innocent Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 δεν θελουμε 24 αλλα prison break!!! θελουν να μας ξενερωσουν τελειως....????? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikipe Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 PRISON BREAK. είδα μέχρι το νο 16 επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Σήμερα στην αμερική προβάλεται το 17ο. Η σειρά είναι καταπληκτική. Συνδυάζει δράση και ανάλυση. Τα γυρίσματα είναι κινηματογραφικά. Μην την χάσετε. όσο για espressaki, προτιμώ τον arabica Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Σήμερα στην αμερική προβάλεται το 17ο. ναι,σε 2 ώρες:!: ΜΗΝ το χάσετε :rolleyes: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googler Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Σήμερα δηλαδή στην αμερική παίζει το καινούργιο επισόδειο του prison? Νομιζα ότι θα το βάζανε την άλλη δευτέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 καλα νομιζες την αλλη Δευτερα θα το εχει Bad Blood - 2/19/2007 Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Στις 19 Φεβρουαρίου (Καθαρή Δευτέρα :) ) θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο !!! Φημολογείται μάλιστα ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα προβληθούν ΔΥΟ επεισόδια μαζί, τα ''Bad Blood'' και ''Wash'' (δεν το νομίζω εφικτό γιατί έτσι θα τελειώσει πιο γρήγορα το scheduling της σειράς...). Η διακοπή έγινε από την FOX για να βοηθηθεί η ακροαματικότητα του 24 (και κάποια φημολογούμενα προβλήματα της παραγωγής του PB) ... Γι' αυτό ας σταματήσουμε την παραφιλιλολογία και τα πότε και πώς... :rolleyes: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Τελικα βγηκε η δεν βγηκε;; Σε torrent εχει ανεβει ενα 17!Τι γινεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googler Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Τελικα βγηκε η δεν βγηκε;; Σε torrent εχει ανεβει ενα 17!Τι γινεται; Μάλλον fake θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 όσο για espressaki, προτιμώ τον arabica :confused: :confused: :confused: OK...??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikipe Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 AISXOS http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_guide.html?season=2&tag=season_dropdown;dropdown;1 πάμε για 19 του μηνός, και εγώ πάω για ένα εσπρεσσακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 AISXOS πάμε για 19 του μηνός, και εγώ πάω για ένα εσπρεσσακι Έχουν αρχίσει να πειράζουν τα νεύρα σου όμως, δοκίμασε κανένα πράσινο τσάι για αλλαγή. Έχω ξενερώσει τόσο με το PB φέτος που δεν μου έλειψε καθόλου αυτή την εβδομάδα - ίσα ίσα χάρηκα το διπλό 24. Ελπίζω να έχουν τη λογική να μην το πάνε για τρίτη χρονιά γιατί θα το ξεφτιλίσουν ακόμα περισσότερο και θα χάσουμε ακόμα και τις καλές περσινές αναμνήσεις. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Δεν έχεις κι άδικο. Δεν έχει την ένταση που είχε πέρυσι και θα γίνει πολύ κουραστικό αν συνεχιστεί το τρέξιμο και για 3η χρονιά.... Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Δεν έχεις κι άδικο. Δεν έχει την ένταση που είχε πέρυσι και θα γίνει πολύ κουραστικό αν συνεχιστεί το τρέξιμο και για 3η χρονιά.... αυτο που ξερω εγω ειναι οτι σιγα σιγα αρχιζει κ φθειρεται κ ειναι κριμα....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ολες οι σειρες κανουν μια "κοιλια"..το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει αυτη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romm Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 geia xara. emena kalh mou fainetai ki h deuterh sezon. oraia h proth, oraia ki h deuterh... ki eurhmatikh, oso afora to senario. kalles "luseis" brhskoun oi paragogoi, gia na se kratane... apla, to teleutaio epeisodio, htan oligo... "upnos"! kourastiko kai... argo, san thn... e8nikh mas sto podosfairo!!! xaxaxa! tes-pa... perimeno to allo epeisodio. an einai kai diplo... teleia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap100 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 geia xara. emena kalh mou fainetai ki h deuterh sezon. oraia h proth, oraia ki h deuterh... ki eurhmatikh, oso afora to senario. kalles "luseis" brhskoun oi paragogoi, gia na se kratane... apla, to teleutaio epeisodio, htan oligo... "upnos"! kourastiko kai... argo, san thn... e8nikh mas sto podosfairo!!! xaxaxa! tes-pa... perimeno to allo epeisodio. an einai kai diplo... teleia! Συμφωνώ.....Με τη διαφορά πως η 1η Season ήταν κορυφαία....Ελπίζω να τελειώσει στη 2η και να μη συνεχιστεί.....Αλήθεια έχει ακουστεί τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romm Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Συμφωνώ.....Με τη διαφορά πως η 1η Season ήταν κορυφαία....Ελπίζω να τελειώσει στη 2η και να μη συνεχιστεί.....Αλήθεια έχει ακουστεί τίποτα? nai... pi8anotata, dioti uphrxe h idiaiterothta... oti htan fulakismenoi!!! ara... apeiros pio duskolo na kinh8oun kai na pra3oun auta pou h8elan... eno tora, ousiastika... einai eleu8eroi! fugades men, eleu8eroi de! gia trith sezon? e, amerikanakia einai oi paragogoi! kai... 50 sezon mporei na to trabh3oun! alla... mallon den 8a eprepe! ti na poun allo, se mia 3h sezon? eno, p.x. to 24 h to csi, mporoun... dia pantos na to gyrizoun (esto kai xoris... mpaouer h grisom - 8a einai... papoulides!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 εχουν ακουστει διαφορα για 3η season αλλα δεν τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ας ελπισουμε να μας λυπηθουν κ να μη το τραβηξουν κ 3η season!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ας ελπισουμε να μας λυπηθουν κ να μη το τραβηξουν κ 3η season!!!!! Μπορεις και να μην το βλεπεις...:p Εγω το βλεπω για 3η.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 σημερα εχει κανονικα επεισοδιο ετσι;τελικα θα ειναι διπλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 σημερα εχει κανονικα επεισοδιο ετσι;τελικα θα ειναι διπλο; 1 επεισόδιο Prison Break και μετά 1 επεισόδιο 24 έχει σήμερα. ;) Αρχίζει στις 03:00 ώρα Ελλάδας και στις 04:00 αρχίζει το 24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Έχει βγει το νέο επεισόδιο και υπάρχει σε όλα τα γνωστά μαγαζιά εδώ και μερικές ώρες.. Έχω ξεκινήσει να κατεβάζω το επεισόδιο από Notv. Αυτή τη στιγμή έχει 30χιλ.+ 47χιλ. 60χιλ. leechers. Enjoy! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Πολύ καλό το επεισόδιο! :w00t: Πιστεύω ότι ο Ποπ κάτι θα πείραξε στον υπολογιστή... Είτε θα αλλοίωσε το μήνυμα είτε θα το έκανε καμιά κόπια είτε δε ξέρω κι εγώ τι. Από την άλλη όμως αν το αλλοίωσε η σειρά δεν έχει νόημα... Ίσως κράτησε ο ίδιος το αποδεικτικό στοιχείο και έδωσε ένα άλλο μήνυμα σε αυτούς. Θα δείξει. Αυτή η Σάρα πάλι την έκανε τη μ@λ@κία της... Ο Κέλερμαν θα στραφεί άραγε εναντίον τους τώρα; Έντονο το ενδιαφέρον πάντως... Πολλά μέτωπα ανοιχτά. Η αγωνία νομίζω είναι στο κατακόρυφο και το σασπένς είναι τεράστιο, όσο ποτέ άλλοτε στη σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 subs prison break!Ορμάτε! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts