MeddlingMageGR Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Παντως αν υπαρχουν μερη τα οποια θα εχουν στο τραπεζακι-παγκακι ασυρματη φορτιση θα ειναι πολυ καλο! Απλα θα το αφηνεις πανω και ολα καλα. Πριν λιγες μερες ειχα παει μεχρι το Ναυτικο Νοσοκομειο Κρητης(ΝΝΚ) και ειδα ενα παγκακι περιεργο απο τα αλλα. Το πλησιαζω και ειδα οτι ηταν ολο με ηλιακους συλλεκτες και διπλα θεση για να φορτισεις το κινητο! Πεταξα πανω το τηλεφωνο και αμεσως εκανε quick charge! Ηταν ευχαριστη εκπληξη μπορω να πω! Αυτό όμως είναι άσχετο με το να καταργηθεί η θα φόρτισης. Το καταλαβαίνεις έτσι? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Αυτό όμως είναι άσχετο με το να καταργηθεί η θα φόρτισης. Το καταλαβαίνεις έτσι? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα γινει οπως εγινε και το 3.5mm jack. Στα "premium" μοντελα θα το βγαλουν και στα "οικονομικα" θα εχουν την θυρα φορτισης. Αρα οπως και με το 3,5 jack θα γκρινιαξουμε λιγο και μετα θα προσαρμοστουμε. Και εμενα με ξενερωνει οταν φευγει κατι που εχω συνηθίσει αλλα πλεον πανω στο γραφειο μου εχω το stand της ασυρματης φορτισης. Απο την εποχη Nexus 5 που ηταν το πρωτο τηλεφωνο που επιασα με αυτη την τεχνολογια! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Ευχρηστια υπαρχει οπως: απλα ακουμπας την συσκευη και αυτη φορτιζει κι οχι να ψαχνεις την τρυπα, οι θυρες μετα απο πολλες φορες βαλε-βγαλε φορτιστη και ακουστικα "ανοιγουν" και δεν κανουν καλη επαφη, ακομα μαζευουν σκονη και μερικες φορες αντι να κανει ταχυφορτιση κανει κανονικη, πολλοι εχουν αναφερει οξυδωμενες θυρες' σε αυτο πες φταιει ο χρηστης αλλα με την ασυρματη δεν θα το ειχε. Γιατί δεν βρίσκεις την τρύπα, στο ίδιο σημείο είναι κάθε φορά. Μισο, μαλλον μπερδευτηκες και το γραψες αναποδα, την ευκολια χωρις καλωδιο θα εννοουσες υποθετω :p:p Επίσης, ποια ευχρηστία; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή αν δεν έχει το μαρκούτσι από κάτω να φορτίζει. Χώρια ότι την μισή ισχύ την χάνεις στον αέρα. Ειδικά στα powerbank αυτό είναι για γέλια. Αν έχεις κανέναν σταθερό υπολογιστή που δεν έχει WiFi, πρέπει να πας να αγοράσεις module για να περάσεις αρχεία με WiFi Direct εφόρον δεν παίζει καλώδιο, σαφέστατα πιο αργό αλλά άλλη ιστορία αυτή. Ακουστικά type C, φλασάκια, ποντίκια, πληκτρολόγια, θήκες με ενσωματωμένες μπαταρίες, χειριστήρια, ανεμιστηράκια, reverse charging και ένα κάρο άλλα αξεσουάρ, όλα στα σκουπίδια. Γιατί θέλουμε την τεχνολογία να κάνει πάντα την ζωή μας δυσκολότερη, όπως συμφέρει τις εταιρίες... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Γιατί δεν βρίσκεις την τρύπα, στο ίδιο σημείο είναι κάθε φορά. Επίσης, ποια ευχρηστία; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή αν δεν έχει το μαρκούτσι από κάτω να φορτίζει. Χώρια ότι την μισή ισχύ την χάνεις στον αέρα. Ειδικά στα powerbank αυτό είναι για γέλια. Αν έχεις κανέναν σταθερό υπολογιστή που δεν έχει WiFi, πρέπει να πας να αγοράσεις module για να περάσεις αρχεία με WiFi Direct εφόρον δεν παίζει καλώδιο, σαφέστατα πιο αργό αλλά άλλη ιστορία αυτή. Ακουστικά type C, φλασάκια, ποντίκια, πληκτρολόγια, θήκες με ενσωματωμένες μπαταρίες, χειριστήρια, ανεμιστηράκια, reverse charging και ένα κάρο άλλα αξεσουάρ, όλα στα σκουπίδια. Γιατί θέλουμε την τεχνολογία να κάνει πάντα την ζωή μας δυσκολότερη, όπως συμφέρει τις εταιρίες... Σιγα σιγα ολα τα router των εταιριων ενσωματωνουν τα 5Ghz! Με ρυθμο αποδοσης πολυ ανωτερο απο τα 2.4Ghz. Ας μην ειμαστε κλειστοι σε νεες τεχνολογιες. Οταν βγηκε το Type-C ολοι βγαιναμε και λεγαμε πανε για πεταμα ολα τα περιφερειακα που εχουμε και τι βλακεια ειναι αυτο. Τωρα ομως μια χαρα εχουμε βολευτηκαμε με το να εχουμε μεγαλυτερο data transfer rate αλλα και ταχυτερη φορτιση... Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Θα γινει οπως εγινε και το 3.5mm jack. Στα "premium" μοντελα θα το βγαλουν και στα "οικονομικα" θα εχουν την θυρα φορτισης. Αρα οπως και με το 3,5 jack θα γκρινιαξουμε λιγο και μετα θα προσαρμοστουμε. Και εμενα με ξενερωνει οταν φευγει κατι που εχω συνηθίσει αλλα πλεον πανω στο γραφειο μου εχω το stand της ασυρματης φορτισης. Απο την εποχη Nexus 5 που ηταν το πρωτο τηλεφωνο που επιασα με αυτη την τεχνολογια! Καμια σχεση η θυρα ακουστικων με το καλωδιο φορτισης και μεταφορας δεδομενων. Και σιγουρα η πλειοψηφια θα γκρινιαξει γιατι ξερεις το κυριο προβλημα δεν ειναι το πως θα φορτιζεις το κινητο μεσα στο σπιτι σου,αλλα εξω απο το σπιτι. Το πιο αστειο ολων ειναι οτι οπως λεει και η ειδηση η Xiaomi ειναι αυτη που λεει οτι θα κυκλοφορησει απο του χρονου κινητα χωρις θυρα typeC την ιδια στιγμη που σε αλλο αρθρο προωθουν τα 200W γρηγορης φορτισης σε μελλοντικα κινητα. Τρεχα γυρευε οι Κινεζοι. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν βγηκε το Type-C ολοι βγαιναμε και λεγαμε πανε για πεταμα ολα τα περιφερειακα που εχουμε και τι βλακεια ειναι αυτο. Τωρα ομως μια χαρα εχουμε βολευτηκαμε με το να εχουμε μεγαλυτερο data transfer rate αλλα και ταχυτερη φορτιση... Αλλο το διαφορετικο καλωδιο,αλλο το να μην υπαρχει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Σιγα σιγα ολα τα router των εταιριων ενσωματωνουν τα 5Ghz! Με ρυθμο αποδοσης πολυ ανωτερο απο τα 2.4Ghz. Ας μην ειμαστε κλειστοι σε νεες τεχνολογιες. Οταν βγηκε το Type-C ολοι βγαιναμε και λεγαμε πανε για πεταμα ολα τα περιφερειακα που εχουμε και τι βλακεια ειναι αυτο. Τωρα ομως μια χαρα εχουμε βολευτηκαμε με το να εχουμε μεγαλυτερο data transfer rate αλλα και ταχυτερη φορτιση... Εδω ειμαστε και θα δεις τους περισσοτερους που κραζουν τωρα τι θα λενε σε λιγα χρονακια. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Εδω ειμαστε και θα δεις τους περισσοτερους που κραζουν τωρα τι θα λενε σε λιγα χρονακια. Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι κατα και της αφαιρεσης της θυρας ακουστικων,και του notification led,και της microsd,και του Ir blaster,και του FM radio,και ας μην εχω προς το παρον συσκευη που να τα υποστηριζει. Κριμα που το Xperia 1 mark ΙΙΙ που εχει τα περισσοτερα απο αυτα,δεν εχει πιο ανταγωνιστικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι κατα και της αφαιρεσης της θυρας ακουστικων,και του notification led,και της microsd,και του Ir blaster,και του FM radio,και ας μην εχω προς το παρον συσκευη που να τα υποστηριζει. Κριμα που το Xperia 1 mark ΙΙΙ που εχει τα περισσοτερα απο αυτα,δεν εχει πιο ανταγωνιστικη τιμη. Εγω σε καταλαβαινω και γιαυτο ειπα οι περισσοτεροι, αλλωστε μια τεχνολογια δεν θα ειναι αρεστη σε ολους αλλα στο τελος θα γινει αρεστη απο τους περισσοτερους. Κατι αντιστοιχο με το κιβωτιο των αυτοκινητων (αυτοματο-χειροκινητο). Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι κατα και της αφαιρεσης της θυρας ακουστικων,και του notification led,και της microsd,και του Ir blaster,και του FM radio,και ας μην εχω προς το παρον συσκευη που να τα υποστηριζει. Κριμα που το Xperia 1 mark ΙΙΙ που εχει τα περισσοτερα απο αυτα,δεν εχει πιο ανταγωνιστικη τιμη. Κι εγώ θα ήθελα να υπάρχουν όλα αυτά σε μια συσκευή. Γιατί ακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές εν μέρη την Apple δεν ξέρω. Μόνο το λειτουργικό δεν κλείδωσαν ακόμη.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Σιγα σιγα ολα τα router των εταιριων ενσωματωνουν τα 5Ghz! Με ρυθμο αποδοσης πολυ ανωτερο απο τα 2.4Ghz. Ας μην ειμαστε κλειστοι σε νεες τεχνολογιες. Οταν βγηκε το Type-C ολοι βγαιναμε και λεγαμε πανε για πεταμα ολα τα περιφερειακα που εχουμε και τι βλακεια ειναι αυτο. Τωρα ομως μια χαρα εχουμε βολευτηκαμε με το να εχουμε μεγαλυτερο data transfer rate αλλα και ταχυτερη φορτιση... Άκυρη τελείως η αναφορά στο 5Ghz. Αν βάλεις και router στο ενδιάμεσο τότε είναι που μειώνεται η ταχύτητα στο μισό, γιατί μιλάει με δύο συσκευές στο ίδιο bandwith... Όταν βγήκε το type C, απλά άλλαξε το βύσμα. Αντί να έχεις type B hub έπαιρνες ένα type C και τέλος. Αντί να βάζεις μία θήκη με μπαταρία type B, έβαζες μία type C. Αντί να πάρεις ένα OTG type B έβαζες ένα type C. Η θύρα πάντα υπήρχε για να μεταφέρει power και data. Εδώ λέμε αφαιρέθηκε τελείως... Να το θέσω αλλιώς, μπορεί κάποιος να φανταστεί υπολογιστή χωρίς universal θύρα, εκτός από κάτι καζουάλες που το μόνο που θέλουν είναι να χαζεύουν στο FB; ΥΓ Α και το άλλο "θα προσαρμοστούμε"... Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ή οι συσκευές; Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 (edited) Άκυρη τελείως η αναφορά στο 5Ghz. Αν βάλεις και router στο ενδιάμεσο τότε είναι που μειώνεται η ταχύτητα στο μισό, γιατί μιλάει με δύο συσκευές στο ίδιο bandwith... Όταν βγήκε το type C, απλά άλλαξε το βύσμα. Αντί να έχεις type B hub έπαιρνες ένα type C και τέλος. Αντί να βάζεις μία θήκη με μπαταρία type B, έβαζες μία type C. Αντί να πάρεις ένα OTG type B έβαζες ένα type C. Η θύρα πάντα υπήρχε για να μεταφέρει power και data. Εδώ λέμε αφαιρέθηκε τελείως... Να το θέσω αλλιώς, μπορεί κάποιος να φανταστεί υπολογιστή χωρίς universal θύρα, εκτός από κάτι καζουάλες που το μόνο που θέλουν είναι να χαζεύουν στο FB; ΥΓ Α και το άλλο "θα προσαρμοστούμε"... Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ή οι συσκευές;Στην τεχνολογία και την εξέλιξη της, προφανώς εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Edited June 14, 2021 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Στην τεχνολογία και την εξέλιξη της, προφανώς εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Oτιδηποτε φτιαχνεται απο ανθρωπους προσαρμοζεται στις ανθρωπινες αναγκες που εξυπηρετει. Προφανως και δεν πρεπει να προσαρμοζονται οι ανθρωποι σε κατι που οφειλει να τους εξυπηρετει, αν τελικα δεν το κανει. Η εξελιξη εχει σκοπο να μας κανει τη ζωη ευκολοτερη. Αν κανει το αντιθετο ειναι οπισθοδρομηση. Kαι η αφαιρεση των θυρων δεν εχει ουτε ενα οφελος για τον χρηστη, οποτε σιγουρα δεν ειναι προοδος, ασχετα με το τι πανε να προωθησουν οι εταιρειες για τα συμφεροντα τους. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 (edited) Oτιδηποτε φτιαχνεται απο ανθρωπους προσαρμοζεται στις ανθρωπινες αναγκες που εξυπηρετει. Προφανως και δεν πρεπει να προσαρμοζονται οι ανθρωποι σε κατι που οφειλει να τους εξυπηρετει, αν τελικα δεν το κανει. Η εξελιξη εχει σκοπο να μας κανει τη ζωη ευκολοτερη. Αν κανει το αντιθετο ειναι οπισθοδρομηση. Kαι η αφαιρεση των θυρων δεν εχει ουτε ενα οφελος για τον χρηστη, οποτε σιγουρα δεν ειναι προοδος, ασχετα με το τι πανε να προωθησουν οι εταιρειες για τα συμφεροντα τους. Και ποιος είπε ότι η ζωή σου δεν θα είναι πιο εύκολη μελλοντικά με τις ασύρματες τεχνολογίες; Ποιος σου είπε πως δεν θα υπάρχουν επιλογές εκεί έξω που θα σου δίνουν αυτά που θεωρείς εσύ σήμερα ως ευκολίες; Ποιος σου είπε ότι οι ανθρώπινες ανάγκες σε δύο χρόνια από τώρα, θα είναι οι ίδιες με τις τώρα; Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις πως δεν στέκει, από την στιγμή που εσύ ο ίδιος που το γράφεις, έχεις ήδη προσαρμοστεί με συσκευές χωρίς audio jack, χωρίς SD, χωρίς ράδιο που κάποτε τα θεωρούσες βασικά και αυτονόητα; Αργά η γρήγορα λοιπόν θα προσαρμοστείς σε ότι πιο νέο έρχεται. Και ότι πιο νέο έρχεται, αφού εντέλει το συνηθίσεις, θα θυμάσαι πως το δούλευες παλιότερα και πιθανότατα θα γελάς με το πόσο πρωτόγονα η διαφορετικά ήταν τότε τα πράγματα. Μόνο εδώ μέσα που είμαστε ένα πολύ μικρό κομμάτι της κοινωνίας, αν βρεις και διαβάσεις γραπτά της προηγούμενης δεκαετίας και βάλε, θα δεις πως έχουνε προσαρμοστεί όλοι σε κάθε τι νέο και πόσες κυβιστήσεις έχουν γίνει. Edited June 14, 2021 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Oτιδηποτε φτιαχνεται απο ανθρωπους προσαρμοζεται στις ανθρωπινες αναγκες που εξυπηρετει. Προφανως και δεν πρεπει να προσαρμοζονται οι ανθρωποι σε κατι που οφειλει να τους εξυπηρετει, αν τελικα δεν το κανει. Η εξελιξη εχει σκοπο να μας κανει τη ζωη ευκολοτερη. Αν κανει το αντιθετο ειναι οπισθοδρομηση. Kαι η αφαιρεση των θυρων δεν εχει ουτε ενα οφελος για τον χρηστη, οποτε σιγουρα δεν ειναι προοδος, ασχετα με το τι πανε να προωθησουν οι εταιρειες για τα συμφεροντα τους. Μην το βλέπεις σαν προσαρμογή αλλά σαν αποδοχή μιας νέας και ίσως καλύτερης τεχνολογίας που αντικαθιστά μια παλιότερη. Φαντάσου ότι πριν μια εικοσαετία είχαμε τριάντα διαφορετικές θύρες σε έναν υπολογιστή, ενώ σήμερα με μια μπορείς να κανείς τα πάντα. Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Η εθελοδουλεία εκτός από επιζήμια για όλους είναι και ανίατη. Άδικα προσπαθείτε. Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Και ποιος είπε ότι η ζωή σου δεν θα είναι πιο εύκολη μελλοντικά με τις ασύρματες τεχνολογίες; Κάπου εδώ μπερδεύεσαι λιγάκι. Δεν είπε κανένας ότι όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες (πχ ασύρματη φόρτιση) δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Η ένσταση είναι γιατί σου κόβουν πράγματα και δεν σου δίνουν επιλογές. Ποιο είναι το δικό σου κέρδος αν η συσκευή έχει πχ μια "τρύπα" λιγότερη (ή και καθόλου τρύπες)? Τι θα κερδίσεις ως καταναλωτής?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Η εθελοδουλεία εκτός από επιζήμια για όλους είναι και ανίατη. Άδικα προσπαθείτε. Σήμερα το απόγευμα σκεφτόμουν μια κατάλληλη λέξη για να απαντήσω, σε άλλο όμως νήμα. Τη βρήκα εδώ και ταιριάζει γάντι και στο παρόν νήμα. Εθελοδουλεία. Ακριβώς αυτό. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Και ποιος είπε ότι η ζωή σου δεν θα είναι πιο εύκολη μελλοντικά με τις ασύρματες τεχνολογίες; Ποιος σου είπε πως δεν θα υπάρχουν επιλογές εκεί έξω που θα σου δίνουν αυτά που θεωρείς εσύ σήμερα ως ευκολίες; Ποιος σου είπε ότι οι ανθρώπινες ανάγκες σε δύο χρόνια από τώρα, θα είναι οι ίδιες με τις τώρα; Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις πως δεν στέκει, από την στιγμή που εσύ ο ίδιος που το γράφεις, έχεις ήδη προσαρμοστεί με συσκευές χωρίς audio jack, χωρίς SD, χωρίς ράδιο που κάποτε τα θεωρούσες βασικά και αυτονόητα; Αργά η γρήγορα λοιπόν θα προσαρμοστείς σε ότι πιο νέο έρχεται. Και ότι πιο νέο έρχεται, αφού εντέλει το συνηθίσεις, θα θυμάσαι πως το δούλευες παλιότερα και πιθανότατα θα γελάς με το πόσο πρωτόγονα η διαφορετικά ήταν τότε τα πράγματα. Μόνο εδώ μέσα που είμαστε ένα πολύ μικρό κομμάτι της κοινωνίας, αν βρεις και διαβάσεις γραπτά της προηγούμενης δεκαετίας και βάλε, θα δεις πως έχουνε προσαρμοστεί όλοι σε κάθε τι νέο και πόσες κυβιστήσεις έχουν γίνει. To να μην εχεις audiojack, κατι που λυνεται μ'ενα ανταπτορακι του ενος ευρω, δε συγκρινεται με το να μην εχεις θυρα φορτισης-συνδεσης κατι που δε λυνεται με τιποτα. Αλλα ακομα και η ελλειψη audiojack πισωγυρισμα ειναι, σιγουρα οχι προοδος. Το ιδιο κι ακομα περισσοτερο η ελλειψη sd card. Oσο κι αν θελετε να πεισετε τους εαυτους σας οτι ολες αυτες οι ελλειψεις ειναι προοδος στην οποια πρεπει να προσαρμοστουμε, η πραγματικοτητα ειναι οτι προκειται για σοβαροτατες ελλειψεις που δημιουργουν προβληματα παρα λυνουν κι εχουν ως μονο ωφελημενο τις εταιρειες, κανεναν αλλο και σιγουρα οχι τον καταναλωτη. Οι ασυρματες τεχνολογιες οταν κι αν τελειοποιηθουν ισως και να αρκουν, αυτη τη στιγμη ομως ειναι σε αστειο επιπεδο για να συζηταμε σοβαρα το να υπαρξουν συσκευες χωρις θυρες και να μας φαινεται και λογικο ή αδιαφορο. Ουτε καν να χρησιμοποιεις συσκευη ενοσω φορτιζει δεν θα μπορεις, τι συζηταμε τωρα? Για να μη μιλησουμε για μεταφορα δεδομενων σε υπολογιστη και 1002 ακομα αυτονοητα που προσφερουν οι θυρες. Ακομα και το ν'ακους μουσικη πλεον θα χρειαζεται bt ακουστικα απαραιτητα ενω τωρα μ'ενα ανταπτορακι της πλακας κανεις τη δουλεια σου κανονικα και πανευκολα. Η μη υπαρξη θυρων, ιδιως στο αμεσο μελλον (τριετια και βαλε) δεν εξυπηρετει σε ΤΙΠΟΤΑ. Οποτε απο εμενα οποιαδηποτε συσκευη δεν εχει θυρες διαγραφεται αυτοματα. Κι αν η πλειοψηφια των καταναλωτων πραξει το ιδιο, σου εγγυωμαι οτι οι θυρες θα υπαρχουν για παρα πολλα χρονια ακομα. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Και ποιος είπε ότι η ζωή σου δεν θα είναι πιο εύκολη μελλοντικά με τις ασύρματες τεχνολογίες; Ποιος σου είπε πως δεν θα υπάρχουν επιλογές εκεί έξω που θα σου δίνουν αυτά που θεωρείς εσύ σήμερα ως ευκολίες; Ποιος σου είπε ότι οι ανθρώπινες ανάγκες σε δύο χρόνια από τώρα, θα είναι οι ίδιες με τις τώρα; Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις πως δεν στέκει, από την στιγμή που εσύ ο ίδιος που το γράφεις, έχεις ήδη προσαρμοστεί με συσκευές χωρίς audio jack, χωρίς SD, χωρίς ράδιο που κάποτε τα θεωρούσες βασικά και αυτονόητα; Αργά η γρήγορα λοιπόν θα προσαρμοστείς σε ότι πιο νέο έρχεται. Και ότι πιο νέο έρχεται, αφού εντέλει το συνηθίσεις, θα θυμάσαι πως το δούλευες παλιότερα και πιθανότατα θα γελάς με το πόσο πρωτόγονα η διαφορετικά ήταν τότε τα πράγματα. Μόνο εδώ μέσα που είμαστε ένα πολύ μικρό κομμάτι της κοινωνίας, αν βρεις και διαβάσεις γραπτά της προηγούμενης δεκαετίας και βάλε, θα δεις πως έχουνε προσαρμοστεί όλοι σε κάθε τι νέο και πόσες κυβιστήσεις έχουν γίνει. Ωραία, και όλα αυτά που θα αφαιρεθούν με τι θα αντικατασταθούν; Οι θύρες που φορτίζεις και μεταφέρεις δεδομένα με τι θα αντικατασταθούν; Οι κάρτες μνήμης με τι θα αντικατασταθούν; Το ραδιόφωνο με τι θα αντικατασταθεί; Μη μου πεις με ίντερνετ, γιατί εγώ δεν θέλω να χαλάω δεδομένα για να ακούω ραδιόφωνο. Οπότε οι ευκολίες για όλα αυτά που ακριβώς βρίσκονται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Να ξεκαθαρίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, πως δεν είμαι υπέρ της αφαίρεσης όλων των θυρών. Ούτε και κατά είμαι ομως! Απλά το γράφω. Περιμένετε να δούμε. Άλλωστε οι επιλογές με τις ευκολίες που έχουμε σήμερα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Ωραία, και όλα αυτά που θα αφαιρεθούν με τι θα αντικατασταθούν; Οι θύρες που φορτίζεις και μεταφέρεις δεδομένα με τι θα αντικατασταθούν; Οι κάρτες μνήμης με τι θα αντικατασταθούν; Το ραδιόφωνο με τι θα αντικατασταθεί; Μη μου πεις με ίντερνετ, γιατί εγώ δεν θέλω να χαλάω δεδομένα για να ακούω ραδιόφωνο. Οπότε οι ευκολίες για όλα αυτά που ακριβώς βρίσκονται; Θεωρεις οτι ειναι πιο ευκολο οταν θες να φορτισεις την συσκευη σου να πρεπει να συνδεσεις ενα βυσμα μεσα σε ενα αλλο ή απλα να ακουμπησεις την συσκευη σοιυ σε μια βαση; Θεωρεις οτι ειναι πιο ευκολο να πρεπει να συνδεσεις την συσκευη σου με τον Η/Υ κι επειτα απο τον Η/Υ να μπεις στα αρχεια του κινητου να κανεις την μεταφορα ή να τα στειλεις απευθειας ασυρματα απο το κινητο στον Η/Υ; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Άκυρη τελείως η αναφορά στο 5Ghz. Αν βάλεις και router στο ενδιάμεσο τότε είναι που μειώνεται η ταχύτητα στο μισό, γιατί μιλάει με δύο συσκευές στο ίδιο bandwith... Όταν βγήκε το type C, απλά άλλαξε το βύσμα. Αντί να έχεις type B hub έπαιρνες ένα type C και τέλος. Αντί να βάζεις μία θήκη με μπαταρία type B, έβαζες μία type C. Αντί να πάρεις ένα OTG type B έβαζες ένα type C. Η θύρα πάντα υπήρχε για να μεταφέρει power και data. Εδώ λέμε αφαιρέθηκε τελείως... Να το θέσω αλλιώς, μπορεί κάποιος να φανταστεί υπολογιστή χωρίς universal θύρα, εκτός από κάτι καζουάλες που το μόνο που θέλουν είναι να χαζεύουν στο FB; ΥΓ Α και το άλλο "θα προσαρμοστούμε"... Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ή οι συσκευές; Σε αυτά απλά να προσθέσω και τη χρήση του τηλεφώνου καθώς αυτό φορτίζει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η ασύρματη φόρτιση είναι κακό να υπάρχει αλλά η ενσύρματη θεωρώ ότι είναι απαραίτητη. Πάντα θα υπάρχει εταιρεία που δίνει usb c για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι να επιλέγουμε τηλέφωνα που κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε τα αυτονόητα "περιττά". Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Σε αυτά απλά να προσθέσω και τη χρήση του τηλεφώνου καθώς αυτό φορτίζει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η ασύρματη φόρτιση είναι κακό να υπάρχει αλλά η ενσύρματη θεωρώ ότι είναι απαραίτητη. Πάντα θα υπάρχει εταιρεία που δίνει usb c για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι να επιλέγουμε τηλέφωνα που κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε τα αυτονόητα "περιττά". Ααααμανεγειά σου... Η χρήση του τηλεφώνου ενώ φορτίζει. Άλλο πάλι και αυτό, θα θέλεις να κάνεις ένα τηλέφωνο με 5% μπαταρία και δεν θα μπορείς :") Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Θεωρεις οτι ειναι πιο ευκολο οταν θες να φορτισεις την συσκευη σου να πρεπει να συνδεσεις ενα βυσμα μεσα σε ενα αλλο ή απλα να ακουμπησεις την συσκευη σοιυ σε μια βαση; Θεωρεις οτι ειναι πιο ευκολο να πρεπει να συνδεσεις την συσκευη σου με τον Η/Υ κι επειτα απο τον Η/Υ να μπεις στα αρχεια του κινητου να κανεις την μεταφορα ή να τα στειλεις απευθειας ασυρματα απο το κινητο στον Η/Υ; Ωραία και η επέκταση μνήμης με τι θα αντικατασταθεί; Το ραδιόφωνο με τι; Για να σε προλάβω, όλα αυτά χωρίς ίντερνετ όμως. Γιατί να χρειαζόμαστε ίντερνετ και για τα αυτονόητα; Κοροϊδεύαμε την Apple για όλα αυτά και τώρα ακολουθούν και οι άλλες εταιρείες. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Ωραία και η επέκταση μνήμης με τι θα αντικατασταθεί; Το ραδιόφωνο με τι; Για να σε προλάβω, όλα αυτά χωρίς ίντερνετ όμως. Γιατί να χρειαζόμαστε ίντερνετ και για τα αυτονόητα; Κοροϊδεύαμε την Apple για όλα αυτά και τώρα ακολουθούν και οι άλλες εταιρείες. Το θέμα είναι οι θύρες κι όχι το ραδιόφωνο και η κάρτα SD. Παντος όσους ρώτησα αν ακούν ράδιο και τι ή απάντηση, απ'οσους ακούν, ήταν ότι ακούν καμία αθλητική εκπομπή και κάνα "Παπαδάκη" και αυτοί στο αυτοκίνητο. Αυτά βέβαια για Ελλάδα γιατί έξω οι περισσότεροι ακούν podcasts τα οποία είναι μόνο διαδικτυακά, στην ουσία το απλό ράδιο τους είναι άχρηστο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts