Jump to content

Stitch19_cool

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Stitch19_cool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και γι’αυτό δεν την έχω γράψει εδώ. Όποιος θέλει μου στέλνει PM και του την λέω. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι τελικά η σελίδα όπως φαίνεται θα είναι έτοιμη σε μερικές μέρες.
  2. Ναι το να βλέπω 100% Κυπριακή σελίδα και να είναι ολόκληρη η σελίδα στα Αγγλικά με κάνει και σκέφτομαι γιατί η σελίδα αυτή να είναι για τους Κύπριους. Η σελίδα μου είναι κατά 99.99% στα Ελληνικά. Επί ημέρες έχω μεταφράζει κάποια πράγματα που ήτανε στα αγγλικά. ΑΝ μου έχει ξεφύγει κάτι και είναι στα Αγγλικά αυτό θα το βρούνε οι χρήστες και θα διορθωθεί. Τώρα για τα greeklish. AN κάνω αυστηρό κανόνα στο να γράφονται όλα στα Ελληνικά δύστυχος θα έχουμε πολλά λίγους ενεργούς χρήστες στα φόρουμς. Θα υπάρξει σαν υπόδειξη και εγώ ο ίδιος θα ενθαρρύνω τους χρήστες στο να χρησιμοποιούν Ελληνικά.
  3. Σωστός. Βασικά είχα κάνει το http://www.tilefono.com αν το θυμάται κανείς. Εκεί είχα βάλει τιμές από όλα τα καταστήματα στην Κύπρο, δύστυχος μόνο από cytanet-voda είχα βρει με την βοήθεια κάποιου που εργαζόταν εκεί. Είχε και ο Ailiotis τις τιμές online μέχρι που τις έβαλα στο site και από εκεί και πέρα τις έβγαλε από την σελίδα του. Είχα στείλει σε όλες τις εταιρίες emails και emails και κανένας δεν μου απάντησε. Τώρα αυτή η νέα σελίδα δεν θα έχει ως κύριο θέμα τα κινητά τηλέφωνα αλλά γενικά ότι περιέχετε στις τηλεπικοινωνίες. Σταθερό, κινητά, υπηρεσίες, internet και άλλα διάφορα. Η σελίδα/φόρουμ θα είναι έτοιμη σε περίπου μια εβδομάδα ή και λιγότερο. Την έχω αρχίσει περίπου εδώ και δύο εβδομάδες καθώς σπουδάζουμε και είναι λιγάκι δύσκολο. Όπως και να έχει πραγματικά ελπίζω να πετύχει με την έννοια να έχει αρκετούς Κύπριους χρήστες. Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να δει την σελίδα από τώρα.
  4. Γεια MTN χρήστες. Σύντομα: Telecommunications of Cyprus σελίδα/φόρουμ
  5. Χαιρετίζω, Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους Κύπριους του myphone.gr ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη σελίδα με φόρουμ για τις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο. Νέα, πληροφορίες και συζητήσεις. Να αναφέρω ότι θα υπάρξει ένα πολύ πλούσιο φόρουμ για όλα τα θέματα και Κυπριακές εταιρίες. Cytanet, Cablenet, PrimeTel, Netway, OTEnet, Spidernet, Avacom Net, Logosnet, WaveSpeed, MTN, Cytamobile-Vodafone, NOVA, Lumiere, miVision, AthinaSat, wi-fi, p2p, usenet...
  6. Μήπως ξέρι κανένας αν γίνετε να αλλάξω το ηλίθιο menu του gallery? Δηλαδή να μην μου εμφανίζει τα images και videos μαζί...?
  7. telia!, na se rwtiso mporis na mou pis an tha vro ta sehetika sto site tis cyta? giati etimazo ena site kai tha ithela na exoun tin dinatotita oi hristes mou na stelnoun mms kai afta na mpenoun sto site meso email. (Kypriako site)
  8. Tha ithela na sas rwtiso an i areeba & i cytamobile-fovdafone ipostirizoun tin apostoli MMS minimaton se e-mail?
  9. dokimasa simera gia prwti fora, dokimasa merikes fores alla tpt, exo kitaxi sto google kai kapioi lene na allaxo to product code mou i kati etsi
  10. ta exo kani ola afta :) to provlima ine oti mou exi to protelefteo firmware anti to neo... (exo to protelefteo firmware, sto telefteo step me rwtai an thelo na to kano reinstall kathos den mou exi pio neo frimware) Version: 11.0.026 nase kala nokia...
  11. xeri kanis to mporo na kano wste na valw tin nea firmware?
  12. pantos emena mou lei oti exo to telefteo firmware, pragma pou den alithevi kai gi afton ton logo den mporo na kano update me to telefteo firmware...
  13. να σας ρωτήσω κάτι, έκανα save business card από το P990i μου, ξέρετε πως μπορώ αυτά τα contacts να τα βάλω στο N95? έχω στήλη την business card στα εισερχόμενα μηνύματα, από εκεί την έκανα save, μετά χέρι κανεις τίποτε?
×
×
  • Create New...