Jump to content

thpap100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thpap100

  • Ημ. Γέννησης 04/05/1986

thpap100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ασε που το παρα πεντε δεν αρχισε με 20 και κατι.....με 30 και κατι ξεκινισε....μη λεμε και οτι θελουμε....
  2. Οχι και στην ιδια ταχυτητα!!!μη πατε να τη κατηγορισετε αμεσως!!!Αλλο 4η και αλλο 8η οποωσ οι Γαλλοι και ουτε καν στους 8 οπως οι Ιταλοι!!!μπορει να μην παρουσιασε κατι καινουριο αλλα εφθασε και παλι ψηλα!!!!
  3. οχι και κακιστο τουρνουα!!!!ΜΠορει οχι το καλυτερο αλλα σιγουρα δεν τα πηγε και ασχημα!!!μπορουσα καλλιστα να ηταν στον τελικο!!!τελος παντων σιγουρα μια 4η θεση σε ενα Ευρωμπασκετ δε θεωρειται κακιστη!!!Δεν ηταν η καλυτερη αλλα ουτε και η χειροτερη!!!τα παιδια ειχαν σιγουρα μια καλη παρουσια στο ευρωμπασκετ!!!!
  4. πολυ το χαρηκα για τους ρωσους!!!!μαλλον περισσοτερο χαρηκα για την ηττα των ισπανων!!! Για τη ελληνικη ομαδα εχω να πω πολλα συγχαρητηρια!!!Τα παιδια τα δωσαν ολα κι ας μην ημασταν στην καλυτερη κατασταση και με καποιες απουσιες!!!η 4η θεση ειναι καλη και δικαια νομιζω για τις εμφανισεις μας αν και πιστευω πως επρεπε να ημασταν εμεις στον τελικο!!!Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αποτυχημενη η εμφανιση της εθνικης!!!!και δεν καταλαβαινω τη λογικη μερικων να εμφανιζουν σαν ηττες τις μεγαλες νικες μας επι των κροατων και των σλοβενων!!! ΠΟλλα μπραβο στα παιδια και τους ευχομαι καλη ξεκουραση και ετοιμοι για νεες επιτυχιες!!!!
  5. Απο αμυνα η εθνικη μας ειναι φοβερη!!!το εδειξε και στα τρια παιχνιδια!δυστυχως το προβλημα ειναι στην επιθεση!!Πιστευω πως αν γινει ενα καλο παιχνιδι και στην επιθεση να λυθει η ομαδα και τοτε ποιος την πιανει!!!
  6. Μπραβο στην Εθνικη μας!!!!! Αν και δεν επαιξε πολυ καλα καταφεραμε και νικησαμε!!!Ημασταν πιο ηρεμοι στο τελος! Ελπιζω τα καλυτερα ερχονται στη συνεχεια!! Οσο για το γιατι δεν επαιξε ο ενας και γιατι παιζει ο αλλος ενα εχω να πω...Ο Γιαννακης ειναι μεγαλοσ προπονητης, το εχει αποδειξει πολλες φορες και νομιζω πως δε χρειαζεται να τον κρινουμε!Ξερει καλυτερα απο ολους τι χρειαζεται για το καλο της ομαδας,για το ποιος θα παιξει και το ποιοσ θα μεινει εξω!! Καλη συνεχεια στην Εθνικη μας.......
  7. Η αδερφή του Φώτη ήταν ακόμη μωρό όταν έπεσε το αεροπλάνο!!!!Το έχουν πει σε προηγούμενο επεισόδιο.... Από πλευράς τηέθέασης πάντως το χθεσινό έσκισε στην κυριολεξία!!!!!! ΤΛΘ 27,2% και ΜΡΔ 55,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μάλιστα ένα τέταρτο της ώρας έπιασε 61,7%!!!!!!!!!!!Τρομερά νούμερα που δείχνουν πως όσο φτάνουμε προς το τέλος το ενδιαφέρον αυξάνεται και η τηλεθέαση όλο και ανεβαίνει!Πιστεύω στο τελευταίο επεισόδιο θα έχουμε ρεκόρ για ελληνική σειρά!!!
  8. Πέρσι πάντως είχε καινούριο επεισόδιο και Μ.Δευτέρα και Δευτέρα του Πάσχα...Το θυμάμαι καλά!!!
  9. Έχει αναφερθεί από τον Παυρινό ότι ο 5ος κακός που δεν τον ξέρουμε ακόμη ζει ή έχει πεθάνει?Μου φαίνεται πως για να μην ασχολείται μαζί του μάλλον δε ζει πια....
  10. Σε κάθε επανάληψη τα ίδια και τα ίδια....Δε βαρεθήκατε να γκρινιάζετε? Γιατί δε το παίρνετε απόφαση ότι θα βλέπουμε 2-3 επεισόδια κάθε μήνα..?
  11. Πάντως δε μου φαίνεται και ιδιαίτερα πρωτότυπη η ιδέα της σειράς....Όπως είπατε θυμίζει τους Στάβλους ...Άσε που πιστεύω πως θα έχει και το άνοστο χιούμορ του Καφέ της Χαράς.....
  12. Ακριβώ το ίδιο κάνω κι εγώ!!!!Θα ήθελα φυσικά κι εγώ να έβλεπα κάθε εβδομάδα καινούριο επεισόδιο αλλά αφού δε συμβαίνει δε κάθομαι να γκρινιάζω όλη την ώρα....Απλώς κάνω κάτι άλλο!!!
  13. Δε νομίζω ότι το γυρνάει στο μεταφυσικό έτσι!!!Πιστεύω πως ήθελε να δείξει πως χτυπήσανε από το τρακάρισμα και οι πέντε....Απλά το έδειξε με έναν ξεχωριστό τρόπο....
  14. Ωραίο επεισόδιο και περίεργο τέλος!!!!Κάτι ξεχωριστό!!! Τρομερή η γιαγιά που έλεγε τον πόνο της για το Σπύρο στην κάμερα!!!Πολύ γέλιο!!! Τελικά Αλέξης και Ντάλια δε θα ναι πια μαζί?
  15. Και στην Ελλάδα έκανε απλά το μεγαλύτερο άνοιγμα από πλευράς εισπράξεων που έχει γινεί ποτέ!!!Άκουσα πως μόνο το Σάββατο έκανε 130.000 εισιτήρια ενώ την Παρασκευή 70.000!!!!!!! Εγώ δυστυχώς δε την έχω δει ακόμη:cry: Θα τη δω μέσα στην εβδομάδα και το περιμένω πως κα πως!!!!!!!
×
×
  • Create New...