greek_aeras Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Καλοπερνάτε με το θέμα ε:p ? Πάντως είδε το όνειρο, άνοιξα μετά καταλάθως και αυτό το θέμα και:wacko: ... Τέλος πάντων τη συμβούλεψα να πάει στον οδοντίατρο:p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 αυτο σημαινει οτι σου εκανε γνωστο το χριστουγεννιατικο σου δωρο... και μην εισαι χαζος και ζητησεις κανενα σιντακι αντι γι αυτο...:lol: ok..μεινε ησυχη...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ok..μεινε ησυχη...:lol: αντε μπραβο αγορι μου... εγω παλι τωρα τελευταια βλεπω συνεχεια χρηματα ... δεν τα περνω...αλλα τα βλεπω να τα μετρανε... γενικα στην ζωη μου παντα εχανα χρηματα... απροσεκτη γενικως ... μηπως επειδη περνανε πολλα χρηματα απο τα χερια μου στο ξενοδοχειο...?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasoulini Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Γιατι τα ονειρα να κρατουν τοσο λιγο και οταν ξυπνασ να μην τα θυμασαι και ακομα χειροτερα σου βασανιζουν το μυαλο?παιδια να ευχεστε να μην ονειρευεστε!!!!καλο ή κακο το ονειρο μετα σουβασανιζει την σκεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Γιατι τα ονειρα να κρατουν τοσο λιγο και οταν ξυπνασ να μην τα θυμασαι και ακομα χειροτερα σου βασανιζουν το μυαλο?παιδια να ευχεστε να μην ονειρευεστε!!!!καλο ή κακο το ονειρο μετα σουβασανιζει την σκεψη. Τα όνειρα είναι 6 χρόνια της ζωής μας... http://www.clicksmilies.com/s1106/sprachlos/speechless-smiley-020.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Κι επίσης,όπως έχουμε ξαναπεί,πάντα βλέπουμε όνειρα.Άλλες φορες το θυμόμαστε όταν ξυπνήσουμε και άλλες όχι.Το αν θα μας επιρρεάσουν είναι άλλο θέμα.Εγώ έχω δει εντελώς κουλά όνειρα ( και καλά αλλά και κακά ) αλλά δεν κάθομαι να ανησυχώ κιόλας.Ξέρω ότι είναι παιχνίδια του υποσεινείδητου και τίποτα άλλο. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Κι επίσης,όπως έχουμε ξαναπεί,πάντα βλέπουμε όνειρα.Άλλες φορες το θυμόμαστε όταν ξυπνήσουμε και άλλες όχι.Το αν θα μας επιρρεάσουν είναι άλλο θέμα.Εγώ έχω δει εντελώς κουλά όνειρα ( και καλά αλλά και κακά ) αλλά δεν κάθομαι να ανησυχώ κιόλας.Ξέρω ότι είναι παιχνίδια του υποσεινείδητου και τίποτα άλλο. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω... +1 συμφωνω απολυτα!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 ρε παιδια βλεπετε κακα ονειρα συχνα?χτες ειδα ενα κακο ονειρο με θαλλασα και χτυπησε και καλα την πολη που μενω,κατι σαν τσουναμι,την γλυτωσα ομως εχω ακουσει οτι η φουρτουνιασμενη θαλασσα ειναι πολυ κακο.ελπιζω απο υγεια τουλαχιστον να ειμαι ok.ολα τα υπολοιπα δεν τα φοβαμαι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 ρε παιδια βλεπετε κακα ονειρα συχνα?χτες ειδα ενα κακο ονειρο με θαλλασα και χτυπησε και καλα την πολη που μενω,κατι σαν τσουναμι,την γλυτωσα ομως εχω ακουσει οτι η φουρτουνιασμενη θαλασσα ειναι πολυ κακο.ελπιζω απο υγεια τουλαχιστον να ειμαι ok.ολα τα υπολοιπα δεν τα φοβαμαι. Μπορεί στο όνειρό σου απλά να λειτούργησε το υποσυνείδητο. Σε περίπτωση όμως που λειτούργησε το μελλούμενο, η θαλλασοταραχή υποδεικνύει φασαρία και ταραχή. Δε νομίζω πως έχει να κάνει με θέμα υγείας πάντως. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εδώ και 10 περίπου μέρες βλέπω το ίδιο όνειρο.. Είμαι πάνω σε καράβι και βουλιάζουμε, μετά βρίσκομαι σε μια βάρκα στ'ανοιχτά με θαλασσοταραχή. Σε κάποια στιγμή πέφτω απ'τη βάρκα και ξυπνάω. Έχω αρχίσει να αισθάνομαι περίεργα όταν πέφτω για ύπνο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εγώ χθες είδα οτι τα έφτιαξα με μια συμμαθήτρια μου!? Στην αρχή του ονείρου σαν να μου ρίχτηκε όπως κάνει και στην πραγματικότητα.Καμιά ιδέα τι μπορεί να σημαίνει;Να πάω να την ζητήσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εδώ και 10 περίπου μέρες βλέπω το ίδιο όνειρο.. Είμαι πάνω σε καράβι και βουλιάζουμε, μετά βρίσκομαι σε μια βάρκα στ'ανοιχτά με θαλασσοταραχή. Σε κάποια στιγμή πέφτω απ'τη βάρκα και ξυπνάω. Έχω αρχίσει να αισθάνομαι περίεργα όταν πέφτω για ύπνο:worry: Κι εγώ είχα δει τις προάλλες ότι με κάλυπταν τεράστια κύματα και πνιγόμουν και ο αδερφός μου την ίδια νύχτα είχε δει ότι έπεφτε από ένα ψηλό κτίριο. Τελικά βγήκαν αληθινά...δηλ. συνέβησαν κάποια άσχημα πραγματάκια.:( Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Κρίμα... Αυτό όμως με βάζει σε σκέψεις... Εγώ είδα στον ύπνο μου ένα βράδυ ότι κάτω από το σπίτι μου ήταν χωματόδρομος και τον φτιάχνανε όλη μέρα και το απόγευμα τον είχανε τελειώσει.Το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι το ίδιο βράδυ, ο πατέρας μου είδε στον ύπνο μου ένα φίλο μου τον οποίο τον έχει δει 2-3 φορές όλες κι όλες και αυτό πάρα πολύ παλιά! Δηλαδή εγώ τί πάθω??? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Δε νομίζω ότι σχετίζονται αυτά τα δύο όνειρα μεταξύ τους. Κι εγώ απλά μιλάω από προσωπικές εμπειρίες. Ναι μεν, υπάρχει κάποια συμβολική εξήγηση σε κάποια πράγματα που θα δείς, αλλά ο καθένας βάσει σημειολογίας και εμπειρίας μπορεί να τους δώσει διαφορετική ερμηνεία. Για παράδειγμα, εγώ είχα δει θέματα εξεταστικής τα οποία έπεσαν την επόμενη μέρα που έδινα το μάθημα. Μπορεί το όνειρο να ήταν προφητικό, αλλά μπορεί και το υποσυνείδητό μου να τα είχε καταγράψει ως sos. Το θέμα είναι ότι εγώ πήραι 8αράκι;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ναι δεν λέω ότι είχαν σχέση μεταξύ τους.Απλά ήταν και τα 2 το ίδιο παράξενα και εντελώς κουλά (καλά όχι και εντελώς, τουλάχιστον όχι σε σχέση με κάποια άλλα που έχω δει...:p ) 8αράκι ε? Τςςς κι εις ανώτερα! ( ^Έτσι δεν γράφεται? ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τώωωωραα, το έχουμε πάρει το χαρτί εδώ και χρόνια :p Πάντως, είναι καλό να συνδέεις τα όνειρα με τις συμπτώσεις και να παρατηρείς αυτά που σου κάνουν εντύπωση. Μπορεί το όνειρο με το δρόμο να έχει να κάνει με κάτι που θα ολοκληρώσεις:) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Αχχχχ λες??? Ωραία! Μα...δεν έχω κάτι ανολοκλήρωτο.Τέσπα.Μπορεί να δημιουργηθεί στο μέλλον... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 δεν ξερω παντως με φοβιζουν παρα πολυ αυτα τα ονειρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 1ον) Δεν πιστεύω στα όνειρα. 2ον) Είδα προχτές ότι με το αυτοκίνητό μου σκότωσα μια γυναίκα έγγυο με την κοιλιά τούμπανο. 3ον) Μια ψυχή με είδε στο δικό της όνειρο χτες ότι σκοτώθηκα εγώ.. 4ον) Να αρχίσω να προετοιμάζομαι σιγά σιγά; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Τα όνειρα που βλέπω αυτό τον καιρό (όταν βλέπω) είναι λύσεις σε προβλήματα μαθηματικών, γεμάτα αποδείξεις κτλ... Μάλλον πρέπει να διαβάζω λιγότερο:rolleyes: .... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Εγώ πλάκα πλάκα έχω λύσει άσκηση μαθηματικών στον ύπνο μου. Πρίν κοιμηθώ προσπαθούσα να τη λύσω και δεν τα κατάφερα και στον ύπνο μου είδα που κολλούσα. Αν είναι δυνατόν!... :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 1ον) Δεν πιστεύω στα όνειρα. 2ον) Είδα προχτές ότι με το αυτοκίνητό μου σκότωσα μια γυναίκα έγγυο με την κοιλιά τούμπανο. 3ον) Μια ψυχή με είδε στο δικό της όνειρο χτες ότι σκοτώθηκα εγώ.. 4ον) Να αρχίσω να προετοιμάζομαι σιγά σιγά; :O χτυπα ξυλο βρε:) δεν παει να πει οτι θα παθεις κατι τετοιο,απλα προσεχε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εχει καποιος πιο πληρη ονειροκριτη? δεν μπορω να βρω την ερμηνεια ενος ονειρου. κοπελα με καλοκαιρινη τουαλετα(σε χρωματα του ροζ αν εχει σημασια) σε αμφιθεατρο. αν και το φορεμα ειναι καλοκαιρινο φοραει απο πανω χακι κασκολ και χακι μπουφαν ξαφνικα την σηκωνουν για να συμμετασχει σε μια χωρωδια... αντε βγαλε ακρη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εχει καποιος πιο πληρη ονειροκριτη? δεν μπορω να βρο την ερμηνεια ενος ονειρου. κοπελα με καλοκαιρινη τουαλετα(σε χρωματα του ροζ αν εχει σημασια) σε αμφιθεατρο. αν και το φορεμα ειναι καλοκαιρινο φοραει απο πανω χακι κασκολ και χακι μπουφαν ξαφνικα την σηκωνουν για να συμμετασχει σε μια χωρωδια... αντε βγαλε ακρη... Αν γνωρίζεις την κοπέλα και συνδέσεις το όνειρο με πράγματα που της συμβαίνουν ίσως να βγάλεις κάποια άκρη. π.χ. θα ξεχωρίσει σε κάτι, αλλά η ίδια ίσως να έχει ενδοιασμούς.... Μία υπόθεση έκανα...:rolleyes: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 λες?? εψαξα στον ονειροκριτη αλλα δεν εχει τπτ σχετικο..ουτε με το ρουχο,ουτε με αμφιθεατρο... αν ξεχωρισω σε κατι θα σε ενημερωσω και θα σε ανακυρηξω επεισημη ονειροκριτρια μου:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts