huskyaris Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σε ποια επιλογή έχετε την ανάλυση της οθόνης στο Note 8 ? HD+ 1480X720 FHD+ 2220X1080 WQHD+ 2960X1440 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τόσα χρήματα δεν μπορούσα να μην έχω ως επιλογή την WQHD+ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σε ποια επιλογή έχετε την ανάλυση της οθόνης στο Note 8 ? HD+ 1480X720 FHD+ 2220X1080 WQHD+ 2960X1440 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τόσα χρήματα δεν μπορούσα να μην έχω ως επιλογή την WQHD+ !!! Γιατί? Βλέπεις καμια διαφορά? Αποκλείεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Εγώ την έχω στα FHD+ 2220X1080. Δοκίμασα και την WQHD+ 2960X1440 αλλά δεν είδα ορατή διαφορά, οπότε το γύρισα στην FHD+ για να κερδίσω λίγο σε μπαταρία. Edited February 7, 2018 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nik_amp Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τελικά βρήκα τι ήταν. Με ενημέρωσαν από την cosmote τηλεφωνικός. Στην κάρτα μου είχα -0,40 λεπτά. Όταν είναι το ποσό κάτω από μηδέν δηλαδή μείον αυτομάτως η cosmote κάνει φραγή σε κάποιες υπηρεσίες όπως ρυθμίσεις κλήσεων, απόκρυψη αριθμού, φραγή κλήσεων, προώθηση κλήσης κ.α. Μόλις έβαλα κάρτα επανήλθε κανονικά. Αυτό πληροφοριακά για όσους αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 ενταξει στα 2k ειναι ακομα ποιο λεπτομερεια..επισης δεν μπορεις να δεις στο youtube video 2k αν το εχεις full hd+ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Κι εγώ σε FHD+ (2220X1080) το έχω αφού. Δοκίμασα το WQHD+ 2960X1440 για 10 ημερες και δεν πρόσεξα κάποια διαφορά οπότε γύρισα πίσω σε FHD+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι. Εδώ και λίγο καιρό είχα κάνει μια αναβάθμιση λογισμικού που είχε βγάλει στο κινητό και από τότε αντιμετωπίζω κάποια “κουφά” προβληματάκια. Όταν άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση, μου είχε πετάξει την εικονα που είχα (και είχε την αρχική την δική του) και είχε εξαφανίσει το εικονίδιο που έβγαζε όταν είχαμε κλειδωμένη οθόνη. Μου εμφάνιζε μόνο το κόκκινο της κλήσης έκτακτης ανάγκης. Επίσης όταν βγάζω το S PEN δεν μου ανοίγει το menu με τα κυκλάκια, ούτε όταν πατάω το κουμπί στο S PEN… :/ Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Γιατί? Βλέπεις καμια διαφορά? Αποκλείεται..Φυσικά και έχει διαφορά. Είναι εμφανές τώρα το τι θέλει ο καθένας οκ.... Εγω δεν πρόσεξα ιδιαίτερη κατανάλωση με την φουλ ανάλυση και το έχει εκεί να γουστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Παιδιά μην ανοίγετε ότι νάνε threads. θα νομίζει ο κόσμος ότι θα έχει και διαφορα κιόλας άμα βάλει FHD+ και το μονο που θα έχει διαφορα θα είναι ότι θα χάσει το ωραιότατο Sharpening στις φωτογραφίες που εχει η WQHD+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ε όχι ρε παιδιά δεν το πληρώσαμε τόσα λεφτά για να το δουλεύουμε fhd. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ WQHD και εννοείται πως υπάρχει διαφορά και η επιβάρυνση σε κατανάλωση είναι αμελητέα. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 καλησπερα εχω ενα s3 απο αμερικη αλλα δεν αναγνωριζει την σιμ καρτα πρεπει να περασω την ελληνικη ρομ?γινεται η οι μπαντες που αναγνωριζει γενικα η συσκευη δεν αναγνωριζουν ευρωπαικες καρτες?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Περισσότερα εδώ: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note9_specs_and_features_revealed_through_detailed_handson-news-31949.php Επιγραμματικά almost identical to its predecessor fingerprint reader has moved under the dual camera consider that 4,000 mAh battery confirmed A new Exynos chipset The phablet will start at 6GB of RAM and 128GB of storage and will go up to 8GB/256GB and 8GB/512GB As far as the camera goes, the report mentions some minor but still noticeable enhancements S Pen: Bluetooth support and the ability to unlock the device remotely Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Πωωωωω τουμπανιάρικο θα είναι...μήπως να μεταφερθεί το θέμα στα νεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) 9/08 η παρουσιαση ... Σσσσττττ ....Ερχεται ο Γιγαντας...:superman: Edited July 5, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Στα νέα των συσκευων δεν υπάρχει καμία αναφορά για τον επερχόμενο βασιλιά...εχει γεμίσει η σελιδα με κινεζιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Με αφορμη την κυκλοφορια του Note 9 στην Ελληνικη και Κυπριακη αγορα ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μοιραστουμε τις εφαρμογες που εχουμε στο κινητο μας και να γνωρισουμε νεοτερες ισως χρεισιμες εφαρμογες με τους συφορμιτες μας. Ξεκιναω εγω και λεω οτι εχω: Facebook , Messenger , Insagram , Viber , WhatApp , Endomondo , SkyView Free , GWAP Finder , Tinder , Truecaller , Shazam , Skype , Snapchat , Spotify , SoundCloud , εγγραφα , παρουσιασεις , μεταφραση , ειδησεις (google) , Allo , DropBox , Phone Info (Samsung) , Tasks (Google). Εσεις ποιες εχετε ; Μπορειτε να βαλετε και screenshow αν θελετε ειναι πιο ευκολο ή τα links των εφαρμογων απο το play store οτι προτειματε. Edited August 24, 2018 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Messenger lite, firefox, piraios winbank, 2 πρόγραμμα για να βλέπω cameres στην δουλειά, Huawei helth, office, sql reader, aliexpress, es file explorer, foobar controller,here mapsgoogle keep, open vpn, vlc, xysos, tapatalk Στην αρχή ειχα βάλει κανονικά messenger και Facebook μου ξεπατοσαν την μπαταρία και μπικε το lite. A ναι και όλα τα tracking services κλειστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Messenger lite, firefox, piraios winbank, 2 πρόγραμμα για να βλέπω cameres στην δουλειά, Huawei helth, office, sql reader, aliexpress, es file explorer, foobar controller,here mapsgoogle keep, open vpn, vlc, xysos, tapatalk Στην αρχή ειχα βάλει κανονικά messenger και Facebook μου ξεπατοσαν την μπαταρία και μπικε το lite. A ναι και όλα τα tracking services κλειστάΑυτά τα έχεις στο νότε 9; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Messenger lite, firefox, piraios winbank, 2 πρόγραμμα για να βλέπω cameres στην δουλειά, Huawei helth, office, sql reader, aliexpress, es file explorer, foobar controller,here mapsgoogle keep, open vpn, vlc, xysos, tapatalk Στην αρχή ειχα βάλει κανονικά messenger και Facebook μου ξεπατοσαν την μπαταρία και μπικε το lite. A ναι και όλα τα tracking services κλειστά Που να γουσταρες και samsung egodemis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Sorry κιόλας αλλά ποιο το νόημα του συγκεκριμένου νήματος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 ε δεν πάμε καθόλου καλά, άκου νοταρη? :down: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Sorry κιόλας αλλά ποιο το νόημα του συγκεκριμένου νήματος?? Καλημερα φιλε μου οπως γραφω και παραπανω το νοημα του συκρεκριμενου νηματος ειναι να ανταλλασουμε εφαρμογες μεταξυ μας τις οποιες εχουμε εγκαταστημενες στο καινουργιο μας αποκτημα το Νοτε 9. Για να μαθαινουν οι νεοτεροι που δεν τις ξερουν καν και ισως φανουνε χρησιμες σε καποιους απο εμας ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 ε, ναι γιατι οποιος παιρνει Note 9 δεν ξέρει τι εφαρμογές να βάλει :wacko: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Εντάξει ρε μάγκες που τα ξέρετε όλα, μην το διαβάζετε το νήμα, αφήστε εμάς που δεν τα ξέρουμε όλα, μπας και βρούμε κάτι χρήσιμο σε αυτό το φόρουμ, μιας και μπαίνουμε εδώ μέσα για να δούμε αν ξυπνήσατε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Λες κ Όλα τα άλλα θέματα εδώ μέσα είναι 100% χρήσιμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts