DJ_TEO Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Γεία σας, αφου κατάλαβα κάποιο θέμα σχετικά με τις χρεώσεις να ρωτήσω τώρα εδω κάτι. Η HOL δινει σε ταχύτητες αυτά Ταχύτητα κυκλώματος ΟΤΕ - Προσφορά HOL x4 768kbps 3 Mbps στα 19,44 ευρο 1024kbps 4 Mbps στα 23,44 ευρο και 2048kbps 8 Mbps στα 41,44 ευρο. Τις ταχύτητες αυτές τις πιάνουν? Ειναι πραγματικές? Η περιοχή μου υποστιρίζει το δίκτυο της HOL και το σκέφτομαι. Για δοκιμή να ξεκινήσω με την 'οικονομική' 768/3 Mbps και μετά βλέπουμε. Αυτό που λέει οτι ο εξοπλισμός τον πρώτο χρόνο δωρεάν, μετά απο αυτόν τι γίνεται? Ανανεώνω το συμβόλαιο και τον κρατάω? ή σε αντίθετη περίπτωση τον επιστρέφω? Πείτε την γνώμη σας και την εμπειρία σας. Ευχαριστώ Στην Ελλαδα οτιδηποτε δεν περναει μεσα απο τον ΟΤΕ να το εμπιστευεσαι! Οι ταχυτητες ειναι πολυ κοντα στις πραγματικες γιατι το δικτυο της HOL ειναι καλο και ολων των παροχων τα ιδιοκτητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ρε παιδια..πως δεν θα παρω εξτρα εξοπλισμο?αφου το hi box ειναι αλλο κουτι..και δινεται παλι ως κουτι..με μοντεμ κτλ.. H Hellas OnLine σε καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο του γρήγορου Internet, με το πακέτο σύνδεσης hiBOX και 2 μήνες ΔΩΡΟ! Το hiBox είναι ο ολοκληρωμένος τρόπος σύνδεσης ADSL που σου προσφέρει ότι πραγματικά χρειάζεσαι * Κύκλωμα και πρόσβαση ADSL με επιλογή ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες σύνδεσης (768kbps, 1Mbps, 2Mbps) * Πληρωμένα όλα τα μηνιαία και εφάπαξ τέλη ενεργοποίησης * Δωρεάν Εξοπλισμό (modem/router) , τον μόνο με υποδοχή που μετατρέπει ένα απλό τηλέφωνο σε VoIP τηλέφωνο για οικονομική τηλεφωνία μέσω Internet.* * Splitter (Διαχωριστής) * CD ROM με το απαραίτητο λογισμικό εγκατάστασης * Αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης/ ενεργοποίησης * Δωρεάν συνδρομή dial-up μέχρι να ενεργοποιηθεί το κύκλωμα ADSL * Με την ενεργοποίηση κυκλώματος ADSL παρέχεται δυνατότητα εγκατάστασης στο χώρο σου(77.35€ με ΦΠΑ 19%)* * Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24x7 * Δυνατότητα φιλοξενίας προσωπικών ιστοσελίδωνγιατι να μην μου δωσουν δηλαδη?δεν το καταλαβαινω..επισης μια ερωτηση..να συνεχισω στα 768 γιατι διαβασα οτι οι ταχυτητες ειναι αρκετα καλυτερες απ οτι στις 1024..επισης η συνδεση 'κανονικα' ληγει σημερα..στο site λεει Πληροφορίες Λογαριασμού Το όνομα του λογαριασμού σας είναι telel. Αυτό αποτελεί επίσης και το Username (Ταυτότητα Χρήστη) που δίνετε για να συνδεθείτε με το δίκτυο. Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Τετ 18-Ιαν-2006, 16:42:00 και διαρκεί ως την Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010, 23:59:59.:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Σημερα εληξε το προπληρωμενο πακετο που ειχα ποθ ηταν 354 και μετα την αναβαθμηση εγινε στα 768(που λεει ο λογος)..ενημερωθηκα οτι μπορω νακανω αναβαθμηση στα 1024 με 22 ευρω το μηνα και δυο μηνες πρηλωμενοι...συν 5τισ εκατο εκπωση στο λογαριασμο...αξιζει λετε...το 1024 δεν το θελω γοατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω αυτη την ταχυτητα...εκανε κανεισ αννανεωση στη hol...πιες ειναι οι προσφορες που δινουν σε χαμηλωτερες ταχυτητες....μηπως αξιζει σε αλλη εταιρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ena mikro tip... se opoion tou teleiosei i sindomi DSL sti HOL... meta apo liges meres emfanizete mia selida "agapite sindromiti, elikse i sindromi sas.. blah blah"... kai de mporeite na serfarete giati vgenei olo afto to minima... fisika oute kai na allaksete paroxo ginete giati i DSL akomi den exei kopei apo ton OTE... episis, to router prepei na to epistrepsete mesa se 30 meres... kai edo erxete to TIP... afou perimenete mexri na sas kopei i DSL (kanei 15-20meres) kai exete kanonika internet, xrisimopoiontas ton proxy tis HOL gia na mpenete stis selides pou doulevei kanonika... proxy.hol.gr:3128... etsi kai internet tha exete, kai tha deite pote tha kopei i DSL apo ton OTE, kai tha eisaste mesa sto orio ton 30 imeron apo tin epistrofi tou router meso tis ACS...! :) to mono arnitiko se olo afto einai oti o sigekrimenos proxy meionei tin poiotita ton photo (giafto kai ton onomazoun turbo) kai fenontai ligo perierga OLA, alla toulaxisto doulevei! happy free serfing! PS. fisika ananeosi me tin hol pou de mporei na parexei sosta oute 1024 grammi oute pou tin sizitao pia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ena mikro tip... se opoion tou teleiosei i sindomi DSL sti HOL... meta apo liges meres emfanizete mia selida "agapite sindromiti, elikse i sindromi sas.. blah blah"... kai de mporeite na serfarete giati vgenei olo afto to minima... fisika oute kai na allaksete paroxo ginete giati i DSL akomi den exei kopei apo ton OTE... episis, to router prepei na to epistrepsete mesa se 30 meres... kai edo erxete to TIP... afou perimenete mexri na sas kopei i DSL (kanei 15-20meres) kai exete kanonika internet, xrisimopoiontas ton proxy tis HOL gia na mpenete stis selides pou doulevei kanonika... proxy.hol.gr:3128... etsi kai internet tha exete, kai tha deite pote tha kopei i DSL apo ton OTE, kai tha eisaste mesa sto orio ton 30 imeron apo tin epistrofi tou router meso tis ACS...! :) to mono arnitiko se olo afto einai oti o sigekrimenos proxy meionei tin poiotita ton photo (giafto kai ton onomazoun turbo) kai fenontai ligo perierga OLA, alla toulaxisto doulevei! happy free serfing! PS. fisika ananeosi me tin hol pou de mporei na parexei sosta oute 1024 grammi oute pou tin sizitao pia... Διευκρινισε μου κατι απολυτα συγκεκριμενο. Αυτο γινεται απο τη στιγμη που ολοκληρωνεται το υποχρεωτικο 12μηνο ή στον 11ο μηνα μεχρι να συμπληρωθει και ο 12ος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 δηλαδη εμενα π ο ενας χρονος ισχυε μεχρι χτες 18..θα κρατησει 15-20 μερες ακομα η συνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Με διασύνδεση στο εξωτερικό 1,395 Gbps και σερνόμαστε όλοι. Μεσα στο πρωτο τριμηνο του 2007 θα παει στα 2,5Gbps,στο δευτερο τριμηνο στα 5Gbps και τελη του 2007 θα εχει φτασει τα 10Gbps. Εχει ριξει τρελα λεφτα η HOL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Μεσα στο πρωτο τριμηνο του 2007 θα παει στα 2,5Gbps,στο δευτερο τριμηνο στα 5Gbps και τελη του 2007 θα εχει φτασει τα 10Gbps. Εχει ριξει τρελα λεφτα η HOL. Αυτες ειναι αξιολογες κινησεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 :D Great news! Που μπορώ να το διαβάσω επίσημα; Thanks for sharing! :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Διευκρινισε μου κατι απολυτα συγκεκριμενο. Αυτο γινεται απο τη στιγμη που ολοκληρωνεται το υποχρεωτικο 12μηνο ή στον 11ο μηνα μεχρι να συμπληρωθει και ο 12ος? koita emena exei liksei to 12mino stis 8 genari kai akomi sas milao meso proxy! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 :D Great news! Που μπορώ να το διαβάσω επίσημα; Thanks for sharing! :respect: Επισημα μαλλον θα το δουμε σε λιγες μερες.Απο ατομο απο μεσα το εμαθα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Άντε καιρός τους ήταν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 koita emena exei liksei to 12mino stis 8 genari kai akomi sas milao meso proxy! :lol: Πολυ καλο το ΤΙΡ που μας εδωσες! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 προς το παρων παιδια εγω εχω παραπονα με HOL αν ξεκινησω απο αναμονη στον τμημα εξυπηρετησης πελατων και θα καταλειξω πως την τελευταια εβδομαδα με εχει τρελανει να πεφτει... ενω στον ΟΤΕ ειναι συγχρονισμενο κανονικα. Πριν 1 μηνα εκανα αναβαθμιση σε 1024... και μου ερχεται τωρα το τραγουδι... Μετανιωνω.. ταραρα ρα ρα ρα μετανιωνω Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 καλα η οτενετ εχει ηδη 8,5gbps .. ελπιζω να γινουν πιο συντομα οι αναβαθμησεις της Hellas onLine Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Bρε παιδια επειδη θελω να διακοψω την συνδεση ενος πακετου προπληρωμενου...ακουσα οτι επρεπε να τους ενημερωσω 1 μηνα πριν...και τωρα υποχρεωτικα πρεπει να το κρατησω για αλλο ενα χρονο...ξερετε τιποτα...μπορω να κανω τιποτα ..αν ισχυει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 mlkies.. στειλτους μαιλ και απιτησε να γινει διακοπη λογω χαμηλων ταχυτητων στο dslam σου Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Bρε παιδια επειδη θελω να διακοψω την συνδεση ενος πακετου προπληρωμενου...ακουσα οτι επρεπε να τους ενημερωσω 1 μηνα πριν...και τωρα υποχρεωτικα πρεπει να το κρατησω για αλλο ενα χρονο...ξερετε τιποτα...μπορω να κανω τιποτα ..αν ισχυει.. αν έγραφε ότι ήθελε 30 μέρες ειδοποίηση νωρίτερα, τότε ανανεώνεται για 1μήνα και όχι 1 χρόνο. ειδοποίησέ τους άμεσα ότι θέλεις διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 sta 89 euro (apo 99) epese to hibox sto MediaMarkt Renth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδιά εμένα αναννεώθηκε αυτόματα για άλλον 1 χρόνο γιατί μου είπαν ότι έπρεπε να στείλω φαχ για διακοπή 40 μέρες νωρίτερα. Ούτε νηστεία να έκανα :p Οπότε για άλλον ένα χρόνο μένω εκεί..:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδιά εμένα αναννεώθηκε αυτόματα για άλλον 1 χρόνο γιατί μου είπαν ότι έπρεπε να στείλω φαχ για διακοπή 40 μέρες νωρίτερα. Ούτε νηστεία να έκανα :p Οπότε για άλλον ένα χρόνο μένω εκεί..:!: Πολυ χαζο μου ακουγεται αυτο! Ειναι σημαντικο και πρεπει να το διευκρινιζουν στους συνδρομητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδιά εμένα αναννεώθηκε αυτόματα για άλλον 1 χρόνο γιατί μου είπαν ότι έπρεπε να στείλω φαχ για διακοπή 40 μέρες νωρίτερα. Ούτε νηστεία να έκανα :p Οπότε για άλλον ένα χρόνο μένω εκεί..:!: Αυτοματα???:confused: Εγω οκ αναννεωσα με την HOL οπου η νεα συνδεση θα ενεργοποιηθει αρχες Μαρτιου οπου λιγει αυτη που εχω τωρα!!! Αλλα αν δεν ειχα αναννεωσει θα μου το εκαναν απο μονοι τους επειδη δεν ειχα ειδοποιησει?? :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Nai. To grafei stous orous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Nai. To grafei stous orous. Ναι πραγματι τωρα το διαβασα!!! Αλλα αμα δεν πληρωσει καποιος την ανανεωση θα του κοψουν απλα την συνδεση ή θα εχει και αλλα μπλεξιμαρα???:!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου:έκανα συμβόλαιο πέρυσι τελη Ιανουαρίου αλλα λόγω έλειψης πορτών με σύνδεσαν Μάιο.Τι γίνεται σαυτη την περίπτωση αν θέλω να κόψω την σύνδεση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts