jarjap Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Και καλά δεν θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες εταιρίες; Είναι δυνατόν; Αν ακουστεί κάτι τέτοιο όλος ο κόσμος -χωρίς υπερβολές όμως και με δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες- θα την κάνει γι αυτό το πακέτο -κι ας έχει και διαφημίσεις ή ότι άλλο θέλει. Εκτός αν αναφέρεται μόνο σε νούμερα του ίδιου δικτύου που πάλι όμως θα ξεριζώσει πολλά πακέτα... Μου φαίνεται πολύ σενάριο επιστημονικής φαντασίας πάντως... Ίσως να υπάρχει κάποιο όριo στα πόσα λεπτά μπορείς να μιλήσεις και στα πόσα SMS μπορείς να στείλεις. Ας περιμένουμε λίγο καιρό τις επίσημες ανακοινώσεις... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Κανείς που να γνωρίζει; Μπήκα στο [url=]http://www.prepaidgsm.net/en/belgium.html[/url] αλλά χάθηκα λίγο με τα πακέτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Εγώ όταν είχα πάει πρόπερσι είχα πάρει μία κάρτα της proximus από ένα μαγαζάκι και με βόλεψε μια χαρά... Θυμάμαι ότι είχαν και κάποια πακέτα για διεθνείς κλήσεις που μπορούσες να ενεργοποιήσεις και συνέφερε πιο πολύ και για να καλείς Ελλάδα, αλλά έχουν περάσει περίπου δυο χρόνια και δεν θυμάμαι καλά... Το prepaidgsm.net δεν είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες τιμές γι'αυτό κάνε καλύτερα μία έρευνα στα sites των ίδιων των εταιρειών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ok, thanx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 ....πριν 2 εβδομαδες ταξιδευα με το "Σοφοκλης" της ΑΝΕΚ απο Πατρα για Βενετια....καπου λιγο πιο πανω απο την Κερκυρα και ενω απομακρυνομασταν απο τα ελληνικα χωρικα υδατα ανακαληψα οτι τα κινητα μου επιαναν ενα περιεργο δικτυο με ονομασια CC 901 NC 19.... ...υστερα απο λιγο στο WIND μου ηρθε ενα μηνημα που με καλοσωριζε στην Μαλτα :lol: ...τα αλλα κινητα, Vodafone, Cosmote καθως και αλλα σιμακια με νουμερα απο Αγγλια, Εστονια, Λιχτενσταιν, Ολλανδια και Ισλανδια που ειχα μαζι μου :lol: δεν καταφερναν να συνδεθουν σε αυτο το περιεργο δικτυο......:wacko: ..... ...μεγαλο το ταξιδι.....βαριεσαι ευκολα...παιζεις με τα κινητα...:p :) ...συνδεοταν μοναχα τα WIND GR και εστελνε και δεχοταν κανονικα μηνυματα....δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο (εχω καρτοκινητο WIND)....αλλα απο μηνυματα εστελα και ελαβα μπολικα.... ...το ιδιο σκηνικο και στην επιστροφη με το αλλο πλοιο της ΑΝΕΚ το "Λευκα Ορη"....τα αλλα δικτυα δεν συνδεοταν αλλα το WIND επαιζε μια χαρα....οι αλλοι στην παρεα (με συμβολαια Voda και Cosmo αλλα και καρτοκινητα) ειχαν σκασει που δεν μπορουσαν να συνδεθουν :p .... ...ερχομενος σπιτι...εψαξα και βρηκα τι ηταν αυτο το περιεργο δικτυο..... στο http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_country_codes το αναφερει ως Vodafone Malta Maritime 901 19.....:wacko: ....περiεργο που δεν επετρεπε να συνδεθουν τα Vodafone.....στο δε http://www.vodafone.co.nz/personal/coverage-and-roaming/going-overseas/where-can-i-roam/maritime-coverage/index.jsp?company=anek-lines αναφερεται οτι το συγκεκριμενο δικτυο υπαρχει στα σκαφη της ΑΝΕΚ..... ...δεν μπορω να τους καταλαβω....εβαλαν μια ευκολια....γιατι δεν το εκαναν για ολους;;;; :mad: ...αλλο περιεργο.....στην Ιταλια με το καρτοκινητο της Ελληνικης WIND δεν σου επιτρεπει να κανεις κλησεις οταν συνδεθεις στην WIND Ιταλιας....:wacko: ...ενω οταν συνδεθεις με Vodafone Ιταλιας η ΤΙΜ κανεις κλησεις κανονικα....:wacko: Σημειωση....εχω ταξιδεψει και αλλες φορες στις γραμμες της Ιταλιας αλλα με superfast...εκει πιανει ενα Ισλανδικο δικτυο αλλα ειναι για ολους ....ειτε εχουν WIND, COTE η VODA..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Το prepaidgsm.net δεν είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες τιμές γι'αυτό κάνε καλύτερα μία έρευνα στα sites των ίδιων των εταιρειών ...αυτο ειναι γεγονος.....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 ...μακαρι να γινει και αυτο.....:) :) :) .... ...ο Στελιος ειναι γατος....ελπιζω οτι και αυτην την φορα θα βρει κατι εξυπνο...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Είναι όντως περίεργη η επιλογή της ΑΝΕΚ να επιλέξει αυτό το δίκτυο. Απο χρεώσεις πως ήταν; Στα μηνύματα εννοώ. Δέχτηκες μήπως καμιά εισερχόμενη κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Απο χρεώσεις πως ήταν; Στα μηνύματα εννοώ. Δέχτηκες μήπως καμιά εισερχόμενη κλήση; Δεν μπορω να πω με σιγουρια.....εστειλα και ελαβα παρα πολλα μηνυματα (ο χρονος ειπαμε δεν περναει στο καραβι :p :p )...και τελικα ειδα οτι το υπολοιπο μου ειχε μειωθει κατα 5 περιπου ευρω.....πραγμα που το θεωρω λογικο...... ...οχι...καμμια εισερχομενη κληση.....ειχα αλλα δεν την αποδεκτηκα....;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 afto einai to islandiko diktio pou leitourgei doriforika stin perioxi metaksi elladas-italias... read this-> Δορυφορική Υπηρεσία Περιαγωγής Oceancell Από 1/7/05 έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, η δορυφορική υπηρεσία περιαγωγής Oceancell. Οι συνδρομητές Vodafone μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το κινητό τους στη διαδρομή μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας ακόμη και σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κάλυψη GSM και να πραγματοποιούν κλήσεις, να δέχονται κλήσεις και να στέλνουν και να λαμβάνουν γραπτά μηνύματα. Οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για την έναρξη της υπηρεσίας Oceancell μέσω του παρακάτω γραπτού μηνύματος «Welcome to the Oceancell - Siminn network. This satellite-based service allows to use your phone in high seas. Contact reception desk for information». Για όση διάρκεια βρίσκονται υπό την κάλυψη της υπηρεσίας Oceancell, στη συσκευή τους εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας SIMINN από την Ισλανδία. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται η κατοχή ειδικής (δορυφορικής) συσκευής. Η υπηρεσία παρέχεται για όλες τις συσκευές. Στον λογαριασμό των συνδρομητών οι κλήσεις μέσω της υπηρεσίας θα φαίνονται σαν κλήσεις περιαγωγής από / προς την Ισλανδία. 17/01/2007 Η υπηρεσία δορυφορικής κάλυψης δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη λόγω διακοπής της συνεργασίας της πλοιoκτήτριας εταιρίας με την εταιρία παροχής του δορυφορικού εξοπλισμού apo to vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 sakels δεν πρέπει να είναι το Ισλανδικό γιατί είχε άλλο κωδικό. Επίσης αυτό φαίνεται να έχει πάψει να λειτουργεί. Heo από αυτά που γράφεις υποθέτω ότι το μήνυμα πρέπει να ήταν μεταξύ 35-40 που είναι το σύνηθες στις διεθνείς και όχι παραπάνω. Το περίεργο είναι που δε μπορούσαν να συνδεθούν οι άλλες κάρτες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 sakels...το Siminn ειναι το ισλανδικο που επιανα περισυ στο Superfast....http://www.siminn.is.....δεν λειτουργει στην περιοχη μεταξυ Ελλαδος-Ιταλιας αλλα μεσα στο καραβι.....με λιγα λογια το καραβι μεταφερει μαζι του μια κυψελη την οποια δορυφορικα την ενωνει με το Siminn ..... κατι αναλογο προσπαθησε να κανει και η ΑΝΕΚ με το CC 901 NC 19.... spartak...ναι...ετσι νομιζω και εγω....καπου 35 λεπτα το μηνυμα..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jortheo Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Υπαρχουν πολλα τετοια δικτυα. Ειναι ανα ναυτιλιακη εταιρεια αλλα ενιοτε ανα σημαια εγγραφης του σκαφους. Παράθεση scripta manent Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Tha ithela na sas rwtiso an i areeba & i cytamobile-fovdafone ipostirizoun tin apostoli MMS minimaton se e-mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 CytaVoda ναι, το έχω δοκιμάσει παλαιότερα :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 CytaVoda ναι, το έχω δοκιμάσει παλαιότερα :) telia!, na se rwtiso mporis na mou pis an tha vro ta sehetika sto site tis cyta? giati etimazo ena site kai tha ithela na exoun tin dinatotita oi hristes mou na stelnoun mms kai afta na mpenoun sto site meso email. (Kypriako site) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Tha ithela na sas rwtiso an i areeba & i cytamobile-fovdafone ipostirizoun tin apostoli MMS minimaton se e-mail? Kai i areeba to ipostirizei to exw dokimasei Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Έχω ένα νούμερο της vodafone απο την γερμανία. Είναι callYa, και σύμφωνα με την γερμανική vodafone μπορώ να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας χρησιμοποιώντας τις ελληνικές κάρτες. Σήμερα και μέσα απο το e-banking της τράπεζας Πειραιώς (winbank) αγόρασα έναν κωδικό ανανέωσης χρόνου ομιλίας vodafone gr ΑΛΛΑ όταν πάω να τον περάσω στο γερμανικό νούμερο καλώντας το 22922 , μετά 2 (για ανανέωση) και μετά 4 (για vodafone greece) δεν μου τον δέχεται. Λαμβάνω μήνυμα στα γερμανικά πως ο αριθμός δεν είναι έγκυρος. Επειδή σύντομα , εαν δεν ανανεώσω τον χρόνο, θα μου διαγραφεί το νούμερο... τί μπορώ να κάνω; Γερμανία θα πάω στα μέσα Αυγούστου αλλά θα είναι πλέον αργά και ήδη αγόρασα τα 5€ τα οποία μου είναι άχρηστα γιατί δεν έχω ελληνικό καρτοκινητό στην Vodafone. Έστειλα email στην Vodafone αλλά ποιός ξέρει πότε θα μου απαντήσουν! Υπάρχει κάποιος που να θέλει να ανταλλάξει τα 5€ που αγόρασα και που κάνουν για την Ελληνική vodafone με 5€ της vodafone.de callYa? ή εαν ξέρει κάποιον τρόπο να περαστούν στο γερμανικό νούμερο. :worry: Ευχαριστώ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 υποψιάζομαι ότι η ανανέωση μπορεί να γίνει με τις κανονικές κάρτες και οχι τις ηλεκτρονικές που αφορούν πιθανότατα το Ελληνικό δίκτυο μόνο. Ισως θα μπορούσες να δοκιμάσεις με μια κάρτα χαμηλής αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Έχω ένα νούμερο της vodafone απο την γερμανία. Είναι callYa, και σύμφωνα με την γερμανική vodafone μπορώ να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας χρησιμοποιώντας τις ελληνικές κάρτες. Σήμερα και μέσα απο το e-banking της τράπεζας Πειραιώς (winbank) αγόρασα έναν κωδικό ανανέωσης χρόνου ομιλίας vodafone gr ΑΛΛΑ όταν πάω να τον περάσω στο γερμανικό νούμερο καλώντας το 22922 , μετά 2 (για ανανέωση) και μετά 4 (για vodafone greece) δεν μου τον δέχεται. Λαμβάνω μήνυμα στα γερμανικά πως ο αριθμός δεν είναι έγκυρος. Επειδή σύντομα , εαν δεν ανανεώσω τον χρόνο, θα μου διαγραφεί το νούμερο... τί μπορώ να κάνω; Γερμανία θα πάω στα μέσα Αυγούστου αλλά θα είναι πλέον αργά και ήδη αγόρασα τα 5€ τα οποία μου είναι άχρηστα γιατί δεν έχω ελληνικό καρτοκινητό στην Vodafone. Έστειλα email στην Vodafone αλλά ποιός ξέρει πότε θα μου απαντήσουν! Υπάρχει κάποιος που να θέλει να ανταλλάξει τα 5€ που αγόρασα και που κάνουν για την Ελληνική vodafone με 5€ της vodafone.de callYa? ή εαν ξέρει κάποιον τρόπο να περαστούν στο γερμανικό νούμερο. :worry: Ευχαριστώ Δεν έχεις κανένα e-banking γερμανικής τράπεζας που να δίνει δυνατότητα ανανέωσης καρτοκινητού Vodafone; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ... πως θα πρέπει να σκάσω κανένα 10€ για κάρτα. Δεν έχω e-banking γερμανικής τράπεζας. Τα 5€ τελικά τσάμπα πήγαν... όχι πως τα κλαίω, απλά δεν ήθελα να τα χαρίσω στην vodafone. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ... πως θα πρέπει να σκάσω κανένα 10€ για κάρτα. Δεν έχω e-banking γερμανικής τράπεζας. Τα 5€ τελικά τσάμπα πήγαν... όχι πως τα κλαίω, απλά δεν ήθελα να τα χαρίσω στην vodafone. Ε, τα 5 πούλα τα σε κανέναν γνωστό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ... πως θα πρέπει να σκάσω κανένα 10€ για κάρτα. Δεν έχω e-banking γερμανικής τράπεζας. Τα 5€ τελικά τσάμπα πήγαν... όχι πως τα κλαίω, απλά δεν ήθελα να τα χαρίσω στην vodafone. Μπορεί να κάνει και η κάρτα των 3 ευρώ του cu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 ...εχω ανανεωσει Vodafone UK νουμερο με καρτα απο Vodafone GR χωρις κανενα προβλημα....υποθετω και εγω οτι το προβλημα ειναι το e-banking... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froula Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Kalispera! Ithela na rwtisw mipws xerei kanenas.Tha paw Germania se ligo kairo, alla den thelw na to mathei kanenas.Ean mou stelnoun sms,tha fainetai ston analytiko logariasmo tous oti esteilan sms sto exwteriko?Mipws an parw kartokinito, einai diaforetika? Euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts