Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Recommended Posts

Δημ.
Ειναι αρκετα καλο μπορω να πω πραγματι.Εγω απο Κινα εχω μια προσφορα με 2gb καρτα, screeen protection , φορτιστη αυτοκινητου και θηκη δερματινη με 120 ευρω στο σπιτι μου.Σκεφτομαι να παρω ενα αλλα πριν λιγο καιρο ειχα παρει για εμενα ενα jc688.Ισως το τρεναρω λιγο.:happy:
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!
  • Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημ.
bill21 όχι δώρο δεν μου έκαναν..ότι έγραφαν τα specs......manwlis77 4 meres; Εσένα φίλε σου ήρθε σε super χρόνο! Όχι ότι έχω κανένα παράπονο που εμένα έκανε 7-8 εργάσιμες!
Δημ.
bill21 όχι δώρο δεν μου έκαναν..ότι έγραφαν τα specs......manwlis77 4 meres; Εσένα φίλε σου ήρθε σε super χρόνο! Όχι ότι έχω κανένα παράπονο που εμένα έκανε 7-8 εργάσιμες!

lipon file

o tipos pou exi to site kani apostoles kathe deuter-tetarti-paraskeui.

tin tetarth mera apo tin apostoli to dema itan sta xeria mou.

exo kani 6 paraggelies mazi me mia enos filoy

Δημ.
Όποιος τέλος πάντων γνωρίζει (και έχει τη διάθεση) ας ποστάρει τα settings για το v800 για mms και wap καθώς είναι λίγο διαφορετικά τα menu από αυτά που φαίνονται στα pdf.
Δημ.

Ε και εγώ ετοιμάζομαι για άλλη μία αγορά μάλλον για φίλο που το είδε και του άρεσε :)

Περαιτέρω εντυπώσεις για το v800 θα γράψω στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242357

μιας και εκεί πιστεύω έχουν πιο πολύ νόημα αφού είναι αποκλειστικά για αυτό το τηλέφωνο.

Δημ.
jaga mobile jc 678 Το κινητο το αγόρασα και παίζει αριστή tv εχει και αφή.Οτι πρεπεί
η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:)
Δημ.
file moy opos exo grapsei kai se alla post . . . eimai fun ton sygkekrimenon kiniton dioti einai ftina ( value for money ) . . . antiprosopeyontai apo etaireia , exoun service , SAR statement egkekrimeno apo elliniko forea . . . eggyisi , elliniko manual etc,. Ta ipoloipa kinezika einai ligo pio xima. . . den exoun tipota apo ta parapano.
Δημ.

Καλημέρα

Θέλω να αγοράσω ένα κινέζικο κινητό που να έχει καλό GPS, να πιάνει τηλεόραση ενώ οδηγάω και να έχει καλή αναπαραγωγή βίντεο και μουσικής, ως φθηνή λύση για μέσα στο αυτοκίνητο. Κάποιο που να το έχετε δοκιμάσει παρακαλώ.

ευχαριστώ

Δημ.
Καλημέρα

Θέλω να αγοράσω ένα κινέζικο κινητό που να έχει καλό GPS, να πιάνει τηλεόραση ενώ οδηγάω και να έχει καλή αναπαραγωγή βίντεο και μουσικής, ως φθηνή λύση για μέσα στο αυτοκίνητο. Κάποιο που να το έχετε δοκιμάσει παρακαλώ.

ευχαριστώ

Φιλε μου γεια σου :)

νομιζω ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος παιδια οτι δεν υπαρχει αυτοσ ο συνυασμος δηλαδη τηλεοραση & gps,τωρα αν θες ενα κινητο με καλο δεκτη τηλεορασης ειναι το α5000 και δυνατο ηχειο κτλ

αν θες κατι σε windows mobile υπαρχει το amsam m810 που εχει windows mobile 6,0 και του περνας οτι προγραμα θες...

ειναι αναλογα τι θες

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Δημ.
ακριβώς φίλε μου κάτι κινέζικα κάνουν το πολύ 120 ευρο αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

to xero alla eggyisi ? ypostirixi ? to JAGA exei kai antiprosopeia , service . Dioti an to pliroso 120 apo e-bay kai pathei kati , otidipote , meta ti kano , se poion na apeythintho.... eno ayto to plirono parapano 40% alla tha exo after sales service.

Δημ.

Γιατί, θα φορέσεις αυτό το πράγμα έξω;:blink:

Λίγο καλαισθησία ρε παιδιά,έλεος με την πλαστικουριά. Πλαστικά ρολόγια δεν φοράνε ούτε τα παιδιά του δημοτικού

斯塔夫罗斯 :O

Δημ.
file satse ti nomizeis oti mporei na xalaei apo 1 kineziko tilefono? sta plaisia tis egguisis?

+1! Σου παθαίνει κάτι....τρέχεις να το φτιάξεις και καταλαβαίνεις ότι πλήρωσες για να έχεις κάπου να απευθυνθείς και τελικά δεν έχεις κανέναν+έχεις πληρώσει 40% παραπάνω.... Προσωπικά (και πείτε το κόλλημα!) την JAGA δεν την πάω με τίποτα! Και τι σόι υποστήριξη περιμένεις; Σιγά μην αρχίζουν να βγάζουν firware updates όπως στα άλλα κινητά.... στο δίνουν και άμα δουλεύει χωρίς bugs έχει καλώς...διαφορετικά....

Δημ.
koitaxte gia na min parexigitho.... kala kanei h jaga kai h kathe jaga pou fernei auta ta tilefona edo stin xora mas kai kato apo tin diki tis epopteia ta poulaei.... omos ego toulaxiston ( kai nomizo ta perisotera paidia sto forum) den kratao kanena kinito pano apo 1-2 mines pano mou opote giati nato xrisopliroso???? edo nokia sou xalaei to pas stin antiprosopia kai to perneis meta apo 1 mina oso kanei na to steileis stin kina dld kai na erthei 1 kineziko.
Δημ.

Εχω ενα προβλημα.Εχω ενα jc688 και προσπαθω να ολοκληρωσω την διαδικασια για τα mms.Το πρωτο βημα για το GPRS το καταφερνω μια χαρα,υστερα ομως εχω ενα προβλημα για τα mms.

Εκανα τα εξης βηματα: 1) Επεξεργασια προφιλ, 2) διαλεξα το προφιλ 9 που ηταν αδειο και το ονομασα COSMOTE 3)Αρχικη σελιδα εβαλα: http://HTTP://195.167.65.220:8002

4) Λογαριασμος δεδομενων :FET GPRS ( κανονικα θα επρεπε να ελεγε COSMOTE?, δεν μπορω να το αλλαξω) , 5) τυπος συνδεσης κανονικα οπως τα λεει το αρχειο που κατεβασαμε κτλ. Το εκανα αποθηκευση.Με πιο αριθμο καλω για να μιλησω με την COSMOTE? Συγνωμη αμα σας ζαλισα απλα δεν τα καταφερα οσες φορες και αν προσπαθησα.....:O:O:O

Εστειλλα μνμα και στο 1651 αλλα δεν μπορει να σταλλει μου λεει.Τα φωτα σας παιδια αμα δεν ειναι κοπος!!!!!!!

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!
Δημ.

Ρε παιδια μια βοηθεια !

εχω αγορασει αυτο εδω http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/quickslide-quad-band-dual-sim-cell-phone-tv-and-bluetooth/

εχει ελληνικο μενου , στελνει ελληνικα μηνυματα αλλα δεν δεχεται ελληνικα μηνυματα !! πειτε μου καμια λυση γιατι μου ειναι αχρηστο το τηλεφωνο χωρις μηνυματα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Δημ.
Μου ηρθε σημερα ενα απο τα κινεζικα κινητα και δεν αναγνωριζε τις κλησεις γιατι ειχα περασει τα τηλ με την μορφη 69χχχχχ ενω μαλλον ηθελε με την μορφη +3069xxxx. Ψαχνοντας το ειδα οτι μπορεις να βαλεις ip νουμερα που προστιθενται μπροστα στον αριθμο που καλεις και εχει την δυνατοτητα να βαλεις τρια τετοια νουμερα. Εβαλα το προθεμα +30 και καλει κανονικα αλλα παλι δεν εχω αναγνωριση κλησης. Τελικα κατεληξα οτι πρεπει να μετατρεψω τις επαφες μου στην μορφη +3069χχχχ αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω πια να διαγραψω την επιλογη ip. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...
Δημ.
Μου ηρθε σημερα ενα απο τα κινεζικα κινητα και δεν αναγνωριζε τις κλησεις γιατι ειχα περασει τα τηλ με την μορφη 69χχχχχ ενω μαλλον ηθελε με την μορφη +3069xxxx. Ψαχνοντας το ειδα οτι μπορεις να βαλεις ip νουμερα που προστιθενται μπροστα στον αριθμο που καλεις και εχει την δυνατοτητα να βαλεις τρια τετοια νουμερα. Εβαλα το προθεμα +30 και καλει κανονικα αλλα παλι δεν εχω αναγνωριση κλησης. Τελικα κατεληξα οτι πρεπει να μετατρεψω τις επαφες μου στην μορφη +3069χχχχ αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω πια να διαγραψω την επιλογη ip. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

φιλε μου γεια σου και καλοριζικο το κινητο λοιπον εγω στην θεση σου θα εκανα επαναφορα για να διαγραφει η επιλογη ip (νομιζω οτι ετσι γινεται,το θεμα ειναι οτι θα χασεις τυχον ρυθμισεις σου δηλαδη θα στο γυρισει μαμα το κινητο.Μολις κανεις την επαναφορα του κινητου (πας απο ρυθμισεις και πατας το 1122 μιας που θα σου ζητησει κωδικο) και στην συνεχεια αφου ειναι μαμα το κινητο βαζεις +3069..... και πες μας αν εχεις αναγνωριση..

ελπιζω να σε βοηθησα με την επαναφορα...

[sIGPIC][/sIGPIC]