφού έχει σημαντικά περιθώρια κέρδους. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι όταν έρθει η easygroup στην Ελλάδα, από ποιον θα νοικιάσει χωρητικότητα? :whistle: Ας δούμε την αποκλειστική μέθοδο: 1) Από την Vodafone? αυτή ήδη νοικιάζει στην Q... 2) Aπό την TIM? Θα καταρεύσει το δικό της δίκτυο αν δώσει και χωρητικότητα... 3) Ποιος έμεινε? :p Πάντως το σίγουρο είναι ότι όλοι θα τρέξουν να γλύψουν την easy, αφού θα χάσουν βέβαια κάποιους πελάτες σε πρώτη φάση, ωστόσο τα έσοδα από την ενοικίαση είναι άμεσα και πολύ σημαντικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Μα τι μπαρούφες είναι αυτές? Δηλαδή θα έχω σύνδεση στην EasyGroup Και θα γράφει Cosmote?!?!? Τρελαθήκαμε τώρα? Και καλά αυτό το ξεπερναμε, τι θα κάνει με MMS, GPRS, και τις λοιπές χρήσιμες υπηρεσίες που είναι στάνταρντ στα άλλα δίκτυα? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Μπορεί να λέει και Easytelecom και Cosmote to κινητό, ρυθμίζεται από την SIM. Για τις υπηρεσίες ας περιμένουμε. Στο κάτω κάτω η επιτυχία της Q δείχνει ότι δεν τις χρειάζονται όλοι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 16:00) Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Μπορεί να λέει και Easytelecom και Cosmote to κινητό, ρυθμίζεται από την SIM. Για τις υπηρεσίες ας περιμένουμε. Στο κάτω κάτω η επιτυχία της Q δείχνει ότι δεν τις χρειάζονται όλοι. Έχουμε δει κάτι παρόμοιο! έχουμε και μια q Που κάνει τα ίδια...Είναι διαφορετικές εταιρίες και όμως γράφει Vodafone αντί το δίκτυο που έχεις!!Άρα πως ρυθμίζεται από την κάρτα Σιμ? :blink: :confused: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (11 Αύγ. 2004 , 18:34) Έχουμε δει κάτι παρόμοιο! έχουμε και μια q Που κάνει τα ίδια...Είναι διαφορετικές εταιρίες και όμως γράφει Vodafone αντί το δίκτυο που έχεις!!Άρα πως ρυθμίζεται από την κάρτα Σιμ? :blink: :confused: Όταν λέει ότι ρυθμίζεται από την SIM δεν εννοεί ότι το ρυθμίζεις εσύ.... Η εταιρεία αποφασίζει τι θα δείχνει, κατόπιν συμφωνίας φυσικά με την εταιρεία από την οποία νοικιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Και πάλι...εμένα θα με χαλούσε να γράφει δύο εταιρίες!! Είναι ένας από τους λόγους που δεν βάζω Q! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Η Orange UK δημιουργεί πρόβλημα στην έναρξη παροχής υπηρεσιών της EasyMobile ... αναμένουμε έως τον Οκτώβρη! :cool: Αποκλειστικές Πληροφορίες σε "πρώτη μετάδοση" για την EasyMobile ... "έρχονται" στο myPhone.gr :alien: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Τίποτα καινούργιο από την EasyMobile έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αν και σε λιγες μερες το thread αυτο θα γινει ενος χρονου, με ενδιαφερει και εμενα να μαθω τι παιζει με τα καρτοκινητα στην Γαλλια γιατι θα παει ενας φιλος για ενα 6μηνο και δεν ξερει τι να επιλεξει... Κανενας να δωσει τα φωτα του?? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisous Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα την συμβουλή όσων γνωρίζουν για δίκτια της Αγγλίας. Πρόκειται να φύγω σε μια βδομάδα για μεταπτυχιακά ενός χρόνου στο Λονδίνο και θα ήθελα να μάθω πιό από τα δίκτια της Αγγλιας είναι το καλύτερο. Με ενδιαφέρει προτίστως η χρέωση. Thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Από γνωστούς μου μπορώ να πω ότι τις καλύτερες εντυπώσεις τις έχουν από την Orange. για τις χρεώσεις δες εδώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Κοίταξε να δεις: 3 εταιρίες υπάρχουν όλες κι όλες. Συγκεκριμένα δες εδώ: http://www.gsmworld.com/roaming/gsminfo/cou_fr.shtml (έχει και χάρτες κάλυψης) Οπότε μπείτε στα site να δείτε τι παίζει από χρεώσεις προσφορές κλπ και φυσικά μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για τα συμπεράσματά σας. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 H φίλη μου πάντως πήγε,γύρισε...Orange είχε,μια χαρά τα βόλεψε :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Μεταφορά από Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 H TIM den stelnei sms pros sfr para mono stin Orange... ELEOS! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Παιδες επειδη προκειται να ταξιδεψω στην κυπρο λειαν συντομος και θα παραμεινω εκει για ενα σημαντικο χρονικο διαστημα θα ηθελα να ρωτησω και να μου απαντησει οποιος ξερει τι καρτοκινητο να διαλεξω εκει.ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 file stin kipro iparxi mia mono eteria kinitis i legomeni CYTA ara den exeis dinatotita na dilexis. pantos kalitera 8a itan na kanis sindesi an exis mia staferi katikia stin kipro to kartokinito den siferi Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Λαθος,υπαρχει και η areeba,αν κοιταξει ο φιλος στο θεμα παραπανω ισως αποφασισει πιο καρτοκινητο θα παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lolo (22 Σεπ. 2004 , 18:16) file stin kipro iparxi mia mono eteria kinitis i legomeni CYTA ara den exeis dinatotita na dilexis. pantos kalitera 8a itan na kanis sindesi an exis mia staferi katikia stin kipro to kartokinito den siferi nomizw oti iparxei kai deuteri etaireia den eimai sigouros giauto anoixa to thread.oxi den mborw gia sindesi.den nomizw na me simferei. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 areeba simferei Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Υπάρχει και δεύτερη εταιρεία η areeba! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Nα μερικές διαφημίσεις .. μπορείς να βρείς καρτοκινητό σε πολλά σημεία, όπως Ηλεκτρικά είδη Φούρναρης [Λαρνακά] , Χατζηκυριακός και Υιοι [σε όλες τις πόλεις] και σε περίπτερα, γενικα όπου γράφει AREEBA απο έξω.. ;) http://tinypic.com/9zm88 http://tinypic.com/9zm9h http://tinypic.com/9zm9k Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts