tsafou Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δεν επιμένω, μπορεί να έχει αλλάξει... Για παλιότερα είμαι σίγουρος, καθώς έχω κλήσεις στο 13844 που όντως ήταν χωρίς χρέωση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τελευταία όσες φορές έχω πάρει ακόμα κι από το σταθερό παίρνω το 10ψήφιο... Όσο για τις "διαδικασίες"... δεν είναι κάτι άλλο από τις γνωστές... φορητότητα!! Πριν ένα μήνα περίπου το έκανα... Ήταν η λήξη του συμβολαίου μου, και δε μου ανανέωναν με την ίδια τιμή που είχα, αλλά με τιμή τιμοκαταλόγου (18€). Έτοιμος ήμουν να πω ναι, μέχρι που μου ξεφούρνισαν τα 5€ τέλος ανανέωσης... κι έφαγαν άκυρο τελείως βέβαια!! Φορητότητα ΟΤΕ, και την επόμενη με πήραν να μου προσφέρουν ανανέωση στην ίδια τιμή που είχα (14€/45% έκπτωση) και χωρίς το τέλος ανανέωσης φυσικά! Ηρθε ο αναλυτικος κανονικα το 13844 εξυπ πελατων 0,23 ευρω! συν 4,90 τελος ανανεωσης συμβολαιου με τις υγειες μου!!! Αρε φορητοτητα που θα φανε στο κεφαλι στην επομενη ανανεωση!!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εάν θυμάσαι ακριβώς μέρα και ώρα που έγινε η τελευταία και τελική προσφορά όπου σου είπαν ότι δεν θα πληρώσεις τα τέλη ανανέωσης, τηλεφώνησέ τους και επικαλέσου την και απείλησε τους ότι θα τους καταγγείλεις για αθέτηση συμφωνίας. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Εάν θυμάσαι ακριβώς μέρα και ώρα που έγινε η τελευταία και τελική προσφορά όπου σου είπαν ότι δεν θα πληρώσεις τα τέλη ανανέωσης, τηλεφώνησέ τους και επικαλέσου την και απείλησε τους ότι θα τους καταγγείλεις για αθέτηση συμφωνίας. Οχι μου τα ειπαν οτι θα τα πληρωσω αλλα την αλλη φορα θα κανω πρωτα την φορητοτητα κ μετα θα δω τι θα προτεινουν .απλα ειπε το ευελικτο 300 με 35% εκπτωση για 2 χρονια κ συμφωνησα τελικη τιμη 16,55 ευρω. Edited October 24, 2015 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Να ρωτήσω,όταν σε ένα Α/Κ γίνεται απαιτιτηκή χρήση από πολλούς χρήστες(downloading κ.α.) αυτό έχει αρνητική επιρροή στους υπόλοιπους χρήστες? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Να ρωτήσω,όταν σε ένα Α/Κ γίνεται απαιτιτηκή χρήση από πολλούς χρήστες(downloading κ.α.) αυτό έχει αρνητική επιρροή στους υπόλοιπους χρήστες? Δεν υπάρχει μονοσήμαντη απάντηση που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις. Στην ουσία ψάχνεις στενωπούς (bottlenecks) σε όλη την αλυσίδα των πακέτων σου - μπορεί να είναι στο ρούτερ σου, μπορεί να είναι στο DSLAM, μπορεί να είναι στην κίνηση με το εξωτερικό κλπ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ενεργός εξοπλισμός που βρίσκεται σε ένα αστικό κέντρο υπερκαλύπτει τις ανάγκες των συνδρομητών που εξυπηρετούνται από αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 εχει και αλλος προβλημα με το ιντερνετ στη θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 εχει και αλλος προβλημα με το ιντερνετ στη θεσσαλονικη? Πάρε να σου βάλουν ρεζερβα.Υπάρχει γενικό πρόβλημα ΠΑΛΙ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 τι να μου βαλουν ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 τι να μου βαλουν ακριβως; Απεριόριστη ομιλία και ιντερνετ σε κινητό vodafone με συμβόλαιο αν έχεις Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 οχι δεν εχω. τελικα μετα απο λιγη ωρα εφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 voip συνεχιζει να δινει η vodafone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 καλησπέρα!μπορεί κάποιος να ακούσει συνομιλία από αλλαγή πακέτου?Αν ναι πώς? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomaik Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Λογικά αν παρεις τηλ και την ζητησεις ισως σου την στειλουν.. δεν ξερω βεβαια αν θελει τιποτα χαρτια. Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Λογικά αν παρεις τηλ και την ζητησεις ισως σου την στειλουν.. δεν ξερω βεβαια αν θελει τιποτα χαρτια. Το εχει κανει κανεις? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Kαλησπέρα!!.Θα μπορούσατε να μου πειτε πόσα πλήρωνεις για την ενεργοποίησή του φοιτητικού χολ στα 15 ευρώ??Το ρούτερ στο χρέωνουν?Η τηλεφωνία είναι pstn ή voip?Σας ευχαριστώ!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ξέρει κανείς σταθερή γραμμή vodafone-hol να καλέσω οχι 5ψηφιο (ειναι για την μητέρα μου, εγω δεν εχω hol) για προσφορά σε σταθερη τηλεφωνία. Δηλαδή το τμήμα προσφορών. Ειναι και συνδρομητής στην κινητή και σε 2 σταθερα. Απλα το κινητό λήγει σε 6 μηνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ξέρει κανείς σταθερή γραμμή vodafone-hol να καλέσω οχι 5ψηφιο (ειναι για την μητέρα μου, εγω δεν εχω hol) για προσφορά σε σταθερη τηλεφωνία. Δηλαδή το τμήμα προσφορών. Ειναι και συνδρομητής στην κινητή και σε 2 σταθερα. Απλα το κινητό λήγει σε 6 μηνές. 2106702000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εσείς που έχετε χολ ποιά ημερομηνία λαμβάνετε λογαριασμό?Πότε εκδίδεται και πότε έρχετε στα χέρια σας με το ταχυδρομία? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εμένα εκδίδεται 21, και συνήθως μέχρι τέλος του μήνα έχει έρθει (και έχει λήξη μέχρι τις 20 του επόμενου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 με κουριερ στελνουν τους λογαριασμους? ηρθε σημερα αργα το απογευμα(σιγουρα μετα τις 6) και ειναι ηδη ληγμενος απ τις 17/11!!! ειναι δυνατον? μπορω να επιλεξω ηλεκτρονικο λογαριασμο? υπαρχει καποια εκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 με κουριερ στελνουν τους λογαριασμους? ηρθε σημερα αργα το απογευμα(σιγουρα μετα τις 6) και ειναι ηδη ληγμενος απ τις 17/11!!! ειναι δυνατον? μπορω να επιλεξω ηλεκτρονικο λογαριασμο? υπαρχει καποια εκπτωση? Μπορείς και έχει έκπτωση 1€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 φανταζομαι μεσω του site το ενεργοποιω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Έχω αρκετά χρόνια hol double play με σταθερά, κινητά και εξωτερικό. Εδώ και μερικούς μήνες έληξε η σύμβαση και το είχα αφήσει έτσι μέχρι να αποφασίσω τι θα επιλέξω. Αυτή την στιγμή πληρώνω γύρω στα 37€. Αν καλέσω αύριο με ποια προσφορά θα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος για απεριόριστα σταθερά, ίντερνετ 24mbs, κινητά, ίσως εξωτερικό και για 24μηνο συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έχω αρκετά χρόνια hol double play με σταθερά, κινητά και εξωτερικό. Εδώ και μερικούς μήνες έληξε η σύμβαση και το είχα αφήσει έτσι μέχρι να αποφασίσω τι θα επιλέξω. Αυτή την στιγμή πληρώνω γύρω στα 37€. Αν καλέσω αύριο με ποια προσφορά θα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος για απεριόριστα σταθερά, ίντερνετ 24mbs, κινητά, ίσως εξωτερικό και για 24μηνο συμβόλαιο? Με 21+7 ευρώ=28 / μήνα δίνει απεριόριστα σταθερά,300΄ κινητά 24 ιντερνετ και 1600΄ εξωτερικό.Αν δεν δεχτούν να στο δόσουν μπορείς να κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρεία και τότε θα σε γλύψουν για να μην φυγεις!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts