Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 22 hours ago, focusinos said: Αναβοσβήνει η οθόνη και κάνει πιξελ παντού, χιόνια θα το λέγαμε στις παλιές τηλεοράσεις. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Screen flickering το λένε με μια σύντομη αναζήτηση Χωρίς καθυστέρηση τότε επίσκεψη στο επίσημο service άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το πάω όταν βρω ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 από χτες κάτοχος Α72! μου πήρε ώρες να το στήσω και με την πρώτη φόρτιση το έβαλα στα 26%για φόρτιση με 6.5 ώρες sot. καμία σχέση με το Α31. κάνει τις δουλειές πολύ πιο ξεκουραστα! Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. September 5, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 1 hour ago, ilka71 said: από χτες κάτοχος Α72! μου πήρε ώρες να το στήσω και με την πρώτη φόρτιση το έβαλα στα 26%για φόρτιση με 6.5 ώρες sot. καμία σχέση με το Α31. κάνει τις δουλειές πολύ πιο ξεκουραστα! Sent from my SM-A725F using Tapatalk 5000 μπαταρια εχει , λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 ξέρει κανείς να προτείνει μια δοκιμασμένη gcam για το Α72; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 η ρύθμιση να ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές που είναι και δεν την βρίσκω? Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 6 minutes ago, ilka71 said: η ρύθμιση να ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές που είναι και δεν την βρίσκω? Sent from my SM-A725F using Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις-ειδοποιησεις και πήγαινε κάτω κάτω που λέει ψάχνεται κάτι άλλο εκεί που λέει ειδοποίηση φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 7 minutes ago, gjimmys said: Πήγαινε ρυθμίσεις-ειδοποιησεις και πήγαινε κάτω κάτω που λέει ψάχνεται κάτι άλλο εκεί που λέει ειδοποίηση φλας. Οχι δεν λεω το φλας!απλα θυμαμαι στο Α31 ειχε μια ρυθμιση που ελεγε να αναβει η οθονη σε ειδοποιησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Just now, ilka71 said: Οχι δεν λεω το φλας!απλα θυμαμαι στο Α31 ειχε μια ρυθμιση που ελεγε να αναβει η οθονη σε ειδοποιησεις! Εκεί είναι και το γράφει για την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Εκεί είναι και το γράφει για την οθόνη εδώ λες; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 18 minutes ago, ilka71 said: εδώ λες; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Ναιναι αλλά που είναι η ρύθμιση; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 βρήκα και ένα bug. με ενεργό το DO NOT DISTURB ανάβει η οθόνη σε εισερχόμενες κλήσεις! δεν θα έπρεπε!έχω βάλει να επιτρέπονται μόνο οι αγαπημένες επαφές. και ανάβει και στις άλλες! Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. September 6, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 2 hours ago, ilka71 said: ναι αλλά που είναι η ρύθμιση; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Αφου το λέει, τι που ειναι ;;; notification lock screen 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 βρήκα και ένα bug. με ενεργό το DO NOT DISTURB ανάβει η οθόνη σε εισερχόμενες κλήσεις! δεν θα έπρεπε!έχω βάλει να επιτρέπονται μόνο οι αγαπημένες επαφές. και ανάβει και στις άλλες! Sent from my SM-A725F using TapatalkΑυτό που θες, νομίζω γίνεται ωε εξής :Στις ρυθμίσεις του Μην ενοχλείται, κάτω στο τέλος, μπες στο "Απόκρυψη ειδοποιήσεων". Στην θέση "όταν η οθόνη είναι σβηστή", ενεργοποίησε το Απόκρυψη ειδοποιήσεων πλήρους οθόνης. from my S10lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Αυτό που θες, νομίζω γίνεται ωε εξής :Στις ρυθμίσεις του Μην ενοχλείται, κάτω στο τέλος, μπες στο "Απόκρυψη ειδοποιήσεων". Στην θέση "όταν η οθόνη είναι σβηστή", ενεργοποίησε το Απόκρυψη ειδοποιήσεων πλήρους οθόνης. from my S10lite το έχω κάνει αλλά δεν... Sent from my SM-A725F using Tapatalk Αφου το λέει, τι που ειναι ;;; notification lock screen κατάλαβες τι θέλω; την ρύθμιση που είχα στο Α31 που έλεγε να ανάβει η να μην ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις! καμία σχέση με lock screen. μέσα εκεί που λες έχει αυτά. κανένα δεν λέει αυτό που θέλωSent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 (edited) Η φωτο ειναι σημερα το βραδυ φλοισβο με A72 εκει που ειναι η προβλητα μπροστα απο τα καφε,εστιατορια. με τον 3Χ ζουμ φακο.λιγο χαλια δεν ειναι?δεν εκανα τιποτε αλλο ,μονο πατημα και φωτο,καμμια ρυθμιση.δεν ξερω καν εαν μπηκε night mode? Edited September 11, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 13 hours ago, ilka71 said: Η φωτο ειναι σημερα το βραδυ φλοισβο με A72 εκει που ειναι η προβλητα μπροστα απο τα καφε,εστιατορια. με τον 3Χ ζουμ φακο.λιγο χαλια δεν ειναι?δεν εκανα τιποτε αλλο ,μονο πατημα και φωτο,καμμια ρυθμιση.δεν ξερω καν εαν μπηκε night mode? Κρατούσες το κινητό με το χέρι ή το είχες κάπου ακουμπισμένο ώστε να είναι πιο σταθερό; Επίσης άλλη (άσχετη) ερώτηση. Κατά την διάρκεια μιας κλήσης που έχω σε ανοιχτή ακρόαση, μετά από λίγο σβήνει η οθόνη. Μπορώ με κάποιον λόγο να το αλλάξω αυτό; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Κρατούσες το κινητό με το χέρι ή το είχες κάπου ακουμπισμένο ώστε να είναι πιο σταθερό; Επίσης άλλη (άσχετη) ερώτηση. Κατά την διάρκεια μιας κλήσης που έχω σε ανοιχτή ακρόαση, μετά από λίγο σβήνει η οθόνη. Μπορώ με κάποιον λόγο να το αλλάξω αυτό; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. με το χέρι καθισμένος ήμουν. όσο σταθερό μπορεί να είναι το χέρι... το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω γιατί δεν μιλάω με ανοιχτή ακρόαση σχεδόν ποτέ... Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Ναι η δεύτερη ερώτηση απευθύνεται προς όλους! Σχετικά με την φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη είναι η αλήθεια. Μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε νυχτερινές για να δω πως τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Ναι η δεύτερη ερώτηση απευθύνεται προς όλους! Σχετικά με την φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη είναι η αλήθεια. Μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε νυχτερινές για να δω πως τα πάει. το night mode είναι και για την 3Χ κάμερα; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 δεν μπορώ να καταλάβω. δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις από εφαρμογές πχ Viber, Whatsapp κλπ. το λάθος κάνω;Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 5 hours ago, ilka71 said: δεν μπορώ να καταλάβω. δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις από εφαρμογές πχ Viber, Whatsapp κλπ. το λάθος κάνω; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι λάθος. Εγώ με S10lite + A71 (U.I 3.1) δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να την ανάψω. Όχι ότι με ενδιαφέρει (κλειστή την έχω) απλά ψάχτηκα επειδή ρώτησες. Έχω την εντύπωση ότι ευθύνεται το κλείδωμα οθόνης. Εάν βγάλεις το κλείδωμα μπορεί να ανάβει (χωρίς να είμαι σίγουρος). Με κλειδωμένη οθόνη, ούτε το Viber που έχει δική του εσωτερική ρύθμιση για άναμα οθόνης δεν μπορεί να στην ανάψει. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι λάθος. Εγώ με S10lite + A71 (U.I 3.1) δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να την ανάψω. Όχι ότι με ενδιαφέρει (κλειστή την έχω) απλά ψάχτηκα επειδή ρώτησες. Έχω την εντύπωση ότι ευθύνεται το κλείδωμα οθόνης. Εάν βγάλεις το κλείδωμα μπορεί να ανάβει (χωρίς να είμαι σίγουρος). Με κλειδωμένη οθόνη, ούτε το Viber που έχει δική του εσωτερική ρύθμιση για άναμα οθόνης δεν μπορεί να στην ανάψει. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο.πολύ παράξενο! σε όλα τα κινητά που είχα άναβε.(εάν το ήθελες) και με κλείδωμα οθόνης και χωρίς.Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 σε Α72 κάθε τρεις και λίγο βγαίνει πάνω στην μπάρα το εικονίδιο του καιρού και εξαφανίζεται. που στον κόρακα είναι η εφαρμογή καιρού της Samsung? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts