Nrg Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 χεχ..forza yourcallworld :D Το κακο ειναι οτι πλεον ειναι μονο 8 πρωι 6 απογευμα Δευτερα-Παρασκευη. Ειχε 1 μηνα + που ηταν 24/5. Ακομα και ετσι δεν ειναι ασχημα! Προς σταθερα βεβαια ειναι 24/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 a oraia... anarotiomoun ki ego giati to allaksan gia kinita kai to meiosan toso poli :rolleyes: ora einai na allazoun kai gia ta stathera.. :rolleyes: mallon epeidi to emathe polis kosmos kai plakose ta tilefona.. mpravo re paidia..thanx! :O :mad: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 στα sms να ξέρεις ότι θα προστεθεί και η κλασική ελληνική χρέωση προς ελληνικό ή ξένο νούμερο, ανάλογα που στέλνεις. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allag Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 απο οσο γνωριζω απο φιλους που εχουν ταξιδεψει στο εξωτερικο η χρηση του κινητου περα απο τις χρεωσεις που εχει οταν γινονται κλησεις εχει και αλλες χρεωσεις και συγκεκριμενα καθε φορα που συνδεεται το κινητο με το τοπικο δικτυο ανεξαρτητα αν γινονται ή οχι κλησεις απο αυτο. με το δεδομενο οτι μεθαυριο παρασκευη πεταω για mexico υπαρχει κανεις φιλος να με ενημερωσει για το τι θα πρεπει να γνωριζω ωστε να μην βρεθω προ δυσαρεστης εκπληξεως οταν θα λαβω τον επομενο λογαριασμο;; η λυση του να μην το παρω καθολου μαζι μου αν και δελεαστικη μαλλον απορριπτεται λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 απο οσο γνωριζω απο φιλους που εχουν ταξιδεψει στο εξωτερικο η χρηση του κινητου περα απο τις χρεωσεις που εχει οταν γινονται κλησεις εχει και αλλες χρεωσεις και συγκεκριμενα καθε φορα που συνδεεται το κινητο με το τοπικο δικτυο ανεξαρτητα αν γινονται ή οχι κλησεις απο αυτο. με το δεδομενο οτι μεθαυριο παρασκευη πεταω για mexico υπαρχει κανεις φιλος να με ενημερωσει για το τι θα πρεπει να γνωριζω ωστε να μην βρεθω προ δυσαρεστης εκπληξεως οταν θα λαβω τον επομενο λογαριασμο;; η λυση του να μην το παρω καθολου μαζι μου αν και δελεαστικη μαλλον απορριπτεται λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων:worry: Δεν υπάρχει καμία χρέωση μόνο και μόνο επειδή το κινητό συνδέεται. Χρεώνεσαι μόνο τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα που στέλνεις. Πρέπει να προσέξεις τι κινητό έχεις, και συγκεκριμένα αν είναι triband. Αν δεν είναι triband δε θα δουλέψει στο Μεξικό, γιατί τα 2 GSM δίκτυα εκεί δουλεύουν στα 1900Mhz, οπότε τα dualband δεν κάνουν. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να βρεις triband κινητό (quadband δε χρειάζεσαι, εκτός αν πας και ΗΠΑ). Τέλος αν θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα επικοινώνησε με την εταιρία σου και ρώτα τους από τα δύο δίκτυα στο Mεξικό ποιο χρεώνει φθηνότερα το roaming. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allag Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 ευχαριστω για την αμεση απαντηση. εχω ηδη κανει την ερευνα μου και υπαρχει μονο ενα δικτυο σε συνεργασια περιαγωγης με την κοσμοτε που εχω[Telves- Radiomovil depsa] οποτε δεν υπαρχουν εναλλακτικες αλλες λυσεις. οι χρεωσεις ειναι 3.5 ευρω +φπα/λπτ για εξερχομενες προς Ελλαδα 60λπτ +φπα/λπτ για εισερχομενες απο Ελλαδα 1 ευρω+φπα/λπτ για εξερχομενες στο τοπικο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Λοιπόν... Για να βοηθήσω και εγώ θα σου πω τι έκανα όταν ανέβηκα τον Σεπτέμβρη για μεταπτυχιακό πάνω και στην αρχή τα είχα χαμένα με τις τράπεζες και την κινητή τηλεφωνία και γενικά όλη τη γραφειοκρατία... Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν στην τράπεζα Natwest και στο δίκτυο O2 Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Αγγλία Αν ανεβαίνεις για σπουδές τότε το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πανεπιστήμιο και να ζητήσεις μια βεβαίωση σπουδών, η οποία βγαίνει μέσα σε δύο μέρες. Αν μένεις στην εστία, ζήτα (αν δεν έχεις ήδη) ένα αντίγραφο του συμβολαίου. Αν δε μένεις στην εστία ή δεν έχεις ανέβει για σπουδές τότε πήγαινε στη Natwest και ρώτα με τι χαρτιά μπορείς να αποδείξεις ότί είσαι κάτοικος Αγγλίας. Συνήθως, όπως και στην Ελλάδα, θα σου ζητήσουν έναν λογαριασμό σπιτιού ο οποίος θα είναι στο όνομά σου. Πάρε αυτά τα χαρτιά και μαζί με το διαβατήριό σου, πήγαινε σε κάποιο υποκατάστημα της Natwest και ζήτα να ανοίξεις ένα λογαριασμό. Θα συμπληρώσεις μια αίτηση και μέσα σε περίπου 12 εργάσιμες θα έρθει στο σπίτι σου το πρώτο Bank Statement. Δεν θα σου έρθουν ακόμα οι κάρτες, αλλά αυτό δε σε απασχολεί για το κινητό. Το Bank Statement είναι ένα απαραίτητο χαρτί για να πας και να κάνεις συμβόλαιο με αγγλική εταιρία (μερικές μπορεί να δέχονται λογαριασμό σπιτιού αλλά μην το ρισκάρεις). Επιλογή Εταιρίας Το τι θα διαλέξεις εξαρτάται από τι ανάγκη έχεις. Δικιά μου άποψη: Απόφυγε το καρτοκινήτό (εξάλλου και για το καρτοκινητό δε χρειάζονται όλα αυτά) γιατί οι χρεώσεις είναι τεράστιες. Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο διάλεξα την O2. Και έχω το παρακάτω πρόγραμμα: Παγιο 25 λίρες (29,84 με το ΦΠΑ) 200 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα αγγλικά κινητά, όλες τις ώρες και προς όλα τα αγγλικά σταθερά για τους πρώτους 6 μήνες.. τους υπόλοιπους 6 μήνες γίνονται 100 τα λεπτά. 200 δωρεάν μηνύματα προς όλα τα αγγλικά κινητά ανεξαρτήτου δικτύου, ό,τι ώρα και να είναι (κάποιες εταιρίες έχουν δωρεάν μόνο σε ώρες μη αιχμής) για τους πρώτους 6 μήνες του συμβολαίου.. τους υπόλοιπους 6 γίνονται 100 τα sms. Επίσης, στο πρόγραμμά μου έχω προσθέσει και την επιλογή για Reduced Rate International Calls, το οποίο έχει πάγιο 3,44 λίρες το μήνα (μαζί με το ΦΠΑ). Με αυτό το πρόγραμμα παίρνω Ελλάδα με περίπου 12p (0,12 λίρες = 20 λεπτά του ευρώ) το λεπτό. Επίσης το sms προς Ελλάδα κοστίζει 10p. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, στον τελευταίο μου λογαριασμό οι κλήσεις προς Ελλάδα ήταν συνολικής δάρκειας 23:30 λεπτά και το κόστος ήταν 3,44 λίρες, δηλαδή λιγότερο από 6 ευρώ. Οι χρεώσεις αυτές ισχύουν για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Με την υπογραφή του συγκεκριμένου συμβολαίου πήρα δωρεάν το Motorola V3. Πληρωμή λογαριασμού Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πληρώσεις το λογαριασμό σου. Direct Debit = Με αυτόν τον τρόπο όταν σου έρχεται ο λογαριασμός του κινητού φροντίζεις μέχρι την ημερομηνία λήξης του να έχεις στον αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό σου το εκάστοτε ποσό και η εταιρία τραβάει από το λογαριασμό σου το ποσό την ημέρα πληρωμής Οι άλλοι τρόποι είναι οι γνωστοί.. Σου έρχεται ο λογαριασμός και πας και πληρώνεις είτε με μετρητά, είτε με επιταγή σε κάποια τράπεζα. Εγώ κάνω κάτι άλλο. Όταν πήγα και υπέγραψα το συμβόλαιο τους είπα ότι δε θέλω direct debit ή επιταγές. Οπότε μου έρχεται ο λογαριασμός κάθε μήνα και πληρώνω μέσω Internet στο site της εταιρίας με τη χρεωστική μου κάρτα. Επιπλέον πληροφορίες Η O2 σου δίνει τη δυνατότητα (δωρεάν) για e-billing, δηλαδή, ανά πάσα στιγμή να βλέπεις τι χρεώσεις έχεις κάνει στο λογαριασμό σου μέσω διαδικτύου, να πληρώνεις το λογαριασμό σου μέσω ιντερνετ, και να τροποποιείς τα προσωπικά σου στοιχεία αν τυχόν μετακομίσεις και θες να πηγαίνει ο λογαριασμός αλλού. Natwest: Από όσα έχω ακούσει από άλλους εδώ, η Natwest έχει τον πιο απλό τρόπο για να βγάλεις λογαριασμό. Αφού σου έρθει το bank statement, 12 περίπου εργάσιμες μετά αφού υπογράψεις για το άνοιγμα, λίγες μέρες μετά θα σου έρθουν και τα χαρτιά και μετά θα πας να παραλάβεις τις κάρτες και 2-3 μέρες μετά θα ξαναπάς για να πάρεις τα Pins. Είναι και οι 2 τύπου Solo. Είναι δηλαδή χρεωστικές (όχι πιστωτικές) του λογαριασμού σου. Γιατί 2? Γιατί ανοίγουν 2 λογαριασμοί, ο ένας κανονικός και ο άλλος για αποταμιεύσεις με υψηλότερο επιτόκιο αν καταθέτεις μεγαλύτερα ποσά και τα αφήνεις καιρό μέσα. Τον δεύτερο εγώ δεν τον χρησιμοποιώ. Κλείνοντας, θα σου πώ ότι εγώ περίπου πληρώνω 35-45 λίρες το μήνα για το κινητό, και είδες παραπάνω πόσο καλώ στην Ελλάδα (έχω Voipbuster για τα σταθερά). Δε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα ακριβά για τα αγγλικά δεδομένα. Επίσης μπορείς να διαλέξεις κάποιο πρόγραμμα με φθηνότερο πάγιο το οποίο θα έχει όμως λιγότερες δωρεάν παροχές. Να προσέξεις καλά το συμβόλαιο που θα υπογράψεις και να δεις αν τα δωρεάν που θα παρέχονται είναι για όλες τις ώρες (αιχμής και μη), αν είναι για όλα τα δίκτυα κλπ. Καλή τύχη! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSSGOURIDIS Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Θα κανω ενα ταξιδι στην Αμερικη και θα κατσω κανα μηνα.Ποια εταιρεια εχει τις χαμηλοτερες χρεωσεις?Εχει κανεις στο προσφατο παρελθον ψαξει το συγκεκριμενο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSSGOURIDIS Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Αν εχετε να μου προτεινετε και καμια τηλεκαρτα για να παιρνω Ελλαδα ακομα καλυτερα.Εχω διαβασει τα Threads που εχουν ηδη γραφει αλλα ψαχνω για φρεσκιες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 1. Πρέπει οπωσδήποτε το κινητό που θα έχεις να είναι triband, και αν είναι και quadband ακόμα καλύτερα, γιατί ένα απλό dualband δεν πρόκειται να δουλέψει πουθενά. Όσο για τις χρεώσεις, πρέπει να επικοινωνήσεις με το cc της εταιρίας σου για να μάθεις ποιά εταιρία έχει τα φθηνότερα τέλη περιαγωγής. Αν πάντως έχεις triband συσκευή δε θα έχεις και πολλές επιλογές (σίγουρα πάντως υπάρχει η T-Mobile στις μεγάλες πόλεις). 2. Η φθηνότερη κάρτα για να παίρνεις Ελλάδα (αλλά μόνο Ελλάδα) από το εξωτερικό είναι με διαφορά η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ, αλλά δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις από όλες τις χώρες. Την έχω χρησιμοποιήσει από Γαλλία και Γερμανία και δουλεύει μια χαρά, αλλά στην Ιταλία τα χριστούγεννα δε δούλεψε, παρόλο που υπάρχει στη λίστα (το είπα στον ΟΤΕ και είπε ότι υπήρχε πρόβλημα). Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα κοιτάξω αυτήν που έχω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ΗΠΑ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ωραιος ο οδηγος σου! Στο παγιο μη προσθετεις το ΦΠΑ, ειναι ηδη μεσα. Για να κανεις κλησεις προς ελληνικα σταθερα/κινητα χρησιμοποιωντας τα δωρεαν λεπτα σου, δες στο http://www.yourcallworld.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Έχεις δίκιο για το πάγιο. Είναι 25 λίρες μαζί με το ΦΠΑ. Όσο για τις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά στην Ελλάδα από το κινητό δε με πολυαπασχολεί, γιατί τον περισσότερο χρόνο διαβάζω στο δωμάτιό μου στην εστία, οπότε έχω και το Voipbuster μπροστά μου. Θα το κοιτάξω όμως για τις δωρεάν προς τα ελληνικά κινητά, μιας και δεν ξοδεύω και τα 200 λεπτά που έχω προς τα αγγλικά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τελικά η χρονοκάρτα δουλεύει και από τις ΗΠΑ για να καλέσεις Ελλάδα. Αν την αγοράσεις θα βρεις τον αριθμό που πρέπει να καλέσεις για να συνδεθείς από εκεί. Συμβουλή: πάρε μια των 3€, έτσι ώστε αν υπάρχει πρόβλημα (όπως αυτό που είχα εγώ στην Ιταλία) να μη χάσεις πολλά λεφτά. Αν δεις ότι δουλεύει ζήτα από κάποιον στην Ελλάδα να σου αγοράσει κι άλλες και να σου στείλει τον κωδικό της. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Εγώ θα έλεγα, δεν γράφεσαι στο voipbuster με 10 ευρώ για να κάνεις δωρεάν και απεριόριστα τηλέφωνα στην Ελλάδα? Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μικρόφωνο-ακουστικό και μια αξιοπρεπή σύνδεση internet, που σίγουρα θα βρεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τελικά η χρονοκάρτα δουλεύει και από τις ΗΠΑ για να καλέσεις Ελλάδα. Αν την αγοράσεις θα βρεις τον αριθμό που πρέπει να καλέσεις για να συνδεθείς από εκεί. Συμβουλή: πάρε μια των 3€, έτσι ώστε αν υπάρχει πρόβλημα (όπως αυτό που είχα εγώ στην Ιταλία) να μη χάσεις πολλά λεφτά. Αν δεις ότι δουλεύει ζήτα από κάποιον στην Ελλάδα να σου αγοράσει κι άλλες και να σου στείλει τον κωδικό της. Ποια ειναι η χρεωση αν καλεις απο Γαλλια προς Ελλαδα? Σε αυτο το pdf λεει τις χρεωσεις http://www.oteshop.gr/telecards.pdf αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο. Νομιζω οτι χρεωνει 0.15/30" +ΦΠΑ. Σωστα νομιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 H Cosmote έχει δίκτυα σε τέσσερις χώρες εκτός Ελλάδος: Ρουμανία: Cosmote Romania Βουλγαρία: Globul Αλβανία: AMC και ΠΓΔΜ: Cosmofon Επίσης στον ΟΤΕ ανήκει η Armentel (και το αντίστοιχο δίκτυο GSM της Αρμενίας) καθώς και ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου 40%) στην Telekom Srbija στην Σερβία που διαθέτει και δίκτυο κινητής. Επίσης, όπως ξανασυζητηθεί σε αυτό το φόρουμ παλαιότερα, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές Ελλάδας-Ρουμανίας και ακόμα και αν συγκρίνουμε λαμβάνοντας υπόψιν το βιοτικό επίπεδο κάθε χώρας, τότε οι χρεώσεις στη Ρουμανία είναι ίδιες αν όχι ακριβότερες από αυτές της Ελλάδας... Καλησπέρα. Δηλαδή για να καταλάβω καλά τι λέτε, οι τιμές στην Ρουμανία είναι πιο φτηνές απο την Ελλάδα ή πιο ακριβές? και νομίζετε ότι παίζει ρόλο το βιωτικό επίπεδο της χώρας για τις τιμές, όποιες και να είναι αυτές ή η αισχοκέρδια των εταιρειών? Εγώ έχω παράδειγμα την Αλβανία. Μονοπώλιο Vodafone - AMC (Cosmote). Tι νομίζετε ότι γίνετε? μισό ευρώ το λεπτό!!!! καλά ακούσατε μισό ευρώ. Και σα να μην έφτανε αυτό, ζητάνε χρηματική εγγύση για να πάρεις το νούμερο (άντε και το τρώμε αυτό), και βέβαια ούτε κουβέντα για συσκευή και πακέτα με δωρεάν ώρες και τα γνωστά που ξέρουμε. Αντιθέτως μάλιστα θέλουν και 20 ευρώ πάγιο!!!!!!!! Με σχεδόν καμία από τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι δύο στην γειτονική Ελλάδα. Τι μου λέτε? Αν αυτό δεν είναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ τότε τι είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 κοιταξε την απαντηση μου σε αυτο ;)....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97683 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Μόλις χθες (22 Φεβρουαρίου) η Vodafone ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την M-tel της Βουλγαρίας (το μεγαλύτερο δίκτυο της χώρας) και έτσι από εδώ και στο εξής το εν λόγω δίκτυο θα έχει την ιδιότητα του vodafone partner network, θα εφαρμόσει dual brandname (Μ-tel-Vodafone) και θα λανσάρει τα προϊόντα του ομίλου vodafone στη βουλγαρική αγορά. Στην ίδια αγορά τώρα, της Βουλγαρίας, είναι παρούσα και η Cosmote με μερίδιο περίπου 35%. Πιστεύω ότι μάλλον έχει φτάσει η ώρα για την Cosmote να εισάγει και στην βουλγαρική αγορά το i-mode και γενικά πιο προηγμένες υπηρεσίες καθώς η εν λόγω αγορά μετά και την είσοδο στην ευρωπαϊκή ένωση αρχίζει να γίνεται πιο απαιτητική και ανταγωνιστική. Πιστεύω δηλαδή ότι η Globul θα πρέπει να προλάβει την συμμαχία M-tel Vodafone και να λανσάρει πρώτη τις υπηρεσίες δεδομένων στην βουλγαρική αγορά με όχημα το i-mode για να προλάβει τον ανταγωνισμό και να ισχυροποιήσει της θέση της. Βέβαια η Mtel έχει ήδη αρχίσει να χτίζει δίκτυο τρίτης γενιάς στη γειτονική χώρα κάτι το οποίο μάλλον δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Globul, αλλά παρόλα αυτά έστω και με ένα i-mode πριν από τον καταιγισμό vodafone live! και 3G από την M-tel, η Globul ίσως προλάβει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Κάτι παρόμοιο πρέπει να γίνει και στη Ρουμανία την έτερη χώρα που θα ενταχθεί στην ΕΕ το 2007 και όπου η Cosmote διατηρεί παρουσία απέναντι σε δύο πολυεθνικούς γίγαντες (Orange και Vodafone) και όπου η εταιρεία προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να ανακάμψει μετά από μία μακρά περίοδο απραξίας. ΥΓ: Επίσης, καιρός είναι η Cosmote να εφαρμόσει την νέα ενιαία εταιρική εικόνα και στην Globul και την Cosmofon (μετά την επιτυχή εφαρμογή της ενιαίας εταιρικής ταυτότητας στην AMC και την Cosmote Romania). Κυρίως στη Βουλγαρία, ώστε να δώσει μία πιο ευρωπαϊκή εικόνα στο δίκτυο τώρα μάλιστα που ο ανταγωνισμός συμμαχεί με τον κατ'εξοχήν ευρωπαϊκό όμιλο της Vodafone. Καιρός είναι η Cosmote να επεκτείνει την ενιαία εικόνα σε όλα τα δίκτυα που διατηρεί στα Βαλκάνια ώστε να φανεί ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν περιφερειακό παίκτη, και αυτό κυρίως για τα μάτια των καταναλωτών σε αυτές τις χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSSGOURIDIS Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 κοιταξε την απαντηση μου σε αυτο ;)....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97683 ευχαριστω, δεν το ηξερα αυτο που εγραψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες κυψέλης που μεταδίδονται στην εταιρία Telsim της γειτονικής Τουρκίας http://www.telsim.com.tr/eng/servisler/bilgiservisleri/cepyayin.php Άρε Ελλάδα Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Ποια ειναι η χρεωση αν καλεις απο Γαλλια προς Ελλαδα? Σε αυτο το pdf λεει τις χρεωσεις http://www.oteshop.gr/telecards.pdf αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο. Νομιζω οτι χρεωνει 0.15/30" +ΦΠΑ. Σωστα νομιζω? Oχι δυστυχως δε νομίζεις σωστά. Καλά θα ήταν αλλα δεν ισχύει. Ετσι όπως τα έχουν γράψει βέβαια λογικό είναι να μπερδευτεί κανείς. Ριξε μια ματιά στη σελίδα 5 στον πίνακα 2. Εκεί τα ξεκαθαρίζει (κάπως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Oχι δυστυχως δε νομίζεις σωστά. Καλά θα ήταν αλλα δεν ισχύει. Ετσι όπως τα έχουν γράψει βέβαια λογικό είναι να μπερδευτεί κανείς. Ριξε μια ματιά στη σελίδα 5 στον πίνακα 2. Εκεί τα ξεκαθαρίζει (κάπως) A μαλιστα, περιπου 0.5 Ευρω/λεπτο δηλαδη :rolleyes: :worry: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris7 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καταρχας να σου πω, οτι κατα 99% δε θα μπορεσεις να κανεις συμβολαιο. Πρεπει να εισαι UK resident οπως το αποκαλουν, που σημαινει οτι πρεπει να μενεις στην Αγγλια για 3 η περισσοτερα χρονια. Οποτε για τα καρτοκινητα, ειναι μεγαλη ιστορια. Εαν εχεις υπομονη, διαβασε το thread που μιλαει για Student Guide: Καρτοκινητό στην Αγγλία Εγώ έχω σύνδεση Vodafone δίνοντας 150 λίρες deposit με καινούρια συσκευή και είμαι εδώ 1,5 χρόνια. Δεν χρειάζεται να είσαι καιρό για να έχεις συνδέσει. πηγαίνεις στην Vodafone και καθάρισες. Το deposit όταν είναι να φύγεις για Ελλάδα στο δίνουν πίσω!:) Παράθεση opios kataferei kai nikisi tin dunami tis sunithias, exei kataferei ta panta. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Deposit ΠΟΣΟ??? Και στο δίνουν ΠΟΤΕ πίσω? Τι λέτε ρε...Ο2 και άγιος ο θεός... (Hint: Deposit 0-100 λίρες, ανάλογα την περίπτωση, κάνεις σύνδεση όποτε θες, το deposit επιστρέφεται σε 3 μήνες σε κάθε περίπτωση)... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Ρε παιδιά εγώ στην O2 δεν πλήρωσα κανένα deposit. Πήγα έδωσα τα χαρτιά, υπέγραψα το συμβόλαιο, πήρα το καινούριο μου κινητό και την έκανα κύριος! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts