kvkpls001 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μένω στην Καλαμαριά καμιά 400-500 μέτρα το πολύ από τον ΟΤΕ στην Περικλέους και σκέφτομαι να πάω στην HOL. Έχει να δώσει κανείς κανένα στοιχείο σχετικά με ταχύτητες και ποιότητα τηλεφώνου; Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μένω στην Καλαμαριά καμιά 400-500 μέτρα το πολύ από τον ΟΤΕ στην Περικλέους και σκέφτομαι να πάω στην HOL. Έχει να δώσει κανείς κανένα στοιχείο σχετικά με ταχύτητες και ποιότητα τηλεφώνου; Thanks. Το οτι μενεις 400 μ απο τον οτε δεν δημαινει τιποτα, αν θελεις να πας στην ΗΟΛ πρεπει να μαθεις που εχει dslam η ΗΟΛ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το οτι μενεις 400 μ απο τον οτε δεν δημαινει τιποτα, αν θελεις να πας στην ΗΟΛ πρεπει να μαθεις που εχει dslam η ΗΟΛ. Υποθέτω εκεί. Αν δεν κάνω λάθος, συνήθως τα μηχανήματα τα έχουν σε χώρους κοντά ή και μέσα στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Υποθέτω εκεί. Αν δεν κάνω λάθος, συνήθως τα μηχανήματα τα έχουν σε χώρους κοντά ή και μέσα στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ. Σαφως και οχι, σιγα μην εκανε η χολ και καθε χολ επενδυσεις σε 200 250 σημεια σε ολη την Ελλαδα που εχει κεντρα ο οτε. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλησπέρα. Μια ερώτηση στα γρήγορα. Η HOL μαζί με το μοντεμ στέλνει και συσκευή τηλεφώνου ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλησπέρα. Μια ερώτηση στα γρήγορα. Η HOL μαζί με το μοντεμ στέλνει και συσκευή τηλεφώνου ή όχι; Όχι βέβαια:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μια ερώτηση, όσοι φύγατε από άλλο παροχο και πήγατε στην HOL κάνατε εσείς αίτηση διακοπής η την έκανε η HOL την αίτηση; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 κανονικα την κανει η hol,αλλα για να εισαι σιγουρος και δεν εχεις τρεχαματα ( οπως εχουν ολοι συνηθως σε μια τετοια διαδικασια ) ρωτα και στους 2 παροχους με τους οποιους εχεις να κανεις,τι χρειαζετε να κανεις απο μερους σου! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μια ερώτηση, όσοι φύγατε από άλλο παροχο και πήγατε στην HOL κάνατε εσείς αίτηση διακοπής η την έκανε η HOL την αίτηση; Εγώ πάντως και άλλοι 2 συνάδελφοί μου από το γραφείο μόνο στη HOL κάναμε αίτηση και μάλιστα ηλεκτρονικά. Ούτε που μιλήσαμε με κάποιον και όλα πήγαν ρολόι. Από τον ΟΤΕ φύγαμε και οι 3 όμως. Δεν ξέρω τι γίνεται αν θες να φύγεις από άλλο πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 καλησπερα και απο μενα. Εχω φορθνετ μονο ιντερνετ και εχω κλεισει χρονο. οποτε λεω να παω στην χολ τωρα που εκανε νεο πακετο adsl plus (αντιστοιχο του πακετου της φορθνετ) αλλα ποιο συμφερων αφου η χρεωση ειναι 15 ευρω για ολο το χρονο(μετα 25 ευρω) συν το οτι για ον λαιν αιτηση θα εχω 3 μηνες δωρεαν παγιο. αριθμο εχω φορθνετ οχι οτε αφου δεν υπηρχε γραμμη πριν βαλω εγω. το θεμα ειναι ... θα πληρωσω κατι στην χολ για την ενεργοποιηση; θα πρεπει να ζητησω νεο αριθμο ; δεν με αποσχολει ο παλιος αφου δεν εχω καν συσκευη! επειδη εχω και vodafon με παγιο 37 ευρω θα εχω και την εκπτωση για την συνδιαστικη προσφορα; εκπτωση 10 ευρω! Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 καλησπερα και απο μενα. Εχω φορθνετ μονο ιντερνετ και εχω κλεισει χρονο. οποτε λεω να παω στην χολ τωρα που εκανε νεο πακετο adsl plus (αντιστοιχο του πακετου της φορθνετ) αλλα ποιο συμφερων αφου η χρεωση ειναι 15 ευρω για ολο το χρονο(μετα 25 ευρω) συν το οτι για ον λαιν αιτηση θα εχω 3 μηνες δωρεαν παγιο. αριθμο εχω φορθνετ οχι οτε αφου δεν υπηρχε γραμμη πριν βαλω εγω. το θεμα ειναι ... θα πληρωσω κατι στην χολ για την ενεργοποιηση; θα πρεπει να ζητησω νεο αριθμο ; δεν με αποσχολει ο παλιος αφου δεν εχω καν συσκευη! επειδη εχω και vodafon με παγιο 37 ευρω θα εχω και την εκπτωση για την συνδιαστικη προσφορα; εκπτωση 10 ευρω! Απο τη στιγμη που εχεις ηδη γραμμη απο την forthnet δεν υπαρχει προβλημα. Στην αιτηση θα συμπληρωσεις οτι εχεις ήδη αριθμο,και θα βάλεις αυτο που σου εχει δωσει η forthnet. Σε συμφερει η μεταφορα της γραμμης απο forthnet σε hol,γιατι θα πληρωσεις μονο τελη ενεργοποιησης 35 ευρω. Ενω αν κανεις αιτηση για νεα γραμμη,πληρώνεις 85 ευρω. Αρα κανε την αιτηση Online αφου λογικα τρεχει προσφορα με 3 παγια δωρο,και μολις ενεργοποιηθεις στην Hol,παιρνεις στο κεντρο εξυπηρετησης για να γραφτεις στην συνδυαστικη προσφορα της vodafone-hol. Στο 13844. Προυποθεση ομως τα στοιχεια και του κινητου και του σταθερου να ειναι στο ιδιο ονομα και φυσικα στο ιδιο αφμ. Αρα θα σου ερχεται λογαριασμος hol στα 10 ευρω το μηνα, και θα χεις εκπτωση στο παγιο κινητου αλλα -5ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Απο τη στιγμη που εχεις ηδη γραμμη απο την forthnet δεν υπαρχει προβλημα. Στην αιτηση θα συμπληρωσεις οτι εχεις ήδη αριθμο,και θα βάλεις αυτο που σου εχει δωσει η forthnet. Σε συμφερει η μεταφορα της γραμμης απο forthnet σε hol,γιατι θα πληρωσεις μονο τελη ενεργοποιησης 35 ευρω. Ενω αν κανεις αιτηση για νεα γραμμη,πληρώνεις 85 ευρω. Και μια ερώτηση πάνω σε αυτό: Πώς μπορεί κανείς να αποφύγει τα 85 ευρώ? Συγκεκριμένα, μετακομίζω σε σπίτι που ο τωρινός κάτοικος έχει adsl στο όνομά του, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Και μια ερώτηση πάνω σε αυτό: Πώς μπορεί κανείς να αποφύγει τα 85 ευρώ? Συγκεκριμένα, μετακομίζω σε σπίτι που ο τωρινός κάτοικος έχει adsl στο όνομά του, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Να τα αποφυγεις δεν γινεται,αν δεν εχεις ενεργη γραμμη στο ονομα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Σαφως και οχι, σιγα μην εκανε η χολ και καθε χολ επενδυσεις σε 200 250 σημεια σε ολη την Ελλαδα που εχει κεντρα ο οτε. Τα 308 κεντρα (dslam) που υπαγονται στη HOL ειναι φυσικη συνεγκατασταση σε κτιρια που υπαρχουν ηδη τα μηχανηματα του ΟΤΕ. Εννοειτε οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τον ΟΤΕ με τον καθε εναλλακτικο ή ακομα και με ολους μαζι. Και προσθεση να κανεις τα dslam ολων των εναλλακτικων δεν φτανουν τα ~1500 του ΟΤΕ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Υπάρχει τρόπος να μαθαίνω το υπόλοιπο από τα 60΄ προς κινητά που δίνει το double play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Υπάρχει τρόπος να μαθαίνω το υπόλοιπο από τα 60΄ προς κινητά που δίνει το double play; Same here.. νομιζα πως με την on line προσβαση στο μηνιαιο λογαριασμο που δινει η HOL θα μπορουσαν να ελεγχω τα υπολοιπα απο τους χρονους μου,η εστω να δειχνει ποσο εχω μιλησει ωστε να κανω εγω τους υπολογισμους, αλλα το μονο που προσφερει ειναι ενα pdf με τον λογαριασμο που εχω ηδη πληρωσει κ αρα δν με ενδιαφερει αλλο να τον παρακολουθω. Κριμα, ακουγοταν πολυ πιο ενδιαφερον κ χρησιμο το feature. Edited September 21, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) γεια σας. θα ηθελα τη βοηθεια σας. μενω πατρα,κεντρο κοντα πλ.Γεωργειου και θελω να μου πουν οσοι ξερουν αν εχει καλο νετ εκει η hol. εχω connex2mbps αλλα κολλαει. λεγαμε να βαλουμε μεγαλητερη ταχυτητα αλλα ειναι ακριβο το κονεξ.χρησημοποιουμε το νετ 3 ατομα και θελω κατι πολυ γρηγορο και οικονομικο.ασυρματο παντα.η ομιλια δε με ενδιαφερει. ευχαριστω Edited September 20, 2010 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Κάτι πήρε το μάτι μου πριν λίγο στην TV για double play της HOL σε συνδυασμό με Vodafone στα 25 ευρώ. To είδε κανείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Κάτι πήρε το μάτι μου πριν λίγο στην TV για double play της HOL σε συνδυασμό με Vodafone στα 25 ευρώ. To είδε κανείς? Δες εδώ... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9174 Ωστόσο εγω δεν καταλαβαίνω κατι, για υφιστάμενους συνδρομητές αυτο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα ή πρεπει να κάνουμε κάτι? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Στα ψιλά γράμματα στη διαφήμιση αναφέρεται ότι υπάρχει κόστος ενεργοποίησης στα 36 ευρώ. Πάντως όλα τα πακέτα δεν συμφέρουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Για νέα αριθμοδότηση...ο τεχνικός παίρνει τηλ πριν ή μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Για νέα αριθμοδότηση...ο τεχνικός παίρνει τηλ πριν ή μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης??? Tι συμαινει νεα αριθμοδοτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Σημαίνει να κάνεις νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Προφανώς λίγο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Έχω internet και τηλεφωνία από την HOL, την Τετάρτη το πρωί κόπηκε το internet και το τηλέφωνο, δήλωσα βλάβη και σε έλεγχο που κάνανε μου είπαν ότι δεν βλέπουν πρόβλημα. Την Πέμπτη το απόγευμα επανήλθε μόνο το internet αλλά από εκείνη τη στιγμή το modem συγχρονίζει πολύ χαμηλά στα1500 kbps, κάλεσα πάλι και ξαναδηλωσα βλάβη και μου είπαν ότι θα δώσουν εντολή σε συνεργείο του ΟΤΕ να το κοιτάξει, σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι ο ΟΤΕ δεν βλέπει βλάβη!! Τη να κάνω; οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts