Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mα πως γινεται να μιλησει κανεις με κάποιον από το τμήμα πωλήσεων στην εταιρία αυτή;;;;;; Περιμένω ατελείωτες ώρες στην αναμονή μέχρι που πέφτει η γραμμή!!!!! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Στείλτε τους ρε παιδιά και κανά μέιλ. Οι επικοινωνίες έχουν εκσυχρονιστεί. Εκφράστε τους τα παράπονα που εκφράζετε και εδώ. Τελευταία υπάρχουν αρκετά προβλήματα παντού, οπότε λογικό είναι να φορτώνονται οι γραμμές. Δοκιμάστε και σε ώρες μη αιχμής.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της HOL είναι ελεεινό και τρισάθλιο, τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες. Όχι μόνο δεν απαντάνε στα τηλέφωνα (ατελείωτη ώρα αναμονής) αλλά ούτε το chat στο site τους απαντάνε (στο οποίο κάνεις login με τα στοιχεία σου για να μπεις).

Αν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους, θα μπορούσα και να τους συγχωρέσω για τις ατελείωτες διακοπές του DSL μου την τελευταία εβδομάδα. Τώρα όμως.... Μαύρο στη HOL από εμένα :!:

εμενα,φτου μην την ματιαξω..εχει να μου κανει disconect απο την δευτερα..αλλα απο οτι διαβασα το προβλημα ειναι του οτε..!!!

edit:μαλλον την ματιαξα,και με πεταξε ενω κατεβασε το βραδυ...:mad:

Με τα χιόνια, σε τηλ. κέντρο Ψυχικού, είχαμε όλο αποσυνδέσεις. Οι ταχύτητες ήταν που ήταν αργές. Τηλέφωνο στην υποστήριξη δεν τολμάμε να πάρουμε-τζάμπα κόπος. Απλά δεν θα ανανεώσω... Και πρόκειται για εταιρική συνδρομή με hosting...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

εχει κανει κανεις την εγκατασταση του νετρουτ2 με εθερνετ?αν ναι..οποιος θελει να με βοηθησει γιατι εχω προσπαθησει σχεδον τα παντα,ας μου στιλε ΡΜ!

Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν αυτοί που έχουν προβλήματα μπαίνουν αποκλειστικά μέσω του κουπονιού του RAM;Να βγάλουμε μια άκρη κάποια στιγμή,γιατί αν είναι μόνο μέσω του κουπονιού αλλάζει το θέμα.

ego oso eixa sindesi meso kouponiou tou RAM ,den eixa kanena apolitos provlima. simera epitelous meta apo ena mina katafera na exo sindesi me to paketo tis hol (6+6) . me osa omos diavasa edo exo tromaksei. elpizo na min itan lathos epilogi, na agoraso to paketo tis Hol.:cry:

ego oso eixa sindesi meso kouponiou tou RAM ,den eixa kanena apolitos provlima. simera epitelous meta apo ena mina katafera na exo sindesi me to paketo tis hol (6+6) . me osa omos diavasa edo exo tromaksei. elpizo na min itan lathos epilogi, na agoraso to paketo tis Hol.:cry:

Τι να σου πω..δεν φημίζομαι για την τύχη μου αλλά μέχρι τώρα με το 6+6 που έχω και γω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απο τα προβλήματα που λένε τα άλλα παιδιά.Το ίδιο και ο αδερφός μου το ίδιο και ένας άλλος φίλος στον Πειραιά.Ίσως παίζει ρόλο και η περιοχή τι να πω..

Δεν θα έπρεπε να έχει σημασία αν είσαι συνδρομητής με το κουπόνι. Κι αυτό διότι στην ουσία το κουπόνι είναι το «τυράκι» για να συνεχίσεις τη συνδρομή σου επί πληρωμή. Άμα έχεις τέτοια αντιμετώπιση πώς θα το κάνεις αυτό;

Υ.Γ.: Εννοείται πως μόλις λήξει το κουπόνι μου θα επιστρέψω στη Forthnet!

Κι εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα με το κουπόνι.. Σφαίρα πάει, ιδίως αυτές τις μέρες με γραμμή 512 ΟΤΕ.

Έλα όμως που δεν έχει βγάλει καμιά προσφορά για να με κρατήσει και αύριο λήγει και πρέπει να διαλέξω. Πριν έρθω στην HOL, Με Forthnet 384 είχα καλύτερα pings..Έχει και το 3+3.. Για εκεί είμαστε.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Δεν θα έπρεπε να έχει σημασία αν είσαι συνδρομητής με το κουπόνι. Κι αυτό διότι στην ουσία το κουπόνι είναι το «τυράκι» για να συνεχίσεις τη συνδρομή σου επί πληρωμή. Άμα έχεις τέτοια αντιμετώπιση πώς θα το κάνεις αυτό;

Υ.Γ.: Εννοείται πως μόλις λήξει το κουπόνι μου θα επιστρέψω στη Forthnet!

Κι εγώ την κάνω για Φορθνετ από ΧΟΛ, όχι γιατί δε μου άρεσε η ΧΟΛ αλλά γιατί η Φορθνετ έχει ανταγωνιστικότατο 3+3...

Ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η προσφορά της Φορθνετ (3+3) και μετά τις 31 Γεννάρη; Η σύνδεσή μου λήγει στις 2 Φλεβάρη. :worry: 2 μέρες είναι πάντα 2 μέρες. :p

Εγω ενεργοποιησα ηδη την προσφορα κι ας μου μεναν 4 μερες. Σιγα βρε minovg θα γλυτωσεις 30 cents :p

Αδραξε την προσφορα τωρα που εισαι σιγουρος οτι υπαρχει (καλα αμα βγαλουν καλυτερη μετα μην βαρας :p )

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Απορω πως δεν εχουν κανει καποια προσφορα για να κρατησουν τους συνδρομητες του κουπονιου...

Απορω πως δεν εχουν κανει καποια προσφορα για να κρατησουν τους συνδρομητες του κουπονιου...

Κοιμήθηκαν. Με το 6+6 κερδίζεις νέους συνδρομητές.Δεν κρατάς τους "κουπονιστές". Και να πώ ότι δεν είμαστε πολλοί..

geia , kserei kapoios an mporo na apenergopoio ti sindesi dsl tis hol meso eikonidiou apo to pc. otan eixa dsl tis otenet energopoiousa kai apenergopoiousa ti sindesi mesa apo to eikonidio. tora me ti hol, eno tin apenergopoio, meta den mporo na tin energopioiso ksana ,para mono an kano epanekinisi sto pc. sti hol pou rotisa den ikseran kai polla.

Στην οτενετ ειχες usb modem, το οποιο σημαινει οτι μολις εκλεινες τον υπολογιστη εκλεινε και η συνδεση.

Η χολ σου εχει δωσει ρουτερ που συνδεεται στη καρτα δικτυου σου και παιρνει ρευμα απο τη πριζα αρα η συνδεση ειναι μονιμα on-line. Για να την απενεργοποιησεις πας συνδεσεις δικτυου, την απενεργοποιεις και οποτε θες κανεις το ιδιο και την ξανα-ενεργοποιεις.

Τι σε πειραζει αν ειναι μονιμα on-line?

Επίσης μπορείς

1) να κλείνεις το μόντεμ

2) να χρησιμοποιήσεις bridged ethernet (PPPoE) αντί για PPPoA οπότε για να συνδεθείς θα κάνεις ότι έκανες παλιά με την dialup.

Στην οτενετ ειχες usb modem, το οποιο σημαινει οτι μολις εκλεινες τον υπολογιστη εκλεινε και η συνδεση.

Η χολ σου εχει δωσει ρουτερ που συνδεεται στη καρτα δικτυου σου και παιρνει ρευμα απο τη πριζα αρα η συνδεση ειναι μονιμα on-line. Για να την απενεργοποιησεις πας συνδεσεις δικτυου, την απενεργοποιεις και οποτε θες κανεις το ιδιο και την ξανα-ενεργοποιεις.

Τι σε πειραζει αν ειναι μονιμα on-line?

to dokimasa kai auto, alla eno apenergopoieitai meta gia na energopoieithei prepei na kano epanekinisi. thelo na tin diakopto apla gia logous asfaleias. pote den ksereis ti mporei na simvei...

Επίσης μπορείς

1) να κλείνεις το μόντεμ

2) να χρησιμοποιήσεις bridged ethernet (PPPoE) αντί για PPPoA οπότε για να συνδεθείς θα κάνεις ότι έκανες παλιά με την dialup.

otan les na kleino to modem ennoeis na vgazo to usb? to deutero pos akrivos ginetai? euxaristo.

Αν και δεν βλεπω το λογο να φοβασαι αν εχεις ενα καλο firewall/antivirus , ωστοσο μπορεις να βγαζεις το μοντεμ απο τη πριζα ή απο το usb.

Εχει λειξει σε κανενα το κουπονι του RAM? Σε εμενα επρεπε να εχει λειξει χτες ( ετσι λεει και το control Panel της ΧΟΛ), αλλα ακομα δουλευει....

Παντως εχω να πω πως η ΧΟΛ ειναι τουλαχιστον χαζη... Εμεινα απολυτα ευχαριστιμενος τους 5 μηνες του τζαμπα και ευχαριστως θα εμενα μαζι τους (εκτος των αλλων και σαν ευχαριστω για τη δωρεαν περιοδο), αλλα αυτοι με διωχνουν. Ειναι δυνατον να θελουν να με κρατησουν, μονο αμα διακοψω το DSL με τον ΟΤΕ, μηνω χωρις νετ ενας θεος ξερει ποσο και μετα δωσω τη γραμμη σε αυτους?

Τεσπα.... Their loss...Ψωνιζω Forthnet 3+3 online as we speak!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Εχει λειξει σε κανενα το κουπονι του RAM? Σε εμενα επρεπε να εχει λειξει χτες ( ετσι λεει και το control Panel της ΧΟΛ), αλλα ακομα δουλευει....

Παντως εχω να πω πως η ΧΟΛ ειναι τουλαχιστον χαζη... Εμεινα απολυτα ευχαριστιμενος τους 5 μηνες του τζαμπα και ευχαριστως θα εμενα μαζι τους (εκτος των αλλων και σαν ευχαριστω για τη δωρεαν περιοδο), αλλα αυτοι με διωχνουν. Ειναι δυνατον να θελουν να με κρατησουν, μονο αμα διακοψω το DSL με τον ΟΤΕ, μηνω χωρις νετ ενας θεος ξερει ποσο και μετα δωσω τη γραμμη σε αυτους?

Τεσπα.... Their loss...Ψωνιζω Forthnet 3+3 online as we speak!

Μια απ'τα ίδια κι εδώ. Έπρεπε να είχε λήξει εχθές αλλά λειτουργεί και σήμερα.

Επίσης ευχαριστημένος έμεινα κι εγώ και θα ήθελα πολύ να μείνω αλλά δεν με κρατάει.. Αν είναι δυνατόν. Τώρα με τα προβλήματα της Forthnet θα μπορούσε με μια προσφορά να διπλασιάσει τον κόσμο της.

Μάλλον δεν το έχει ανάγκη αφού ξεπούλησε με το 6+6.

Αμα είστε ικανοποιημένοι τότε πάρτε την συνδρομή της HOL , δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις την προσφορά, άλλωστε η προσφορά είναι για νέους χρήστες και για αυτούς που έχουν το κουράγιο να περιμένουν.
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

H συνδρομη της HOL για χρηστες που εχουν δικη τους γραμμη ειναι παραλογα ακριβη, δε συμφερει.

Αλλωστε αμα ειναι να τα σκασω χοντρα, παω στην ΟΤΕνετ και εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi