Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ενημερωτικα εχω στο σπιτι 3 fast iad και καθοντε :lol: καποια στιγμη και η υπομονη τελειωνει. απλα να δω μεχρι που θα το πανε :rolleyes:

• 2 weeks later...

Μπήκα στο site της HOL και θέλω να μου πείτε το εξής:

1) έχω κάρτα BONUS και έχω περίπου 1500 πόντους το μήνα....θα έχω έκπτωση 5 ευρώ το μήνα στο σταθερό?

2) στα πακέτα που έχει προσφορά... λέει ακόμη 5 ευρώ.... πχ hol adsl plus κάνει 16 ευρώ - 5 ευρώ επειδή είμαι VODAFONE κινητά και - 5ευρώ αν έχω τους πόντους πάω στα 6 ευρώ?

διότι φοβάμαι...και κάπου αλλού διάβασα απλά για 10% έκπτωση για αυτούς που έχουν VODAFONE στον λογαριασμό του κινητού...

τι και πως ισχύει τελικά?

θέλω να πάω από wind σε HOL και το ψάχνω!

για την bonus ισχυει.για το 10% ισχυει επισης.

ειχα το συνδιαστικο με -10ε στον λογαριασμο hol και τωρα θελω να φυγω γιατι απο το -10ε πηγα στο -4...εκει που πληρωνα 20ε vodafone (apo 60e κανονικα) και 25ε hol τωρα πληρωνω 27ε vodafone.

κοιταω επισης για cosmote και conn-x.αν με συμφερει θα βαλω και οτε tv.

εγώ πάντως σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια που έχω hol να τους παρατήσω. αρκετά το δούλεμα με τις ταχύτητες που λένε:mad:

Guest valeria
για την bonus ισχυει.για το 10% ισχυει επισης.

ειχα το συνδιαστικο με -10ε στον λογαριασμο hol και τωρα θελω να φυγω γιατι απο το -10ε πηγα στο -4...εκει που πληρωνα 20ε vodafone (apo 60e κανονικα) και 25ε hol τωρα πληρωνω 27ε vodafone.

κοιταω επισης για cosmote και conn-x.αν με συμφερει θα βαλω και οτε tv.

Ακριβώς ίδια περίπτωση, πλήρωνα για το κινητό 20 ευρώ στο Unlimited 60 που είχε προκύψει από αντιπροσφορά που μου έκανε η Vodafone και ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε στα 31 και κάτι, λόγω λέει αλλαγής στους όρους μεταξύ της συνεργασίας Vodafone και HOL...

Για κινητό πέρασα σε Free2Go και ησύχασα... Για το σταθερό όμως, αν θέλω να περάσω σε Wind άμεσα, πριν τη λήξη του συμβολαίου, θα πρέπει εκτός από το όποιο πρόστιμο, να πληρώσω και τα 6 ευρώ της έκπτωσης που μου έδινε η HOL μέχρι τώρα, για όσους μήνες μου τα έδινε;

οχι μονο το 80αρι θα δωσεις επειδη διακοπτεις πριν τον χρονο.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 2 weeks later...

Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Ήθελα να ρωτήσω εάν η τηλεφωνία μέσω VOIP επηρεάζεται από το κατέβασμα. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που κατεβάζω κάτι στον υπολογιστή, ακόμα και αν η ταχύτητα είναι 200kb/s (συνδέομαι με 12Mbits), αν τύχει να μιλάω στο σταθερό (σύνδεση VOIP) μου κάνει διακοπές στην ομιλία...

Έχει συμβεί και σε άλλους? Φταίει το μοντεμ? (είναι το 1ο netfaster...)

και από το κατέβασμα και αναλόγως πόση ταχύτητα έχεις. εγώ όταν είχα 3mbps η ομιλία στο τηλ ήταν σαν να μιλούσες με κεκέ:)

και από το κατέβασμα και αναλόγως πόση ταχύτητα έχεις. εγώ όταν είχα 3mbps η ομιλία στο τηλ ήταν σαν να μιλούσες με κεκέ:)

Άρα επηρέαζεται η τηλεφωνία μέσω VOIP από την κίνηση που έχει το ιντερνετ (κατέβασμα) την ίδια στιγμή...:mad:

• 3 weeks later...

Καλημέρα σας, βρίσκομαι στη Νέα Χαλκηδόνα στη Λ.Δεκελείας στις αρχές (προς Αχαρνών). Εχω τηλεφωνία και ιντερνετ Connex και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα , χρόνια τώρα. Τελευταία σκέφτομα να τα μεταφέρω όλα στη Hol - έχει κάποια πολύ ελκυστικά πακέτα.

Τι με συμβουλεύετε , να προχωρήσω στην αλλαγή ή θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο μετά ?

Είναι επαγγελματικός χώρος και δε μπορεί να μείνει χωρίς τηλέφωνο ούτε μία ώρα..

ευχαριστώ

Edited by mikets

Πλέον, από όσο ξέρω, η HOL δίνει μόνο POTS τηλεφωνία αν μιλάμε για ένα νούμερα ή POTS+VOIP αν μιλάμε για παραπάνω νούμερα. Εγώ έβαλα Office Double-Play 1500 που έχει 2 γραμμές και έχω μια βδομάδα που πέρασα σε HOL. Η 1η είναι POTS και η 2η μέσω VOIP. Το ότι η κύρια γραμμή είναι POTS της δίνει τρομερή αξιοπιστία και ποιότητα, θα έλεγα εφάμιλλη με αυτή του ΟΤΕ. Η 2η γραμμή είναι VOIP και επειδή είναι η προσωπική μου γραμμή και τη χρησιμοποιώ καθημερινά από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκα μπορώ να σου πω ότι δεν έχω παράπονο από την απόδοση της και ας είναι τα torrent ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Βέβαια πρέπει να αναφέρω ότι τις πρώτες 24 ώρες είχα τεχνικά προβλήματα και έμεινα χωρίς τηλέφωνο αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα στη φάση της αλλαγής. Αν είναι για σένα τόσο κρίσιμο να μη χάσεις ούτε αυτές τις λίγες ώρες (έως και λίγες μέρες) που κάτι μπορεί να πάει στραβά στη φάση της αλλαγής μπορείς να στείλεις ένα email στο τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών της hol και να τους ρωτήσεις εάν θα μπορέσουν να σου κάνουν έστω κάποια φορητότητα σε άλλο νούμερο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κατά την αλλαγή.

Πάντως, ενώ το πρόβλημά μου ήταν σοβαρό είχα άψογη τεχνική υποστήριξη. Η αλλαγή έγινε Πέμπτη πρωί. Είχα για λίγες ώρες Internet με πολλές αποσυνδέσεις και τηλέφωνο με τρομερό θόρυβο. Το τηλέφωνό και το Internet κόπηκαν το μεσημεράκι και άρχισα να έχω συνακρόαση με το γείτονα. Κάλεσα την τεχνική υποστήριξη η οποία με κάλεσε άμεσα πίσω, στο κινητό μάλιστα. Μίλησα με μια τεχνικό επανειλημμένα η οποία αξιολόγησε σωστά τα συμπτώματα χωρίς να με ζαλίζει με ηλίθιες ερωτήσεις του τύπου "πόσα μέτρα είναι το καλώδιο" ή αν δοκίμασα να κάνω reset το ρούτερ. Η κοπέλα φαινόταν ότι ήξερε από δίκτυα. Την Παρασκευή το πρωί ήρθε τεχνικός απο Intracom, μέτρησε με αναλυτή τη γραμμή και από το σπίτι μου και από το κουτί της πολυκατοικίας και κάλεσε μπροστά μου την υπηρεσία του OTE στην οποία δήλωσε τη βλάβη. Με ενημέρωσε ότι θα ασχοληθούν Δευτέρα πρωί με το πρόβλημα κι έφυγε. Στις 3 το μεσημέρι είχα τη γραμμή μου λειτουργική και πεντακάθαρη. Δε ξέρω ποιος το έλυσε το πρόβλημα τελικά αλλά σίγουρα το χειρίστηκαν άψογα όλες οι πλευρές. Εγώ μπορεί να έμεινα μια μέρα χωρίς τηλέφωνο αλλά για τα ελληνικά δεδομένα το είχα ξεγραμμένο τουλάχιστον για μέχρι τη Δευτέρα το τηλέφωνο και το Internet μου. Μπορεί βέβαια να φταίει και που είναι επαγγελματικό το πρόγραμμά μου. Σε κάθε περίπτωση να λέμε και τα καλά. Όλα αυτά στο κέντρο Ερμού της Θεσσαλονίκης.

Άρα επηρέαζεται η τηλεφωνία μέσω VOIP από την κίνηση που έχει το ιντερνετ (κατέβασμα) την ίδια στιγμή...:mad:

Για το θέμα του VOIP ενώ κατεβάζουμε τώρα. Αντίθετα με αυτά που λένε οι φίλοι παραπάνω, μπορεί κανείς να έχει VOIP και παράλληλα data να τρέχουν αρκεί να ξέρει πως. Δεν έχει παρά να χρησιμοποιήσει προγράμματα που να ρυθμίζονται. Πχ εγώ στα torrent έχω το global peer limit ρυθμισμένο στο 100 και τις ταχύτητες με όρια 1000Kb/s download και 80Kb/s upload παρά το ότι κλειδώνω στα 12300/900 kbps. Χοντρικά, όσοι θέλετε να ανεβοκατεβάζετε, πρέπει να βάλετε τα όρια ώστε και ο αριθμός των συνδέσεων να μην ξεπερνάει κάποιο όριο (το βρίσκεις εμπειρικά) αλλά και οι ταχύτητες να είναι ρυθμισμένες γύρω στα 100-200 kB/s για το download και γύρω στα 10 kB/s για το upload πιο κάτω από τις πραγματικές ταχύτητες που πιάνετε. Και το σερφάρισμα θα απογειωθεί και με το VOIP θα σταματήσετε να έχετε προβλήματα! Προσωπικά έχω αποκτήσει τρομερή εμπειρία σε αυτό το θέμα γιατί ήρθα από Vivodi όπου και οι δύο γραμμές ήταν VOIP. Εκείνο το VOIP ήταν πολύ χειρότερο από αυτό της HOL και πραγματικά έπρεπε να σεβαστείς τα παραπάνω αν ήθελες να έχεις τηλέφωνο. Στη HOL ακόμη κι αν δε τα σεβαστείς οι διακοπές δε κάνουν το τηλέφωνο τόσο κακό ώστε να μη μπορείς να συνεννοηθείς τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Αντίθετα το σερφάρισμα ειδικά στο youtube είναι λίγο χειρότερο από αυτό που είχα με τη Vivodi αλλά σίγουρα όχι σε βαθμό που να το καθιστά μη χρηστικό.

Edited by BabylonX

Χρόνια πολλά . Μένω Αμφιάλη και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την hol σε αυτήν την περιοχή . Μέχρι τώρα είμαι στην wind από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος . Όμως η hol την βλέπω ότι είναι ποιο οικονομική και.... ελληνική .

Ευχαριστώ

London for ever

Ούτε για παιχνίδια στο ίντερνετ δεν κάνει η hol. Μακρυά

Δε ξέρω τι εννοείς παιχνίδια στο Ίντερνετ. Εννοείς αυτά τα φλασάκια στο facebook ή εννοείς online gaming? Για τα πρώτα μια χαρά δουλεύει η hol. Για τα δεύτερα θες καλή σύνδεση με χαμηλό ping. Μη το παρουσιάζεις σαν "σιγά, ούτε παιχνίδια δε παίζει". Το online gaming είναι απαιτητικό σε αυτό το θέμα. Αν θες τέτοια ποιότητα εγγυημένα μόνο στον ΟΤΕ θα βρεις κατά τη γνώμη μου. Όσους δε μας ενδιαφέρει το online gaming μια χαρά βολευόμαστε με αυτούς τους παρόχους. Κατά τα άλλα ισχύει συνήθως το "ότι πληρώνεις παίρνεις".

ξεπεράστε την καραμέλα των οτετζήδων για εγγύηση και αξιοπιστία, μία από τα ίδια είναι: ΟΤΕ και απογοήτευση, οπότε πλέον το ό,τι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει. το brandname πουλιέται αρκετά ακριβά, όπως όλες οι φίρμες, δεν είναι απαραίτητα καλύτερη ποιότητα απλά είναι γνωστή μάρκα, σε αντιστοιχία με ρούχα κλπ

ξεπεράστε την καραμέλα των οτετζήδων για εγγύηση και αξιοπιστία, μία από τα ίδια είναι: ΟΤΕ και απογοήτευση, οπότε πλέον το ό,τι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει. το brandname πουλιέται αρκετά ακριβά, όπως όλες οι φίρμες, δεν είναι απαραίτητα καλύτερη ποιότητα απλά είναι γνωστή μάρκα, σε αντιστοιχία με ρούχα κλπ

Τι σημαίνει αυτο το λινκ που παράθεσες αποδεικνύει κάτι, μπορώ να παραθέσω χιλιάδες παρόμοια θέματα για άλλους παροχους.

Πλέον, από όσο ξέρω, η HOL δίνει μόνο POTS τηλεφωνία αν μιλάμε για ένα νούμερα ή POTS+VOIP αν μιλάμε για παραπάνω νούμερα. ....

Το αν θα δώσει pots ή voip εξαρτάται αποκλειστικά από τη διαθεσιμότητα πόρτας ανά περιοχή την κάθε χρονική στιγμή.... συνήθως η voip είναι ευκολότερη λύση και για αυτό είνια και η πιό συνηθισμένη.

Τι σημαίνει αυτο το λινκ που παράθεσες αποδεικνύει κάτι, μπορώ να παραθέσω χιλιάδες παρόμοια θέματα για άλλους παροχους.

ακριβώς αυτό λέω, ότι είναι μία από τα ίδια. Δεν είπα ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, απλά δεν μπορώ να διαβάζω θεωρίες για υπεροχή και του οτε, λες και κανείς δεν έχει πρόβλημα στον οτε και να μην σχολιάσω.

Διέγραψα μερικά μηνύματα, παρακαλώ μην κάνετε flame το topic και χρησιμοποιείτε την αναφορά παράβασης όταν κάποιος το κάνει, αντί να απαντάτε οι ίδιοι.

αυτό που έμαθα εγώ είναι πως το πρόβλημα - μειονέκτημα, με το online gaming της hol είναι ότι δεν δίνει fastpath. δεν έχω ξεκαθαρίσει αν το προφίλ με 11 snr margin που χρησιμοποιεί το οποίο κατεβάζει κάπως την ταχύτητα, αυξάνει και το ping. Κατα γενική ομολογία πάντως είναι λάθος επιλογή αν έχεις σκοπό να την χρησιμοποιήσεις για online gaming. Ναι, όλοι οι gamers είμαστε καμένοι και μετράμε το πόση ώρα κάνει να έρθει ο ντελιβεράς σε ms. :P