harryal Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 χρησιμοποιω μετα μανιας το e-voice.οι χρεωσεις του ειναι πολυ καλες και η προσβαση μεσω 800200evoice πολυ πολυ πρακτικη. τι παραπανω θα ηθελα?? ανανεωση με καποια καρτα σταθερης τηλεφωνιας της HOL (ιδεα που μου την εδωσε το i-call που βαζεις χρηματα μεσω talk-talk) αλλιως ας βαλει και το i-call προσβαση μεσω 800200icall :P Αλήθεια γιατί δε χρησιμοποιείς το voipbuster ή το sipdiscount που είναι και τσάμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Αλήθεια γιατί δε χρησιμοποιείς το voipbuster ή το sipdiscount που είναι και τσάμπα; γιατι καλω εξωτερικο, σε προορισμους που ΔΕΝ ειναι τζαμπα.... και γιατι δεν θελω να καλω απο τον υπολογιστη, συνηθως καλω απο το τηλεφωνο μεσω 800200χχχχχχ ερωτηση-απορια: γιατι το i-call εχει την Τουρκια στη ζωνη 1, αλλα η χρεωση της ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη? τι παιζει? να φανταστω λαθος ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 To 800200... του e-voice παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση; Δηλαδή το ίδιο κοστίζει να κάνεις την κλήση μέσω Internet και το ίδιο μέσω τηλεφώνου; Αν ισχύει αυτό, κάτι δεν στέκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 H HOL λέει ότι χρεώνεται επιπλέον 0,01 ανα λεπτό ... αλλά δεν το έχει υλοποιήσει ακόμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Επιβεβαιωνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 paidia ego me 384 prospatho na kano klisi me voipbuster kai i piotita ine tragiki eno argi(an pai telika) i foni mou peripou 3-4 defterolpeta...mipos xriazete kapia rithmisi? Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 paidia ego me 384 prospatho na kano klisi me voipbuster kai i piotita ine tragiki eno argi(an pai telika) i foni mou peripou 3-4 defterolpeta...mipos xriazete kapia rithmisi? μάλλον είσαι σε μπουκωμένο dslam ;) Το πιο πιθανό με 512 να είσαι ΟΚ.. εννοώ μόνο γραμμή όχι και ISP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Εγω παντως με το που αλλαξα απο αλλη εταιρια σε 4νετ η ποιοτητα εφτιαξε αφανταστα κ τωρα πλεον μπορω να κανω κληση με πολη καλη ποιοτητα!!η γραμμη παρεμεινε 384!:w00t: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Εγώ με 384 της 3μηνης προσφοράς της Η.O.L. αλλά καί με demo 384 με Forthnet καί Otenet δεν υπήρχε καμμιά δυνατότητα γιά Voip. Από χθές με 512 της H.O.L. λειτουργούν όλα άριστα, e-voice, skype, VoipBuster. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 γενικα κυκλοφορει η φημη οτι ο οτε εχει περιορισει τα pps (packets per seconds) σε συνδεσεις 384 για να πληξει to VOIP προς οφελος του φυσικα καθως προσφερει υπηρεσιες τηλεφωνιας. οι ιδιες φημες λενε οτι το προβλημα δεν υφισταται σε 512, αλλα ειναι απαραδεκτο αυτο που κανει ο ΟΤΕ και μαλλον χρηζει διερευνησης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Αυτό το πρόβλημα με τα UDP πακέττα στην 384 είναι κοινό μυστικό καί μάλλον χρήζει ψυχικής διερεύνησης των πΟΤΕτζίδων καί παραπομπής του πΟΤΕ στο Ευρωπαικό Δικαστήριο περί μη εφαρμογής της απελευθέρωσης των Τηλεπικοινωνιών. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αν ηταν οντως "χερακι" του ΟΤΕ γιατι δεν το εκανε κ στις 512 συνδεσεις???:shifty: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αν ηταν οντως "χερακι" του ΟΤΕ γιατι δεν το εκανε κ στις 512 συνδεσεις???:shifty: Γιατι οι περισσοτερες συνδεσεις ειναι 384, ετσι μας αναγκαζει να παμε 512, αρα περισσοτερο κερδος. Επισης αφου οι περισσοτερες συνδεσεις ειναι 384, οι καμμενοι τορεντακιδες εχουν 384 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αν ηταν οντως "χερακι" του ΟΤΕ γιατι δεν το εκανε κ στις 512 συνδεσεις???:shifty: Μην το λες φίλε μου αυτό γιατί, εγώ πήγα στην 512 με H.O.L. επειδή είχα το πρόβλημα στο Voip με την 384 καί μέχρι χθές όλα δούλευαν καμπάνα καί σήμερα παρατήρησα κάποιες μικροκαθυστερήσεις με το VoipBuster. Ο ΠΟΤΕ είναι ο αδίστακτος καί ύπουλος εχθρός της Ελληνικής Κοινωνίας, με σκοπό να καλύψει τα ελλείματα της εθελουσίας εξόδου καί γενικά των τεμπέληδων τρωκτικών που τον απαρτίζουν. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Κατ αρχας ειπατε οτι το εκανε για να πληξει το voip!!Κατα δευτερον μου λετε πως το εκανε για να παμε στις 512...Με το ιδιο σκεπτικο πρεπει τωρα να μας τα κοψει τα πολλα πολλα για να παμε 1024 κλπ κλπ!!!Μαλλον πρεπει να ειναι καποιο θεμα υλικου αν φταιει οντως η 384 και οχι πειραγμα του οτε αλλα κ παλι ειδικος δεν ειμαι περι του θεματος!!Απο την αλλη ομως και εγω δε μπορουσα να κανω τηλ με voipbuster/ i call αλλα μολις αλλαξα ISP ολα διορθωθηκαν!!!Δεν ηατν δηλ η 384 που εφταιγε γιατι παραμενω σε αυτη!!:X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Καί εγώ με την 384 από το RAM της H.O.L. δεν μπορούσα να κάνω τηλέφωνο με Dialpad,Skype,VoipBuster, αλλά ούτε καί με demo συνδέσεις στην ίδια ταχύτητα με Forthnet καί Otenet καί μετά την αναβάθμιση σε 512 μπορώ καί παίρνω με όλες τις εταιρίες χωρίς πρόβλημα τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Να πώ και γω την εμπειρία μου. Χρησιμοποιώ το skype. Με Forthnet 384 σε νορμάλ dslam σε επαρχιακή πόλη η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Με Forthnet 256 στο ίδιο dslam ήταν πάλι πολύ καλή και μετρίαζε μόνο όταν κατέβαζα γενικότερα. Με την σύνδεση του RAM τώρα, έχει χαλάσει υπερβολικά. Αυτό τι σημαίνει; Επίσης σε full dslam στην Θεσσαλονίκη με otenet 384 η ποιότητα είναι κάκιστη. Σύντομα θα αναβαθμίσω μια από τις 2 γραμμές κι έτσι θα ξέρω τι παίζει με Fortnet 512 που σκέφτομαι και γραμμή ΟΤΕ 512. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 το VoIPbuster ενεργοποίησε και την υπηρεσία εισερχομένων κλήσεων απο σταθερο (Skype-in που λένε οι... ανταγωνιστες). Η διαφορά με το skype είναι οτι το νούμερο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ... :D Εγώ απέκτησα ήδη. Φυσικά μιλάω για UK.:) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Κανενας να δουλευει το sipdiscount με χ-τεν προ???? Να μου πει ρυθμισεις γιατι δε μου δουλευει με τπτ το :angry: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Το VoIP νούμερο που μου δώσανε παρέχει και την εμφάνιση του αριθμού μου όταν καλώ!! Καλό ε;; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayback13 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Θέλω να εγκαταστήσω το Voip Buster αλλά χρησιμοποιώ υπολογιστή εταιρίας ο οπoίος έχει κλειδωμένο software(XP) και μόλις προσπαθώ να εγκαταστήσω το προγραμματάκι, τερματίζεται η λειτουργία και μου βγάζει μήνυμα πως πρέπει να κάνω log in σαν administrator. Εχει κανεις υπόψη του καμιά ιδέα πώς μπορώ να το παρακάμψω αυτό ή να εγκαταστήσω το πρόγραμμα με άλλο τρόπο. Δεν έχω πρόσβαση στο Program Files και τα μόνα που μπορώ να εγκαταστήσω είναι μικρά προγραμματάκια(όπως το skype) sto descktop. Χρησιμοποιώ εναλλακτικά το Skype το οποίο και εγκατέστησα κανονικά. Ευχαριστώ, περιμένω βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Νομίζω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να το εγκαταστήσεις στο program files. Εγκατέστησέτο σε άλλο φάκελλο η αν μπορείς δημιούργησε εναν νέο φάκελλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Παιδιά γεια σας.Θέλω να ρωτήσω για τα παρακάτω και οποιος μπορεί τον παρακαλώ να βοηθήσει. Χρησιμοποιώ εξωτερική συσκευή ΑΤΑ grandstream HT 488 για τηλεφωνήματα μέσω voipbuster με το κανονικό μου σταθερό τηλέφωνο η δέ συσκευή 488 είναι συνδεδεμένη στο modem-router(ADSL 384/128).Στη συσκευή αυτή έχω περάσει τις ρυθμίσεις για το voipbuster. Επειδή έχω όμως στο skype μια πίστωση που θα πάει χαμένη σε λίγο καιρό γιατί θα λήξει θα ήθελα κάποιος να μου πεί τί ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο ΗΤ 488 για να καλώ μέσω skype. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 To skype δυστυχώς δεν χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SIP οπότε δεν θα μπορέσεις να πάρεις μέσω του δικτύου του skype από το handytone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 To skype δυστυχώς δεν χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SIP οπότε δεν θα μπορέσεις να πάρεις μέσω του δικτύου του skype από το handytone. Ευχαριστώ πολύ harryal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts