doganos Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δυνατη ειναι αλλα δεν συγκρινεται με την "γνησια" σειρα.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phgretro Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δυνατη ειναι αλλα δεν συγκρινεται με την "γνησια" σειρα.... Αυτο πιστευω κι εγω...ο 1ος κυκλος δεν πιανεται με τιποτα. Αξιολογη η προσπαθεια παντως...ισως κι εμεις να περιμενουμε πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 H 5η σεζόν που παίζει τώρα σε FOX πολύ δυνατή! Κάθε επεισόδιο και πιο δυνατό! Εύγε στους παραγωγούς! Δεν τρελάθηκα. Έχουν μπλέξει Isis με μυστικές υπηρεσίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 H 5η σεζόν που παίζει τώρα σε FOX πολύ δυνατή! Κάθε επεισόδιο και πιο δυνατό! Εύγε στους παραγωγούς! Αν και δεν ήμουν φαν της σειράς και μετά την 2η σεζόν όλες τις περνούσα σε fast forward, η 5η είναι αρκετά δυνατή. Λίγο τα έχουν βάλει μαζί ISIS και CIA/FBI, αλλά το τελευταίο επεισόδιο έδωσε ρέστα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δεν είναι άσχημη η σεζόν..αλλά...επειδή τα επεισόδια είναι λίγα και η πλοκή μεγάλη, το έχουν τρέξει πάρα πολύ και έχουν αφήσει πολλά κενά.. Μακάρι να είχε περισσότερα επεισόδια.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 10 θα είναι συνολικά; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 τελείωσε στα 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 τελείωσε στα 9 μονο 9 επεισοδια θα ειναι; και τελος ; ε οχι! :mad: , αρα τελος ; :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ναι. Μέτρια η σειρά τελικά. Κρίμα. Ειδικά στο τελευταίο βιάστηκαν να το τελειώσουν. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ναι. Μέτρια η σειρά τελικά. Κρίμα. Ειδικά στο τελευταίο βιάστηκαν να το τελειώσουν. οχι... :(:(:( , ευχαριστω παρα πολυ παντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts