Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά είναι κανείς που έχει πάρει Fritz με το broandband;Αν ναι πως γίνεται η επιλογή,άλλοι παίρνουν netroute και άλλοι fritz; :confused:

Φίλε Βασίλη,

εγώ παρέλαβα εχθές το πακέτο Broadband Pack 300 (HOL) με Fritz! Fon Box.

Δεν γνωρίζω γιατί άλλοι παίρνουν modem INTRACOM και άλλοι Fritz! Εκτιμώ ότι μάλλον τελείωσε στην HOL το απόθεμα των Net Routers της INTRACOM, και αφού είδαν κιόλας τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα με τα modems της INTRACOM, δίνουν στον κόσμο το Fritz!

Παρεπιπτόντως, αφού άνοιξα το πακέτο, μέσα σε 1,5 ώρα είχαν σεταριστεί όλα σωστά και παίζαν φυσέκι! Τώρα από πραγματικές ταχύτητες, 'μέτρησα' την ταχύτητά μου με δύο δικτυακά εργαλεία και το ένα έδωσε ταχύτητα 220 ενώ το άλλο 180. Από την άλλη μεριά βέβαια, εγώ που είχα συνηθίσει σε ταχύτητες χελώνας (56κ PSTN modem), έκανα party με το που είδα πόσο γρήγορα κατέβαζε ο υπολογιστής μου τα πακέτα από το ίντερνετ.

Μέχρι στιγμής όλα καλά πάντως. Αργότερα, που θα γεμίσει και το 'ταμείο' - και αφού θα έχω ψάξει ενδελεχώς πιθανές παρενέργειες της ασύρματης τεχνολογίας WLAN στον ανθρώπινο οργανισμό - ίσως χτυπήσω τον ασύρματο router της US Robotics (USR5461 - 802.11G MAX CABLE/DSL ROUTER) που λένε ότι είναι κορυφή!

Αυτά από εμένα!

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πριν λιγο με αποσυνδεσε και δεν μπορουσα να μπω πουθενα..γιατι?αναγκαστικα κ εκανα ξανα την συνδεση απο το σιτε του νετρουτ...

πηρα τηλεφωνο στο 134 πριν απο 3 μερες και μου ειπαν δεν εχουν παρει αιτηση για κατι τετοιο,την στιγμη που απο την ΧΟΛ μου ελεγαν οτι το αιτημα εχει σταλθει..:confused:

kostakiss,

μην τρελαίνεσαι! Εγώ πήρα εχθές το πρωί στο 134, όπου δεν είχαν παραλάβει κανένα αίτημα αναβάθμισης της γραμμής μου σε ADSL384, ενώ την ίδια ημέρα το βράδυ όλα παίζαν κανονικότατα!

Αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται κι αυτοί οι άνθρωποι ώρες-ώρες!:wacko:

ΥΓ. Για να μάθεις λοιπόν ακριβώς τι γίνεται πήγαινε στην http://www.hol.gr , μετά επέλεξε Management Tools, επέλεξε My Account, εισήγαγε username / password και στη σελίδα που θα σου εμφανίσει, πήγαινε κάτω-κάτω και τσέκαρε το status για LEASE HOL CPEs Fritz! PSTN (εδώ μπορεί να περιγράφει άλλη ταχύτητα σύνδεσης) και HOL crctsOTE ADSL 384K PSTN (εδώ μπορεί να περιγράφει άλλο τύπο modem) . Αν λέει ΕΚΚΡΕΜΕΙ ή ΕΝΕΡΓΗ αντιλαμβάνεσαι αναλόγως τι συμβαίνει και αν κάτι πάει στραβά μιλάς με HOL (με Τμήμα Πωλήσεων)!

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

treasure,περασμενα ξεχασμενα..το aDSL ηρθε και ησυχασα..κι εμενα ετσι εγινε..ειχε ενεργοποιηθει παρασκευη..9/1 και καλα που πηρα στο 134..αλλιως...ακομα δεν με πηρα απο τη HOL...:whistle:

παιδια,να ρωτησω..μπορω να αλλαξω ταχυτητα συνδεσης και απο 384 να παω σε 512??νομιζω η διαφορα ειναι μολις 50 ευρω μονο..γινετε να την αλλαξω τωρα που εχει αρχισει η συνδρομη της?

Φίλε Βασίλη,

εγώ παρέλαβα εχθές το πακέτο Broadband Pack 300 (HOL) με Fritz! Fon Box.

Δεν γνωρίζω γιατί άλλοι παίρνουν modem INTRACOM και άλλοι Fritz! Εκτιμώ ότι μάλλον τελείωσε στην HOL το απόθεμα των Net Routers της INTRACOM, και αφού είδαν κιόλας τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα με τα modems της INTRACOM, δίνουν στον κόσμο το Fritz!

Παρεπιπτόντως, αφού άνοιξα το πακέτο, μέσα σε 1,5 ώρα είχαν σεταριστεί όλα σωστά και παίζαν φυσέκι! Τώρα από πραγματικές ταχύτητες, 'μέτρησα' την ταχύτητά μου με δύο δικτυακά εργαλεία και το ένα έδωσε ταχύτητα 220 ενώ το άλλο 180. Από την άλλη μεριά βέβαια, εγώ που είχα συνηθίσει σε ταχύτητες χελώνας (56κ PSTN modem), έκανα party με το που είδα πόσο γρήγορα κατέβαζε ο υπολογιστής μου τα πακέτα από το ίντερνετ.

Μέχρι στιγμής όλα καλά πάντως. Αργότερα, που θα γεμίσει και το 'ταμείο' - και αφού θα έχω ψάξει ενδελεχώς πιθανές παρενέργειες της ασύρματης τεχνολογίας WLAN στον ανθρώπινο οργανισμό - ίσως χτυπήσω τον ασύρματο router της US Robotics (USR5461 - 802.11G MAX CABLE/DSL ROUTER) που λένε ότι είναι κορυφή!

Αυτά από εμένα!

Με γεια :)

Τώρα πλέον γνωρίζω,όταν είχα ρωτήσει ήταν αρχές ακόμα και ήταν πολύ φλου τα πράγματα.Όσοι δεν ζητούν πακέτο επέκτασης wi fi (το +36€) 9 στους 10 παίρνουν Netroute.Όσοι ζητούν παίρνουν σίγουρα Fritz,ένα ρούτερ που στην αγορά αυτή την στιγμή έχει πάνω απο 250€..

Εν τω μεταξύ το δικό μου ακόμα να έρθει αν και δεν με χαλάει καθόλου μιας και συνεχίζω να σερφάρω τσάμπα για 15 μέρες ως τώρα..:rolleyes:

iptables -t nat -I PREROUTING -i ppp0 -p tcp -m tcp --dport 1412 -j DNAT --to-destination 192.168.1.x

iptables -t nat -I PREROUTING -i ppp0 -p udp -m udp --dport 1412 -j DNAT --to-destination 192.168.1.x

opou 1412 grafeis tini porta pou theleis na anoikseis

192.168.1.x i IP tou pc sou

einai oi entoles pou dineis mesa sto netroute

kai pio sigkekrimmena pas WAN CONNECTIONS

edit FIREWALL

kai ekei dineis tis entoles

lathos diko mou pou sou edwsa apla tis entoles !

gia analitikes odigeis des edw

http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=17726&highlight=netroute+2d

@harry_m σε ευχαριστω παααρα πολυ!!!οκ,το προβλημα λυθηκε..οποιος θελει βοηθεια ας μου στιλει πμ η ας διαβασει το ποστ #25 του chris2b εδω --> http://adslgr.com/forum/showthread.php?p=456879#post456879

και παλι ευχαριστω παιδια..

Τελευταία η HOL με κάνει πολλές φορές disconnect και μετά δεν συνδέεται καν. Επανέρχεται μετά από κανένα μισάωρο. Ξέρει κανείς τίποτα; :mad:

Άντε να τελειώσει το τσάμπα του RAM να επιστρέψω στη Forthnet...

Και σε μενα το κανει αυτο τις τελευταιες 2-3 μερες αλλα νομιζα οτι εφταιγε το ρουτερ μου.
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

κι εμενα εκανε disconect και δεν ηξερα τι να κανω..εφτιαξα καινουργια συνδεση και τοτε εφτιαξε..μεχι ομως να το κανω αυτο δοκιμασα ποσα ρεσταρτ το ρουτερ..

Ναι επιστρέψτε στη Forthnet.. :p

Λετε και εκεί δεν θα έχουν διακοπές..δεν φτάνει που ενώ έχει λήξει σε αρκετούς η τρίμηνη και συνεχίζει κανονικά η σύνδεση έχετε και παράπονο :p

Κωστάκη τι νέα σύνδεση έκανες δηλαδή;Με άλλο username+password;

Παιδιά δεν ευθύνεται η ΧΟΛ για τα disconnect αυτά. :!: Εγώ που ταυτόχρονα είχα αυτές τις μέρες και Forthnet ντέμο, και στις δύο παρουσιαζόταν το πρόβλημα. Ήταν/είναι πρόβλημα καθαρά του ΟΤΕ.

Ναι επιστρέψτε στη Forthnet.. :p

Λετε και εκεί δεν θα έχουν διακοπές..δεν φτάνει που ενώ έχει λήξει σε αρκετούς η τρίμηνη και συνεχίζει κανονικά η σύνδεση έχετε και παράπονο :p

Κωστάκη τι νέα σύνδεση έκανες δηλαδή;Με άλλο username+password;

οχι,εκανα την ιδια συνδεση,με τα ιδια στοιχεια και μπηκε δια μαγειας..το χω ξανακανει..ισως απλα ετυχε..τι να πω..:confused:

Παλι σημερα τα ιδια με την HOL

Επι μια ωρα link down, και με συνεχη restart επι ποση ωρα κολλουσε στο authenticating αλλα τιποτα. Και δεν ειναι σιγουρα προβλημα ΟΤΕ γιατι δοκιμαζα με οτενετ και αμεσως μου εδινε IP...

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επεφτε τελειως ο ΟΤΕ και οταν επιτελους εμπαινε η οτενετ, η hol ειχε προβλημα στο authentication για καμποση ωρα ακομα. Παντως αρχικα δεν εμπαινε ουτε η μια ουτε η αλλη. Θειε φτιαξε το και μετα πουλας τον τουρε :p

Παλι σημερα τα ιδια με την HOL

Επι μια ωρα link down, και με συνεχη restart επι ποση ωρα κολλουσε στο authenticating αλλα τιποτα. Και δεν ειναι σιγουρα προβλημα ΟΤΕ γιατι δοκιμαζα με οτενετ και αμεσως μου εδινε IP...

Σκεφτομαι για adsl και ρωταω αν οντως παιζει καλα η otenet η υπαρχουν προβληματα;

Δεν ξερω να σου πω γιατι χρησιμοποιω απλα το δοκιμαστικο για να δω αν εχει προβλημα η γραμμη μου, το router, ή ο isp.

Καλυτερα να ρωτησεις στο αναλογο τοπικ :)

Συνεχίζουν τα προβλήματα... Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν φταίει ο ΟΤΕ γιατί πολλές φορές και μετά που θα συνδεθεί δε βλέπει καμία σελίδα και θέλει πάλι disconnect/connect για να νιώσει.

σε εμενα γιατι δεν συνεβει κατι τετοιο και ειμαι μια χαρα απο το πρωι?(δηλαδη εδω και 1 μερα ειμαι χωρις προβληματα)..

pantws to cc einai aparadexto mia bdomada pairno kai de mporw na sindetho me to tmhma oute minima na afhsw.aparadextoi.epomenh kinhsh h diakoph ths syndeshs.oi geloioi,de bazoun 2 atoma parapanw.ellhnikes epixeirhseis sou leei meta kai kanoun kai diafhmiseis.