panosss567 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 αν δεχτείς την προσφορά της wind και ακυρώσεις εγκαίρως την αίτηση στην hol δεν θα πληρώσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το προβλημα είναι ότι με παίρνουν στο σπίτι ενώ εγώ λείπω... Μακαρι να τους προλάβω μπας και χαμηλώσει η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 κάν το εκτροπή στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Στο άλλο θεμα μίλησα για τις επιφυλάξεις που έχω για τη wind στην οποία σκέφτομαι να πάω. Σ'αυτό το θέμα θα μιλήσω για τους λόγους που με αναγκάζουν να φύγω από τη HOL και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι έχω την εντύπωση ότι στη HOL έχουν κόφτη:!: Σε άψογη τεχνικά και δομικά γραμμή και σε απόσταση από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ 180 μέτρα ποιος ο λόγος να μου προσφέρει υπηρεσίες η HOL με snr 11 και στην καλύτερη των περιπτώσεων 9 ενώ να στο πηγαίνουν 6 μετά από πολλά τηλεφωνήματα (που χρεώνονται κ όλας) και να στο πηγαίνουν με το ζόρι στο 6! Εκτός αυτού θεωρώ ότι πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις υπαλλήλων που μίλησα οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ συνδεσμολογίας και δομής δικτύων μετρήσεων ταχύτητας με αποτέλεσμα να ακούω όμορφα μαργαριτάρια. Στο θέμα μας όμως και για να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι έχει δημιουργήσει η ίδια η ΕΕΤΤ (ναι αυτή στην οποία καταφεύγουμε για καταγγελίες όταν μας κάνουν διάφορα οι εταιρείες τηλεφώνων) έναν τρόπο ελέγχου γραμμής και καλό είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι να γραφτούμε για να φανεί το τι συμβαίνει πραγματικά ανά περιοχές στο χάρτη της χώρας μας. Εν κατακλείδι να πω πως μετά από έλεγχο το ίδιο το site τους στη σελίδα http://hyperiontest.gr/ μου έβγαλε πως υπάρχει σοβαρή ένδειξη πως με κάποιο τρόπο η εν λόγω εταιρεία έχει κόφτη στο θέμα ταχυτήτων στο download. Τέλος και μια ερώτηση : Πως γίνεται στη ίδια ακριβώς γραμμή και με την ίδια εγκατάσταση με ΟΤΕ να πιάνει πραγματικό download 2.000 με 2,300kbps /sec (μετρημένο πολλάκις) και τώρα με HOL να πιάνει στην καλύτερη των περιπτώσεων 1.400kbps /sec ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έχω κάνει φορητοτητα από wind στη hol. Με στειλαν sms ότι στις 28/8 θα γίνει η συνδεση στο σταθερό. ΑΝ με κάνει καλύτερη προσφορά η Wind μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο χωρίς κυρώσεις? Και με το που συμφωνήσεις κάνε ΑΜΕΣΩΣ και το εννοώ ακύρωση σε hol. Σε δύο γραμμές έχω πάει σε <=εβδομάδα από την αίτηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Απ ότι έμαθα ήδη έστειλε η χολ το ρούτερ. Τηλέφωνο απ τη wind περιμένω σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 mol μην σε αγχώνει αυτό. Απλά πρέπει να ακυρώσεις πριν λάβεις μήνυμα με ημερομηνία ενεργοποίησης από hol γιατί μετά πρέπει να ενεργοποιηθείς οπωσδήποτε (άλλο τι θα κάνεις μετά). Γι αυτό πάρτους πίσω για να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Αφού έλαβα σμσ ειδοποίησης. 28/8 λέει θα γίνει η μετάβαση. Σε περίπτωση που γίνει, δε μπορώ να το ακύρωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 δεν εχει σημασια φιλε που σου στειλαν πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης, και σε μενα ειχε ερθει αλλα το ειχα ακυρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έχω γύρω στα τέσσερα Χρόνια hol double play το παρακάτω πακέτο Απεριόριστα σταθερά - ίντερνετ 1 ώρα προς κινητά Τηλέφωνα προς εξωτερικό Και έχω έκπτωση 5€ για κινητό Voda και 15% επιπλέον που μου έκαναν πέρυσι. Πληρώνω μαζί με ΦΠΑ 30,00€ Σήμερα μου τηλεφώνησαν για να ανανεώσω το συμβόλαιο και νομίζω μου είπανε για έκπτωση 20%. 27,96€ τελική τιμή με τα παραπάνω και 32,96€ χωρίς το vodafone που μάλλον θα το κόψω. Είναι καλή η προσφορά? Γιατί στη σελίδα τους βλέπω το παραπάνω πρόγραμμα με περισσότερα λεπτά προς κινητά και χωρίς κινητό voda φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 @nexus82 ακου τι εχω εγω για να δεις τι γινετε , internet 24αρι (κλειδωνω καπου στα 15500) ,απεριοριστα σταθερα, 3 ωρες κινητα, hol tv ολα αυτα στα 17 ευρω τελικη τιμη :D edit χωρις κινητο vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πως χτύπησες τέτοια προσφορά? Σε αυτή την ανανέωση θέλω να αφήσω μόνο ίντερνετ, σταθερά για Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν ξέρω πόσο μπορούνε να κατέβουν... Δεν μπορώ και να παζαρέψω πολύ γιατί ή μόνο εταιρία που δουλεύει καλά στην περιοχή μου είναι η hol. ΟΤΕ και forthnet είχα ιστορίες εγώ και οι γείτονες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 για να το πετυχω αυτο, εκανα μια αιτηση για αλλο παροχο και με παζαρια φτασαμε στα 17, πιο κατω δεν με το κατεβαζαν με τιποτα, ηθελα να φτασω καπου στο 15ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Κάνε αίτηση φορητότητας, είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις σοβαρή προσφορά αν είσαι υφιστάμενος πελάτης σε μια εταιρεία. Δυστυχώς η τακτική τους είναι να δίνουν καλές προσφορές μόνο σε νέους πελάτες. Σκέψου για αρχή την WIND και αν δεχθείς ικανοποητική προσφορά, παραμένεις στην HOL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εχω ενα μπερδεμα αναλογο με του mol, αλλα εγω ημουν στην hol και εκανα αιτηση φορητοτητας στη wind 9/8. Με πηρε η hol τηλ. 11/8 μου εκανε αντιπροταση και την αποδεχτηκα (τηλεφωνηκα ολα αυτα). 12/8 παω στο καταστημα Pablic που ειχα κανει την αιτηση, και τους λεω θελω να την ακυρωσω, ΟΚ ολα καλα αλλα ΔΕΝ πηρα αντιγραφο. 14/8 πηρα sms απο την hol που μου λεει "Σας ενημερωνουμε οτι ανανεωθηκε το συμβολαιο σας για 24 μηνες και καταχωρηθηκε εκπτωση 50% στο παγιο.Η εκπτωση θα ειναι ενεργη απο 12/8/2014 εως 11/8/2026". Εγω με αυτο καταλαβενω οτι ανανεωθηκε το συμβολαιο μου στη hol. Χθες 20/8 με πηραν τηλ. απο την wind και μου λενε οτι η τηλ. γραμμη μου ειναι στο δυκτιο τους και οτι αν θελω να ξανα παω στη hol πρεπει να κανω αιτηση αντιστροφης φορητοτητας σε καταστημα της hol. Απο την hol μου λενε οτι ναι μπορει να φαινομαι στο δυκτιο της wind επειδη δεν εκανα γραπτη αιτηση υπαναχωρησεις. Στο "Δια ταυτα" τωρα απο την wind μου εκαναν μια εξαιρετικη, θεωρω, δευτερη προταση και δεν θελω να αρνηθω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα εχω προβληματα με την hol, απο την wind μου ειπαν οτι εφοσον τους εδωσαν την γραμμη μου, δεν μου εχουν ανανεωσει το συμβολαιο και δεν θα εχω κυρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αφού έλαβα σμσ ειδοποίησης. 28/8 λέει θα γίνει η μετάβαση. Σε περίπτωση που γίνει, δε μπορώ να το ακύρωσω? δεν εχει σημασια φιλε που σου στειλαν πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης, και σε μενα ειχε ερθει αλλα το ειχα ακυρωσει Εσύ έχεις χρόνο να το ακυρώσεις εγώ δεν είχα γιατί γινόταν σε δυο μέρες. Μου είχαν στείλει και με μέιλ το νόμο που υποστήριζε τα λεγόμενά τους. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 μαλλον ειναι φιλε πως θα τυχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μίλησα με wind σήμερα. Με δίνει στα 17 ευρώ αστικά υπεράστικα, ίντερνετ και 5ωρες προς κινητά για 2 χρονια. Ή το ίδιο με 3 ώρες προς κινητά όμως στα 21 για 1 χρόνο. Και για τα 2 ισχύει έκπτωση στο κινητό 15 ευρώ. ΟΜΩΣ εγώ θέλω να παρω και προσφορά για το κινητο. Το οποίο λήγει Οκτώβρη. Με πρότεινε να κάνω αίτηση φορητοτητας στη Vodafone για να με καλέσουν απ το τμήμα προσφορών της κινητής τηλεφωνίας. Επίσης με είπε ότι έχω 15 μέρες αφού παω στην hol-voda να ακυρωσω το συμβολαιο χωρις κυρωσεις. Ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Για να μην χρεώνεστε τηλέφωνα στην HOL Απλά καλείτε 2130013844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μίλησα με wind σήμερα. Με δίνει στα 17 ευρώ αστικά υπεράστικα, ίντερνετ και 5ωρες προς κινητά για 2 χρονια. Ή το ίδιο με 3 ώρες προς κινητά όμως στα 21 για 1 χρόνο. Και για τα 2 ισχύει έκπτωση στο κινητό 15 ευρώ. ΟΜΩΣ εγώ θέλω να παρω και προσφορά για το κινητο. Το οποίο λήγει Οκτώβρη. Με πρότεινε να κάνω αίτηση φορητοτητας στη Vodafone για να με καλέσουν απ το τμήμα προσφορών της κινητής τηλεφωνίας. Επίσης με είπε ότι έχω 15 μέρες αφού παω στην hol-voda να ακυρωσω το συμβολαιο χωρις κυρωσεις. Ισχυει κατι τετοιο? Αυτήν την προσφορά μου έκαναν + vdsl. Απλά εμένα στην 12μηνη σύμβαση έδιναν 2 ώρες κινητά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Στο άλλο θεμα μίλησα για τις επιφυλάξεις που έχω για τη wind στην οποία σκέφτομαι να πάω. Σ'αυτό το θέμα θα μιλήσω για τους λόγους που με αναγκάζουν να φύγω από τη HOL και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι έχω την εντύπωση ότι στη HOL έχουν κόφτη:!: Σε άψογη τεχνικά και δομικά γραμμή και σε απόσταση από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ 180 μέτρα ποιος ο λόγος να μου προσφέρει υπηρεσίες η HOL με snr 11 και στην καλύτερη των περιπτώσεων 9 ενώ να στο πηγαίνουν 6 μετά από πολλά τηλεφωνήματα (που χρεώνονται κ όλας) και να στο πηγαίνουν με το ζόρι στο 6! Εκτός αυτού θεωρώ ότι πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις υπαλλήλων που μίλησα οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ συνδεσμολογίας και δομής δικτύων μετρήσεων ταχύτητας με αποτέλεσμα να ακούω όμορφα μαργαριτάρια. Στο θέμα μας όμως και για να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι έχει δημιουργήσει η ίδια η ΕΕΤΤ (ναι αυτή στην οποία καταφεύγουμε για καταγγελίες όταν μας κάνουν διάφορα οι εταιρείες τηλεφώνων) έναν τρόπο ελέγχου γραμμής και καλό είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι να γραφτούμε για να φανεί το τι συμβαίνει πραγματικά ανά περιοχές στο χάρτη της χώρας μας. Εν κατακλείδι να πω πως μετά από έλεγχο το ίδιο το site τους στη σελίδα http://hyperiontest.gr/ μου έβγαλε πως υπάρχει σοβαρή ένδειξη πως με κάποιο τρόπο η εν λόγω εταιρεία έχει κόφτη στο θέμα ταχυτήτων στο download. Τέλος και μια ερώτηση : Πως γίνεται στη ίδια ακριβώς γραμμή και με την ίδια εγκατάσταση με ΟΤΕ να πιάνει πραγματικό download 2.000 με 2,300kbps /sec (μετρημένο πολλάκις) και τώρα με HOL να πιάνει στην καλύτερη των περιπτώσεων 1.400kbps /sec ;; Γιατι θελεις το snr τοσο χαμηλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γιατι θελεις το snr τοσο χαμηλα; λόγω άψογης τεχνικά γραμμής και ελάχιστης απόστασης από ΑΚ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέμα σταθερότητας γραμμής ήδη μετά την αλλαγή συγχρονίζω στα 20200 Data Rate (kbps) όπως καταλαβαίνεις αυξάνεται άμεσα έτσι το download μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μίλησα με wind σήμερα. Με δίνει στα 17 ευρώ αστικά υπεράστικα, ίντερνετ και 5ωρες προς κινητά για 2 χρονια. Ή το ίδιο με 3 ώρες προς κινητά όμως στα 21 για 1 χρόνο. Και για τα 2 ισχύει έκπτωση στο κινητό 15 ευρώ. ΟΜΩΣ εγώ θέλω να παρω και προσφορά για το κινητο. Το οποίο λήγει Οκτώβρη. Με πρότεινε να κάνω αίτηση φορητοτητας στη Vodafone για να με καλέσουν απ το τμήμα προσφορών της κινητής τηλεφωνίας. Επίσης με είπε ότι έχω 15 μέρες αφού παω στην hol-voda να ακυρωσω το συμβολαιο χωρις κυρωσεις. Ισχυει κατι τετοιο? Το δικαίωμα υπαναχώρησης το έχεις μόνο εντος 14 ημερών και αν η αίτηση έγινε από απόσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λόγω άψογης τεχνικά γραμμής και ελάχιστης απόστασης από ΑΚ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέμα σταθερότητας γραμμής ήδη μετά την αλλαγή συγχρονίζω στα 20200 Data Rate (kbps) όπως καταλαβαίνεις αυξάνεται άμεσα έτσι το download μου Αφού σε ενδιαφέρει το download, γιατί δεν το γυρνάς σε vdsl; Εκτός βέβαια κι αν δεν έχει στην περιοχή σου. Πάντως για εγγυημένο 6αράκι θα πρέπει να πας forthnet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Η αίτηση έγινε σε κατάστημα βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Το δικαίωμα υπαναχώρησης το έχεις μόνο εντος 14 ημερών και αν η αίτηση έγινε από απόσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού σε ενδιαφέρει το download, γιατί δεν το γυρνάς σε vdsl; Εκτός βέβαια κι αν δεν έχει στην περιοχή σου. Πάντως για εγγυημένο 6αράκι θα πρέπει να πας forthnet. Και στη χολ στο κάνουν (έστω και δοκιμαστικά) εκτός και αν πια η γραμμή φαίνεται τελείως ασταθής. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts