Jump to content

Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να προτιμάτε τα επίσημα καταστήματα των εταιρειών είτε αυτή είναι η Ο2 είτε η Οrange. Από δική μου εμπειρία σας δεν σας συνιστώ να πάτε σε Carphone warehouse & phones4u (ειδικά στο δεύτερο). Ή ακόμη καλύτερα online plan (διαθέσιμο απο τις σελίδες των Ο2 και βόντα - προϋποθέτει να χρησιμοποιήσετε δική σας συσκευή) γιατί σε ότι πλάνο διαλέξετε όλα είναι διπλά (χρόνος ομιλίας και μηνύματα)! Το μόνο που μου ζήτησε η Ο2 για να ενεργοποιήσει τις διεθνείς κλήσεις ήταν να πληρώσω τον τρέχοντα λογαριασμό μου άμεσα (που ούτως ή άλλως θα πλήρωνα σε 15 μέρες).

paidia otan pairnw ena kinhto t-mobile sthn agglia apo ellada,otan kalei akouw auton ton diplo hxo(o opoios einai xarakthristikos ths agglias kai sta stathera kai sta kinhta). auto to kinhto twra einai sthn italia kai otan pairnw akouw pali auton ton hxo otan kalei. otan ena kinhto einai se roaming omws de xtypaei me ton hxo tou diktyou pou einai syndedemeno se ekeinh th xwra?apo proswpikh mou empeiria o hxos pou akous otan kaleis se ola ta diktya ths Itlias einai san ton Ellhniko!mhpws auto to kinhto den einai sthn Itlia kai mou lene psemmata?Ti mporei na symbainei? otan auto to kinhto einai sthn Ellada kai pairneis,xtypaei me ton ellhniko klassiko hxo!!!!help

Οντως χτυπαει αναλογα με τον ηχο της χωρας που εισαι. Τωρα τι συμβαινει στη περιπτωση σου δεν γνωριζω...

Φαίνεται ότι ίδιες σκέψεις έκαναν και οι ιθύνοντες της Cosmote. Μόλις πήρα πίσω τον υπολογιστή μου από το service όπου βρισκόταν για δύο εβδομάδες, και διάβασα ότι η Cosmote προτίθεται να αλλάξει όχι μόνο την εταιρική εικόνα αλλά και τα ονόματα όλων των θυγατρικών της στα Βαλκάνια σε Cosmote, και μάλιστα σύντομα!

Άντε με το καλό αν και για την περαιτέρω επέκταση της εταιρείας, πέρα από την Σερβία, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ ζόρικα...

Και μία τελευταία παρατήρηση.

Με τα Cosmote Romania, Cosmote Albania και Cosmote Bulgaria έχει καλώς.

Θέλω να δω πώς θα ονομάσουν το δίκτυο στα Σκόπια ώστε από τη μία να μην δυσαρεστήσουν το τοπικό καταναλωτικό κοινό και από την άλλη να μην δημιουργήσουν αντιδράσεις στην Ελλάδα...

Εκτός από την εναλλακτική του vodafone passport ποιό δίκτυο λέτε να προτιμήσω για roaming ή αγορά καρτοκινητού;

Εκτός από Voda Ισπανίας;;; Τότε, για καρτοκινητό ΑΜΕΝΑ, με κλειστά μάτια, λόγω χρεώσεων στην καρτοκινητή και Movistar (Telefonica - ισαπανικός ΟΤΕ) λόγω σήματος...

Ελπίζω να βοήθησα.....

Δεν κοστιζει κατι ιδιαιτερο, απλα πρεπει να δινει το κεντρο ελεγχου δικτυου καθε εταιριας μια ονομασια σε καθε κεραια! Πχ.: Κεντρο Αλεξανδρουπολης

Πλατεια Ελευθεριας κλπ κλπ και μολις το κινητο συντονιστει στην κεραια αυτη να φαινεται στην οθονη το αναλογο ονομα ... Υπαρχει υποδομη αλλα... :X :X ςςςςςςςς Μην μαθει κανεις που ειναι οι κεραιες. :worry: :rolleyes:

γιατί ρε Θοδωρή,ξέρουν πολύ πως λειτουργεί το Cell Broadcast; πολύ λίγοι ξέρουν πως λειτουργεί ανά κυψέλη η πληροφορία... Πως θα μάθουν τις κρυφές κεραίες;;; Δικαιολογίες.Εδώ στην Ελλάδα αν δεν υπάρχει χρηματικό όφελος στη μέση δεν προχωρούν οι διαδικασίες.Και η ΤΙΜ το υποστηρίζει λόγω του παλιού της προγράμματος City Lines Plus και από ότι έχω δει δεν υποστηρίζεται καν στο UMTS... Επομένως,μην περιμένουμε τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας και πάλι.

Συγγνώμη που βάζω το θέμα σε αυτή την κατηγορία αλλά νομίζω πως δεν εμπίπτει στις υπόλοιπες.

Θα'θελα να σας ρωτήσω εαν υποστηρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο οι εξής υπηρεσίες:

α) Εκτροπή μηνυμάτων και

β) Φραγή μηνυμάτων, όχι συγκεκριμένου τύπου (π.χ. εισερχόμενα) αλλά από συγκεκριμένο αποστολέα.

Έχω επικοινωνήσει με τις γνωστές εταιρίες παροχής κινητής και όλοι μου είπαν οτι δε γίνεται, αλλά έχω ακούσει από άλλες πηγές πως κάποια δίκτυα μπορεί να υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες και θα ήθελα να το διασταυρώσω.

http://serve.dynasig.net/3800.gif

DynaSig: Dynamic Forum Signature

Φίλε AnINffected, αναφέρεσαι στις ελληνικές εταιρείες και στις υπηρεσίες που παρέχουν, ή σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Στις ελληνικές αναφερόμουν, αλλά είμαι περίεργος για την απάντηση σου, υπάρχουν εταιρίες εξωτερικού που παρέχουν τέτοιες λειτουργίες;Σ'ευχαριστώ.

http://serve.dynasig.net/3800.gif

DynaSig: Dynamic Forum Signature

:D :D :D :) :lol: :lol: :lol:

Πω πω,με έκανες και γέλασα φίλε μου...Από το site αναφέρεται το εξής:

"At the Greek screenshot(TIM όχι τελεστέτ ρε άνθρωπε...) you can see the name of the city Ektos City, a city that you can find at the Greek island Samos"

ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ότι το "Ektos" είναι πόλη της Σάμου! ΕΛΕΟΣ! Έσκασα στα γέλια... Μπράβο cocu!:lol:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

[παντως απο προσωπικη εμπειρια το κυπριακο δικτυο ειναι πολυ καλυτερο απο τα ελληνικα σε θεμα κάλυψης..οπου κ να πηγα στο νησι ειχα παντα σημα 5...

Einai pou den eisoun me Areeba :lol:

Einai pou den eisoun me Areeba :lol:

ne an itan me areeba tha eixe pio ligi kalipsi logo tis ilikias tis eterias. exallou i cyta ofeilei roaming stin areeba ara dn iparxei provlima mexri na kalipsi olokliro to nisi i areeba

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

ti ilikias?

einai ninni akomaaa... einai ninni akomaaa

pantws i cyta mprosta tis einai patsogria(varia ilikiomeni :p )

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

pantws i cyta mprosta tis einai patsogria(varia ilikiomeni :p )

to thread tis eurovision einai allou. pigene allou na peis gia tin Vissi:lol:

to thread tis eurovision einai allou. pigene allou na peis gia tin Vissi:lol:

kalo :p . isxeii k gia tin vissi.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

Και μία τελευταία παρατήρηση.

Με τα Cosmote Romania, Cosmote Albania και Cosmote Bulgaria έχει καλώς.

Θέλω να δω πώς θα ονομάσουν το δίκτυο στα Σκόπια ώστε από τη μία να μην δυσαρεστήσουν το τοπικό καταναλωτικό κοινό και από την άλλη να μην δημιουργήσουν αντιδράσεις στην Ελλάδα...

Διόλου απίθανο να επιλέξουν το τρομερά πρωτότυπο Cosmote Skopje. Εξάλλου και τώρα κάπως έτσι λέγεται η εταιρία: COSMOFON MOBILE TELECOMMUNICATIONS SERVICES AD-Skopje (COSMOFON)

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Διόλου απίθανο να επιλέξουν το τρομερά πρωτότυπο Cosmote Skopje. Εξάλλου και τώρα κάπως έτσι λέγεται η εταιρία: COSMOFON MOBILE TELECOMMUNICATIONS SERVICES AD-Skopje (COSMOFON)

MKD-Cosmofon legetai.To MKD pistevo katalaves ti simenei :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Menw stin Ameriki kai skopevw na paw stin Italia gia ena mina kai meta na erthw Ellada. Epeidh eimai asxetos me ta ellinika duktia.. mipws kserei kaneis na mou pei an valw pre-paid karta TIM stin Italia tha doulevei meta stin ellada? Exw to SonyEricsson S710a.

Euxaristw paidia

Κατ' αρχάς καλως όρισες στο myphone. Εύχομαι καλή διαμονή :)

Λοιπόν.. απ' οτι είδα η συσκευή σου μπορεί να λειτουργήσει στην Ευρώπη (Network GSM 850 / GSM 1800 / GSM 1900) αλλά καλό θα ήταν να το επιβεβαιώσεις και με τον mobile operator σου.

Επίσης πρέπει να βεβαιωθείς οτι η TIM δουλέυει στα 1800 MHz, διότι όπως ξέρεις στην Ευρώπη τα δίκτυα λειτουργουν στα 900 & 1800 MHz, ενώ στις ΗΠΑ στα 850 & 1900 MHz. Έχω την εντύπωση οτι η ΤΙΜ στην Ελλάδα "εκπέμπει" στα 900. Οι εν Ελλάδι φίλοι ας με επιβεβαιώσουν ή με διαψέυσουν.

Τώρα απο κει και πέρα η κάρτα της ΤΙΜ Ιταλίας μπορεί να χρηδσιμοποιηθεί στην Ελλάδα, τόσο με την ΤΙΜ, όσο και με τις άλλες εταιρείες.

Ελπίζω να βοήθησα

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• The title was changed to Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά
  • This topic was pinned and unpinned