Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα και παλι...

μια ερωτηση εχω το router τις hol

αλλαξα κωδικο και ονομα στην κοπελα στο router

και εβαλα password wep/wap2

την συνδεσα το ipad/iphone/laptop ολα οκ.

οταν φευγει απο το σπιτι και γυρναει με μια απο αυτες τις συσκευες

δεν μπορει να μπει στο net πρεπει να κανει το router restart και μονο τοτε

λειτουργει η συσκευη.τι μπορει να φταιει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα και παλι...

μια ερωτηση εχω το router τις hol

αλλαξα κωδικο και ονομα στην κοπελα στο router

και εβαλα password wep/wap2

την συνδεσα το ipad/iphone/laptop ολα οκ.

οταν φευγει απο το σπιτι και γυρναει με μια απο αυτες τις συσκευες

δεν μπορει να μπει στο net πρεπει να κανει το router restart και μονο τοτε

λειτουργει η συσκευη.τι μπορει να φταιει??

το ipad/iphone εχουν ιΟS6 ?

Εγω αυτο το προβλημα το αντιμετωπιζω γιατι δυστηχως σε οποια wifi συνδεομαι αυτη την περιοδο ειναι ολα HOL routed και αναγκαστικα μπερδευει καμια φορα τα ID

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

τι αλλαζει???

Το πρόβλημα σου ειναι οτι οταν γινει διακοπή πεφτει το ρουτερ, αν λοιπόν του βάλεις ενα ups τελος το πρόβλημα.

10 λεπτα το πολύ κρατάει το Ups. αμα η διακοπή κρατήσει για 1 ώρα τι κάνεις?

... and Justice for ... ALL ...

• 3 weeks later...

Έκανα αίτηση HOL και μου στείλανε το Router της Alcatel to Cellpipe 7130. Ξέρετε αν αξίζει?

Σταμάτησε η διάθεση των Netfaster?

Έκανα αίτηση HOL και μου στείλανε το Router της Alcatel to Cellpipe 7130. Ξέρετε αν αξίζει?

Σταμάτησε η διάθεση των Netfaster?

Καλο ειναι και της Alcatel μαλιστα υποστηριζει και vdsl γραμμη! Επισης εχει ενα βολικο κουμπακι on/off για το ασυρματο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καλο ειναι και της Alcatel μαλιστα υποστηριζει και vdsl γραμμη! Επισης εχει ενα βολικο κουμπακι on/off για το ασυρματο.

VDSL τι είναι ?

Edited by alexakos7

VDSL τι είναι ?

Σε γενικες και κατανοητες γραμμες ειναι μια γραμμη ιντερνετ που παρεχει υψηλοτερες ταχυτητες μεταδοσης πληροφοριας σε σχεση με την aDSL.

Ε αυτος o router υποστηριζει και λειτουργει σε γραμμες vDSL.

Εμένα πάντως μου έστειλαν το Netfaster WLAN 3

Ή το ενα δινει ή το αλλο, το alcatel δεν ειναι καινουργιος router το δινει εδω και παρα πολυ καιρο!

το alcatel ειναι καλυτερο απο το netfaster 3. τα εχω δοκιμασει στην ιδια γραμμη και ειδα διαφορα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 2 weeks later...

παιδιά πως μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του Cellpipe 7130 για να σας στείλω τα stats μου. να μου πείτε την γνώμη σας?

http://www.speedtest.net/result/2335383250.png

με ενα τεστ στο hol και στπ speedtest μου εβγαλε αυτά... νταξει δεν ειναι τελεια ομως...

Υ.Γ. 24αρα ειναι η συνδεση.

Edited by alexakos7

Παιδια εχω ενα προβλημα. ενω εχω ιντερντερ. παταω να ανοιξω καποιες σελιδες και δεν ανοιγουν π.χ. Facebook, Yahoo. ενω για παραδειγμα αλλες οπως youtube μπαινει με τι μια. τι παιζει ? :(

• 2 weeks later...
Πολύ μούφα αυτό το CellPipe.Αργούσε να μπει σε σελίδες και είχα πρόβλημα με το ασύρματο.Mόλις έβαλα το πρώτο Netfaster IAD,διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα,μου κλείδωσε ένα Mbps παραπάνω και έπεσε και το attentuation.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

• 4 weeks later...
Παιδιά παίζει αν κάνω μεταφορα του σταθερου μου hol σε αλλη εταιρια να με καλέσουν να με ρωτησουν για πιο λόγο φεύγω οπως κανουν και στις εταιριες κινητής?Μηπως ξερει κανεις?

καλεσε το 13844 και θα σου κανουν καποια μειωση αν αυτος ειναι ο λογος που θελεις να κανεις μεταφορα..(εφοσον εχεις κλεισει χρονο στο συμβολαιο σου)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πήρα αλλα δεν μπορω να πω πως κανουν και τρελή μείωση...γι αυτο έλεγα μηπως εαν χτυπουσα μια μεταφορα αριθμου μηπως εκαναν κατι καλυτερο οπως εχω εμπειρια στην κινητη τηλεφωνια!

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει firmware update για το Netfaster WLAN 3

Αυτο που εχει τωρα ειναι το 1.23Α απο τον Μαρτιο του 2010.

Αν υπαρχει... που το βρισκω και πως περναει?

Ευχαριστω

Πήρα αλλα δεν μπορω να πω πως κανουν και τρελή μείωση...γι αυτο έλεγα μηπως εαν χτυπουσα μια μεταφορα αριθμου μηπως εκαναν κατι καλυτερο οπως εχω εμπειρια στην κινητη τηλεφωνια!

οχι υπο αυτο το καθεστως δυστυχως δεν κανουν κατι!! ποσο % σου δινουν; μεχρι 25 συνηθως δινουν!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

• 1 month later...
Eγω σημερα καλεσα το 13844 και ζητησα να μου κανουν εκπτωση ...οτι κανουν δηλαδη για τους νεους συνδρομητες. Εχω το doyble play GR και πληρωνα 33 ευρω . Για ενα χρονο συμβολαιο η τιμη κατεβηκε στα 28 ευρω. Κατι ειναι και αυτο :) .

Έχουν κατέβει οι τιμές βλέπω στα προγράμματα, έχω double play και συνδυασμό με vodafone Κινητό(έκπτωση 5€) και πληρώνω 36€ ενώ τώρα χωρίς κινητό έχει στα 34.

Κόβω την σύνδεση στο κινητό γιατί δεν συμφέρει με την χρήση που του κάνω και κοιτάζω για αλλαγή προγράμματος ή παζάρεμα στο double play.

Έχω hol double play εδώ και 3 χρόνια περίπου και πληρώνω 41€.

Για να έχω την τιμή των 34€ που έχει τώρα πρέπει να κάνω συμβόλαιο για ένα χρόνο?

καλημερα....ειμαι νεος συνδρομητης της hol εδω και περιπου 2 βδομαδες

πριν ημουν επι 3 χρονια στην forthnet

απο την μερα που εκανα την αλλαγη τραβαω τα μαλλιια μου...το πολυ μεχρι 4mbs download...πιο τραγικ παιθαινεις...πηρα τηλεφωνο μου στειλα τεχνικο και ειπαν να μην εχω το ασυρματο στην πριζα γιατι ισως κοβει..χαχαχαα....το εκανα και μου δωσε με το ζορι 1mbs παραπανω

ειναι τραγικη.,..θα ξαναπαρω τηλεφωνο και αν δε δω χαιρι (με forthnet ημουν στα 10mbs) θα τους διακοπψω....νομιζω τα τελη διακοπης ειναι γυρω στα 70ευρω

Χρηστος απο Μετεωρα Θεσσαλονικης.....οποιος ειναι απο την περιοχη ας το σκεφτει γι την hol:mad: