Nikos_96 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Επιτέλους ήρθε η ενημέρωση στην miui 11.0.12.0. Μετά προφανώς θα μπορώ να κάνω ενημέρωση στην miui 12. Την έβαλα την 11.0.12.0. Edit: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Άρα προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση στην miui 12. Αναμένουμε λοιπόν. Έχεις πάρει το android 10; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Το Android 10 θα έρθει με το miui 12 μαζι λένε. Για την ώρα καμία αναβάθμιση στην 12αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Το Android 10 θα έρθει με το miui 12 μαζι λένε. Για την ώρα καμία αναβάθμιση στην 12αρα. Ταυτόχρονα δεν νομίζω να γίνεται.. πρώτα παίρνεις android 10 και μετά πάνω του ''πατάει'' το MIUI 12. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ταυτόχρονα δεν νομίζω να γίνεται.. πρώτα παίρνεις android 10 και μετά πάνω του ''πατάει'' το MIUI 12. Πώς το παίρνουμε το android 10? Έρχεται ΟΤΑ ενημέρωση, πατώντας εκεί που πατάμε για τις ενημερώσεις του miui? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ταυτόχρονα δεν νομίζω να γίνεται.. πρώτα παίρνεις android 10 και μετά πάνω του ''πατάει'' το MIUI 12. μαζι με την miui 12 ερχεται και το android 10 ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Πάντως στο pro πρώτα το Android 10 ήρθε και μετά MIUI 12. Όχι ταυτόχρονα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Και στο Note 7 πρώτα το android 10 ήρθε και μετά ξεχωριστά mb ήταν το MIUI 12 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 και στο redmi 8 αυτο θα γινει πηρε android 10 και περιμενει τωρα να παρει καποια στιγμη miui 12 για το redmi note 8 και 8t η xiaomi επελεξε να παρει ταυτοχρονα android 10 με miui 12 τον λογο δεν τον ξερουμε ισως λογω καποιων τεχνικων προβληματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Παιδιά, κάπως το μπερδέψατε. Το MIUI 12 για το Redmi Note 8 θα έχει βάση το Android 10. Μερικές συσκευές διαφέρουν ως προς το πως λαβαινουν κάποιες ενημερώσεις. Κάποιες συσκευές ήρθαν ή πήραν MIUI 11 με βάση το Android 10 και αργότερα MIUI12 όπως αναφέρθηκε, κάποια πήραν MIUI 12 με το Android 9 ως βάση και μετά έκανε μετάβαση στο Android 10, ή από MIUI 11 με Android 9 και έγινε μετάβαση σε MIUI 12 με Android 10 όπως το Redmi Note 8/8T. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι miui 12 δε πρόκειται να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι miui 12 δε πρόκειται να δούμε. Θα το δείτε. Σε EU συσκευές αργεί πιο πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενο post στο δικο μου ειχε ερθει ΟΤΑ η 12 2 μερες πριν το πουλησω (20/11/2020) οπότε φανταζομαι ειναι ζητημα χρονου να την λαβετε ολοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Θα έρθει του χρόνου που θα έχω αγοράσει άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Αναβάθμισα προχθές σε Android 10 και από τότε η συσκευή πήρε την κάτω βόλτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Βλέπω πολλά κολλήματα για παράδειγμα όταν εναλλάσω εφαρμογές, διαγράφω πολλαπλά notifications κλπ. Σαν να "σπάνε" / χάνουν frames τα animations. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού σώσεις τα αρχεία σου έκανες για να κάτσει σωστά η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού σώσεις τα αρχεία σου έκανες για να κάτσει σωστά η αναβάθμιση? Η αλήθεια είναι πως όχι. Το θεωρώ τουλάχιστον αστείο εν έτη 2020 να ασχολούμαστε ακόμα με τέτοια πράγματα. Να πρέπει δηλαδή να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή, να μεταφέρω και να ξαναμεταφέρω αρχεία κλπ για να κάτσει σωστά μια αναβάθμιση. Και άντε πείτε εγώ ξέρω να κάνω, ο μέσος χρήστης σιγά μην ασχοληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Και τι να κάνει? Να βρίσκει μπροστά του σφάλματα συνέχεια θάναι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Εγώ πάντως δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά εργοστασιακών μετά απο αναβάθμιση και δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις συσκευές μου.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Εδώ όμως μιλάμε για διπλή μεγάλη αναβάθμιση και του UI(user interface) από MIUI 11 σε MIUI 12 και από android 9 σε android 10, σκέψου το λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Εδώ όμως μιλάμε για διπλή μεγάλη αναβάθμιση και του UI(user interface) από MIUI 11 σε MIUI 12 και από android 9 σε android 10, σκέψου το λίγο. Ακριβώς με την ίδια σειρά πήραμε σε android 10 και ύστερα σε MIUI 12 στο redmi note 7 και χωρίς επαναφορά εργοστασιακών κανένα πρόβλημα:cool: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Μια απορία. Σε Note 8 ενός φίλου, όταν τραβάει βίντεο και θέλει να το δει αργότερα απευθείας από την εφαρμογή της κάμερας, το βίντεο δεν ξεκινάει να παίζει πατοντας το play. Ενώ στο Google photos που αποθηκεύεται παίζει κανονικά. Κοίταξα στις ρυθμίσεις μήπως δω κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Αναβάθμισα προχθές σε Android 10 και από τότε η συσκευή πήρε την κάτω βόλτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Βλέπω πολλά κολλήματα για παράδειγμα όταν εναλλάσω εφαρμογές, διαγράφω πολλαπλά notifications κλπ. Σαν να "σπάνε" / χάνουν frames τα animations. Σε εμένα, ακριβώς το ίδιο... Το ανέφερα (μαζί και κάποιος ακόμη σε ξένο forum xiaomi), αλλά απ΄ότι φαίνεται, ήμαστε μεμονομένες περιπτώσεις, συμβαίνει σε λίγους. Εγώ έκανα wipe caches αλλά δεν βοήθησε πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Πως γίνεται ρε παιδιά κάποιοι να έχετε πάρει την 12αρα και εγώ ακόμα να παρακαλαω, κολλημένος στην 11.0.12; Την global έχω και δε βρίσκει ποτέ το update. Τη μία λέγανε πριν 2 μήνες, την άλλη έναν, τώρα λένε ότι την έχουν πάρει, εγώ όμως τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Πως γίνεται ρε παιδιά κάποιοι να έχετε πάρει την 12αρα και εγώ ακόμα να παρακαλαω, κολλημένος στην 11.0.12; Την global έχω και δε βρίσκει ποτέ το update. Τη μία λέγανε πριν 2 μήνες, την άλλη έναν, τώρα λένε ότι την έχουν πάρει, εγώ όμως τίποτα. Είναι ακόμη σε stable beta το MIUI 12 για το Redmi Note 8 (ginkgo). Μπορείς να κατεβάσεις την recovery rom από εδώ, και να την περάσεις μέσω του updater app. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Μου γράφει Sorry, Flash older version is not allowed. (έχω κατεβάσει αυτό που μου έδωσες. Το είχα προσπαθήσει και πριν μέρες με την ίδια rom και μου έβγαζε το ίδιο. Δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts