Jump to content

jortheo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jortheo

  1. Τελικα με τις τελευταιες οδηγιες δουλευει μια χαρα
  2. Μπορει καποιος να γραψει τις οριστικες οδηγιες πως θα επαναφερουμε το root μετα το update;
  3. Υπαρχουν πολλα τετοια δικτυα. Ειναι ανα ναυτιλιακη εταιρεια αλλα ενιοτε ανα σημαια εγγραφης του σκαφους.
  4. http://www.mtninvestcom.com Καλο διαβασμα
  5. Το K-Jam ειναι ενα κινητο με σεβαστη αξια, θεωρω οτι οποιoς εχει τις £300+ να το αγορασει δεν μπορει να παραπονιεται για την χρεωση των 3 δεκατων του cent (£0.003) ανα kB.
  6. Εχεις K-Jam και σκεφτεσαι τα λεφτα;
  7. Τα συμβολαια ειναι δεσμευτικα.
  8. Η Κυπρος ειναι στη Ε.Ε. δεν χρειαζετε να πουμε τιποτα αλλο. Εξαλλου οι μεγαλοι ανταγωνιστες του Group (η Orascom) στην Μεση Ανατολη αγορασε την Wind.
  9. Υπαρχει ενδιαμεση αποφαση που υποχρεωνει την ΑΤΗΚ να βαλει τα προ01/04 χρεωσεις. Φυσικα ακομα να συζητησουν επι του πραγματικου θεματος.
  10. Το τιτλος Vodafone Live Shops δεν ανηκει στην εν λογω εταιρια, απλα ειναι εγγεγραμενο trademark. Δεν γνωριζω σε ποιο ανηκει.
  11. Η Vodafone (Cyprus) Ltd ειναι υπαρκτη εταιρεια που δημιουργηθηκε στις 23/02/1999 με αριθμο εγγραφης C100348. Επισης υπαρχει και το trademark με τιτλο VODAFONE LIVE SHOPS.
  12. Ποια σετ απο ρυθμισεις χρησημοποιεις; Τα wap ή τα gprs ; Edit: Με αλλο παροχεα εκαμνες browsing; Τυχερε καμνω σου support.
  13. Vodafone Αιγυπτου MobiNil Αιγυπτου Telsim Τουρκιας avea Τουρκιας - Ηταν μαλιστα στην φανελα της Trabzonspor
  14. Ειναι ηδη στην τηλεοραση .. ας περιμενουμε να δουμε που θα βγαλει
  15. Συμβοyλη προς τον κ. Tilefono.com: Αν και η δουλεια μου δεν ειναι το web design, ενας ταπεινος και ανεργος software engineer ειμαι, θα του επιστουσα την προσοχη στο Content Management System που χρησιμοποιεις, ειναι τοσο κοινο αυτη την στιγμη που δεν διαφορεποιει το tilefono.com. Θα ηταν καλο να διαβασεις μερικα guidelines για την σχεδιαση και συντηρηση ιστοσελιδων. Θα επανελθω με προτασεις για την βελτιωση που ταπεινου σου ιστοχωρου.
  16. O chryant και ο Stitch19_cool εχουν καποια σχεση με την areeba, αλλα δεν ειναι αυτη του υπαλληλου. Το μονο ενα να σας πω ομως, τους ξερουν πολυ καλα στην areeba.
  17. Διορθωσεις: * το ανεπτυξαν και το συντηρουσαν, ** δεν ειχαν ιδεα τι ηταν το MMS και ξεχασαν να παραγγειλουν *** Gateway, *** στειλε μου PM να δουμε ποιοι εφυγαν και ποιοι ηρθαν (ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) Επιπλεον, γιατι απεχωρησαν οικοιοθελως ή λογω απολυσης τοσα ατομα; Οσο για το θεμα της ΕΠΑ και τον συναφων υποθεσεων, αν η areeba χασει την υποθεση μαζι θα χασει και την εγγυητικη που εδωσε. Αυτο να δεις επιδραση που θα εχει σε εμας του συνδρομητες.
  18. Η μονη λυση ειναι να διαχωρισουν την CyTAVODA απο την υπολοιπη ΑΤΗΚ. Λιγακι δυσκολο αλλα εφικτο. Ο διαμοιρασμος resources στην ΑΤΗΚ αφηνει κενα σο θεμα κοστοστρεφιας.
  19. Ε κανει που θελεις και router ... Νομιζω παραγινε ... Αφου κυριε Bora κοπτεσε για τα ελληνικα της ΑΤΗΚ γιατι δεν γραφεις και εσυ σε ελληνικα;
  20. Υπαρχει και εσωτερικος και εξωτερικος ελεγχος.
  21. Το προβλημα της areeba με τα SMS ειναι ο κακος συνεργατης στο εξωτερικο, δηλαδη η B*lg*c*m.
  22. Ποσο ειναι αυτο το μικρο κοστος και ποιοι ειναι οι οροι και οι προυποθεσεις για την εν λογω υπηρεσια;
×
×
  • Create New...