Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

pali ttha exi problima an xrisimopoii mia karta wind kai mia cosmote.

den linete to problima

o cosmote bgazi anagnorisi xoris to +3069 eno i wind me.

to eixa kai ego auto to problima

den to parousiazoun ola ta kinezika

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δικιο πρεπει να εχει ο μανωλης, Εχω και γω wind και cosmote και με επαναφορα δεν εγινε απολυτως τιποτα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως, Θα συνεχισω να το ψαχνω και αν βρω τιποτα θα σας πω....
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

den nomizo na bris akri

ine spastiko ligo giati se pernoun gnostoi kai den dixni onomata

mia lisi ine na ksexorisis me +30 kai xoris ta til pou se pernoun se kathe karta.

etsi tha exis problima mono me autous pou se pernou kai stis dio pote stin mia kai pote stin alli

οταν λες κακη μπαταρια; ενα φιλος που το εχει δεν εχει παρατηρησει κανενα προβλημα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα πήρα στα χέρια μου μια κόπια του ΝΟΚΙΑ 5800, ένα κινέζικο tv phone με όλα τα κλασσικά καλούδια και αδυναμίες.

Έχει tv και ραδιόφωνο, είναι μικρό σε μέγεθος, η οθόνη πρέπει να είναι 2,6'', έχει dual sim, ελληνικό μενού,η κάμερα του είναι πραγματική 0,3 mp όπως την τσέκαρα στο pc,πέρνει κάρτα Microsd, έχει ένα μικροσκοπικό πενάκι που μπαίνει κάθετα στην κορυφή του κινητού και όχι οριζόντια,έχει shake menu και δυο μπαταρίες. Ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε πως είναι.Το περίεργο είναι ότι δεν έχει τίποτα από γράμματα μπροστά!Στις επόμενες μέρες που θα το χρησιμοποιήσω θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες

斯塔夫罗斯 :O

Φυσικά από Κίνα το πήρα.Δεν το έχω πληρώσει ακόμη σε αυτόν που μου το έστειλε,μέχρι το βράδυ λογικά θα μου πει πόσο κάνει. Πάντως είναι βολικό στο χέρι σαν πρώτη εντύπωση και πάνω κάτω είναι όπως τα περισσότερα κινέζικα που βγαίνουν.Στην μπαταρία λέει 04/09 που σημαίνει ότι είναι ολοκαίνουριο μοντέλο και φορτίζει και με φορτιστή samsung.

Τελικά δεν μου αρέσουν οι κόπιες και όλο σε κόπιες καταλήγω...:O

Αυτό είναι? Αλλά δεν βλέπω να έχει tv! Οπότε μάλλον άλλο είναι.

Ωραίο πάντως φαίνεται. Η οθόνη όπως βλέπω από τις φωτογραφίες μάλλον 2,8 πρέπει να είναι! Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες!! :rolleyes:

όχι δεν είναι αυτό.το κατάλαβα από που ανοίγει.εμένα ανοίγει από το πλάι αριστερά κάτω και έχει και tv.Εγώ την οθόνη του την κόβω για 2,6'' πάντως,λογαριάζοντας ως οθόνη αυτό που χρησιμοποιείται από το μενού και όχι όλη την πρόσοψη.

Παιδιά βοηθήστε με λίγο.Μου πούλησε ένας τυπάς ένα κινητο v98 αλλά μου ζητάει κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου.Τι πρέπει να βάλω ?

Παιδιά βοηθήστε με λίγο.Μου πούλησε ένας τυπάς ένα κινητο v98 αλλά μου ζητάει κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου.Τι πρέπει να βάλω ?

τις φωνές σε αυτόν που στο πούλησε!!!χεχε πλακίτσα!

δοκίμασε 1234,12345,0000,00000.Αν δεν είναι κάποιο από αυτά ξανακάνε ένα post και βλέπουμε!;):)

Hip Hop.

Πρώτες εντυπώσεις.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Πολύ καθαρή και φωτεινή οθόνη. Ανταπροκρίνεται εξαιρετικά καλά στην χρήση αφής.

Καλές φωτογραφίες, οι οποίες θέλουν όμως σταθερό χέρι.

Γρήγορο (πρώτες ενδείξεις) wifi.

ΔΥΝΑΤΟ ηχείο!

Ναι υπάρχουν και σε αυτό το μοντελο οι αποκλειστικοί ηχοι της Porsche Από διάφορα μοντέλα της, όπως και καταπληκτικές ταπετσαρίες με θεματα δρόμους κτλ.

Το δακτυλικό απωτύπομα κανει σωστα την δουλειά του. Ειναι αξιόπιστο στη χρήση ( όπως και στο P9521) και μπορείς να βάλεις και συντομευσεις......( αν δεν σε αρκούν οι συντομευσεις στην οθονη αφής:)

Αυτά προς το παρόν. Οποις θέλει ρωτάει για πληροφορίες.:)

Αυτό είναι? Αλλά δεν βλέπω να έχει tv! Οπότε μάλλον άλλο είναι.

Ωραίο πάντως φαίνεται. Η οθόνη όπως βλέπω από τις φωτογραφίες μάλλον 2,8 πρέπει να είναι! Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες!! :rolleyes:

Αυτό εδώ είναι http://www.focalprice.com/TV5800_Quad_band_Dual_Sim_Standby_TV_FM_Touch_Screen_Cell_Phone_MH483B_10302.html

σε αυτό το site βέβαια δεν το έχει με ελληνικά αλλά το έχει σε πολύ καλή τιμή

Ψάχνοντας διάφορα κινέζικα κινητά έπεσα πάνω στο Cool758 :rolleyes:

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2567

Έχουμε δει μέχρι τώρα κινητά με tv με ράδιο, με διπλή sim, με shake menu...

αλλά με ξυριστική μηχανή δεν είχαμε ξαναδεί:lol:

Από τα χαρακτηριστικά του διαβάζω ότι έχει ελληνικό μενού,dual sim, ραδιόφωνο,καρτούλα microsd κτλ...

Ποιος θα είναι ο πρώτος τολμηρός που θα το πάρει; :wacko:

κριμα δεν εχει τηλεοραση....χαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ το θέλω να έχει aircondition και φραπεδιέρα :lol:

Mια χαρα τι βγαζουν οι κινεζοι..μπορει να ειναι ελλατωματικα ή να εχουν ενα σωρο προβληματα αλλα απο πρωτοτυπια σκιζουν παντως..αντε περιμενουμε να δουμε κι αλλα τετοια γκαντζετοτηλεφωνα..:up:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

'' Για όσους θέλουν να κυλιούνται στις λάσπες, η Land Rover παρουσίασε μια ειδική συσκευή τηλεφωνίας που αντέχει σχεδόν τα πάντα.

Απόλυτα αδιάβροχη αντέχει βουτιές σε βάθος ενός μέτρου για 30 λεπτά ενώ αντέχει σε πίεση 400 κιλών.

Φυσικά οι λάσπες, οι πτώσεις και η σκόνη είναι το φυσικό περιβάλλον αυτού του κινητού ενώ διαθέτει 2MP κάμερα, ραδιόφωνο και ενσωματωμένο GPS σύστημα.

Είναι ιδανικό για κακά παιδιά, αγρότες και απρόσεκτους τύπους και διατίθεται στη Βρετανία με το λογότυπο της Land Rover έναντι 355 ευρώ. ''

Απο το http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=7268&subid=2&tag=4885&pubid=3017542

Απο το λιγο που εψαξα στο google, βρηκα οτι τα Land Rover S1 και Land Rover S2 G4, αναμένεται να είναι διαθέσιμα στα μέσα του 2009.

Ξερει κανεις κατι περισσοτερο? Αν ηρθαν ή πότε θα ερθουν ελλαδα κλπ..?..

Αν είναι να το φέρουν, ας φροντίσουν για την τιμή του να μην ξεπερνάει τα 150 ευρώ, αλλιώτικα τους βλέπω να νοικιάζουν αποθήκες για τα απούλητα...

Είναι πολύ άσχημο......

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μα δεν θα το παρει καποιος για την ομορφια του... (Που κι αυτο, υποκειμενικο ειναι.. εγω μια χαρα το βλεπω.)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά