Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε προλαβαινω να κάνω κάτι τώρα....

Τι αυξήσεις υπαρχουν?

Δίνω παγιο 20 ευρώ. Θα αυξηθεί?

Αν περνάς τα παρεχόμενα λεπτά προς κινητά πλέον θα πληρώνεις 0,34 λεπτά/λεπτο ομιλίας προς κινητό από το σταθερό αντί 0,25 που ήταν.......

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά να την κάνω από την vodafone μετά από 3 χρόνια.

Είχα το πακέτο vodafone double play gr +300 με 26€ περίπου τον μήνα.

Προχτές έληξε το συμβόλαιό μου και πήρα για ανανέωση γιατί η τιμή του παγίου θα ήταν 42,20€/μήνα.

Η κοπέλα μου πρότεινε το ίδιο πακέτο στα 27€ με 24μηνο συμβόλαιο και ότι χρειάζεται να πληρώσω 4,9€ για την ανανέωση καθώς και ένα παρόμοιο πακέτο με λιγότερο χρόνο στα κινητά με 24€/μήνα και 16€ για να γίνει η υποβάθμιση προγράμματος. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από καμία πρόσφορα και τους είπα να μου κάνουν μία καλύτερη και ανταγωνιστικότερη πατώντας στα προβλήματα χαμηλής ταχύτητας στο ίντερνετ αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους, η μόνη απάντηση ήταν ότι κάνουμε συνεχώς ότι καλύτερο για την αναβάθμιση του δικτύου μας στην περιοχή σας κτλ κτλ (κάτι που ακούω από την πρώτη μέρα που είμαι συνδρομητής).

Τους έστειλα ένα μέιλ χτες και έκανα και αίτηση για cyta. Από βδομάδα θα αρχίσουν τα τηλέφωνα για προσφορές κτλ και βλέπουμε.

Πάντως αν τελικά πάω cyta ελπίζω να έχω καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ. (Δεν περιμένω να φτάσω τα 24 αλλά το 3 είναι κοροϊδία, στην Κατερίνη 3χλμ περίπου από το τηλ κέντρο).

Εσείς τι λέτε; Να την κάνω την αλλαγή; (Το πρόγραμμα στην cyta μου δίνει 24internet, απεριόριστες κλήσεις για σταθερά & 300' λεπτά με δώρο το τέλος ενεργοποίησης).

Edited by thanosp5
I'm a real producer and you're just the piano man!!!

Εμένα μετα απο φορητότητα στη wind με πήραν τηλέφωνο απο voda και μου δωσαν το 300 προς ολους και 24αρι στα 16 ευρώ και αν είχα και σύνδεση στο κινητό 13 ευρώ,την εκοψα πριν λίγο καιρό βεβαια αλλά και 16 ευρώ νομιζω είναι μια χαρά.

Πριν είχα το απεριόριστα σταθερά και 300 κινητά + 24αρι ιντερνετ στα 20 ευρώ αλλά θα ανέβαινε στα 23 αυτό το μήνα επειδή εκοψα την σύνδεση στο κινητό!

Μετα με πήραν απο wind παλι και μου ειπαν οτι μου χαρίζουν τα 30 απο τα 35 ευρώ που θα πλήρωνα για τη φορητότητα αλλά δεν το δεχθηκα και εκανα ακύρωση στη Wind.

να κανω μια χαζη ερωτηση... αυτο ειναι το συμβολαιο μου...

http://i.imgur.com/lh7DoLB.png

Γιατι πληρωνω 23 το μηνα;;;

Πληρώνεις 23 διότι το 19.2 που βλέπεις κάτω είναι η έκπτωση από την προσφορά που σου έκαναν για να κλείσεις το συμβόλαιο. Ουσιαστικά, το αρχικό πάγιο του συγκεκριμένου πλάνου ανέρχεται στα 42.2€ - 19.2€ = 23€ :)

Η HOL(VODAFONE)δίνει με 33 ευρώ απεριόριστα σταθερά,300' κινητά +50mbps internet.Αφού η ταρίφα του ΟΤΕ είναι 14 ευρώ και το κράτος παίρνει 23% Φ.Π.Α. η hol παίρνει:11.41 ευρώ?Και αυτό γιατί:33-23%=25,41.Στη συνέχια 25,41-14 (η ταρίφα ΟΤΕ)=11,41.Είναι σωστό αυτό?Δηλαδή τι κέρδη έχει ο κάθε πάροχος?11,41 ευρώ από κάθε vdsl σύνδεση??

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Ο Φ.Π.Α που αποδίδεται στο κράτος είναι Φ.Π.Α εσόδων - Φ.Π.Α Εξόδων.

Μόλις έκανα αίτηση για να φύγω για cyta, έσκασε τηλέφωνο από vodafone για προσφορά. Η νέα προσφορά: 24mbps internet, απεριόριστα σταθερά, 4 ώρες για κινητά, 1600' εξωτερικό στα 17,50€. Η αλήθεια είναι πως η προσφορά συμφέρει απίστευτα αλλά δεν την δέχτηκα διότι με ενόχλησε η όλη διαδικασία μέχρι να φτάσουν να μου την κάνουν, ενώ τους είπα αρκετές φορές προηγουμένως ότι δεν με βρίσκεται σύμφωνο με καμία προηγούμενη προσφορά οπότε και θα αλλάξω εταιρεία. Η κυρία στο τηλέφωνο μόνο που δε με έβρισε μετά από ένα σημείο, καθόλου ευγενική και όλη την ώρα επέμενε ότι άμα πάω στην cyta θα το μετανιώσω κτλ. Τέλος πάντων είχαμε μία συζήτηση περίπου 20 λεπτών χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μιας και ήμουν ανένδοτος σε ό,τι και αν μου έλεγε. Στο τέλος όμως μου πετάει ότι θα πρέπει να πληρώσω την ρήτρα ώστε να φύγω και της απαντώ ότι το συμβόλαιο έχει λήξει και μάλιστα σε τελευταίες συνομιλίες υπάρχει η ερώτηση μου αν θα πληρώσω κάτι για να φύγω και η απάντηση της υπαλλήλου που με διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να πληρώσω κάτι αφού έχει λήξει το συμβόλαιο. Εν ολίγοις, αν μου έρθει να πληρώσω ρήτρα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Η κοπέλα μου είπε ότι όλες οι συνομιλίες είναι καταγγεγραμμένες και δόξα τω γκαντ θυμάμαι πολύ καλά τι έχω πει μαζί τους σε όλες μας τις συνομιλίες.

Μόλις έκανα αίτηση για να φύγω για cyta, έσκασε τηλέφωνο από vodafone για προσφορά. Η νέα προσφορά: 24mbps internet, απεριόριστα σταθερά, 4 ώρες για κινητά, 1600' εξωτερικό στα 17,50€. Η αλήθεια είναι πως η προσφορά συμφέρει απίστευτα αλλά δεν την δέχτηκα διότι με ενόχλησε η όλη διαδικασία μέχρι να φτάσουν να μου την κάνουν, ενώ τους είπα αρκετές φορές προηγουμένως ότι δεν με βρίσκεται σύμφωνο με καμία προηγούμενη προσφορά οπότε και θα αλλάξω εταιρεία. Η κυρία στο τηλέφωνο μόνο που δε με έβρισε μετά από ένα σημείο, καθόλου ευγενική και όλη την ώρα επέμενε ότι άμα πάω στην cyta θα το μετανιώσω κτλ. Τέλος πάντων είχαμε μία συζήτηση περίπου 20 λεπτών χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μιας και ήμουν ανένδοτος σε ό,τι και αν μου έλεγε. Στο τέλος όμως μου πετάει ότι θα πρέπει να πληρώσω την ρήτρα ώστε να φύγω και της απαντώ ότι το συμβόλαιο έχει λήξει και μάλιστα σε τελευταίες συνομιλίες υπάρχει η ερώτηση μου αν θα πληρώσω κάτι για να φύγω και η απάντηση της υπαλλήλου που με διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να πληρώσω κάτι αφού έχει λήξει το συμβόλαιο. Εν ολίγοις, αν μου έρθει να πληρώσω ρήτρα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Η κοπέλα μου είπε ότι όλες οι συνομιλίες είναι καταγγεγραμμένες και δόξα τω γκαντ θυμάμαι πολύ καλά τι έχω πει μαζί τους σε όλες μας τις συνομιλίες.

μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα φίλε!!!! μόνο τότε θα έβαζαν μυαλό οι εταιρίες!!!

Πολύ καλή η προσφορά που σου έκαναν...Για την ίδια ακριβώς πληρώνω 23...Κάτι μου λέει οτι θα έχω καλό χαρτί θεωρητικής διαπραγμάτευσής :)

Πολύ καλή η προσφορά που σου έκαναν...Για την ίδια ακριβώς πληρώνω 23...Κάτι μου λέει οτι θα έχω καλό χαρτί θεωρητικής διαπραγμάτευσής :)

Ω ναι, τελικά πρέπει να κκάνεις την διαδικασία να φύγεις για να σε εκτιμήσουν ούτε απειλές δέχονται, ούτε τίποτα. Μόνο όταν πάει το αίτημα από την άλλη εταιρεία μπαίνουν στην διαδικασία για καλή προσφορά, για αυτό δε δέχτηκα κιόλας.

Και αυτό που με νευριάζει απίστευτα σε τέτοιες τηλεφωνικές επικοινωνίες είναι ότι σε αντιμετωπίζουν σαν να μην έχεις ιδέα του τι γίνεται και ότι η εταιρεία νοιάζεται για το καλό το πελάτη ενώ στην ουσία νοιάζεται να μη χάσει το μηνιαίο ποσό που τους δίνεις, όποιο και αν είναι αυτό.

Έχεις κάποια επιπλέον έκπτωση από κινητό Vodafone, ή είναι μόνο του?

Μόνο του, για να με κρατήσουν και να μη φύγω.

Την αίτηση σου τη στέλνουν ηλεκτρονικά ή με το currier και την επιστρέφεις υπογεγραμμένη;

Πότε σου τηλεφώνησαν από τη vodafone φαντάζομαι μετά την υπογραφή ρωτάω γιατί θέλω να πιάσω καλύτερη τιμή και μεγαλύτερη ταχύτητα μου είναι αδιάφορα αν θα αλλάξω εταιρία αλλά με τη hol δεν είχα κανένα πρόβλημα γενικά και καταλαβαίνεις δεν θέλω να αποκτήσω με το νέο πάροχο.

Έκανα και ερώτηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6509406#post6509406 αν βοηθάει για το πρόγραμμα που μου πρότειναν.

Edited by roll

Την αίτηση σου τη στέλνουν ηλεκτρονικά ή με το currier και την επιστρέφεις υπογεγραμμένη;

Πότε σου τηλεφώνησαν από τη vodafone φαντάζομαι μετά την υπογραφή ρωτάω γιατί θέλω να πιάσω καλύτερη τιμή και μεγαλύτερη ταχύτητα μου είναι αδιάφορα αν θα αλλάξω εταιρία αλλά με τη hol δεν είχα κανένα πρόβλημα γενικά και καταλαβαίνεις δεν θέλω να αποκτήσω με το νέο πάροχο.

Έκανα και ερώτηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6509406#post6509406 αν βοηθάει για το πρόγραμμα που μου πρότειναν.

Η Vodafone την καλύτερη τιμή θα στην προτείνει αφού υπογράψεις συμβόλαιο με άλλη εταιρεία. Αν συνεχίσεις με vodafone δεν χρειάζεται να υπογράψεις τίποτα, γίνεται άμμεσα τηλεφωνικά η ανανέωση (απλώς σε περίπτωση που παραμείνεις στην εταιρεία να τους πεις να μην σε χρεώσουν τα 4.9€ για την ανανέωση).

Όσο για την ερώτηση που έκανες κάτω εγώ έβαλα το ίδιο πρόγραμμα με την wind αλλά από την cyta στα 23€/μήνα (και για τα 2 χρόνια) και με δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης.

-----

Με πήραν και δεύτερη φορά πριν από λίγο από την βόντα μάλλον για καλύτερη (από την προηγούμενη ) προσφορά αλλά δεν είχα όρεξη και μιλήσαμε πολύ λίγο.

-Έχετε κάποιο παράπονο από την εταιρεία μας και ζητήσατε να φύγετε;

-Ναι, αρκετά τα οποία τα είπα χτες μέσα σε μια 25λεπτη συνομιλία με συνάδελφό σας. Δε γίνεται κάθε μέρα να με ενοχλείται ενώ σας έχω εξηγήσει το πρόβλημά μου και τον λόγο που φεύγω.

-Είναι η τελευταία φορά που σας καλούμαι. Δηλαδή θα θέλετε να φύγετε ακόμη και αν σας προσφέρουμε μια καλύτερη τιμή;

-Ναι!!!!

-Καλό μεσημέρι.

Εν ολίγοις για να αποκτήσεις κάποια καλή τιμή μετά το πέρας του συμβολαίου σου (και να τους κάνεις εσύ κουμάντο όσο άσχημο και αν ακούγεται) πρέπει να μπεις στην διαδικασία να κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρεία, μετά από λίγες μέρες να σου προτείνουν μία καλή προσφορά την οποία πρέπει να αρνηθείς και την επόμενη σε ξανακαλλούν για μια ακόμη καλύτερη όπου και εκεί τελειώνει το όλο παιχνίδι με την απόφαση σου.

Η Vodafone την καλύτερη τιμή θα στην προτείνει αφού υπογράψεις συμβόλαιο με άλλη εταιρεία. Αν συνεχίσεις με vodafone δεν χρειάζεται να υπογράψεις τίποτα, γίνεται άμμεσα τηλεφωνικά η ανανέωση (απλώς σε περίπτωση που παραμείνεις στην εταιρεία να τους πεις να μην σε χρεώσουν τα 4.9€ για την ανανέωση).

Όσο για την ερώτηση που έκανες κάτω εγώ έβαλα το ίδιο πρόγραμμα με την wind αλλά από την cyta στα 23€/μήνα (και για τα 2 χρόνια) και με δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης.

-----

Με πήραν και δεύτερη φορά πριν από λίγο από την βόντα μάλλον για καλύτερη (από την προηγούμενη ) προσφορά αλλά δεν είχα όρεξη και μιλήσαμε πολύ λίγο.

-Έχετε κάποιο παράπονο από την εταιρεία μας και ζητήσατε να φύγετε;

-Ναι, αρκετά τα οποία τα είπα χτες μέσα σε μια 25λεπτη συνομιλία με συνάδελφό σας. Δε γίνεται κάθε μέρα να με ενοχλείται ενώ σας έχω εξηγήσει το πρόβλημά μου και τον λόγο που φεύγω.

-Είναι η τελευταία φορά που σας καλούμαι. Δηλαδή θα θέλετε να φύγετε ακόμη και αν σας προσφέρουμε μια καλύτερη τιμή;

-Ναι!!!!

-Καλό μεσημέρι.

Εν ολίγοις για να αποκτήσεις κάποια καλή τιμή μετά το πέρας του συμβολαίου σου (και να τους κάνεις εσύ κουμάντο όσο άσχημο και αν ακούγεται) πρέπει να μπεις στην διαδικασία να κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρεία, μετά από λίγες μέρες να σου προτείνουν μία καλή προσφορά την οποία πρέπει να αρνηθείς και την επόμενη σε ξανακαλλούν για μια ακόμη καλύτερη όπου και εκεί τελειώνει το όλο παιχνίδι με την απόφαση σου.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Κάπου αναφέρεις ταχύτητα στα 4mbps και μου έκανε εντύπωση. Με τι ονομαστική αυτό;

Εγώ αυτό που θέλω να αλλάξω στο δεύτερο σπίτι με 6mbps σύνδεση στο speedtest.net παίρνω με 40ms Αθήνα 5,3mbps και με το network speed test μια εφαρμογή της Microsoft στο store των Windows 8.1 παίρνω 4.35mbps αλλά με ping μεταξύ 78 και 109ms δεν μπορώ να το μεταβάλλω δεν είναι κοντά ο server που μετράει, αυτά χωρίς αυξομειώσεις σχεδόν 7 χρόνια τώρα.

Μη πάω για περισσότερα και δω κάτι κάτω από το 10 σε πραγματική ταχύτητα γιατί το netflix ο κύριος λόγος που κάνω την αλλαγή δεν θα μου δίνει HD στην οθόνη.

Η hol μου άλλαξε router πέρσι την άνοιξη γιατί μου χάλασε ο παλιός netfaster, μου έδωσαν ένα zte 108N στο εξοχικό δεν είναι πρόβλημα

(ο τεχνικός που ήρθε γιατί επέμενε η κοπέλα στο τηλεφωνικό "είναι με χωρίς χρέωση" και πράγματι δεν με χρέωσαν ούτε νέο συμβόλαιο έκανα) μου είπε ότι η πραγματική ταχύτητα στη σύνδεση είναι εκεί στα 4mbps και λίγο παραπάνω αλλά σε καμιά περίπτωση τα 5,3mbps του speedtest.net.

Επιπλέον αν έβαζα 24mbps σύνδεση θα είχα πραγματική 12mbps.

Του ανέφερα ότι βάση του attenuation download στο 30.5db έπρεπε να πιάνω γύρω στο 16mbps και μου είπε ότι το νούμερο αυτό θα είναι αυτό που θα βλέπεις στο speedtest.net αλλά δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματικότητα.

Η συμπεριφορά στη γραμμή αυτή και με τα 2 router δεν άλλαξε ουσιαστικά καθόλου.

• 2 weeks later...

Από 01 Απριλίου 2016, οι συνδρομητές που βρίσκονται στο μη εμπορικά διαθέσιμo πρόγραμμα “Προπληρωμένος χρόνος 500+” (πρόγραμμα με εξοπλισμό) μεταφέρονται στο “Vodafone Home telephony basic 1” που προσφέρει 500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά σταθερά, με μείωση του μηνιαίου παγίου τους από €20,60 σε €13. Επίσης οι συνδρομητές που βρίσκονται στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα “Προπληρωμένος χρόνος 1200+” (πρόγραμμα με εξοπλισμό) και “Vodafone για το Σπίτι 1.500 Σταθερά”, μεταφέρονται στο “Vodafone Home telephony basic 2” που προσφέρει 1.500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά σταθερά, με αντίστοιχη μείωση του μηνιαίου παγίου τους από €33 και €22,49 σε €18,50. Τέλος, οι συνδρομητές που βρίσκονται στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα “Προπληρωμένος χρόνος 500+VF200”, “Προπ.χρόνος 500+ 60Κινητά” και “Προπ.χρόνος 500+ VF 200” μεταφέρονται στο “Vodafone Home telephony basic 3” που προσφέρει 1.000 λεπτά ομιλίας προς εθνικά σταθερά, 500 λεπτά ομιλίας προς διεθνή σταθερά επιλεγμένων προορισμών και 60 λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητά, με αντίστοιχη μείωση του μηνιαίου παγίου τους από €22,70 σε €22,00. Τα ανωτέρω μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα καταργούνται.

Επιπρόσθετα, από τον Απρίλιο 2016 και εφεξής, μεταβάλλονται τα μηνιαία πάγια των παρακάτω προγραμμάτων, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του: Το μηνιαίο πάγιο του μη εμπορικά διαθέσιμου προγράμματος “Προπ.χρόνος 150 Ελλάδα & Αλβανία” μεταβάλλεται από €15,40 σε €17. Επιπλέον το μηνιαίο πάγιο των παρακάτω εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων Vodafone Home telephony basic μεταβάλλεται ως εξής: Για το “Vodafone Home telephony basic 1” από €11,5 σε €13, για το “Vodafone Home telephony basic 2” από €16,50 σε €18,50, για το “Vodafone Home telephony basic 3” από €20,50 σε €22, για το “Vodafone Home telephony για το εξοχικό” από €7,5 σε €9 και για το “Σταθερά 330 Ελλάδα & Εξωτερικό” από €16 σε €17,5.

Επιπρόσθετα, από 21 Μαρτίου 2016, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα και μη προγράμματα Vodafone Home telephony basic αυξάνεται από €0,00090/δευτ. σε €0,00200€/δευτ. και προς εθνικά κινητά από €0,00424/δευτ. σε €0,00567/δευτ. μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας των προγραμμάτων. Το βήμα χρέωσης παραμένει το 1 δευτερόλεπτο και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει 45 δευτερόλεπτα.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40363

παιδια καλησπερα! ας βοηθησει οποιος ξερει γιατι ειμαι και λιγο ασχετη.. εχω Ηοl 3 χρονια και εδω και λιγες εβδομαδες κατι εχει παθει και με πεταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! κανω επανεκκινηση, συνδεομαι αλλα μετα απο λιγα λεπτα με ξαναπεταει! και εξαφανιζεται το δικτυο. αυτο το πραγμα ολη την ημερα. απ'οτι εχω δει αναβοσβηνει το λαμπακι ''online'' και πιο σπανια το ''WLAN''. τι παιζει?? να ζητησω καινουργιο ρουτερ απ την Ηοl?

ευχαριστω εκ των προτερων:)

Καλησπερα. Απο τον Οκτωβρη στη μια γραμμη που εχω το double play το τηλεφωνο ειναι νεκρο λογω προβληματος μεχρι σημερα.

Απειρα τηλεφωνηματα,καταγγελιες ΕΕΕΤ, φωνες φασαριες και μεχρι σημερα η ιδια απαντηση "Φταιει ο ΟΤΕ".

Καθε βδομαδα μου λενε θα φτιαχτει και αυτη η καραμελα απο τον Οκτωβρη του 2015. Οι λογαριασμοι εκδιδονται κανονικα και μου λενε οτι καποια στιγμη θα πιστωθουν.

Τι αλλο μπορω να κανω;

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα. Απο τον Οκτωβρη στη μια γραμμη που εχω το double play το τηλεφωνο ειναι νεκρο λογω προβληματος μεχρι σημερα.

Απειρα τηλεφωνηματα,καταγγελιες ΕΕΕΤ, φωνες φασαριες και μεχρι σημερα η ιδια απαντηση "Φταιει ο ΟΤΕ".

Καθε βδομαδα μου λενε θα φτιαχτει και αυτη η καραμελα απο τον Οκτωβρη του 2015. Οι λογαριασμοι εκδιδονται κανονικα και μου λενε οτι καποια στιγμη θα πιστωθουν.

Τι αλλο μπορω να κανω;

Αίτηση φορητοτητας και θα αρνηθείς (οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως) να πληρωσεις το οτιδήποτε απο Οκτώβρη και πέρα.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για να βάλω vdsl στο σπίτι (50άρα) vodafone(HOL). Ξέρουμε τι μόντεμ δίνουν και αν είναι πάνω από ένα διαθέσιμα, ποιό να προτιμήσω? :)

μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για να βάλω vdsl στο σπίτι (50άρα) vodafone(HOL). Ξέρουμε τι μόντεμ δίνουν και αν είναι πάνω από ένα διαθέσιμα, ποιό να προτιμήσω? :)

τι δε μας λες τι προσφορα πηρες;

άσχετο με το ερώτημά μου, αλλά αφού σε ενδιαφέρει, vdsl50, απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 300 κινητά με 28 ευρώ τελική με όλα μέσα!

Επανέρχομαι...για ένα ΖΤΕ μου είπαν... γνωρίζει κανείς το μοντέλο?