skiace Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Έχει και ομιλία μέσα; Αν ναι είναι φοβερή τιμή. Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και 6 ωρες σε κινητα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Υπάρχει κανένα καλύτερο ρούτερ απτό σκουπίδι που δίνει η voda;στα 10 μέτρα δεν πιάνει το wifiΠοιο router έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ποιο router έχεις τώρα; Ένα zte δε θυμάμαι μοντελο.Αυτο που δίνει η voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για αρχή μιλα μαζί τους, μπορεί να τους πείσεις να σου στείλουν ένα για VDSL που έχει καλύτερο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για αρχή μιλα μαζί τους, μπορεί να τους πείσεις να σου στείλουν ένα για VDSL που έχει καλύτερο wifi. δυσκολο.Χτες ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ.Σημερα να ζητησω αλλο ρουτερ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Τότε ένα wifi router θα σου κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Τότε ένα wifi router θα σου κάνει δουλειά. εχεις να προτεινεις καποιο;;αξιοπιστο και δοκιμασμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Για αρχή, δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ και να το τοποθετήσεις όσο πιο κεντρικά γίνεται στο σπίτι σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 εχεις να προτεινεις καποιο;;αξιοπιστο και δοκιμασμενο; Asus dsl 52u Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπερα στην παρεα , λοιπον εχω cosmote double play , adsl 24. πιανω 22 . απεριοριστα σταθερα κ 1 ωρα κινητα , τιμη το δυμηνο 52 ευρο . αξιζει να κοιταξω κατι σε vodafone ? ληγει τον αυγουστο η συνδεση μου, κ η προσφορα απο κοσμοτε ηταν 32 ευρο για 30αρα. κατι που μου ειναι αχρηστο , γτ μονο σερφαρω κ κανα lolaki. οποτε δεν θελω να ξεφυγω απο τα 52 το μηνα σιγουρα Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπερα στην παρεα , λοιπον εχω cosmote double play , adsl 24. πιανω 22 . απεριοριστα σταθερα κ 1 ωρα κινητα , τιμη το δυμηνο 52 ευρο . αξιζει να κοιταξω κατι σε vodafone ? ληγει τον αυγουστο η συνδεση μου, κ η προσφορα απο κοσμοτε ηταν 32 ευρο για 30αρα. κατι που μου ειναι αχρηστο , γτ μονο σερφαρω κ κανα lolaki. οποτε δεν θελω να ξεφυγω απο τα 52 το μηνα σιγουρα Πάρε προσφορά Vodafone με 20.46€ και με πάγια εντολή μέσω κάρτας πάει 19.46€... με 240λεπτα προς κινητά. Ολα τα αλλα ίδια. Το ίντερνετ δεν έχει να κάνει με την εταιρεία αλλά από την περιοχή σου.. δεν θα έχεις αλλαγή στην ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Πάρε προσφορά Vodafone με 20.46€ και με πάγια εντολή μέσω κάρτας πάει 19.46€... με 240λεπτα προς κινητά. Ολα τα αλλα ίδια. Το ίντερνετ δεν έχει να κάνει με την εταιρεία αλλά από την περιοχή σου.. δεν θα έχεις αλλαγή στην ταχύτητα πηρα προσφορα , δυστηχως δεν εχει vdsl εδω . μου εδωσαμ 19,50 για αυτα που αναφερεις , με ενδιαφερει πραγματικα μην χασω ταχυτητα. γτ πιανω 23 με κοσμοτε . κ ξερω καλα τα παιχνιδια τους . ημουν παλια σε cyta κ την ειχαν κλειδωση στα 14 . μετα απο πολλα βρισιδια πετυχα το 23 . μην γυρισω στα παλια παλι . θα κανω αιτηση μαλλον γτ η κοσμοτε δεν λεει να κανει καλη προσφορα , κ τα 19,50 ειναι πολυ καλη τιμη , πιο κατω κ απο οτι δινω τωρα Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 πηρα προσφορα , δυστηχως δεν εχει vdsl εδω . μου εδωσαμ 19,50 για αυτα που αναφερεις , με ενδιαφερει πραγματικα μην χασω ταχυτητα. γτ πιανω 23 με κοσμοτε . κ ξερω καλα τα παιχνιδια τους . ημουν παλια σε cyta κ την ειχαν κλειδωση στα 14 . μετα απο πολλα βρισιδια πετυχα το 23 . μην γυρισω στα παλια παλι . θα κανω αιτηση μαλλον γτ η κοσμοτε δεν λεει να κανει καλη προσφορα , κ τα 19,50 ειναι πολυ καλη τιμη , πιο κατω κ απο οτι δινω τωρα Τωρα δίνεις 26€. Αυτό με τον περιορισμό δεν το ξέρω... εγω πιάνω 7.... μια φορά που είχε πέσει το ρεύμα και γύρισε μετά από 6 ώρες μου έκανε συγχρονισμό στα 11... τι να πω! Την επόμενη μέρα που ξύπνησα το πρωί είχε πάει πάλι 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 μετά από λίγη ταλαιπωρία όλα δείχνουν κανονικά καλημέρα, επανέρχομαι στο θέμα μετά από 1 εβδομάδα περίπου. Σχεδόν κάθε μέρα ενώ το router δείχνει 30 mbps κάνω speedtest και βλέπω ταχύτητα download μέχρι 3,5mbps. Τις πρώτες φορές έκανα μια επανεκκίνηση στο router και έφτιαχνε, μετά άρχισα να ενοχλώ το τεχνικό τμήμα, αυτοί έκαναν κάποιες ρυθμίσεις και η ταχύτητα επανερχόταν. Εδώ και μερικές ημέρες το θέμα έχει δηλωθεί σαν βλάβη και περιμένω αυτόν που έχει αναλάβει το θέμα να μου ανταπαντήσει αύριο...... Χτες δοκίμασα το παρακάτω ενώ το router ήταν σε λειτουργία με κανονική ταχύτητα το έβγαλα από την πρίζα για 5 λεπτά και όταν όλα τα φωτάκια επανήλθαν τσεκάρω και βλέπω 30 mbps στο router και με το speedtest βλέπω 2,8mbps, κάνω μια επανεκκίνηση και μετά από λίγο η ταχύτητα πήγε στα 28Mbps. Παίρνω τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα να τους το πω και μου απαντάνε ότι το πρόβλημα μου έχει αναφερθεί σε ανώτερο επίπεδο και θα μου απαντήσουν αύριο.... Κάποια στιγμή μου έρχεται και 1 sms που με ενημερώνει ότι ξεκίνησε η χρέωση του VDSL, παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τους ρωτάω τι γίνετε αν το πρόβλημα δεν φτιάξει με την vdsl και θελήσω να επανέλθω στην adsl που είχα και μου απάντησαν ότι θα επιβαρυνθώ 40€ για αυτό. Η ερώτηση μου είναι η παρακάτω: Τον Ιανουάριο έκανα ανανέωση της ADSL για 2 χρόνια Πριν από 10 ημέρες δέχτηκα την αναβάθμιση σε VDSL για 2 χρόνια Αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί και μου ζητήσουν τελικά 40€ για υποβάθμιση της γραμμής σε adsl μπορώ να φύγω από την vodafone ? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Τωρα δίνεις 26€. Αυτό με τον περιορισμό δεν το ξέρω... εγω πιάνω 7.... μια φορά που είχε πέσει το ρεύμα και γύρισε μετά από 6 ώρες μου έκανε συγχρονισμό στα 11... τι να πω! Την επόμενη μέρα που ξύπνησα το πρωί είχε πάει πάλι 7 ναι δινω 26 οπου η κοσμοτε δεν μου δινει ξανα τιμη ανανεωσης τα 26 , αλλα παει 30, κ 32 vdsl (πονηρος:lol:) . η κοσμοτε συγκεκριμενα μου ειχε κλειδωση την ταχυτητα στα 14 , αυτα ειναι παιχνιδακια των εταιριων μην το αναλυσουμε εδω , ετυχε μετα απο κολυματα κ βρισιδια να ξεφυγη στο τεχνικο τμημα της κοσμοτε κ να μου πει οτι η ταχυτητα ειναι κλειδωμενη στα 14 , το τι ακολουθησε δεν λεγεται:X:!: σαφος μετα απο 2 μερες κ για πρωτη φορα επιασα 23-24 οσο πληρωνω δλδ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ? μιλαμε για μεγαλο παιχνιδι , κ μου ελεγαν οτι αν θελω πανω απο 14 να βαλω vdsl , δυστηχως δεν εχω κανα φιλο δικιγορο οποτε..............:!: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 ναι δινω 26 οπου η κοσμοτε δεν μου δινει ξανα τιμη ανανεωσης τα 26 , αλλα παει 30, κ 32 vdsl (πονηρος:lol:) . η κοσμοτε συγκεκριμενα μου ειχε κλειδωση την ταχυτητα στα 14 , αυτα ειναι παιχνιδακια των εταιριων μην το αναλυσουμε εδω , ετυχε μετα απο κολυματα κ βρισιδια να ξεφυγη στο τεχνικο τμημα της κοσμοτε κ να μου πει οτι η ταχυτητα ειναι κλειδωμενη στα 14 , το τι ακολουθησε δεν λεγεται:X:!: σαφος μετα απο 2 μερες κ για πρωτη φορα επιασα 23-24 οσο πληρωνω δλδ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ? μιλαμε για μεγαλο παιχνιδι , κ μου ελεγαν οτι αν θελω πανω απο 14 να βαλω vdsl , δυστηχως δεν εχω κανα φιλο δικιγορο οποτε..............:!: Υπάρχει φουλ αδιαφάνεια στις εταιρείες και το ξέρουμε καλά... δεν γίνεται στην Ρουμανία να έχουν όλοι γρήγορο ίντερνετ στις μισές τιμές από εμάς και εδω κάνουν πολιτικές μάρκετινγκ για να πουλήσουν vdsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ο ΟΤΕ φυσικά και σε κλειδώνει όπου θέλει. Έχω VDSL από αστικό κέντρο και επειδή στο ελεύθερο έχω προβλήματα λόγω απόστασης με έχουν κλειδώσει στα 41999 και δουλεύω μήνες χωρίς κανένα θέμα. ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ FORTHNET που αναγκάστηκα να σπάσω συμβόλαιο επειδή σε vdsl από αστικό κέντρο πάλι δε μπορούσαν να μου κατεβάσουν την ταχύτητα. Με άφησαν να φύγω οικειοθελώς σκεφτείτε επειδή είχα συνέχεια αποσυνδέσεις. Τους έλεγα παιδιά δε θέλω να φύγω, θέλω να με κλειδώσετε πιο χαμηλά. Όχι δε μπορούμε μου έλεγαν. Και αναγκάστηκα να δίνω στον ΟΤΕ 12 ευρώ παραπάνω για να έχω τις μισές παροχές στη τηλεφωνία σε σχέση με Forthnet και μια σταθερή VDSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 μιλαμε για κλειδωμα ταχυτητας , στα 14 , δεν μπορεις να το καταλαβεις αφου γινεται στο κεντρικο σερβερ , κ δενηταν παντα σταθερο . κ πως γινεται απο το 14 που ειχα 2 χρονια σε 1 μερα να παει 24 οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοο? ασε τα χουε μαθει καλα τα πιχνιδακια τους , ακομα κ τεχνικος που ηρθε μου ειπε οτι σε ειχαν κλειδωσε στα 12-14 , κ τους πηρα τηλ να σ αφησουν ελευθερω κ οσο πιασει η γραμμη . που η γραμμη πιανει 24 αχααχαχαχ, μονοπωλειο κανεις οτι γουσταρεις Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 μιλαμε για κλειδωμα ταχυτητας , στα 14 , δεν μπορεις να το καταλαβεις αφου γινεται στο κεντρικο σερβερ , κ δενηταν παντα σταθερο . κ πως γινεται απο το 14 που ειχα 2 χρονια σε 1 μερα να παει 24 οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοο? ασε τα χουε μαθει καλα τα πιχνιδακια τους , ακομα κ τεχνικος που ηρθε μου ειπε οτι σε ειχαν κλειδωσε στα 12-14 , κ τους πηρα τηλ να σ αφησουν ελευθερω κ οσο πιασει η γραμμη . που η γραμμη πιανει 24 αχααχαχαχ, μονοπωλειο κανεις οτι γουσταρεις Τα 14 τα επιανες οταν σε περνουσε απο χαλκο και σε ειχε σε ADSL προφιλ ενω τα 24 τα επιασες οταν σε περασε σε οπτικη ινα με VDSL προφιλ αλλα κλειδωμενη ταχυτητα 24/1. Το κανει αυτο μονο ο ΟΤΕ ωστε να ξεχωριζει στο ADSL και να δικαιολογει και καλα την τιμη του ADSL του, ασχετα που ειναι στην ιδια τιμη με το VDSL των αλλων. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Τα 14 τα επιανες οταν σε περνουσε απο χαλκο και σε ειχε σε ADSL προφιλ ενω τα 24 τα επιασες οταν σε περασε σε οπτικη ινα με VDSL προφιλ αλλα κλειδωμενη ταχυτητα 24/1. Το κανει αυτο μονο ο ΟΤΕ ωστε να ξεχωριζει στο ADSL και να δικαιολογει και καλα την τιμη του ADSL του, ασχετα που ειναι στην ιδια τιμη με το VDSL των αλλων. ωραια και για εξηγησε μου τωρα πως ενω δεν ειχε vdsl μου εφερνε μεχρι το καφαο vdsl κ μου εδινε adsl . μην λες οτι να νε . δεν ειχε γινει καμια απολυτος αναβαθμηση στο καφαο που ειναι 20 μετρα απο το σπιτι μου . οπως κ να εεχι κ ετσι να ειναι οπως τα λες , με πιο δικαιωμα μου ειχαν κλειδωση την ταχυτητα στα 14 ενω πληρωνα 24 αρα ? χεστο . τα μαθα κ πλεον ξερω τον τροπο να τους μιλαω κ να το βουλονουν :mad: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 ωραια και για εξηγησε μου τωρα πως ενω δεν ειχε vdsl μου εφερνε μεχρι το καφαο vdsl κ μου εδινε adsl . μην λες οτι να νε . δεν ειχε γινει καμια απολυτος αναβαθμηση στο καφαο που ειναι 20 μετρα απο το σπιτι μου . οπως κ να εεχι κ ετσι να ειναι οπως τα λες , με πιο δικαιωμα μου ειχαν κλειδωση την ταχυτητα στα 14 ενω πληρωνα 24 αρα ? χεστο . τα μαθα κ πλεον ξερω τον τροπο να τους μιλαω κ να το βουλονουν :mad: Τεσπα επειδη φαινεται οτι δεν το κατεχεις πολυ το θεμα και με τον τροπο σου δεν προκειτε καποιος να σου μαθει καποια πραγματα κατσε να τσακωνεσαι με την καθε εταιρεια, να ταλαιπωρησαι αδικα και να πληρωνεις χρυσο το ADSL. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Τεσπα επειδη φαινεται οτι δεν το κατεχεις πολυ το θεμα και με τον τροπο σου δεν προκειτε καποιος να σου μαθει καποια πραγματα κατσε να τσακωνεσαι με την καθε εταιρεια, να ταλαιπωρησαι αδικα και να πληρωνεις χρυσο το ADSL. τα εχω βρει με της εταιριες αλλα ηρθε ωρα για ανανεωση πακετου , η ταλαιπωρια με χαμηλη ταχυτητα ενω μπορουσα να εχω απο την αρχη 24αρα κρατησε 2 χρονια , κ επισης επειδη τα ξερεις στο εξοχικο εχρεται μεχρι τα 400 μετρα πριν στο καφαο vdsl 50αρα, κ στο σπιτι πιανει adsl 1.5 mbit ΜΟΝΟ . εσυ που τα ξερεις γτ δεν το κανουν να ερθει με vdsl στο καφαο κ μετα ας πιασω κ 10 η 5 χεστηκα . να σου πω γτ> γτ θελουν να με χωσουν στην vdsl καταλαβες , αλλα δεν τα ξερω καλα τα ξες εσυ Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Αυτά που σου λένε ισχύουν. Όταν σου έχει vdsl στο συγκεκριμένο καφαο ο ΟΤΕ μπορεί να σου δώσει κλειδωμένο στα 24/1. VDSL είναι, άσχετα αν το ονομάζει ADSL. Σε άλλη περίπτωση αν δεν έχεις vdsl δεν θα δεις καμιά βελτίωση στην ταχύτητα. ADSL και να πιάνει 24 δεν θα συναντήσεις. Ακόμα και να είσαι δίπλα στο αστικό κέντρο. Αυτό που γράφεις με το εξοχικό σου δεν είναι κατανοητό. Για να έχεις VDSL πρέπει να υπάρχει στην περιοχή σου, είτε να είσαι κοντά στο αστικό κέντρο, είτε σε καφαο που μπορεί να σου δώσει. Κι εγώ στο εξοχικό μου που είμαι αυτή τη στιγμή δεν έχω vdsl και πιάνω 2,5mbps. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πιάσω παραπάνω. Μόνο όταν γίνει το vdsl διαθέσιμο στην συγκεκριμένη περιοχή. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 καλημέρα, επανέρχομαι στο θέμα μετά από 1 εβδομάδα περίπου. Σχεδόν κάθε μέρα ενώ το router δείχνει 30 mbps κάνω speedtest και βλέπω ταχύτητα download μέχρι 3,5mbps. Τις πρώτες φορές έκανα μια επανεκκίνηση στο router και έφτιαχνε, μετά άρχισα να ενοχλώ το τεχνικό τμήμα, αυτοί έκαναν κάποιες ρυθμίσεις και η ταχύτητα επανερχόταν. Εδώ και μερικές ημέρες το θέμα έχει δηλωθεί σαν βλάβη και περιμένω αυτόν που έχει αναλάβει το θέμα να μου ανταπαντήσει αύριο...... Χτες δοκίμασα το παρακάτω ενώ το router ήταν σε λειτουργία με κανονική ταχύτητα το έβγαλα από την πρίζα για 5 λεπτά και όταν όλα τα φωτάκια επανήλθαν τσεκάρω και βλέπω 30 mbps στο router και με το speedtest βλέπω 2,8mbps, κάνω μια επανεκκίνηση και μετά από λίγο η ταχύτητα πήγε στα 28Mbps. Παίρνω τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα να τους το πω και μου απαντάνε ότι το πρόβλημα μου έχει αναφερθεί σε ανώτερο επίπεδο και θα μου απαντήσουν αύριο.... Κάποια στιγμή μου έρχεται και 1 sms που με ενημερώνει ότι ξεκίνησε η χρέωση του VDSL, παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τους ρωτάω τι γίνετε αν το πρόβλημα δεν φτιάξει με την vdsl και θελήσω να επανέλθω στην adsl που είχα και μου απάντησαν ότι θα επιβαρυνθώ 40€ για αυτό. Η ερώτηση μου είναι η παρακάτω: Τον Ιανουάριο έκανα ανανέωση της ADSL για 2 χρόνια Πριν από 10 ημέρες δέχτηκα την αναβάθμιση σε VDSL για 2 χρόνια Αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί και μου ζητήσουν τελικά 40€ για υποβάθμιση της γραμμής σε adsl μπορώ να φύγω από την vodafone ? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ Το speedtest το κάνεις πάντα με της Ookla? O server είναι πάντα ο ίδιος; Εάν δεις χαμηλή ταχύτητα με αυτό, δοκίμασε και κάτι άλλο, πχ fast.com, ή κάποιον Ελληνικό FTP server. Σημείωση: Εάν σε κάποιο download αρχείου βλέπεις MB/s είναι διαφορετικό από τα Mbps, και τα 3.5MB/s είναι καλή τιμή για 30Mbps VDSL. Πάντως εάν πράγματι έχει πρόβλημα το οποίο δεν διορθώνεται, μπορείς να κάνεις καταγγελία σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο Καταναλωτή, για να μπορέσεις να μεταβείς αζημίως σε χαμηλότερο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Αυτά που σου λένε ισχύουν. Όταν σου έχει vdsl στο συγκεκριμένο καφαο ο ΟΤΕ μπορεί να σου δώσει κλειδωμένο στα 24/1. VDSL είναι, άσχετα αν το ονομάζει ADSL. Σε άλλη περίπτωση αν δεν έχεις vdsl δεν θα δεις καμιά βελτίωση στην ταχύτητα. ADSL και να πιάνει 24 δεν θα συναντήσεις. Ακόμα και να είσαι δίπλα στο αστικό κέντρο. Αυτό που γράφεις με το εξοχικό σου δεν είναι κατανοητό. Για να έχεις VDSL πρέπει να υπάρχει στην περιοχή σου, είτε να είσαι κοντά στο αστικό κέντρο, είτε σε καφαο που μπορεί να σου δώσει. Κι εγώ στο εξοχικό μου που είμαι αυτή τη στιγμή δεν έχω vdsl και πιάνω 2,5mbps. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πιάσω παραπάνω. Μόνο όταν γίνει το vdsl διαθέσιμο στην συγκεκριμένη περιοχή. Sent from my SM-G970F mark φιλε , εχει ερθει οπτικη για vdsl 50 στα 500 μετρα σε καφαο απο το σπιτι, σπιτι εχω γραμμη adsl την οποια ζητημα αν πιανει καμια μερα 1,5 . ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ vdsl με τπτ . γτ ? γτ δεν ξερω , τωρα που θα κανω φορητοτητα θα με βαλουν μαλλον . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το speedtest το κάνεις πάντα με της Ookla? O server είναι πάντα ο ίδιος; Εάν δεις χαμηλή ταχύτητα με αυτό, δοκίμασε και κάτι άλλο, πχ fast.com, ή κάποιον Ελληνικό FTP server. Σημείωση: Εάν σε κάποιο download αρχείου βλέπεις MB/s είναι διαφορετικό από τα Mbps, και τα 3.5MB/s είναι καλή τιμή για 30Mbps VDSL. Πάντως εάν πράγματι έχει πρόβλημα το οποίο δεν διορθώνεται, μπορείς να κάνεις καταγγελία σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο Καταναλωτή, για να μπορέσεις να μεταβείς αζημίως σε χαμηλότερο πρόγραμμα. μπορει να κανει καταγγελια συμβασης απο την στιγμη που πληρωνει 30 κ δεν πιανει ουτε 28 . ψαξε λιγο τους ορους κ μπορεις να την διακοψης ανετα Edited July 24, 2019 by XP130TD προσβλητικοί χαρακτηρισμοί απαγορεύονται βάσει όρων Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts