Stavros_P Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Πριν απο μηνες μουδιναν τσαμπα 6 μηνες και τους αλλους 6 με 8€ αν θυμαμαι καλα... Δεν το πηρα (δε μαρεσει να δινω και για τις ταινιες επιπλεον) http://www.holmytv.gr/GR/holmytv/presentation/Pages/FAQ.aspx Ασχετο (και σχετικο): ο απο κωδικοποιητης πρεπει να συνδεθει με το ρουτερ(και με την τηλεοραση φυσικα).οποτε αν δεν εχεις κοντα το ρουτερ με την τηλεοραση θα πρεπει να αλλαξεις διαρρυθμιση " Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζεστε, σας αποστέλλεται με την υπηρεσία hol my tv. O εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει: - Ψηφιακό αποκωδικοποιητή - Καλώδιο SCART για τη σύνδεσή του αποκωδικοποιητή με την τηλεόρασή σας - Καλώδιο ethernet για σύνδεση του αποκωδικοποιητή με το router σας - Remote control - Όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τη συνδεσμολογία και τη χρήση της υπηρεσίας σας" Όλα μαζί τα έχω δεν είναι πρόβλημα η συνδεσμολογία, απλά έχοντας και πιο παλιά NOVA θέλω να ξέρω από τωρινούς χρήστες άν αυτά τα 48€ έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα, δηλαδή : 1)οι σειρές που μου είπαν ότι είναι όλες τσάμπα είναι όντως ; και άν ναι είναι καινούργιες ; 2)τα κανάλια με τα ντοκιμαντέρ κτλ έχουν ανανεούμενο περιεχόμενο γιατί στη NOVA κάποια στιγμή είχαμε βαρεθεί συνέχεια τις ίδιες επαναλήψεις. 3)τα παιδικά ανανεώνονται ή κάθε βδομάδα Δευ-Κυρ τα ίδια και μετά άντε φτού κι απ΄την αρχή. Καταλαβαίνετε τί θέλω να πώ, μήπως δηλαδή ναι μεν φτηνή η τιμή οκ αλλά άν δεν κάνουν κάτι να σου κρατάνε το ενδιαφέρον..... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι συνδρομητής Forthnet στο φθηνότερο πακέτο (24αρα σύνδεση, χρέωση σε όλες τις κλήσεις) και τις προάλλες με καλέσαν από την HOL/Wind (είναι μαζί;) με μια προσφορά αποκλειστική όπως μου είπαν για συνδρομητές Forthnet ΧΩΡΙΣ Nova. Η προσφορά ήταν για 24αρα σύνδεση με απεριόριστα λεπτά για σταθερά και κάποια λεπτά για κινητά με 20€/μήνα. Μου άφησαν ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσω μαζί τους αν ενδιαφέρομαι αλλά κατάφερα και το έχασα. Έχει κανείς ιδέα για το που μπορώ να απευθυνθώ; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δες τις αντιστοιχες προσφορες στα site του καθε παροχου. Λογικα θα πρεπει να υπαρχουν κι εκει... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δες τις αντιστοιχες προσφορες στα site του καθε παροχου. Λογικα θα πρεπει να υπαρχουν κι εκει... Υποτίθεται ότι αυτή ήταν στοχευμένη αποκλειστικά στους συνδρομητές Forthnet ΧΩΡΙΣ Nova οπότε δε νομίζω να υπάρχει στο site τους (έριξα μια ματιά και δεν είδα κάτι). Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Λογικά θα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouzou9 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά είδατε τι δίνει η hol???? Σήμερα μπήκα στο site και είδα ότι με κάθε online αίτηση μπορείς να μπεις σε κλήρωση για να κερδίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές για δύο άτομα :-)))) Έτσι μπράβο γιατί και εμείς που δεν έχουμε λεφτά για έξοδα διακοπών τι θα κάνουμε? Και είναι και για δύα άτομα και σε πολύ όμορφα μέρη. Για περισσότερα δείτε εδώ https://www.hol.gr/onlinetripcontest. Και έχει βγάλει και ένα πρόγραμμα που με 22€ ( ή για μένα 17 λόγω Vodafone ) σου δίνει τα ΠΑΝΤΑ. Το έχει κάνει μήπως κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εγώ φίλε μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παίδες γεια σας. Ειμαι συνδρομητής της HOL για πολλά χρόνια και είδα στην σελιδα τους στο ιντερνετ προσφορά 2Play στα 20+ ευρώ/μηνα για νέους συνδρομητές ενώ εγω πληρώνω 34ευρώ το μήνα (μαζί με έκπτωση vodafone κ bonus alpha bank 10euro) Υπάρχει περίπτωση να ωφεληθώ της προσφοράς αυτής; Σε συνδυασμό με την εκπτωση vodafone και alpha bank bonus θα πέσει στα 10 ευρώ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεσμεύεσαι από συμβόλαιο;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ανανέωση με αντιπροσφορά έγινε τηλεφωνικά, δεν υπέγραψα τίποτα Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δεσμεύεσαι και πάλι... Η κλήση ηχογραφείται για αυτό το λόγο. Πόσος καιρός μένει μέχρι τη λήξη του δωδεκαμήνου;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 εχω την εντύπωση πως υπάρχει δεδικασμένο για τα τηλεφωνικά συμβόλαια που δεν τα νομιμοποιεί. 8 μήνες μένουν για να τελειώσει. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εγώ είμαι κάτοχος γραμμής HOL και το συμβόλαιό μου έληξε πριν 1 εβδομάδα. Όταν τους ρώτησα για τα προγράμματα που φαίνονται στη σελίδα τους μου είπαν ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές και δεν τα δικαιούμαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο (επειδή είμαι ευχαριστημένος με την HOL) ή να πάω προς CYTA μεριά που έχουν καλές τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Hol αν επιμείνεις σίγουρα θα σου κάνουν κάτι καλύτερο. Στείλε πμ για βοήθεια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μετά από τρία τηλέφωνα στην HOL η απάντησή τους ήταν σταθερά: "Λυπούμαστε αλλά δεν...". Προχωρώ λοιπόν αίτηση προς Cyta μπας και ταρακουνηθούν λίγο και κάνουν κάποια αντιπροσφορά της προκοπής. Σημείο προβληματισμού (σε περίπτωση που καταλήξω οριστικά στη Cyta): Στον έλεγχο διαθεσιμότητας της ιστοσελίδας τους βγάζει ότι η απόσταση του σπιτιού μου από το κοντινότερο αστικό κέντρο του δικτύου τους είναι 1080 μέτρα. Είναι μεγάλη η απόσταση; Πώς θα επηρεαστεί η ταχύτητα σύνδεσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σε όποια εταιρία και να πας ίδια είναι η απόσταση... Κατά 99% θα έχεις τις ίδια ταχύτητα με πολύ μικρές αποκλίσεις... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Θα το προχωρήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εχω πακετο double play 300' προς ολους που ξεκινησε 1 Ιανουαριου. Το συμβολαιο ειναι για 1 ή 2 χρονια; Οταν τελειωνει θα μου στειλουν μυνημα οτι θα αλλαξει το κοστος; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μετά από τρία τηλέφωνα στην HOL η απάντησή τους ήταν σταθερά: "Λυπούμαστε αλλά δεν...". Προχωρώ λοιπόν αίτηση προς Cyta μπας και ταρακουνηθούν λίγο και κάνουν κάποια αντιπροσφορά της προκοπής. Σημείο προβληματισμού (σε περίπτωση που καταλήξω οριστικά στη Cyta): Στον έλεγχο διαθεσιμότητας της ιστοσελίδας τους βγάζει ότι η απόσταση του σπιτιού μου από το κοντινότερο αστικό κέντρο του δικτύου τους είναι 1080 μέτρα. Είναι μεγάλη η απόσταση; Πώς θα επηρεαστεί η ταχύτητα σύνδεσης; Μαλλον δεν το χειρίστηκες σωστα. Εφόσον το συμβολαιο σου εληξε, επρεπε να τους ζητήσεις να σου κανουν εκπτωση προκειμενου να ανανεωσεις το συμβολαιο. Αφου σου εκαναν την εκπτωση θα ζήταγες να μετακινηθείς στο πακετο που ηθελες. Η εκπτωση θα ισχυε και για αυτό το πακετο. Εγω το εκανα πριν λιγο καιρο. Μου εκαναν εκπτωση 25% και μετα από λιγες μερες τους πηρα τηλ και ειπα ότι θελω να παω στο ευελικτο 300. Μου ειπαν ότι η προσφορα ισχυει μονο για νεους συνδρομητες. Τους λεω εγω εχω εκπτωση ποσο θα μου βγει με την εκπτωση που εχω. Τελικα μου εβγαινε πιο φθηνο απ ότι της προσφορας. Τελικα αλλαξα πακετο και από 20 που ηταν η προσφορα για νεους , εγω πληρωνω 16,50. Ενώ ως παλιος συνδρομητης αν το επερνα χωρις επτωση θα πληρωνα 26 ευρω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω πακετο double play 300' προς ολους που ξεκινησε 1 Ιανουαριου. Το συμβολαιο ειναι για 1 ή 2 χρονια; Οταν τελειωνει θα μου στειλουν μυνημα οτι θα αλλαξει το κοστος; Απ ότι ξερω το συμβολαιο είναι για ένα χρονο. Αναλογα τι συμφωνεια εχεις κανει βεβαια. Όταν ληξει το συμβολαιο δεν σε ενημερωνουν , απλα χρεωνουν το νέο ποσο. Πριν ληξει θα πρεπει να τους παρεις εσυ και να τους ζητήσεις να σου κανουν εκπτωση, προκειμενου να ανανεωσεις το συμβολαιο σου παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλημέρα , να πω κι εγω τον πονο μου εδώ. Εχω Hol εδώ και χρονια. Στην αρχη ειχα 24 συνδεση, αλλα έπιανα γελιες ταχύτητες συν του ότι τα απογεύματα που αυξανοταν η κινηση, δεν μου ανοιγε καθολου τις σελιδες. Μετα από πολλες προσπάθειες που εκανα με το τεχνικο τμημα της Hol, δεν εβγαλα ακρη, οποτε πηγα σε 6αρα συνδεση να μην πληρωνω τζαμπα την 24. Με την 6αρα επιανα κατά μεσο ορο 5,5 και δεν ειχα ουτε αποσυνδεσεις ουτε καποιο πρόβλημα. Προσφατα αποφασισα να αλλαξω πακετο μιας και με συνέφερε το κομματι της τηλεφωνιας που εδεινε πολύ περισσοτερα από αυτά που ειχα, αλλα αναγκαστικά εδεινε και 24αρα συνδεση . Ετσι ξαναπηγα σε 24αρα και αρχισαν παλι τα προβλήματα. Η ταχυτητα από 5,5 που ειχα με την 6αρα πηγε στα 6,5 σπανια 7 αλλα παλι με πολλα προβλήματα καθως παλι καποιες ωρες δεν μου ανοιγει τις σελιδες ή αργει παρα πολύ. Επικοινωνησα με τη Hol και μετα από ελεγχο που εκανε από το κεντρο, μου ειπαν ότι η γραμμη μου εχει βραχυκύκλωμα. Μου ζητησαν να αποσυνδεσω τηλεφωνα και router για να δουν αν το βραχυκύκλωμα προερχεται από εκει, αλλα όταν τα αποσυνδεσα το βραχυκύκλωμα εξακολουθουσε. Μου ειπαν ότι θα εκαναν αίτημα στον ΟΤΕ μιας και πρωτα επρεπε να κανει ελεγχο αυτος στο δικο του κομματι. Σημερα ηρθε ο ΟΤΕ, εκανε ελεγχο στο κουτι μου που είναι εξω από το σπιτι, πηγε λογικα και στο κεντρο από οπου περνω γραμμη, και μου ειπαν ότι ουσιαστικα δεν υπηρχε καποιο σοβαρο πρόβλημα. Ένα μικροπροβληματακι υπηρχε που το διόρθωσαν αλλα αυτό δεν θα επιφέρει καποια αλλαγη. Μου ειπαν όμως ότι απεχω 2 χιλ. από το κεντρο και ότι στην περιοχη μου δεν υπαρχει καλυψη για 24αρα.(Στον υπεριωνα που κανω μετρήσεις λεει ότι απαιχω 1,5 χιλ. από το κεντρο και εχει ενδικτηκη ταχυτητα 17, δεν ξερω αν λεει μουφες εκει). Ο τεχνικος του ΟΤΕ μου ειπε ότι κακος η Hol με εχει σε 24αρα και γι αυτό το λογο εχω προβλήματα στη γραμμη. Κανονικα η Hol θα πρεπει να γυρισει το προφιλ μου σε άλλη ταχυτητα(προφανως 6αρα εννοουσε) γιατι διαφορετικα τα προβλήματα θα συνεχιστουν. Το θεμα είναι από εδώ και περα πως πρεπει να χειριστω το θεμα με τη Hol? Αν ισχυουν αυτά που μου ειπαν από τον ΟΤΕ, η Hol μου πουλαει μια υπηρεσια που δεν υποστηριζετε καν στην περιοχη. Τι απαιτησεις μπορω να εχω από την εταιρια? Ειχε καποιος αναλογη εμπειρια? Και πως θα πρεπει να χειριστω το θεμα? Υπαρχει λογος να ζητησω καινουργιο router, μηπως πετυχω κατι καλυτερο σε ταχύτατα? Τωρα εχω το NetFaster WLAN (Αυτό το λευκο , το ορθιο με τα ανάγλυφα λουλουδάκια, που είναι σαν σεμεδακι). Μπορω να ζητησω καποιο τεχνικο ελεγχο επιπλέον από τη Hol? Τι άλλο μπορω να ζητησω για λυθουν τα προβλήματα? Κάθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 φιλε ζητα απο την hol να σου δωσουν αλλο ρουτερ γιατι αυτο που εχεις δε λεει και πολλα, αλλα παλι πιστευω το προβλημα σου δε θα λυθει αλλα δεν εχεις να χασεις κατι, δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Κατά την γνώμη μου ζήτα το netfaster wlan 3. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μιλησα πριν λιγο με τη hol μιας και μου εστειλαν μήνυμα ότι ο ελεγχος εγινε και το πρόβλημα αποκατασταθηκε. Σιγα μην αποκατασταθηκε βεβαια. Παρ ότι πηρα στο 13844 που παντα βγαινει αυτόματος και στα πριζουν στην αναμονη μεχρι να απαντησει καποιος, παραδόξως με συνεδεσαν με τη μια με το τεχνικο τμημα, χωρις να βγει ο αθτόματος και να με ρωτησει με ποιο τμημα θελω να μιλησω, και το σηκωσε αμεσως ενας τεχνικος και με ρωτησε αν είμαι ο κυριος ταδε. τελικα όταν θελουν δεν υπαρχει ουτε αναμονη ουτε τιποτα. τελος παντων , ο τυπος μου ειπε ότι ο ΟΤΕ αλλαξε κατι καλωδια και τωρα πρεπει να είναι οκ. Όταν του ειπα τι ειπαν σε μενα από τον ΟΤΕ, παραδεχτηκε ότι η γραμμη μου είναι ρυθμιζμενη στα 8 και όχι στα 24 μιας και 24 στην περιοχη δεν παιζειι. Βεβαια εγω πιανω 6,5. Του ειπα για αλλαγη ρουτερ και μου ειπε ναι να αλλαξουμε, αλλα καλυτερα πριν γινει αυτό να το παρακολουθησω μερικες μερες να δω πως θα παει , γιατι και ρουτερ να αλλαξουμε μπορει να εχω περισσοτερα προβλήματα απ ότι με το παλιο που εχω. Μου ειπε ότι η αλλαγη ρουτερ δεν φερνει παντα θετικα αποτελέσματα, αλλα να το δουμε και αυτό στην πορεια. Ρωτησα τι ρουτερ δεινουν τωρα και μου ειπε ένα που δεν το ηξερα, δεν το θυμαμαι. Παντως το Νetfaster 3, που τον ρωτησα αν το δεινουν, μου ειπε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 το ρουτερ που δεινει τωρα η hol ειναι το zte H108N , καλο σταθερο αλλα συγχρονιζει πιο χαμηλα απο netfaster wlan3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μαύρο χάλι είναι το ZTE. Αν πιέσεις για το netfaster θα το πάρεις απλά έχουν λίγα κομμάτια και τα κρατάνε για όσους έχουν voip. Πες ότι και καλά τα δανείστηκες από κάποιον φίλο σου και παίζει καλύτερα στη γραμμή σου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts