Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

27 Ianoyariou: agorazw hibox kai tis epomenes 3 meres prospathw na steilw me fax. ADYNATON

 

1h Febrouariou: paw apo HOL sto Marousi kai paradidw o idios thn aithsh sthn ypallhlo

 

7 Febrouariou: pairnw thlefwno kai h kopela mou leei oti kata lathos xehasan na thn steiloun ston OTE kai tha thn steiloun amesa.

 

14 Febrouariou: pairnw thl kai pernane thn aithsh thn idia stigmh!!!! (1 bdomada kathysterhsh)

 

5 Martiou: Mou rxetai sms kai email oti energopoihthike h grammh. Thn tsekarw, to fritz anabosbhnei. den yparxei SYGXRONISMOS. tha to prowthisoun ston OTE. (tsekarw kalwdia xana, kanw firmware update) thlefwnw kathe dyo meres ektote.

 

15 Martiou: erxetai texnikos tou OTE. tsekarei na doulevei h grammh san thlefono. ayto elabe san blabh. feygei.

 

16 Martiou ws shmera: thlefono kathe dyo meres. stelnoune aithseis ston OTE ston opoion fortwnoun to ftaiximo. apo ton OTE me kaloun 3 fores kai lene oti ola einai ok.

 

exw meinei xwris DSL 2 mhnes!

kai to xeirotero exw apodexthei th moira mou.

 

THN TRITH tha paw apo ta grafeia tous na ginei ths ntanas. (allh mia xamenh mera ergasias)

 

Skefteste ti mporei na symbainei epitelous? (exw tsekarei router, doulevei ok)

 

Mhpws den einai etoimo to diktyo tous sthn perioxh, kai kathysteroun gia na mpei se efarmogh to x4 pou yposxontai?

 

EXW FRIKAREI! :-(

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μέχρι και την Τρίτη 03 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης σε εξοπλισμό ADSL του ΟΤΕ (DSLAM) σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις βραδινές ώρες, 00:00 μέχρι και 07:00 και ενδέχεται να προκαλέσουν διακοπή της παροχής ADSL. Σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή, αυτή πιθανότατα δεν θα υπερβεί σε διάρκεια τα 15 λεπτά.

 

Στις 31 Μαρτίου μεταξύ 01:00 – 07:00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη αναβάθμιση σε ADSL δίκτυο του ΟΤΕ.

Οι συγκεκριμένες εργασίες ενδέχεται να προκαλέσουν μικρής διάρκειας διακοπές στην ADSL κίνηση στις περιοχές Μαρούσι, Πειραιά, Αριάδνη και Πέλοπα.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες ή για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τεχνικής υποστήριξης της Hellas OnLine, καλώντας το 13844.

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

ΠΗΓΗ ΗΟL

 

Eγω χθες περιοχή Ν.Φαλήρου είχα διακοπή από 3μμ-7πμ

Link to comment
Share on other sites

Mhpws den einai etoimo to diktyo tous sthn perioxh, kai kathysteroun gia na mpei se efarmogh to x4 pou yposxontai?

 

EXW FRIKAREI! :-(

 

Προφανώς δεν είναι έτοιμο το ιδιόκτητο.Γιατί όμως να σε καθυστερούν επίτηδες να σε βάλουν μέσω ΟΤΕ;Λεφτά χάνουν ;) Αλλού θα είναι το πρόβλημα,πάντως 2 μήνες είναι too much..

 

 

 

Mail από Hellas OnLine:

 

Αγαπητέ Συνδρομητή *****,

Με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την επιτυχία που σημείωσε το ADSL της Hellas OnLine κερδίζοντας τον τίτλο της «ταχύτερης σύνδεσης».

 

Συγκεκριμένα, σε μετρήσεις ταχύτητας 1 Μbps ανάμεσα στους 8 μεγαλύτερους Internet Providers της χώρας, που πραγματοποιήθηκαν από το περιοδικό PC Magazine σε διάστημα 40 ημερών, η Hellas OnLine κατέκτησε την πρώτη θέση με το hiBOX.

 

Η εταιρεία μας ξεχώρισε κερδίζοντας τη διάκριση της «Eπιλογής Σύνταξης», καθώς πέρα από τις υψηλές ταχύτητες κατά τη διάρκεια των δοκιμών ήταν και εξαιρετικά σταθερή παρουσιάζοντας τις μικρότερες διακυμάνσεις!

 

Είμαστε περήφανοι γι' αυτή μας την πρωτιά, η οποία αντικατοπτρίζει όχι μόνο την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και το σεβασμό μας προς τους πελάτες μας. Η διάκριση αυτή αποτελεί τη συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Hellas OnLine

 

Link to comment
Share on other sites

Εκεί στο pc mag μάλλον είναι τέρμα άσχετοι. Δεν γνωρίζουν τι θα πει traceroute, ping και λοιπά. Η HOL στα pings σέρνεται πάντως με όλη την Ευρώπη, ενώ η Tellas πετάει. Ανυπομονώ να τελειώσει η καταραμένη συνδρομή μου να φύγω απο δαύτους. 5 emails έχω στείλει απο 22/3 με traceroutes σε γερμανικό server απο HOL και TELLAS να συγκρίνουν τα χάλια μας και ουδεμία απάντηση.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους.μια ερωτηση σχετικα με την δυνατοτητα αλλαγης της IP του fridze!box...μολις εβαλα το συγκεκριμενο μοντεμ ενω πριν ειχα forthnet kai crypto και δεν ξερω πως μπορω να το κλεινω και να το ανοιγω και να εχει αλλαξει η ip γιατι ετσι δεν θα χρειαζεται να περιμενω ωρες για να κατεβασω κατι απο rapidshare.στην forthnet εκανα disconnect kai connect αλλαζε η ip μου και ξανακατεβαζα αμεσως.καμια ιδεα κανεις;ευχαριστω
To Know the Cause Of Things!
Link to comment
Share on other sites

Den einai thema modem/router. Kai egw twra pou dokimazw th HOL. To parathrw. Me aplo reboot sto router den allazei h IP, prepei na to afhsw kleisto gia kana 10lepto, na parei allos th dikh mou IP kai me th seira mou egw na parw allh.

Den mporeis na kaneis tpt. Einai thema HOL

Link to comment
Share on other sites

παιδια..υπαρχει πουθενα σε site..εντολες για ανοιγμα πορτων(για netroute2)?η εστω κανενα guide για να βρισκουμε ποιες πορτες και τι εντολες να δινουμε για να ανοιξουν ...?

ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Αντιγράφω από εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1775409#post1775409

 

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Ηellas On Line (HOL) «υπενθυμίζει» ότι συνεχίζει την προσφορά για τετραπλασιασμό των ταχυτήτων ADSL σε συνδέσεις που πραγματοποιούνται μέσα από το δίκτυο της εταιρίας. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωση ότι συνεχίζει να αναπτύσσει με γοργούς ρυθμούς τις υποδομές της στην Αττική αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Το επενδυτικό πλάνο της HOL για το 2007 φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει - όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση την ανάπτυξη πανελλαδικού δικτύου κορμού οπτικών ινών μήκους 1.500 χλμ.

 

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τετραπλασιασμού των ταχυτήτων η εταιρεία, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει διπλασιάσει την χωρητικότητα των διεθνών της διασυνδέσεων, φτάνοντας τα 2,5Gbps. Η HOL έχει προγραμματίσει την αύξηση της χωρητικότητας των διεθνών διασυνδέσεων του δικτύου στα 5Gbps μέχρι τα τέλη Ιουνίου και στα 7,5Gbps μέχρι τα τέλη του 2007.

 

Παράλληλα, συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς η ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας, με στόχο το πανελλαδικό δίκτυο κορμού οπτικών ινών να φτάσει μέχρι το τέλος της χρονιάς τα 1.500 χλμ. Αυτή τη στιγμή το δίκτυο της HOL στην Αττική ξεπερνά τα 600 χλμ. και αποτελεί - σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας - «το μεγαλύτερο εναλλακτικό δίκτυο στη χώρα». Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν δοθεί σε λειτουργία 46 κέντρα ΟΤΕ ενώ μέχρι το τέλος του α' εξαμήνου του 2007 θα έχουν δοθεί συνολικά 60 κέντρα στην Αττική.

 

Σημαντική παράμετρος της στρατηγικής της Hellas OnLine - ιδιαίτερα μετά την επιτυχία της εταιρίας στο έργο της ΚτΠ - είναι η έμφαση που δίνει στην ανάπτυξη υποδομών στην περιφέρεια. Το πλάνο της εταιρίας περιλαμβάνει την ανάπτυξη μητροπολιτικών δικτύων σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα όπως Θεσ/κη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Χαλκίδα, Βέροια, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Ρόδο κ.α. Συνολικά θα δοθούν σε λειτουργία 46 κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

 

Ήρθε Απρίλιος και ακόμα 1,395 Gbps. Όχι μόνο στο support τους είναι άθλιοι, αλλα ακόμα και στις υποσχέσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Δεν εισαι μονος.Και με Οτενετ,Φορθεντ,Βιβοντι τα ιδια οπου εχω δει.Στην καλυτερη περιπτωση να εχει μεγαλες αποκλισεις ταχυτητας κατα διαστηματα.

Σιγουρα ειναι ζητημα υποδομης και παραπλανητικης διαφημισης,αλλα ποιος τους ελεγχει ? :X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

για σας.μου εχουν κανει δωρο ενα hibox ενος χρονου σε 768.

εχω download limit?η μπορω να κατεβαζω οσο θελω?

μετα απο ενα χρονο αν διακοψω τη συνδεση θα στειλω πισω το fritzbox fon?

μερικες φορες κατεβαζω με 80-83 KB kaι μερικες φορες πεφτει στα 20 με30.

αλλες φορες ανεβοκατεβαινει μεσα σε δεπτερολεπτα.τι φταιει?

η hol?

η συνδεση μου γινετε στα 696 174 kbit/s

Link to comment
Share on other sites

I sindesi sou den ginetai sta 696/174... auto einai to 'user data rate'. To 'atm data rate' einai 768/192, kanonika... apla to firmware pou exei to diko sou by default dinei to user data rate... an to allakses (den yparxei logos) kai baleis to teleytaio tha sou leei 768/192.

apla sou dinei bale to kainourgio firmware sto fritz.box kai tha deis... twra mporeis na pas sto Internet -> DSL Information -> DSL gia leptomeries.

 

To hibox den exei download limit, alla mi se parw kai sto laimo mou, partous ena tilefwno. Ah, des kai ta management tools sto parakatw URL:

https://myaccount.curbas.hol.gr/auth/login.cgi#topofpage

username/password oti exeis kai sto dsl.

Link to comment
Share on other sites

τα προγραμματα που ειχε το fritz box δουλευουν ολα εκτος απο εκεινο που βγαζει διαγραμμα του ιντερνετ οταν κατεβαζει και ανεβαζει.μου βγαζει μυνημα συνεχεια cable not connected ενω δουλευει καλα.πως λυνετε αυτο ρε παιδια

γιατι θελω να βλεπω τι γινετε στι γραμμη μην εχω κανενα spyware.kai moy pianei th γραμμη.

Link to comment
Share on other sites

τα προγραμματα που ειχε το fritz box δουλευουν ολα εκτος απο εκεινο που βγαζει διαγραμμα του ιντερνετ οταν κατεβαζει και ανεβαζει.μου βγαζει μυνημα συνεχεια cable not connected ενω δουλευει καλα.πως λυνετε αυτο ρε παιδια

γιατι θελω να βλεπω τι γινετε στι γραμμη μην εχω κανενα spyware.kai moy pianei th γραμμη.

 

Den ta exw dei ta programmata, Mac exw. Ypothetw ta pairnei me uPnP, gia des sto System -> Network Settings oti to Transmit status information over UPnP (recommended) einai enabled...

Link to comment
Share on other sites

μπορω να μπω στο ιντερνετ με την forthnet του αδερφου και τους κωδικους του απο την δικια μου την γραμμη για να τσεκαρω τη γινετε?

υπαρχει περιπτωση να μας κοψοθν τη συνδρομη?

Link to comment
Share on other sites

μπορω να μπω στο ιντερνετ με την forthnet του αδερφου και τους κωδικους του απο την δικια μου την γραμμη για να τσεκαρω τη γινετε?

υπαρχει περιπτωση να μας κοψοθν τη συνδρομη?

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ας απαντήσει κάποιος που είναι πιο σίγουρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και μπορείς αρκεί να είστε και οι δύο ΑΡΥΣ, δηλαδή να είστε και οι δύο μέσω του κόμβου του ΟΤΕ και όχι στο ιδιόκτητο δύκτιο της forthnet ή της HOL.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

για σας.μου εχουν κανει δωρο ενα hibox ενος χρονου σε 768.

εχω download limit?η μπορω να κατεβαζω οσο θελω?

μετα απο ενα χρονο αν διακοψω τη συνδεση θα στειλω πισω το fritzbox fon?

μερικες φορες κατεβαζω με 80-83 KB kaι μερικες φορες πεφτει στα 20 με30.

αλλες φορες ανεβοκατεβαινει μεσα σε δεπτερολεπτα.τι φταιει?

η hol?

η συνδεση μου γινετε στα 696 174 kbit/s

 

Το HiBox όπως και όλα τα πακέτα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή δεν έχει download limit.Κατεβάζεις ότι και όσο θες.

Στο συμβόλαιο που υπογράφεις λέει ότι το fritz το παίρνεις με χρησιδάνειο.Που σημαίνει είτε διακόψεις,είτε ολοκληρωθεί το συμβόλαιο και δεν ανανεώσεις,το επιστρέφεις.

Για την ταχύτητα δεν φταίει κάτι από την μεριά σου.Κάνεις υπομονή όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε ανάλογα προβλήματα.

 

τα προγραμματα που ειχε το fritz box δουλευουν ολα εκτος απο εκεινο που βγαζει διαγραμμα του ιντερνετ οταν κατεβαζει και ανεβαζει.μου βγαζει μυνημα συνεχεια cable not connected ενω δουλευει καλα.πως λυνετε αυτο ρε παιδια

γιατι θελω να βλεπω τι γινετε στι γραμμη μην εχω κανενα spyware.kai moy pianei th γραμμη.

 

Με ethernet δεν έχεις συνδέσει το fritz;Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να βλέπεις στην γραμμή,καλό είναι να έχεις ενεργό και ένα software firewall όπου από κει θα ελέγχεις τα πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζει κανείς για την διακοπή στην HOL σήμερα που εμφανίστηκε τουλαχιστον στην Πρέβεζα και επανήλθε το δικτυο κατα τις 20:00?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Link to comment
Share on other sites

και σε μενα(θεσσαλονικη) το κανε..ΕΛΕΟΣ!!!!επανηλθε πριν λιγες ωρες,αλλα απο τις 2 ηταν σιγουρα και πιο πριν λογικα,δεν ξερω ακριβως ομως ωρα!

ημουν χωρις ιντερνετ σχεδον μια μερα..!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι όντως από τις 2 το μεσημέρι ήταν μέχρι περίπου της 8 το βράδυ.... δεν λέτε και πάλι καλά που το φτιάξαν! (αν το διόρθωσαν φυσικά) - πάντως μέχρι τώρα όλα καλά! :)

Πάντως δεν είναι και τόσο σοβαρά τα πράγματα - 2 χρόνια που χρησιμοποιώ την HOL δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο - εκτός κάτι μικροδιακοπές της μισής με μιας ώρας περίπου , τεχνικά προβλήματα είναι φυσικό να τύχουν σε οτιδήποτε!

Link to comment
Share on other sites

Γενικά είχε blackout η hol σήμερα. Δεν διαβάζετε adslgr.com; :p

Πάντως τα pings ακόμα σκατά είναι:

Tracing route to gameserver.bluepaw.de [88.198.246.67]
over a maximum of 30 hops:

 1     1 ms     1 ms    <1 ms  192.168.1.1
 2    43 ms    43 ms    43 ms  loopback2004.ath10.dsl.hol.gr [62.38.0.170]
 3    40 ms    46 ms    41 ms  vlan40.ath00.csw.hol.gr [62.38.4.3]
 4   212 ms   222 ms   216 ms  serial02-01.alg01.gwc.hol.gr [62.38.36.190]
 5   210 ms   204 ms   207 ms  pos1-0.gw8.fft3.alter.net [139.4.77.253]
 6   221 ms   219 ms   221 ms  so-0-1-0.CR2.FFT3.ALTER.NET [149.227.18.109]
 7   215 ms   221 ms   224 ms  so-0-0-0.XR2.FFT4.ALTER.NET [149.227.17.34]
 8   233 ms   230 ms   232 ms  so-2-2-0.TR1.FFT1.ALTER.NET [146.188.3.137]
 9   224 ms   221 ms   226 ms  POS1-0.BR2.FFT1.ALTER.NET [146.188.6.110]
10   211 ms   206 ms   214 ms  so-1-1-0.fra40.ip.tiscali.net [146.188.50.74]
11   199 ms   196 ms   206 ms  so-6-1-0.fra10.ip.tiscali.net [213.200.82.14]
12   232 ms   226 ms   219 ms  hetzner-gw.ip.tiscali.net [213.200.86.90]
13   222 ms   224 ms   226 ms  hos-bb1.juniper2.rz6.hetzner.de [213.239.240.237]
14   239 ms   243 ms   253 ms  et.1.16.rs3k27.rz6.hetzner.de [213.239.242.104]
15   196 ms   201 ms   194 ms  gameserver.bluepaw.de [88.198.246.67]

Trace complete.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλά,αλλοίμονο αν έχουμε και μεις παράπονα για αποσυνδέσεις!Μπορεί ακόμα η διασύνδεση με το εξωτερικό να είναι ....,μπορεί το cs να κάνει νερά αλλά από αποσυνδέσεις και πολύωρες διακοπές ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...