ntinouli Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Παιδια εισαστε ευχαριστημενοι απο την εταιρια αυτη??? Σκεφτομαι να φυγω απο τον οτε.... Κοίτα... Πιστεύω ότι για τους περισσότερους είναι μια ταλαιπωρία να φύγουν από τον ΟΤΕ όπως ήταν και για μένα. Με διαφορετικούς, χαζούς ή μη λόγους. Η ΗΟL συνδέει κάπως το ίντερνετ με την τηλεφωνία που δεν ξέρω να στο εξηγήσω ακριβώς εγώ, άλλοι ξέρουν καλύτερα εδώ μέσα. Που σημαίνει ότι αν δεν έχεις ιντερνετ δεν έχεις και τηλέφωνο, κάπως έτσι. Το οποίο άλλες εταιρείες δεν το έχουν. Για μένα καλύτερα να βρεις μια εταιρεία που έχει πιο κοντινό σημείο σε σένα και να οπλιστείς με υπομονή και να μην κάνεις την αλλαγή 1 μήνα πριν τις γιορτές όπως βλακωδώς έκανα εγώ. Σκέψου και ψάξε! :) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Εγω παντως παω για τρεις μηνες με doubleplay μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος απο τηλεφωνια με πολυ μικρα προβληματακια μονο στο internet τα οποια μου τα διορθωσαν αμεσως Το θεμα βεβαια ειναι το αν θα δουμε κι εμεις καμια βελτιωση ακομα στις τιμες γιατι ο οτε με τα 29,90 τα 24mb το μηνα φυσικα και τους χτυπαει ολους και ποιος ξερει τι θα γινει οταν θα ανακοινωσει και επησιμα τα νεα του προγραμματα all in one Εκει ισως ολοι να πουμε ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ με ολους τους ενναλακτικους provider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Εγω παντως παω για τρεις μηνες με doubleplay μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος απο τηλεφωνια με πολυ μικρα προβληματακια μονο στο internet τα οποια μου τα διορθωσαν αμεσως Το θεμα βεβαια ειναι το αν θα δουμε κι εμεις καμια βελτιωση ακομα στις τιμες γιατι ο οτε με τα 29,90 τα 24mb το μηνα φυσικα και τους χτυπαει ολους και ποιος ξερει τι θα γινει οταν θα ανακοινωσει και επησιμα τα νεα του προγραμματα all in one Εκει ισως ολοι να πουμε ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ με ολους τους ενναλακτικους provider Μην ανησυχείς! Δε πρόκειται να μείνουν εκτός συναγωνισμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Εγω παντως παω για τρεις μηνες με doubleplay μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος απο τηλεφωνια με πολυ μικρα προβληματακια μονο στο internet τα οποια μου τα διορθωσαν αμεσως Το θεμα βεβαια ειναι το αν θα δουμε κι εμεις καμια βελτιωση ακομα στις τιμες γιατι ο οτε με τα 29,90 τα 24mb το μηνα φυσικα και τους χτυπαει ολους και ποιος ξερει τι θα γινει οταν θα ανακοινωσει και επησιμα τα νεα του προγραμματα all in one Εκει ισως ολοι να πουμε ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ με ολους τους ενναλακτικους provider Στις τιμές να είσαι σίγουρος πως θα ξεπερνάνε κάθε προσφορά του ΟΤΕ,για την ποιότητα των υπηρεσιών δεν ξέρω :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 λοιπον...ας πω και εγω την...εμπειρια μου... αιτηση για ΗΟl DOUBLE PLAY UNLIMITED στις 11/12 χθες 7/1 αφου δεν ειχα ακουσει τιποτα απο αυτους πηρα τηλεφωνο να δω τι συμβαινει.... μου λενε οτι ο οτε απεριψε την αιτηση μεταφορας γιατι υπηρχαν λανθασμενα στοιχεια και η αιτηση εχει παγωσει...τους κανω"γιατι δε με ενημερωσατε για αυτο"μου απανταει ο υπευθηνος"ΑΑΑ δεν σας ηρθε email??"του κανω "οχι"μου απανταει"μα ειστε σιγουρος???τσεκαρατε τα spam email σας κλπ κλπ??"του κανω "καθημερινα και δεν ειδα τιποτα"...."αααα"μου κανει"τοτε καποιο προβλημα θα υπηρξε με το mail server μας και δε θα το πηρατε..."και του κανω"μα καλα...τηλεφωνο δεν εχετε???"μου κανει"σας ζηταμε συγνωμη...θα κανουμε μια επαναληψη της αιτησης μα τα σωστα στοιχεια και ολα οκ" ε καπου εκει την ακυρωσα την αιτηση Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 επιτελους μετα απο πολυ κοπο το double play επαιξε...ολη η ταλαιπωρια απο τις 14 του προηγουμενου μηνα-χωρις τηλεφωνο και internet- ηταν γιατι μου ειχαν λαθος μοντεμ,δηλαδη αντι για isdn ειχαν στειλει pstn (παρα τις συνεχεις ερωτησεις μου για το αν ειναι σωστο το μοντεμ) ....Τελος παντων προς το παρον ολα καλα... Αυτο που ψαχνω τωρα,ειναι πως γινεται οταν μιλαω στη 210χχχχχχ γραμμη μου,και καποιος με παιρνει σε αυτη ,να μην χτυπαει η 213χχχχχ γραμμη μου αλλα να δειχνει κατειλημενη. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Αυτο που ψαχνω τωρα,ειναι πως γινεται οταν μιλαω στη 210χχχχχχ γραμμη μου,και καποιος με παιρνει σε αυτη ,να μην χτυπαει η 213χχχχχ γραμμη μου αλλα να δειχνει κατειλημενη. Λογικό δεν είναι αν σε παίρνει κάποιος και μιλάς σε αυτή τη γραμμή να δείχνει κατηλειμμένη?:confused: Αν σε καλούσε στη 213 μάλλον θα χτυπούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Λογικό δεν είναι αν σε παίρνει κάποιος και μιλάς σε αυτή τη γραμμή να δείχνει κατηλειμμένη?:confused: Αν σε καλούσε στη 213 μάλλον θα χτυπούσε... ναι λογικο ειναι μαλλον δεν καταλαβες τι γραφω. Μιλαω με εσενα πχ στη 210χχχχ και καποιος αλλος με καλει στο210χχχχ,αντι να δειχνει οτι μιλαει χτυπαει στο 213χχχχ. Επισης ακουτε να δειτε να κουλο που συνεβει σημερα.Εχω internet, εισερχομενες (σχεδον),και με το ζορι εξερχομενες παιρνω 20 φορες για να βγαλω ενα νουμερο.Κανοντας τα πειραματα μου απο το κινητο μου καλωντας το σταθερο μου,οταν καλεσε 2 φορες εκλεισα την κληση.Το σταθερο ομως συνεχισε να χτυπαει και μου βγηκε μαγνητοφωνημενο μηνυμα (απο panasonic μαλλον)για να αφησω fax.Το ιδιο μου ειχε γινει και χτες το βραδυ.Να αρχισω να ανησυχω? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ναι λογικο ειναι μαλλον δεν καταλαβες τι γραφω. Μιλαω με εσενα πχ στη 210χχχχ και καποιος αλλος με καλει στο210χχχχ,αντι να δειχνει οτι μιλαει χτυπαει στο 213χχχχ. Επισης ακουτε να δειτε να κουλο που συνεβει σημερα.Εχω internet, εισερχομενες (σχεδον),και με το ζορι εξερχομενες παιρνω 20 φορες για να βγαλω ενα νουμερο.Κανοντας τα πειραματα μου απο το κινητο μου καλωντας το σταθερο μου,οταν καλεσε 2 φορες εκλεισα την κληση.Το σταθερο ομως συνεχισε να χτυπαει και μου βγηκε μαγνητοφωνημενο μηνυμα (απο panasonic μαλλον)για να αφησω fax.Το ιδιο μου ειχε γινει και χτες το βραδυ.Να αρχισω να ανησυχω? Ναι. Τώρα κατάλαβα τι λες. Αυτό, όμως, πιστεύω είναι διευκόλυνση. Μόνο σε εταιρεία με δίκτυο θα δημιουργούσε προβλήματα... Όσο για το σημερινό, καλύτερα να τους ενημερώσεις στη τεχνική υποστήριξη (και να εύχεσαι μετά από 45΄αναμονής να μη βγει άσχετος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 το ψαχνω,ενημερωσα, πάραυτα,το προβλημα παραμενει,με παιρνουν τηλ.,σηκωνω το ακουστικο δεν ακουω τιποτα,στο αλλον εξακολουθει να καλει,και οι εξερχομενες στις 15 φορες πιανω μια.... καλα κρασια... Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 ειναι θεμα router. και σε μενα που δεν εχει ακομα ενεργοποιηθει το double-play μερικεσ φορες κολαει και πρεπει να καλεσω αρκετες φορες μεχρι να περασει στο fixed line (που ειναι μεσω οτε προς το παρων). παντως την δευτερα κλεινω 100 μερες αναμονης (λεω να κανω και ενα παρτακι προς τιμη του) και εχω ακουσει απειρες δικαιολογιες... ειμαι περιοχη τερψιθεας και λενε ακομα οτι δεν εχουν πορτες. (φαγαμε πορτα σου λεω!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 σημερα εμαθα οτι εχει προβλημα το dslam της περιοχης........ Αλλωστε το ρουτερ προοληπτικα το αλλαξα.. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 βαρεθηκα 3,5 μηνες περιμενω να ενεργοποιηθω. εχω ακουσει ολες τισ δικαιολογιες που μπορουν να πουν σε πελατη... στο τελος ΕΓΩ τους λεω κοιταξτε να δειτε αν υπαρχουν πορτες και μου λενε εχεις δικιο για αυτο δεν ενεργοποιησε. εγω επρεπε να τους το πω δηλαδη. ποσο καιρο θελει ο οτε να παραδοσει πορτες ξερει κανενας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Μια φίλη μου έχει κάνει αίτηση από 14 Οκτωβρίου και ακόμα τίποτα. Της λένε ότι ακόμα ο ΟΤΕ δεν έχει ενημερώσει για τα όρια... Είναι σε καινούρια πολυκατοικία, και δεν είχε ποτέ τηλέφωνο σπίτι της! Και όταν ρώτησα τι θα γίνει και τι περιμένουμε, είπαν τον ΟΤΕ. Μέχρι και εγώ πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη, αλλά ακόμα τίποτα! Άντε να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 τελευταια εχω μεινει ευχαριστημενος με το adsl ,ελαχιστες αποσυνδεσεις..καμια μεγαλου διαστηματος..για τη τηλεφωνια ειναι καλυτερα τα πραματα,αξιζει να βαλω 2play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 εχετε να γραψετε χιλιομετρα ταλαιπωριας......ακομη προσπαθω να εχω σωστο τηλεφωνο και τιποτα........ Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 τελευταια εχω μεινει ευχαριστημενος με το adsl ,ελαχιστες αποσυνδεσεις..καμια μεγαλου διαστηματος..για τη τηλεφωνια ειναι καλυτερα τα πραματα,αξιζει να βαλω 2play? σου απαντησα κιολας...λαχειο ειναι αμα σου κατσει εκατσε...εμενα δεν μου εκατσε.Εχω δωσει διορια στον εαυτο μου μεχρι την αλλη πεμπτη,να ολοκληρωθουν οι αναβαθμησεις,των μοντεμ και των dslam.Μετα ...el pulo:X Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolakagr Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ DOUBLE PLAY 24000mbps ΠΑΡΑΜΥΘΙ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ 5000mbps. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ? Παράθεση sas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ DOUBLE PLAY 24000mbps ΠΑΡΑΜΥΘΙ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ 5000mbps. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ? Μεγαλε αμα εχει συνδεση 24000mbps κατεβαζεις 1 giga σε ενα δευτερολεπτο.Εννοεις βεβαια 24mbps.Για πες μας λιγο τι εννοεις οτι η μεγαλυτερη συνδεση που εχεις κανει ειναι 5mbps.Στατιστικα ρουτερ που συγχρονιζει snr και σχετικα γραψε. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 βρε παιδια εσεις που εχετε ιντερνετ εστω και χαμηλα απο τηλ ειστε οκ?Εγω ειμαι κοντα σε dslam και ειμαι μονιμα 6140 συνδεδεμενος,αλλα το τηλεφωνο μια παιζει 20 δεν παιζει!!!! Μα τι παιζει τελος παντων ? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ενταξη η τηλεφωνια δουλευει ! εκτος κανα 2-3 νυχτες 3-4ωρα για κανα 3λεπτο ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Έχω ADSL shared LLU HOL και θέλω να κάνω VoIp, μάλλον i-call, όχι πάντως το e-voice. Θα έχω πρόβλημα;;; Το μόντεμ είναι ξεκλείδωτο, αλλά μήπως η HOL λόγω e-voice κλειδώνει τα υπόλοιπα voip;;; 'Eχει κανείς HOL ADSL και ALTEC i-call??? Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά καλημέρα.Σκέφτομαι να βάλω HOL Hibox & Double Play.Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν πως θα ενεργοποιηθεί η ADSL σε 15 μέρες.Ισχύει?Έχω conxx τώρα.Χρειάζεται άλλη πόρτα ή θα χρησημοποιηθεί η ίδια(είπα μ....α?)?Γενικά αξίζει τον κόπο να φύγω από ΟΤΕ?Από θέμα ποιότητας ήχου στο σταθερό.Από οτιδήποτε τελοσπάντων...Ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ που έχει γνώση.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά καλημέρα.Σκέφτομαι να βάλω HOL Hibox & Double Play.Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν πως θα ενεργοποιηθεί η ADSL σε 15 μέρες.Ισχύει?Έχω conxx τώρα.Χρειάζεται άλλη πόρτα ή θα χρησημοποιηθεί η ίδια(είπα μ....α?)?Γενικά αξίζει τον κόπο να φύγω από ΟΤΕ?Από θέμα ποιότητας ήχου στο σταθερό.Από οτιδήποτε τελοσπάντων...Ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ που έχει γνώση.Ευχαριστώ Εμένα ενεργοποιήθηκε σχετικά γρήγορα αλλά η ποιότητα του τηλεφώνου δεν είναι πάρα πολύ καλή...αντίθετα με το δίκτυο που πάει σφαίρα! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts